Results 1 to 20 of 1147

Thread: The Order : 1886

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PS4forums Addict isildur83's Avatar
    PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

Βρισκομαι στο προτελευταιο chapter του παιχνιδιου (ειμαι στο 15 απο τα 16).Η διαρκεια του μεχρι στιγμης ειναι σιγουρα μεγαλυτερη των 5:30 ωρων αλλα οχι κατα πολυ μεγαλυτερη και παιζω εξονυχιστικα χαζευοντας τα παντα γυρω μου.Καποια chapters του παιχνιδιου αποτελουνται ΜΟΝΟ απο cut scenes και καποια αλλα απο διαρκεια μολις λιγων λεπτων gameplay...Πολλα cut scenes ειναι τοσο μεγαλα που κατανταει κουραστικο το storytelling και χανεται η ροη του παιχνιδιου.Αυτο ειναι για'μενα το μεγαλυτερο αρνητικο του The Order 1886,ηθελα περισσοτερο gameplay και πολυ λιγοτερα cut scenes και qte!Τα γραφικα ειναι σιγουρα οτι καλυτερο εχω δει μεχρι στιγμης και με διαφορα,just WOW!!!Η ατμοσφαιρα ειναι πραγματικα συγκλονιστικη που σε κανει να νιωθεις οτι βρισκεσαι οντως σε εκεινη την εποχη!Το gameplay θυμιζει οντως gears of war,το οποιο μονο θετικο το βρισκω!Στην A.I των εχθρων δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα ουτε ειδα τους εχθρους να κανουν χαζες κινησεις πανω στη μαχη,it's just ok.

Το δευτερο μειον του παιχνιδιου ειναι το replay value.Εκτος του οτι δεν υπαρχει co op και multiplayer δεν υπαρχουν ουτε collectibles.Μονο κατι σαν audio logs (τα οποια τα βρισκεις πολυ ανετα σε ενα playthrough) και κανεις examine καποιες photos και εφημεριδες...αυτα.Ουτε καν τροπαιο δεν υπαρχει για την δυσκολια που αυτοματως χανει ολο το replay value ο τιτλος!Πιστευω οτι ευκολα γινεται platinum σε ενα μολις playthrough ακομα και στο easy.

Πιο ολοκληρωμενη αποψη θα εχω μολις το τελειωσω,αλλα 2 chapters μου εμειναν.
    Η μεχρι στιγμης βαθμολογια που θα του εβαζα ειναι 7.5

UPDATE

Μολις το τελειωσα και η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι δεν αξιζει για day one και full price!
    Ευτυχως που μου το εκαναν δωρο...

Το τελικο boss fight...
    Spoiler!
    Last edited by isildur83; 19-02-2015 at 20:21.

Bookmarks

Bookmarks