Quote Originally Posted by Valkyre View Post
To γεγονος οτι ειναι linear δεν ειναι προβλημα, ισα ισα ειναι μονοδρομος οταν θες να εστιασεις στο κομματι της ιστοριας.

Το γεγονος ομως οτι καθε φορα που ανοιγω ενα συρταρι, μια προτα, κατεβαινω μια σκαλα, πρεπει να πατησω τριγωνο και μετα να περιμενω να δω ενα μινι cutscene 5-10 δευτερολεπτων , με κανει να θελω να πεταξω το χειριστηριο μαζι και το PS4 απο το παραθυρο. Αυτο το πραγμα ειναι απαραδεκτο το σωτηριον ετος 2015. Kαι μαλιστα πολλες φορες αυτο το μινι cutscene δεν ακολουθει την οπτικη γωνια του χαρακτηρα/παικτη, αλλα η καμερα αλλαζει εντελως...μιλαμε πιο immersion breaking σκηνικο δεν υπαρχει απο αυτο, το λιγοτερο που θα μπορουσαν να κανουν ειναι το cutscene να ειναι μια φυσικη συνεχεια της δρασης... αλλα οχι. Βαλε 15 ωρες cutscenes, δεν εχω κανενα προβλημα, γουσταρω. Σταματα ομως να μου βαζεις ηλιθια cutscenes για ηλιθιους λογους. ΔΕΝ προσδιδει κινηματογραφικοτητα ενα cutscene για να κατεβεις μια σκαλα. Μια γμημενη σκαλα ειναι , σιγα το κινηματογραφικο δραμα...

Εαν αυτο το προβλημα, το οποιο ηταν εμφανες και στα 2 demo που παρουσιασε η εταιρεια, λειπει ή ειναι πολυ μεμονωμενο στο τελικο παιχνιδι, τοτε μια χαρα. Εαν οχι, εχουμε να κανουμε με game design κοντα 2 δεκαετιες πισω... Ευχομαι να ειναι το πιο παραπλανητικο marketing ολων των εποχων.
Εννοεις να ειναι τυπου D? (sega-psx το θυμαστε το D?) Δεν θελω να πιστευω οτι θα ειναι ετσι οπως τα λες....πραγμα που δεν το κρυβω φοβαμαι πως πανω κατω θα εχει cutscenes αρκετα..Ελπιζω να μην γινεται κουραστηκο!ειναι κριμα !μου αρεσει το ολο consept!