The Order: 1886 Collector's Edition
lpapostolis (21-06-2014),Viper (10-06-2014)
Χωρις co-op κτλ δε νομιζω να αγορασω αλλα το μονο σιγουρο οτι θα το παιξω day one. Ωραια πραγματα...
AYTA EINAI!!!!!!!!!!!!!!!!
Eιναι το παιχνιδι για το οποιο ειμαι περισσοτερο hyped απο καθε αλλο. Ισως ειναι και το μονο...
Παραδεχομαι οτι το gameplay σε αυτο που βλεπουμε ειναι καπως generic, αλλα με οσα εχουμε δει, δε νομιζω οτι μπορουμε να κρινουμε. Ειναι νωρις ακομα...
Οσον αφορα στα γραφικα, απλα προσκυνω!!!!! Ειναι, βλεπετε, και η εποχη που με ιντριγκαρει εμενα. Ε, βαλε και τα τερατα (λυκανθρωποι κλπ) και i'm sold.
chronohill (10-06-2014),mihalis13 (10-06-2014),teras1 (11-06-2014)
Πολυ μαρεσει αυτο που βλεπω! Τα οπλα φαινεται να εχουν απιστευτο recoil πολυ δυσκολα τα ελεγχει. Φανταζομαι ειναι theme του παιχνιδιου
Last edited by Roy; 11-06-2014 at 01:30.
teras1 (11-06-2014)
The Order: 1886 Will Have A Large Variety of Locations; Black Water and More Explained
During a livestream on Twitch Ready at Dawn Co-founders Ru Weerasuriya and Andrea Pessino gave a few more details about The Order: 1886.
Black Water has a life in the game that goes beyond regeneration. It doesn’t just allow player to heal, but also to slow down time and aim really precisely in some sort of enhanced bullet time.
Gameplay will involve different numbers of characters depending on the situation. At times it’ll be three characters, at times two, at times it will be just Galahad alone. The game’s story is focused on Galahad’s character growth, and the player will always control Galahad.
There are several different locales all over London. It won’t be just Whitechapel. There are Underground tunnels and special places that cannot be unveiled yet. Many places are actually going to be very colorful and different from what we’ve seen.
That should ease the worries of the many that thought that the whole game would look gloomy and colorless like Whitechapel. Personally, I can’t wait to see some of the different locations that Ready at Dawn will include in the game.
teras1 (11-06-2014)
Ωραια εχουμε και variation για τα περιβαλλοντα, καλο νεο, ομως οσον αφορα το gameplay θα μας εφυσηχασουν καθολου?
Γιατι μεχρι στιγμης οτι εχουν δειξει εχει απο ελαχιστο εως καθολου gameplay. Και δεν ειμαι τυπος που θα αφορισει παιχνιδι γι αυτον τον λογο, ομως να μου το πουν να ειμαι προετοιμασμενος. Διοτι εγω νομιζα οτι θα ειναι πιο action oriented game. Ισως εγω να ειχα καταλαβει λαθος.
ΝΑι ρε γμτ.... δειχνει οτι το ιδιο το game εχει ενα μονοπατι που μπορεις να πας μονο και απλα σημαδευεις και ριχνεις. Αν ειναι ετσι θα ειναι τρελο fail γιατι απο μονοι τους θα εχουν καταστρεψει κατι πολυ ομορφο...
Τελικα το Ryse μου θυμιζει!!!
Ωπα ωπα, εκανε demo το IGN? Δεν το εχω δει πουθενα. Εγω ειχα μεινει σε οτι ειχα δει μεχρι και την παρουσιαση της Σονυ. Επιστρεφω με εντυπωσεις.
Το ειδα, χωρις ηχο βεβαια καθοτι δουλεια, καλυτερα τα πραγματα, αλλα εξακολουθει το παιχνιδι να παιρνει τον ελεγχο απο τα χερια του παιχτη πολυ συχνα. Επισης το ΑΙ φανηκε παντελως αχρηστο, αλλα οκ ντεμο ειναι αυτο διορθωνεται ευκολα.
Last edited by Valkyre; 11-06-2014 at 11:50.
Καλα ...αφου φτασαμε να τρολαρουμε τιτλους σαν το The order και να λεμε οτι πχ ακομα και το sunset overdrive παιχνιδαρα και καλυτερο η εγω εχω μεγαλωση πολυ η ενας playstation user μαλλον εχει μαθει να εχει πόλλες απαιτησεις!lmao
Just stop bitching....the game looks amazing!!
Κανεις δεν αμφισβητει οτι το παιχνιδι δειχνει οπτικα αρτιο, οι ενστασεις και δικαιολογημενα εχουν να κανουν με το gameplay. Επειδη θα ειναι αποκλειστικο στο Ps4 δεν το κανει αυτοματα να ειναι και παιχνιδαρα, ουτε κανει για τα μπαζα το sunset που αναφερεις επειδη θα ειναι αποκλειστικο του One, μπορει καλιστα το sunset με πολυ χειροτερα γραφικα να ειναι ποιο διασκεδαστικο. Ενα καλο παιχνιδι δεν σημαινει μονο καλα γραφικα.
Desmond (11-06-2014)
Δεν ειναι ο τυπος του παιχνιδιου να εχει διασκεδαστικο gameplay
Εαν θελω κατι τετοιο παιρνω lbp3...
Κ ναι σε exclusive ΑΑΑ τιτλους ειναι MUST τα γραφικα,για να δειξουν αλλοστε κ τις δυνατοτητες τησ κονσολας
Εαν ηθελα κυριος gameplay με ικανοποιητικα γραφικα,το εχω ξαναπει,ανετα μεναμε κ με το ps3...
Sorry αλλά ο σκοπός ενώς παιχνιδιού είναι να μας διασκεδάζει. Το κάθε (καλό) παιχνίδι το κάνει με τον τρόπο του. Ακόμα και το demon souls που που είναι φτιαγμένο απο σαδιστές σε ένα μεγάλο βαθμό προσφέρει διασκέδαση σε αυτούς που το παίζουν... Έτσι πρέπει και το the order...
Desmond (11-06-2014),Dragonpaul (11-06-2014),kostasb13 (11-06-2014),Nerven (11-06-2014),panos74gr (11-06-2014)
Το κανει αυτοματα να ειναι παιχνιδαρα το παραπανω trailer..
ΤΟ order einai ενα σκαλι πανω σε ολα του! Η σκηνη που επιλεχθηκε δειχνει τρελο cinematic feeling ! το Gameplay θα ειναι μια χαρα! οταν γινεται shooter θα αλλαζει οταν εχει cinematics θα γινεται interactive και γαμω!!
Φυσικα δεν σημαινει επειδη θα ειναι Ps4 exclusive gγινεται αυτοματα παιχνιδαρα!! Μα ειναι παιχιδαρα και το δειχνει!
Καλα για το Sunset δεν θελω να συνεχισω διοτι ειπαμε....υποκειμενικο τι αρεσει στον καθε ενανα παιζει! Η τεχνικη λπτομερια ομως δν ειναι!! ΄)
Η αληθεια ειναι οτι το demo που εδειξε το ign δειχνει καλυτερα πραγματα οσον αφορα το gameplay. Χωρις να ειναι κατι το καινουριο ή το διαφορετικο, τουλαχιστον ειναι καλυτερο απο αυτο που εδειξε η sony στην pc. Φαινεται πιο διασκεδαστικο.
Εχουμε καιρο ακομα για το παιχνιδι, ας περιμενουμε. Θα ειναι κριμα παντως ενα τετοιο παιχνιδι με αυτα τα γραφικα, το setting, την ατμοσφαιρα να μην παρουσιασει τελικα ενα ανταξιο gameplay. Θα δουμε...
MajereMP44 (11-06-2014)
όπως με το Outlast, που δε σε διασκεδάζει, αλλά σου βγάζει ενα μαζοχιστικό να το συνεχίσεις..... χωρίς να περνάς καλά χαχα
mihalis13 (11-06-2014)
Bookmarks