Page 31 of 58 FirstFirst ... 2127282930313233343541 ... LastLast
Results 601 to 620 of 1147

Thread: The Order : 1886

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

To γεγονος οτι ειναι linear δεν ειναι προβλημα, ισα ισα ειναι μονοδρομος οταν θες να εστιασεις στο κομματι της ιστοριας.

Το γεγονος ομως οτι καθε φορα που ανοιγω ενα συρταρι, μια προτα, κατεβαινω μια σκαλα, πρεπει να πατησω τριγωνο και μετα να περιμενω να δω ενα μινι cutscene 5-10 δευτερολεπτων , με κανει να θελω να πεταξω το χειριστηριο μαζι και το PS4 απο το παραθυρο. Αυτο το πραγμα ειναι απαραδεκτο το σωτηριον ετος 2015. Kαι μαλιστα πολλες φορες αυτο το μινι cutscene δεν ακολουθει την οπτικη γωνια του χαρακτηρα/παικτη, αλλα η καμερα αλλαζει εντελως...μιλαμε πιο immersion breaking σκηνικο δεν υπαρχει απο αυτο, το λιγοτερο που θα μπορουσαν να κανουν ειναι το cutscene να ειναι μια φυσικη συνεχεια της δρασης... αλλα οχι. Βαλε 15 ωρες cutscenes, δεν εχω κανενα προβλημα, γουσταρω. Σταματα ομως να μου βαζεις ηλιθια cutscenes για ηλιθιους λογους. ΔΕΝ προσδιδει κινηματογραφικοτητα ενα cutscene για να κατεβεις μια σκαλα. Μια γμημενη σκαλα ειναι , σιγα το κινηματογραφικο δραμα...

Εαν αυτο το προβλημα, το οποιο ηταν εμφανες και στα 2 demo που παρουσιασε η εταιρεια, λειπει ή ειναι πολυ μεμονωμενο στο τελικο παιχνιδι, τοτε μια χαρα. Εαν οχι, εχουμε να κανουμε με game design κοντα 2 δεκαετιες πισω... Ευχομαι να ειναι το πιο παραπλανητικο marketing ολων των εποχων.

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

The Order: 1886’s Trophy List Revealed

http://www.exophase.com/game/the-ord...-ps4/trophies/

3. The Following User Says Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

Starlord (19-01-2015)

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    To γεγονος οτι ειναι linear δεν ειναι προβλημα, ισα ισα ειναι μονοδρομος οταν θες να εστιασεις στο κομματι της ιστοριας.

Το γεγονος ομως οτι καθε φορα που ανοιγω ενα συρταρι, μια προτα, κατεβαινω μια σκαλα, πρεπει να πατησω τριγωνο και μετα να περιμενω να δω ενα μινι cutscene 5-10 δευτερολεπτων , με κανει να θελω να πεταξω το χειριστηριο μαζι και το PS4 απο το παραθυρο. Αυτο το πραγμα ειναι απαραδεκτο το σωτηριον ετος 2015. Kαι μαλιστα πολλες φορες αυτο το μινι cutscene δεν ακολουθει την οπτικη γωνια του χαρακτηρα/παικτη, αλλα η καμερα αλλαζει εντελως...μιλαμε πιο immersion breaking σκηνικο δεν υπαρχει απο αυτο, το λιγοτερο που θα μπορουσαν να κανουν ειναι το cutscene να ειναι μια φυσικη συνεχεια της δρασης... αλλα οχι. Βαλε 15 ωρες cutscenes, δεν εχω κανενα προβλημα, γουσταρω. Σταματα ομως να μου βαζεις ηλιθια cutscenes για ηλιθιους λογους. ΔΕΝ προσδιδει κινηματογραφικοτητα ενα cutscene για να κατεβεις μια σκαλα. Μια γμημενη σκαλα ειναι , σιγα το κινηματογραφικο δραμα...

Εαν αυτο το προβλημα, το οποιο ηταν εμφανες και στα 2 demo που παρουσιασε η εταιρεια, λειπει ή ειναι πολυ μεμονωμενο στο τελικο παιχνιδι, τοτε μια χαρα. Εαν οχι, εχουμε να κανουμε με game design κοντα 2 δεκαετιες πισω... Ευχομαι να ειναι το πιο παραπλανητικο marketing ολων των εποχων.
    Εννοεις να ειναι τυπου D? (sega-psx το θυμαστε το D?) Δεν θελω να πιστευω οτι θα ειναι ετσι οπως τα λες....πραγμα που δεν το κρυβω φοβαμαι πως πανω κατω θα εχει cutscenes αρκετα..Ελπιζω να μην γινεται κουραστηκο!ειναι κριμα !μου αρεσει το ολο consept!

5. The Following User Says Thank You to obione For This Useful Post:

teras1 (20-01-2015)

Πάντως και εγώ όταν το δοκίμασα στην έκθεση κατάλαβα ότι αυτό με τα cutscenes ήταν που μου χαλούσε την φοβερή εντύπωση που πήγαινε να μου αφήσει το παιχνίδι από πλευράς σχεδιασμού, γραφικών, ατμόσφαιρας κλπ. γιατί σε αυτά πραγματικά σκίζει.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Πάντως και εγώ όταν το δοκίμασα στην έκθεση κατάλαβα ότι αυτό με τα cutscenes ήταν που μου χαλούσε την φοβερή εντύπωση που πήγαινε να μου αφήσει το παιχνίδι από πλευράς σχεδιασμού, γραφικών, ατμόσφαιρας κλπ. γιατί σε αυτά πραγματικά σκίζει.
    To πιο αθλιο απο ολα ειναι το cinematic για το stealth kill.... με βγαζει "εξω φρενων" (προφανως ειμαι υπερβολικος).

Αντι η καμερα να ακολουθει μια φυσικη συνεχεια στο stealth kill και ταυτοχρονα να εχει μια κινηματογραφικη χροια, εντουτοις αυτοι επελεξαν ξαφνικα η καμερα να αλλαζει παντελως οπτικη γωνια αποτομα (και οχι μια αλλα 2 φορες!), λες και ενας αλλος οπερατερ τραβαει την σκηνη... Ξαφνικα βλεπεις τον χαρακτηρα σου απο μπροστα και συν τοις αλλοις φυσικα δεν εχεις ελεγχο μεχρι να τελειωσει και να ξαναγυρισει αποτομα η καμερα πισω στην νορμαλ θεση της. Ειναι δυνατον αυτο να πιστευουν οτι ειναι immerssive?

This is immerssive camera work (0:30 mark και ολο το 2ο βιντεο):

This is SHIT (03:15 mark και 11:35):

Last edited by Valkyre; 20-01-2015 at 10:51.

Member Απαραδεκτος's Avatar
    PSN ID
    sakis88
    Name
    Σακης

Συμφωνω με όλους τους ιδιους φόβους έχω και εγώ και αυτό με το stealth είναι όντως βλακεία αλλα όπως φαίνεται τα σημεία stealth θα είναι set pieces και δεν νομίζω να έχεις επιλογή stealth πριν από κάθε μάχη.. οποτε ένταξη άντε ας το χωνέψουμε δυο τρεις φορες...
    Επίσης και στο deus ex δεν γινοταν αυτο με την αλλαγή της κάμερας?

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by obione View Post
    Εννοεις να ειναι τυπου D? (sega-psx το θυμαστε το D?) Δεν θελω να πιστευω οτι θα ειναι ετσι οπως τα λες....πραγμα που δεν το κρυβω φοβαμαι πως πανω κατω θα εχει cutscenes αρκετα..Ελπιζω να μην γινεται κουραστηκο!ειναι κριμα !μου αρεσει το ολο consept!
    Τι είπες τώρα;; Το λάτρεψα το D! Αλλά ok αυτό ήταν της σχολής Dragon's Lair

SteliosVGamer's Avatar
    PSN ID
    SteliosVGamer
    Name
    Stelios

Default The Order: 1886 Story Trailer PS4

11. The Following 12 Users Say Thank You to SteliosVGamer For This Useful Post:

BillyFlo81 (21-01-2015),chronohill (21-01-2015),Desmond (21-01-2015),DJTaurus (21-01-2015),Godweeder (22-01-2015),hakoo (22-01-2015),Kapa (21-01-2015),nikon (22-01-2015),spartan (22-01-2015),teras1 (22-01-2015),Viper (21-01-2015)

Default The Order : 1886

Μετα το παραπάνω trailer στο neogaf τα σχόλια έχουν αλλάξει 180 μοίρες. Ότι πιο όμορφο έχουμε δει στις nextgen.

pre order από που λέτε?

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Μετα το παραπάνω trailer στο neogaf τα σχόλια έχουν αλλάξει 180 μοίρες. Ότι πιο όμορφο έχουμε δει στις nextgen.
    Δεν μπαίνω στο neogaf αλλά απορώ υπήρχαν άτομα που έλεγαν ότι δεν είναι όμορφο;!;!;!;....οι ενστάσεις όλων πρέπει να είναι γύρω από αυτό που είπαμε πιο πάνω με τα cutscenes και την κάμερα μπας και αλλάξει κάτι γιατί μόνο τότε δούμε ένα από τα κορυφαία nextgen παιχνίδια.

Name
    Δημήτρης

Δεν μπαίνω στο neogaf αλλά απορώ υπήρχαν άτομα που έλεγαν ότι δεν είναι όμορφο;!;!;!;....οι ενστάσεις όλων πρέπει να είναι γύρω από αυτό που είπαμε πιο πάνω με τα cutscenes και την κάμερα μπας και αλλάξει κάτι γιατί μόνο τότε δούμε ένα από τα κορυφαία nextgen παιχνίδια.
    Κανεις δεν ελεγε ποτε στο neogaf οτι δεν ειναι ομορφο, ισα ισα ειναι σχεδον καθολικη αποψη οτι ειναι best next gen graphics. Εκτος φυσικα απο καποια "περιεργα" ατομα. Επισης το neogaf στην πλειοψηφια του εδω και καιρο εχει κανει 180 μοιρες σε βαθμο που με κανει -προσωπικα- να αναρωτιεμαι γιατι. Μακαρι να μην το βλεπω εγω και να ειναι αληθεια, αλλα ουτε και σε αυτο το τρεηλερ ειδα κατι πανω στις ανησυχιες που εχω. Τα reviews και οι εντυπωσεις του κοσμου θα ειναι ο καθοριστικος παραγοντας αγορας του τιτλου για εμενα.

Τότε πάνω σε τι έκαναν στροφή 180 μοίρες δεν έχω καταλάβει.

Name
    Δημήτρης

Bασικα εδω και καιρο ενας insider συνεχως ποσταρει οτι το παιχνιδι ειναι φοβερο και "θα δειτε" κλπ κλπ και πολυς κοσμος εχει γινει hyped και αλλαξε γνωμη σε σχεση με το πρωτο ντεμο οπου τα σχολια ηταν πολυ αρνητικα. Ουτε κι εγω καταλαβαινω το γιατι ομως καθως δεν μου αρκει τι λεει ενας Insider ακομα και αληθεια να λεει. Παντως απο το τελευταιο ντεμο (αεροστατο) εχουν κανει την στροφη σε μεγαλο βαθμο, αξιον απορριας καθως δεν βρηκα το 2ο ντεμο κατα πολυ διαφορετικο απο το πρωτο.

18. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

nikon (22-01-2015)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Εγω παντως ειμαι ακομα σε επιπεδο "ενοικιαση μονο", δεν ξερω δεν με πειθει οτι θα ειναι κατι περισσοτερο απο απλα ομορφο οπτικα.

Spoiler!

20. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

Kane (22-01-2015)

Advanced Member Crazy_vision's Avatar
    PSN ID
    crazyv1984
    Name
    Δημητρης

Εμενα παντως αυτα τα τυπου MGS παιχνιδια ( με πολλα και ισως χρονοβορα cutscenes που παιρνουν τον ελεγχο απο το παικτη ) με τρελενουν με τη καλη εννοια. Εκει βλεπω το βαθος του τιτλου. Αλλα ισχυει οτι η φαση ειναι δικοπο μαχαιρι.

Θεωρω πως και αυτο οπως το MGS θα εχει fanatics & "haters" ( στην περιπτωση που γινει franchise ).

Εγω προσωπικα αυτο που βλεπω με προδιαθετει να παω για πολλα playthrough.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Crazy_vision View Post
    Εμενα παντως αυτα τα τυπου MGS παιχνιδια ( με πολλα και ισως χρονοβορα cutscenes που παιρνουν τον ελεγχο απο το παικτη ) με τρελενουν με τη καλη εννοια. Εκει βλεπω το βαθος του τιτλου. Αλλα ισχυει οτι η φαση ειναι δικοπο μαχαιρι.

Θεωρω πως και αυτο οπως το MGS θα εχει fanatics & "haters" ( στην περιπτωση που γινει franchise ).

Εγω προσωπικα αυτο που βλεπω με προδιαθετει να παω για πολλα playthrough.
    To MGS μπορει να ειχε πολλα cutscenes αλλα το gameplay ειχε πολυ βαθος και οση ωρα επαιζε, ο χρηστης ειχε παντα τον φουλ ελεγχο του τι συμβαινει. Το The Order δεν ειναι οτι εχει πολλα cutscenes, αλλα οτι τα εχει σε λαθος στιγμες. Σε κανενα Metal Gear δεν επαιζες QTE που απλα παρακολουθαγες, για να κανεις ενα stealth kill. Aυτο για εμενα ειναι κακος σχεδιασμος gameplay.

23. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Nerven (22-01-2015)

Default The Order : 1886

Ρε συ για τα QTEs έτρωγε κράξιμο ενώ όταν έπαιξαν διάφοροι δημοσιογράφοι τα αδιάφορα demo που έδωσε η Sony σε εκθέσεις το κράξιμο έδινε και έπαιρνε με το παραμικρό. Κλίμα που ενίσχυσαν οι περισσότεροι δημοσιογράφοι. Κανείς δεν έλεγε ότι δεν ειναι όμορφο αλλά με το παραμικρό έκραζαν. Τα τελευταία 2 video που έχουν αρκετό gameplay προκάλεσαν ενθουσιασμό και κυβιστήσεις. Preorder now απο εκεί που τα σχόλια ηταν του στυλ rent it for a quick playthrought.
    Last edited by DJTaurus; 22-01-2015 at 12:31.

25. The Following 3 Users Say Thank You to DJTaurus For This Useful Post:

nikon (22-01-2015),spartan (22-01-2015),Valkyre (22-01-2015)

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Quote Originally Posted by BFmarvog View Post
    The Order: 1886’s Trophy List Revealed

http://www.exophase.com/game/the-ord...-ps4/trophies/
    Έχουν να πέσουν πολλές πλατίνες... πανεύκολο trophy list και βαρετό παράλληλα, με λίγα trophy. Περίμενα να έχει πολλά περισσότερα και πολύ δυσκολότερα.

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Δεν έχει καν τρόπαιο δυσκολίας; WTF?

Bookmarks

Bookmarks