Page 30 of 58 FirstFirst ... 2026272829303132333440 ... LastLast
Results 581 to 600 of 1147

Thread: The Order : 1886

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

H ευρωπαϊκή collectors περιέχει:

• Ένα αντίγραφο του blackwater vial (το οποίο φορούν οι Knights of The Order)
    • Τον τίτλο The Order: 1886
    • Υφασμάτινα patches των Isabeau & Galahad
    • Συλλεκτικά αυτοκόλλητα
    • Μία σειρά από artwork postcards σε φάκελο σφραγισμένο με κερί Ψηφιακό περιεχόμενο:

1. Pre-Order DLC (Knight’s Arsenal).
    2. Επίσημο soundtrack με επιπλέον κομμάτια.
    3. Ακυκλοφόρητο behind-the-scenes υλικό.

Click image for larger version. 

Name:	The_Order_1886_Collectors_News_Image_03.jpg 
Views:	97 
Size:	44.2 KB 
ID:	6352

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Το περιμενω το the order! Την απλη εκδοση ομως αλλα εννοειται σιγουρη αγορα για εμενα!δεν αγοραζω και παρα πολα games λογο χρονου αλλα νομιζω οτι το 1886 θα μου κλεψει αρκετο απο αυτον! Γενικα βλεπω το κατι διαφορετικο στο Game απο τα αλλα που ειναι εκει εξω!!χχχμμμ... yep αυτο μου φτανει για αρχη!BTW ξερω τη αγοραζω....δεν περιμενω δηλαδη το καινουριο mind blow σεναριο κτλ..!
    Last edited by obione; 22-12-2014 at 20:31.

3. The Following User Says Thank You to obione For This Useful Post:

teras1 (22-12-2014)

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Ακριβώς!
    Περιμένω ένα κλασικό TPS, χωρίς νεξτ τζεν gameplay με απίστευτα γραφικά, επιβλητική βικτωριανή ατμόσφαιρα και μπόλικα QTEs! Και αυτό θα πάρω.
    Αν έχει και καλό story θα είναι bonus

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

@obione, teras1

Αφού μένετε Αθήνα έχετε την ευκαιρία να πάτε στο festival και να το δείτε από πρώτο χέρι. Αν σας αρέσει θα επιβεβαιωθείτε και θα γουστάρετε περισσότερο την αναμονή. Αν όχι, μπορεί και να γλυτώσετε από μια απογοήτευση.

6. The Following User Says Thank You to Kane For This Useful Post:

teras1 (23-12-2014)

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Kane View Post
    @obione, teras1

Αφού μένετε Αθήνα έχετε την ευκαιρία να πάτε στο festival και να το δείτε από πρώτο χέρι. Αν σας αρέσει θα επιβεβαιωθείτε και θα γουστάρετε περισσότερο την αναμονή. Αν όχι, μπορεί και να γλυτώσετε από μια απογοήτευση.
    Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες; Τι φεστιβάλ είναι και που;

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

9. The Following 2 Users Say Thank You to Viper For This Useful Post:

Fussa (24-12-2014),teras1 (23-12-2014)

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Quote Originally Posted by Kane View Post
    @obione, teras1

Δεν εχεις και αδικο σε αυτο αλλα και παλι λογικα εχει το Demo που ηδη εχω δει οποτε .....Απο την αλλη και για το Drive club ακουγα τα χιλια δυο και δεν λεω για το κομματι του online θεματος φυσικα(σαφως και δικαιολογημενα)αλλα εγω το εχω κατα ευχαριστηθει και για εμενα προσωπικα ειναι οτι καλυτερο σε Fun Racing στο PS4 .!! Με λιγα λογια δεν θα αλλαξη η αποψη μου για το THe order μιας και Θελω να δω την δουλεια που καναν τα παιδια της REady at Dawn!!

11. The Following 2 Users Say Thank You to obione For This Useful Post:

Kane (24-12-2014),teras1 (24-12-2014)

Cool Member Fussa's Avatar
    PSN ID
    Fussa123
    Name
    Ματθαίος

Χάρις τον φίλο μου τον Viper πιο πάνω, έμαθα και εγώ για το φέστιβαλ και πήγα να του ρίξω μια ματιά. Το demo προφανώς είναι το γνωστό demo που δημοσιεύτηκε πρόσφατα σε διάφορες ιστοσελίδες αλλά πραγματικά, άλλο πράμα να το βλέπεις και άλλο να το παίζεις.

Τα γραφικά είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακά (αυτά τα ρούχα [cloth physics]...αχ αυτά τα ρούχα...έμοιζαν τόσο αληθινά). Αλλά για τα γραφικά, λίγο πολύ το ξέραμε όλοι μας ότι ήταν wow factor, αυτό που ήθελα να δω ήταν το gameplay.

Σε γενικές γραμμές, ήταν καλό, με το που το πήρα στα χέρια μου ένιωσα ένα οικείο συναίσθημα (όσοι έχουν παίξει Uncharted/Last Of Us θα το νιώσουν και αυτοί) αλλά υπήρξαν μερικά πράγματα που με χάλασαν. Το σύστημα κάλυψης (cover) είναι λίγο περίεργο..διότι cover κάνει ΚΑΙ με το πάτημα ενός κουμπιού ( O , a la uncharted)...αλλά και αυτομάτως...τί εννοώ με αυτό? Αν απλά προχωρήσεις πάνω σε έναν τοίχο, μπαίνει σε cover μόνος του, με αποτέλεσμα πολλές φορές να κάνω cover ενώ δεν θέλω. Πάντως εν ώρα δράσης, όταν έπεφταν οι σφαίρες από παντού, το παιχνίδι γίνεται πολύ intense και έχει ένα πανέμορφο εφφε...ίσως σε κάποιος να μην αρέσει, οι γνώμες σίγουρα θα διίστανται, όσο είσαι σε cover, το depth of field μειώνεται σημαντικά (θολώνουν σχεδόν τα πάντα πίσω από το cover σου, μέχρι βέβαια να ξανασηκώσεις το κεφάλι σου) με αποτέλεσμα να μην ξέρεις από που σου έρχονται σφαίρες.

Αυτό το letterbox που λένε όλοι ότι τους πειράζει, δεν καταλαβαίνω γιατί, εγώ ούτε που κατάλαβα ότι ήταν εκεί. Έχει όντως ένα πολύ cinematic feel, και πρέπει να είναι πολύ QTE-heavy το παιχνίδι, αλλά αυτό μάλλον συμβαίνει μόνο στα cutscenes, που κατά την γνώμη μου, αφού θα δεις που θα δεις το cutscene, γιατί να μην συμμετάσχεις και εσύ λίγο σ'αυτό (έστω πατώντας και 2 κουμπιά βρε παιδί μου).

Πάνω κάτω αυτά, προτείνω ανεπιφύλακτα στον οποιοδήποτε να πάει να το δοκιμάσει, γιατί σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό το "βαρετό Third Person Shooter" που λένε μερικοί ότι είναι, όχι για μένα τουλάχιστον.
    " Sic Parvis Magna "

-Sir Francis Drake

13. The Following 9 Users Say Thank You to Fussa For This Useful Post:

BillyFlo81 (24-12-2014),DJTaurus (24-12-2014),isildur83 (25-12-2014),Nerven (25-12-2014),obione (24-12-2014),sakis1984 (25-12-2014),spartan (25-12-2014),teras1 (24-12-2014),tsakali GR (24-12-2014)

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

15. The Following 5 Users Say Thank You to Viper For This Useful Post:

dimagic (26-12-2014),mihalis13 (25-12-2014),Nerven (25-12-2014),sakis1984 (25-12-2014)

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

τα σπαει λιγο...?

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Εκανα κι εγω το κοπο και πηγα στο mall. Θα πω 2-3 πραγματακια στα γρηγορα.

Οπτικα ειναι οτι καλυτερο εχουν δει τα ματακια μου. Δεν με ενδιαφερει αν ειναι sandbox, open world, linear κουραφεξαλα. Οπτικα ειναι αποθεωση και μπροστα σε κατι πιτσιρικια ημουν με ανοιχτο το στομα. Μπορει να εχει μερικα "λαθακια" δεξια αριστερα αλλα ειναι τρομακτικα εντυπωσιακο. Επισης το ΑΑ ειναι στο Θεο.

Στο Gameplay με απογοητευσαν 2 πραγματα. Το πρωτο ειναι ο τροπος καλυψης, ο οποιος ειναι ενα "εμποδιο" κατ'εμε. Ακομα και στο Demo με εμποδισε αρκετα ωστε να κανω αυτο που θελω. Κολλαει στο τοιχο λες και εχεις μαγνητη, καθε φορα που πλησιαζεις το τοιχο το ιδιο πραγμα.

Το δευτερο ειναι τα QTE. Καλυτερα να εβλεπα ενα μονοκοματο cutscene και να τελειωνε. Το να επαναλαμβανω 3-4 φορες ενα cutscene επειδη δεν καταλαβαινω που ακριβως πρεπει να πατησω στο QTE το βρισκω λιγακι χαζο. Αν και ο τροπος εισαγωγης-εξαγωγης των cutscene ειναι πολυ καλος. Στη πραγματικοτητα δεν καταλαβαινεις αν εισαι σε cutscene ή αν οντως εχεις τον ελεγχο.

Δυστηχως δεν μπορεσα να αξιολογησω τον ηχο γιατι ειχε πολυ φασαρια και η συγκεκριμενη TV ειχε τον ηχο χαμηλα.

Σε γενικες γραμμες εντυπωσιαστηκα απο αυτο που ειδα, τις μαυρες μπαρες δεν τις πηρα καθολου χαμπαρι διοτι το βλεμμα μου ηταν καρφωμενο σε οτι εβλεπα.

Δεν ξερω αν θα το αγορασω(μαλλον οχι) ή αν θα το νοικιασω(μαλλον ναι), αν εχει καλο ή κακο story, αν αν αν. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα παιχτει 100% και οτι θα με εντυπωσιασει ξανα.

18. The Following User Says Thank You to Kapa For This Useful Post:

Starlord (10-01-2015)

Moderator litanies's Avatar
    PSN ID
    litany_13
    Name
    Αντώνης

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

WTF was that;;;;;

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Λογικα το πως δημιουργηθηκε ο Lycan με στυλ Limbo...

Ελπίζω να κλείσει στόματα αυτό το παιχνίδι γιατί από art direction είναι σε υψηλό επίπεδο.

23. The Following User Says Thank You to DJTaurus For This Useful Post:

BillyFlo81 (18-01-2015)

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Απο Shinobi:

8-10 hours, 10-12 if you like to take your time, take in the sights and a explore a bit.

Difficulty will also change things around.
    Does the game have moments like the artwork with huge crowds of people?

Huge” might be overstating it. There are some more open areas with larger numbers of NPCs…
    I don’t know the exact number, but from what I do know, there will be some scenes/areas similar to those seen in the artwork. I wouldn’t really expect hundreds on screen at once though.
    Based on what I know, the narrative is super strong. I'm not bringing the game down at all. If you're looking for a linear, cinematic, solid third person shooter with a strong narrative, gorgeous visuals/physics and punchy, fun shooting in a badass alternate Victorian London setting, with a bit of horror elements thrown in, you'll be happy. I am and that's why I'm hyped as fuck.

25. The Following 2 Users Say Thank You to Viper For This Useful Post:

Nek_Food (19-01-2015),teras1 (18-01-2015)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Διάβασα 2 λεξούλες, μαγικές για εμένα (την μια οκ, την ξέραμε, την άλλη όχι και τόσο) : τις "3rd person" (την ξέραμε) και "linear" (αυτή δεν την ξέραμε στα σίγουρα, υποθέτω).

δεν είμαι του open world/sandbox (πλην των GTA IV/V/Red Dead Redemption / Bully / The Warriors αυστηρά και μόνο αυτά), αντιθέτως είμαι τρομερά υπέρ του γραμμικού παιχνιδιού (linear), καθότι έτσι, μπορώ να απολαύσω (ή όχι αντίστοιχα) την καλή "σκηνοθεσία" ενός τίτλου. Δεν ξέρω, αλλά με linear διάδραση, μπορώ να γίνω immersed, σε αντιδιαστολή με open world / sandbox, που γίνομαι εγώ ο "σκηνοθέτης" = παπάρια immersion αισθάνομαι (επαναλαμβάνω: πλην των συγκεκριμένων παιχνιδιών που ανέφερα).

Παράλληλα, ομολογώ πως παιχνίδι με βικτωριανή εποχή / theme (και μάλιστα alternate) δεν έχω παίξει μέχρι σήμερα. Όχι ότι δεν έχει υπάρξει (δεν ξέρω δηλαδή αν υπάρχει), απλά δεν έχω προσωπικά παίξει κάτι τέτοιο. Ενδιαφέρον τίτλος εξελίσσεται το The Order 1866 λοιπόν, πάντα για τα δικά μου γούστα - και αρχικά η πλάκα είναι, πως δεν το είχα πάρει με "καλό" μάτι, αντιθέτως θα έλεγα, το έκρινα ως περιττή μπουρδίτσα.

Αν δεν μας τα χαλάσει από τεχνικής άποψης (loading times, frame rate), τότε μια χαρά!

27. The Following 2 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

Nek_Food (19-01-2015),teras1 (18-01-2015)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    και "linear" (αυτή δεν την ξέραμε στα σίγουρα, υποθέτω).
    Tην ξεραμε κι αυτη
    Προσωπικα απο αυτα που εχουμε δει θεωρω οτι ειναι ισως το πιο ομορφο παιχνιδι που εχουμε δει στο ps4, εχει εκπληκτικα γραφικα πραγματικα. Κανεις δεν το αμφισβητησε ποτε, κανεις δεν το αμφισβητει. Περιμενω να δω πως θα λειτουργησει ολο το υπολοιπο, η ιστορια, το gameplay κτλ. ισως αποδειχθει ευχαριστη εκπληξη μιας και δεν ειναι λιγο το θαψιμο που εχει φαει πριν καν κυκλοφορησει, οι προσδοκιες δλδ ειναι χαμηλα για τον περισσοτερο κοσμο.

29. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

teras1 (18-01-2015)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Α, οκ, my bad hakoo τότε. Δεν ήξερα ότι την ξέραμε την λεξούλα (και γμώ τις συντάξεις όμως έτσι; )

για την ιστορία δεν μπορώ να πω ότι καίγομαι, παρά πιο πολύ μην το σκίσουν στα Dragon's Lair Events (ή αλλιώς QuickTime Events) και κάνει "κοιλιά" το immersion.

Πάντως μέσες άκρες, περιμένω ένα εύγευστο τίτλο, χωρίς πολλές πολλές φανφάρες στο στόρυ, ούτε βαθείς ούτε ρηχούς χαρακτήρες (δηλαδή όσο "χρειάζεται" για να έχει εύπεπτη ροή το παιχνίδι), αρκετό πιστολίδι σε στυλ far west meets technology, κάτι σα να λέμε arcade 3rd person shooter, με ολίγη από στόρυ σαν συνοδευτικό έδεσμα, ταυτόχρονα με δελεαστικά γραφικά και φαντασμαγορικά ηχητικά εφφέ, ώστε να εξυπηρετείται το arcade entertainment style των 8-10 ωρών. Μακάρι να μην τα σκατώσουν στο θέμα του ήχου, καθότι παίζει μέγιστο ρόλο σε έναν arcade τίτλο, που θέλει να προσφέρει διασκέδαση.

Όσο περί προσδοκιών, πιστεύω ότι αυτές έχουν σχέση με την διαφορά που έχουν οι περισσότεροι σε σχέση με εμένα (και όσους είναι στο δικό μου "στυλ") :

ο περισσότερος κόσμος πλέον, κάνει κέφι το πολύ "βάθος" (ρε παιδάκι μου - Χαρρυ Κλυνν voice), με στόρυ που αξίζει όσκαρ ή σχεδόν όσκαρ, σκηνοθεσία Τζ. Άμπραμς, χαρακτήρες σούπερ-ντούπερ με προσωπικότητα, πάρα πολύ καλά γραφικά / ήχο, αψεγάδιαστο gameplay ή έστω πολύ κοντά στο αψεγάδιαστο, προ πάντων open world/sandbox με πολλαπλές δυνατότητες exploration και μεγάλη διάρκεια μέχρι το τέλος (μεγάλη = άνω των 15 ωρών). Μην ξεχάσω: και αρκετά καλό multiplayer μέρος. Ε, χέσε μέσα κόσμε.

Έχω άλλα γούστα, άλλα κέφια και κατ' επέκταση άλλες προσδοκίες. Δεν γίνεται κάθε τίτλος ή έστω, οι περισσότεροι τίτλοι να τα πετυχαίνουν ΟΛΑ αυτά ταυτόχρονα, καθώς είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι τίτλοι που το καταφέρνουν (το "όλα" και το "ταυτόχρονα"). Έτσι, προτιμώ ένα γραμμικό, όμορφο, ευχάριστο, εύπεπτο (ήτοι "σύντομο" = 8-10 ώρες) παιχνίδι, με χαρακτήρες και στόρυ που "απλά κάνουν την δουλειά τους", ώστε να διασκεδάσω "αθώα" (χωρίς πολλή σκέψη/ανάλυση περί "βάθους" και ψαξίματος, progression στο multiplayer, explore σε μεγάλα landscape). But.......that's just me...

ΥΓ: hakoo, ε, όχι και κανείς δεν το αμφισβήτησε (μέσα σε αυτούς κι εγώ)! Ομολογουμένως, στα πρώτα build που είχαν δείξει, το frame rate ήταν για τον φούτσο, με αρκετά drops, ενώ που και που εμφανίζονταν tearing. Επίσης, είχε jaggy χειρισμό (response με σκαμπανεβάσματα), ακριβώς λόγω του προβληματικού frame rate και -αν θυμάμαι καλά- υφίσταντο μεγάλοι χρόνοι loading. Προοδευτικά όμως, κάποια στοιχεία "έστρωσαν", τώρα το "πόσο" θα το δούμε σε λίγο καιρό. Ευελπιστώ πως όλα τα προβλήματα λύθηκαν 100%, ειδάλλως αν είναι μισο-διορθωμένα, σκατέ ολέ η arcade αίσθηση. Ένας arcade τίτλος, έχει κάποια στάνταρντ, μέσα σε αυτά το σταθερότατο frame-rate, καθόλου tearing, άμεσος χειρισμός και μικροί έως ανύπαρκτοι χρόνοι loading.
    Last edited by Lefteris_X; 18-01-2015 at 21:07.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Κάποια παιχνίδια το χρειάζονται μέχρι ένα βαθμό το linear, γιατί προσωπικά έχω ένα κάτιτι με τον χάρτη και όταν ανοίγουν πολλά σημαδάκια/αποστολές/μυστικά δεν μπορώ να ξεκολλήσω πριν τα κάνω όλα και κάπου εκεί καταστρέφεται το όλο story telling μιας και ελάχιστες φορές α) θα κάνω πρώτα όλο το στόρι και μετά θα σαρώσω τα collectibles/side missions και β) ελάχιστες φορές το σύνολο θα είναι τόσο "δεμένο" ώστε να βοηθάνε να παραμείνει το Immersion σε αποδεκτά επίπεδα ακόμη και εάν ξεστρατίσεις τις κεντρικής πορείας. Σε παιχνίδια που έχουν κάποια συγκεκριμένη - κινηματογραφικού τύπου - ιστορία να πουν ο μέχρι ένα βαθμό περιορισμός στο gameplay βοηθάει στο να δεις την ιστορία αυτή σωστά χωρίς να χάνεσαι από πολλά και "άσχετα" με αυτήν επιπλέον πράγματα. Ακόμη και στα Assassin's που έχω παίξει (κάπως και στα inFamous), το "σάρωμα" μίας περιοχής πριν μεταβώ στην επόμενη και στην συνέχεια της ιστορίας, όσο καλοφτιαγμένα και δεμένα να ήταν είχαν ένα impact στο τελικό σύνολο της ιστορίας για μένα. Σε άλλα παιχνίδια πάλι αυτό ήταν όλεθρος γιατί δεν κατάφερα να ολοκληρώσω το main story εξαιτίας όλων αυτών των side missions και collectibles (aka: Fallout/Saboteur/GTA4/etc). Σε άλλα τελικά το πήρα απόφαση και παράτησα όλα τα υπόλοιπα (μετά από 80 ώρες για παράδειγμα) και επικεντρώθηκα στην ολοκλήρωση της ιστορίας που είχε μείνει ακόμη στην αρχή (Skyrim/RDR). Το The Order, νομίζω ανήκει στα παιχνίδια - interactive ταινίες που έχουν κάτι συγκεκριμένο να πουν κιαι το να το φορτώσουν με πολλά side missions θα το έφθειρε σε μεγάλο βαθμό.
    Last edited by Nek_Food; 19-01-2015 at 09:21.

32. The Following 5 Users Say Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

chronohill (19-01-2015),psx3 (19-01-2015),Starlord (19-01-2015),stratisd (19-01-2015),teras1 (20-01-2015)

Bookmarks

Bookmarks