Κάθε μέρα παίζω σχεδόν.
Απλά, δεν πλησιάζω το DZ ούτε για αστείο. Απεχθάνομαι το PvP.
Κάθε μέρα παίζω σχεδόν.
Απλά, δεν πλησιάζω το DZ ούτε για αστείο. Απεχθάνομαι το PvP.
Christos33 (14-12-2016)
Έλα δεν κάνεις πλάκα τώρα, ήξερα ότι έχεις το παιχνίδι αλλά να παιζεις εσύ κάθε μέρα δεν το πιστεύω
Εγώ pvp δεν έχω μάθει να παιζω, μάλλον γιατί δεν εχω ασχοληθεί ποτέ μονο βόλτες dz, αυτο τον καιρό δοκιμαζω διαφορά build.
Αλφα,firecrest, nomad, pretedor-striker και ετοιμάζομαι για electronic με tactician
Βέβαια μετά το τελευταίο update παίζουμε και αποστολές που δεν ασχολούμαι για τα exotic gear,οχι ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά τα γουστάρω να τα έχω
Edit
Θέλω να κατσω να φτιαξω και ένα δεύτερο παίχτη για να παίξω και pvp χωρίς να γαμησω το rank εχω λιώσει να το φτάσω 93 και σε δυο μέρες να το δω να πέφτει σε χρόνο ρεκόρ.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε είχα δει εσένα μια φορά και μπήκα να σε boostαρο αλλά δεν ήθελες απο οτι κατάλαβα, μιλάμε παλιά μαζί δεν έχει τύχει να παίξουμε, εγώ παίζω κατα 99 % μόνο με ελληνες γιατί γίνεται χαβαλές...βέβαια τώρα τελευταία εχω συγκεκριμένα άτομα που ταιριάζουν η ώρες μας και λιώνουμε.
Τι παίζεις pve, pvp η οτι κατσει;
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραία φίλε ας το κάνουμε. Εγώ παίζω συχνά όποτε θέλεις παίζουμε.
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ξερει κανεις γιατι το progress στο survival dlc δεν το κραταει.
καθε φορα που το ανοιγω και τρεχω το παιχνιδι στο ps4 και παω στο survival μου λεει παντα progress 0%. παιζω το παω σε καποιο ποσοστο το κλεινω και την αλλη μερα τα ιδια ξανα progress 0%. (ενω οταν το εκλεισα ηταν πχ 20%)
thanks
αυτο δεν εχω καταλαβει.
πχ στο underground dlc το εφτασα 100% σιγα σιγα, στο survival δεν ισχυει το ιδιο...? καθε εβδομανα μηδενιζει...? δεν κραταει το progress ...?
Bookmarks