-
Μόλις δοκίμασα και το demo του pro και ναι είναι πάρα πολύ καλύτερο (βασικά καμία σχέση) με το προηγούμενο. Ούτε το σοβαρό θέμα με το frame rate έχει ούτε τα λάθη που είχε το προηγούμενο. Πάρα πάρα πάρα πολύ καλό το pro φέτος ειδικά σε full manual. Και τα γραφικά είναι πάρα πολύ καλά και το animation πλέον έχει πάψει να είναι μηχανικό και να κινούνται σε ράγες οι παίχτες.
Τελικά δεν είναι πιο αργό από το fifa σαν ρυθμός παιχνιδιού (ο οποίος κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με fifa) αλλά είναι πολύ αργός ο χρόνος αντίδρασης των παιχτών σε σημείο που σου δημιουργεί την εντύπωση μερικές φορές πως δεν έχεις τον έλεγχο και αυτό είναι το βασικό μείον που βλέπω. Επίσης οι παίχτες για εμένα έχουν υπερβολικό βάρος στις κινήσεις σε σημείο μη ρεαλιστικό (αυτό είναι σε συνδυασμό με το προηγούμενο μείον που είδα). Τα σουτ είναι ίσως πιο αδύναμα απ ότι θα έπρεπε (σίγουρα πιο αδύναμα από το fifa) αλλά όχι σε τόσο ενοχλητικό επίπεδο για τα γούστα μου.
Πάντως έμεινα υπέρ ευχαριστημένος από το demo προς το παρόν και το καταευχαριστήθηκα αλλά θα δω και με περισσότερα παιχνίδια τι άλλα θετικά και αρνητικά θα διακρίνω
Όσον αφορά το πιο από τα δύο είναι πιο arcade η άποψη μου είναι πως πλέον και από τα δύο έχει χαθεί η έννοια arcade και χαρακτηρίζονται και τα δύο "sim" το καθένα με τον δικό του τρόπο