Oποιος δεν θέλει να περιμένει μέχρι αύριο για το demo, μπαίνει στο us store και το κατεβάζει, 1737ΜΒ είναι.
Devil_7 (11-09-2013)
Έπαιξα 2 αγώνες προ κ 5 φιφα...ΚΟΝΑΜΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΠΙΟ ΑΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΦΑ Κ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΒΑΡΑΝΕ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΑ ΣΟΥΤ;
πραγματικά ξενέρωσα, αλλα λεω να πέσω για ύπνο μήπως κ αύριο που ξυπνήσω δω το παιχνίδι αλλιώς...είναι κ νεα μηχανή
Last edited by djpar; 11-09-2013 at 02:18.
φιλε σου λεω το φιφα ειναι πιο γρηγορο στο ντεμο του...δεν ξερω τωρα σε λιγο θα παω να τσεκαρω ξανα
gia na apolamvanis ta animation!
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
καλα καλα...
^^
vgike sto us store
arnitika
- grafika ala fifa (apo tin makrini kamera den ksexorizis pextes kala, opos sto fifa)
- shoot adinama (perni poli realsitikes kabiles i bala, omos. parola auta o monos tropos gia na pai sxetika dinata ine me poli dinami pu 99% tha vgi ekso)
- menu arga
edit:
ta sistimata pali den ine apotelesmatika ke i amina aneveni terma(o paris enimerose oti boris na traviksis tin amina me to stavro. poli kalo an ontos dulevi opos lei)
thetika
+ animation-colison apsoga xoris bugs
+ ta sfirigmata sta taklin ine me apoliti akrivia
+ eleutheria stis kefalies ke fisikotita
+ veltiomeno cpu AI stin epithesi
+ fisikotita sto cpu AI (kani lathos pases)
+ dini karta meta to pleonektima (tulaxiston otan den perasi poli ora)
. kerkides optika tipota to idietero
. ta statistika sumaronte se mia kentriki kartela. ala exi ke analitika
gia ton pari
fisika apo ta menu den fenete an exi install
edit:
apo oti ida i proothisi pexti iparxi sta menu. apla den tin exun energopiisi (me L1 ginete telika)
Last edited by georgios; 11-09-2013 at 12:48.
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
Tα διαφορα βιντεακια με το gameplay με εχουν εντυπωσιασει,το θεμα ειναι να ειναι και τοσο καλo παιχτικα το game.
ενα τσακ πιο γρηγορες αντιδρασεις και ενα τσακ πιο δυνατο σουτ...τιποτα αλλο δεν θελω γενικα να προτιμησετε το advanced shoot που εχει στα assisted controls...
Παρη-Γιωργο ποιο παιχνιδι θεωρειτε πιο arcade? το Προ ή το Φιφα?
Μόλις δοκίμασα και το demo του pro και ναι είναι πάρα πολύ καλύτερο (βασικά καμία σχέση) με το προηγούμενο. Ούτε το σοβαρό θέμα με το frame rate έχει ούτε τα λάθη που είχε το προηγούμενο. Πάρα πάρα πάρα πολύ καλό το pro φέτος ειδικά σε full manual. Και τα γραφικά είναι πάρα πολύ καλά και το animation πλέον έχει πάψει να είναι μηχανικό και να κινούνται σε ράγες οι παίχτες.
Τελικά δεν είναι πιο αργό από το fifa σαν ρυθμός παιχνιδιού (ο οποίος κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με fifa) αλλά είναι πολύ αργός ο χρόνος αντίδρασης των παιχτών σε σημείο που σου δημιουργεί την εντύπωση μερικές φορές πως δεν έχεις τον έλεγχο και αυτό είναι το βασικό μείον που βλέπω. Επίσης οι παίχτες για εμένα έχουν υπερβολικό βάρος στις κινήσεις σε σημείο μη ρεαλιστικό (αυτό είναι σε συνδυασμό με το προηγούμενο μείον που είδα). Τα σουτ είναι ίσως πιο αδύναμα απ ότι θα έπρεπε (σίγουρα πιο αδύναμα από το fifa) αλλά όχι σε τόσο ενοχλητικό επίπεδο για τα γούστα μου.
Πάντως έμεινα υπέρ ευχαριστημένος από το demo προς το παρόν και το καταευχαριστήθηκα αλλά θα δω και με περισσότερα παιχνίδια τι άλλα θετικά και αρνητικά θα διακρίνω
Όσον αφορά το πιο από τα δύο είναι πιο arcade η άποψη μου είναι πως πλέον και από τα δύο έχει χαθεί η έννοια arcade και χαρακτηρίζονται και τα δύο "sim" το καθένα με τον δικό του τρόπο
PDS (11-09-2013)
Στο μονο που διαφωνω ειναι στο βαρος και στις αργες αντιδρασεις.Για μενα ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα του pes.
Ασε που οταν χαμηλωνεις την ταχυτητα χαμηλωνουν σωστα και αυτα ,στο fifa στριβουν πολυ αποτομα οι παιχτες σε ολες τις ταχυτητες.
Αληθεια αυτο το ντεμο δεν σε αφηνει να χαμηλωσεις την ταχυτητα?Το προηγουμενο σε αφηνε.
.
Bookmarks