[gt]60143[/gt]
[gt]62645[/gt]
[gt]62723[/gt]
[gt]60143[/gt]
[gt]62645[/gt]
[gt]62723[/gt]
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Δεν νομίζω πως θα ακουστεί-περπατήσει και πολύ αυτό το παιχνίδι.
Από γραφικά μέτρια πράματα είδα.
My ps3 games:Kάμποσα άλλα μετά το crash του forum βαριέμαι να τα γράψω...
psn id:griparoring
xbox360 id:griparoring
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=MWVasbH-UbI"]YouTube- Nier Video Preview by GameSpot[/ame]
Nier Hands-On
Διαβαστε και το Hands-On, για να παρετε μια καλυτερη γευση του παιχνιδιου. Σε γενικες γραμμες μιλαμε για ενα μετριο τεχνικα RPG, το οποιο λογω της παρουσιασης, ισως τραβηξει τα βλεμματα πολλων.
[GT]64464[/GT]
Συμφωνα με χρηστες του neogaf (και δεν βρισκω λογο για τον οποιο να ειναι ψεμα):
Για οσους παντως ενδιαφερονται για αυτο,ας κανουν και ενα backup τα save τους(του nier εννοω,οχι των αλλων παιχνιδιων τους) γιατι ενα απο τα 4 endings του παιχνιδιου ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ SAVE ΣΑΣ!Και οχι δεν ειναι bug αλλα σκοπιμο feature των devs(cavia για οσους ενδιαφερονται...οι δημιουργοι του τρισαθλιου drakengard lol).Τωρα ποιος το θεωρησε εξυπνη ιδεα.....ειναι αλλο θεμα.
Ευτυχως το συγκεκριμενο ending ειναι το 4ο και τελευταιο που σημαινει οτι πρεπει να εχεις τελειωσει το παιχνιδι 3 φορες και στην 4η φορα θα το δεις,οποτε ξερεις ποτε να κανεις backup.....
Το οτι εφτασε ενας ως εκει (να το τερματισει δλδ 4 φορες) ειναι η πραγματικη ειδηση και οχι αυτο που εχουν κανει οι devs
Ψιλοτραγικο φαινεται.
Πρεπει να ειμαι ο μονος στο φορουμ αυτο που περιμενε τρελα αυτο το παιχνιδι.Ειναι το αγαπημενο μου ειδος.Action adv. με RPG στοιχεια.Κ το οτι θυμιζει Zelda η ολη φαση με το ψαρεμα,γραφικα χωριουδακια κ γενικοτερα ολη η ιαπωνιλα που αναβλυζει απο το υφος του με τρελαινει. Να περασουν αυτες οι καταραμενες βδομαδες αφραγκιας κ το εχω τιμησει οπως του αξιζει!
οπως ειπα και τις προαλλες το Nier ειναι ενα old school action jrpg που δινει βαση στην ιστορια και οχι στα καλογυαλισμενα γραφικα και στα δαιδαλωδη μενου αναβαθμισης και tactics.
Pros
- Eξαιρετικη ιστορια ,απο αυτες που αγαπαμε οι φαν των jrpg , με δυνατους χαρακτηρες, αγωνια στην εξελιξη και ανατροπες.
- Φαντασια στον σχεδιασμο των εχθρων και ειδικοτερα των Boss.
- Soundtrack που δε χορταινεις να ακους . πραγματικα με ταξιδεψε..
- Χωριουδακια με NPCs που μας δινουν δεκαδες sidequest απο αυτα που μου αρεσουν. "Θες να σου δωσω αυτο? Πηγαινε φερε μου 3 απο αυτα τα σπανια φρουτα". Ή "εχασα το γιο μου στο δασος ,μηπως μπορεις να τον βρεις"?
- Aρκετα spells για να χρησιμοποιησουμε καθως και items(words στο παιχνιδι) για να δυναμωσουμε τα οπλα και τα spells.
- Η γκαρνταρομπα της συμπρωταγωνιστριας...
- Τα side quest που παιρνουμε δεν ειναι "κενα" . Μας δενουν με τους χαρακτηρες και πολλες ιστοριες ειναι συγκινητικες.
- Παρα τον περιορισμενο -για rpg- χαρτη η ιστορια μου πηρε 20 ωρες μαζι με 40% των side quest.
Cons
- Tα γραφικα ειναι 5ετιας και βαλε.Τα περιβαλλοντα ειναι πολυ φτωχα ,χωρις ζωντανια εκτος 2-3 βασικες περιοχες με NPCs.
- Oταν ανεβαινεις level δεν μπορεις να διαμορφωσεις το χαρακτηρα σου απλα μεγαλωνει αυτοματα το HP και MP.
- Πολυ κακα animations.
Γενικα ειναι ενα απλοικο rpg που δεν ειναι για τους νεους gamers που μολις δουν τα γραφικα θα το πεταξουν αμεσως απο το tray. δεν ειναι ομως και απο αυτα που θα λατρεψουν οι hardcore rpg players που θελουν μενου-υπομενου-παραμενου για να διαμορφωσουν το χαρακτηρα τους. Ειναι ομως ευχαριστο παιχνιδι και αν πεσει στα χερια σας δωστε του μια ευκαιρια...
to paragkila kata lathos .den eime filos ton rpg o logos.tespa tha perimeno na erthei ki tha to palepso ama mporo.ekana lathos ki eida ena videaki mono otan to paragkila ki den eixe to sigkekrimeno stoixeia rpg...!
[GT]65332[/GT]
Το έβαλα ένα ήσυχο βράδυ στο tray και από τότε βυθίστηκα στον κόσμο του.Δώστε του μια ευκαιρία...και μια ευκαιρία στον εαυτό σας για διασκέδαση...
Now I hear "THEM" again, singing
Twilight symphony, twilight
Μπορει να το βρηκα σχετικα μετριο το παιχνιδι παρα την πολυ καλη και ιδιατερη ιστορια του,σιγουρα παντως εχει για εμενα το καλυτερο soundtrack της γενιας και κανει αλλες προσφατες δουλειες τις εταιριας σε αυτον τον τομεα να φαινονται λιγες![]()
.
Απο τα αγαπημενα μου κομματια:
Theme της kaine,δυναμικο και ομορφο κομματι για εναν απο τους αγαπημενους χαρακτηρες του παιχνιδιου
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=LsclMDDgNGY&feature=player_embedded"]YouTube- NieR Gestalt & RepliCant OST - Kaine / Escape [Enhanced][/ame]
Το πρωτο vocal τραγουδι που ακουγεται στο χωριουδακι σε στιχους μονο οταν εισαι διπλα στην bard (thus με αναγκασε τις πρωτες ωρες να καθομαι σαν ακινητος διπλα της για να ακουω το τραγουδι![]()
![]()
)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=6Dixqze8eAM&feature=player_embedded"]YouTube- NieR Gestalt & RepliCant OST - Song of the Ancients / Devola [Enhanced][/ame]
Και τελος το συγκινητικο κομματι.Ουκ ολιγες φορες θα ακουστει καθως ειναι απο τα πιο grim rpg της γενιας αναλογιζομενος το τι γινονται στους πρωταγονιστες σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου.Ακομα και τωρα που το ακουω θυμαμαι το finale C και D,oσοι το εχουν δει ξερουν τι λεω.(που κατ'εμε θα επρεπε απο την αρχη να το εχουν και οχι να σε βαζουν να το παιζεις 2-3 φορες+να βεις ολα τα οπλα για να το ξεκλειδωνεις καθως ετσι ενας χανει σημαντικες πληροφοριες για την kaine που ξεκλειδωνονται στο 2ο playthrough καθως και το πιο shocking αλλα και canon finale ,αν βαρεθει να ξαναπαιξει-που δεν ειναι και δυσκολο να συμβει mind you).
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=YWlCK11qEBg&feature=player_embedded"]YouTube- NieR Gestalt & RepliCant OST - Ashes of Dreams / New [Enhanced][/ame]
Anyways,η Cavia εκλεισε πλεον για οσους δεν το γνωριζουν.Οι χαμηλες πωλησεις του nier δεν την κρατησαν ζωντανη.Ελπιζω το ταλεντο σε δημιουργια soundtrack και storytelling methods να το χρησιμοποιησουν στην SE αν δουλευουν πλεον εκει....το χρειαζεται.
Για 15¤ δεν αξίζει δλδ να το πάρουμε?
Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το nfs:shift (εντάξει,τελείως διαφορετικά το ένα με το άλλο) και επειδή είναι στην ίδια τιμή πάνω-κάτω ψάχνομαι για το που να τα δώσω.
My ps3 games:Kάμποσα άλλα μετά το crash του forum βαριέμαι να τα γράψω...
psn id:griparoring
xbox360 id:griparoring
Γράφω αυτό το post ακούγοντας την όντως καταπληκτική μουσική αυτού του παιχνιδιού. Η αλήθεια είναι ότι αυτή με κρατάει όπως και η αγωνία να δω τι γίνεται στο τέλος (είμαι στα μισά περίπου). Πέραν τούτων όμως δεν μπορώ να πω ότι έχω βρει κάτι άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Θα το παίξω να δω όλα τα endings, έτσι και αλλιώς το New game+ από το 2ο μέρος ξεκινάει αν δεν κάνω λάθος, και θα πάω και για όσα περισσότερα trophies μπορώ αλλά η αναβάθμιση των όπλων και το ψάρεμα δεν παλεύονται. Το ένα για το πόσο χρονοβόρο task είναι και το ψάρεμα γιατί μάλλον είμαι άχρηστος...χαχα
,Στο ψαρεμα ουτε εγω την παλευω (μεσα και εξω απο το παιχνιδι). Αλλα εχει αρκετα θετικα,οπως πχ το οτι αλλαζει η ιστορια σε καθε playthrough και το συστημα μαχης που ειναι αρκετα απλο και προσφερεται για χαλαρο παιχνιδι
Now I hear "THEM" again, singing
Twilight symphony, twilight
Το πραγματικό ψάρεμα δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ και ούτε πρόκειται (εκτός και αν ναυαγήσω κάπου). Η θάλασσα είναι πολύ όμορφη όταν την κοιτάς από το βουνό
Αλλάζει η ιστορία; Δεν το ήξερα αυτό. Ακούγεται πιο ενδιαφέρον τώρα.
Στο 2ο playthrough ναι.Δεν μπορω να πω παραπανω χωρις να φανει σαν spoiler αλλα θα αλλαξει συγκεκριμενες "αποψεις" και "αντιμετωπισεις" ως προς το παιχνιδι και τον κοσμο του.Οταν ξεκινησεις και αρχιζεις να καταλαβαινεις τι παιζει ,θα καταλαβεις τι εννοω.Ακομα και το φιναλε του αντικατοπτριζει αυτο.
Επισης προσφερει αυτο που θα επρεπε imo να εχει το 1o playthrough,δηλαδη περισσοτερη ιστορια για την kaine και για το παρελθον της(υπο την μορφη text οπως ηταν και στο μαγεμενο δασος με τους ανθρωπους που κοιμοντουσαν και εμπαινες στα ονειρα τους αν θυμαμαι καλα).
Στο 3ο playthrough τωρα δεν ξερω τι αλλαζει απο ιστορια(δεν νομιζω να αλλαζει κατι) και επειδη δεν ηθελα να κατσω να βρω ολα τα οπλα για να δω το C finale,το ειδα στο youtube.Κατ'εμε ειναι ΤΟ φιναλε του παιχνιδιου(ή το D αναλογως με την αποφαση σου στο τελος) και νιωθει ολοκληρωμενο σε σχεση με την μιση κρυαδα που αφηνει το A ending.Το ending D θα εχεις διαβασει σε παλαιοτερο post σβηνει το save σου(οποτε κρατα backup πριν το κανεις) και μολονοτι πριν παιξω το παιχνιδι το βρηκα ηλιθια ιδεα τελικα δενει τελεια με το φιναλε και κανει την επιλογη πιο meaningful.Χανει βεβαια λιγο αν δεν το παιξεις ο ιδιος αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι διασκεδαστικο να κατσεις να μαζεψεις ολα τα οπλα για να δεις το φιναλε :/.
Πόσες ώρες είναι πάνω κάτω το κάθε playthrough? Δεν λέω να κάνεις και τα πιο δύσκολα sidequests και να βρεις όλα τα μυστικά. Το main story μόνο με μερικά απλά sidequests.
Bookmarks