4 νομίζω!
4 νομίζω!
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
είμαστε 3 θέλουμε άλλον ένα![]()
Οταν ερθει η στιγμη και εγω μεσα για πάνικο αν δεν εχετε κανενα αλλον !![]()
Mike Κανε μας add..
Dying Light Graphics Improved In Latest Update On The PS4
Spoiler!
FurionMike (19-03-2015)
Μικρες λεπτομερειες, αλλα αυτο ειναι κατι καλο!
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
Nαι πολυ καλο...και ας εκανε μεγαλη επιτυχια και ας εχουν DLC's στα σκαρια συνεχιζουν να βελτιωνουν τον τιτλο οσο μπορουν...
Ισχυει οτι για το coop υπαρχουν ξεχωριστα missions/challenges?
Spoiler!
Στο co op σου δινει ξεχωριστες αποστολες να ολοκληρωσεις η παιζεις τις ιδιες απλα σε co op ?
Ενα μικρο δικο μου review.
Το παιχνιδι απλα σπερνει.τεχνικα θες,gameplay θες. Καθαρο next gen survival horror πρωτου προσωπου. Εχουν ριξει δουλεια οι ανθρωποι κ φαινεται. Σκετο bloodbath το game για οσους γουσταρουν gory καταστασεις.
chronohill (19-03-2015)
ʽDying Lightʼ Special Edition Costs $386,000
Το γνωριζατε αυτο?Μαλλον βιαστηκαμε να το παρουμε!
Για αυτους που βαριουνται να ανοιξουν το λινκ:
Included with the “My Apocalypse” Edition is
- Custom built Dying Light Zombie Home by Tiger Log Cabins
- Zombie avoidance parkour lessons with Ampisound, the team behind the internet smash Dying Light Parkour POV video
- Be The Zombie match with devs where you win so you can brag to your friends how “leet” you are
- Trip to Techland in Wroclaw, Poland, to meet the dev team and party with Steve the Zombie Consultant
- Your face skinned onto your Night Hunter character model
- Dying Light branded night vision goggles + adult diapers for the night portions of the game
- x4 signed Steelbox editions of Dying Light
- x2 Top of the line Razer Tiamat headphones
- Human sized Volatile figurine to use as a deterrent on human raiders
Ποσο γελασα στο "adult diapers for the night portions of the game". Τα σπασαν!
Σας γνωστος τσιγκουνης που ειμαι στην αρχη των παιχνιδιων δεν χαλαω πολλα αντικειμενα...Τωρα που μαζεψα σαν το σπουργιτι στην φωλια αρκετα batons + bats μονταρισα τα πρωτα μου καλουτσικα 2...
Ερωτηση:ΟΛΑ τα οπλα σπανε? Και τα φτιαγμενα ετσι?λογικα θα υπαρχουν καποια που θα εχουν περισσοτερα repairs?
Μακαρι να εχουν βαλει κατανα οπως στο Dead Island...
Spoiler!
Τα οπλα που εχω βρει μεχρι στιγμης ειναι μεχρι 3 repair. Στα skills μπορεις να βαλεις ενα το οποιο λεει οτι εχεις 50% πιθανοτητα να κανεις repair καποιο οπλο χωρις να σου το "χρεωσει".
Follow me!
Ωραια,
ναι εννοειται το εχω κανει αυτο Αποστολη πολυ καλο!
Ρε φουστη μου κολλαω και κανω δευτερευοντα πραγματα ολη την ωρα και δεν προχωραω το στορυ...Πολυ εθιστικο το game...
Spoiler!
Εχω και με 4 repairs.Εχω βρει τουλαχιστον εγω. Πολυ ψαξιμο ομως,μπαινω μεχρι κ στο πιο τελευταιο χαμοσπιτο που βρισκω!
chronohill (20-03-2015)
4? Mια χαρα!
Ναι και γω πρεπει να αρχισω το ψαξιμο καλυτερα γιατι παω οπου με βγαζει ο δρομος των tasks..
Eλπιζω η πλατινα να μην εχει τπτ κουλα γιατι με βλεπω να το πηγαινω προς τα εκει...
Δοκιμασα χθες και το tutorial του be the zombie.ενδιαφερον φαινεται...θα κανω και κανενα matchmaking για να εχω ολοκληρωμενη αποψη...
Εχει παρει κανενας το πρωτο DLC που εχει βγει?λεει τπτ?
Spoiler!
Έχει και με 5! Ελπίζω να πήρες το skill που σου χαρίζει repair μερικές φορές. Η πλατίνα πλέον δεν έχει κουλά. Απλά να θυμάσει να ελευθερώνεις hostages από τους μισθοφόρους όποτε εμφανίζονται (μπλε εικονίδια), γιατί είναι πολύ τυχαίο και σπάνιο event... DLC δεν πήρα κανένα γιατί το retail περιεχόμενο με κάλυψε. Αν βγει κανένα expansion θα το τιμήσω φυσικά.
- - - Updated - - -
Τις ίδιες ακριβώς. Ουσιαστικά κάνεις join στο single player του άλλου κατά κάποιον τρόπο.![]()
chronohill (20-03-2015),katsouras (20-03-2015)
chronohill (26-03-2015)
Xθες το τελείωσα.. Σίγουρα δεν ειναι το παιχνίδι που θα σου μείνει χαραγμένο στο μυαλό(κατα τη γνώμη μου έχει πολύ ρηχό story) αλλά αν σε ψήνει απο αυτά που βλέπεις στο Youtube δεν θα απογοητευτείς.
Δεν είναι άσχημο απο άποψη γραφικών, και σίγουρα θα μείνεις ευχαριστημένος απο διάρκεια, καθώς εκτός απο το main story έχει πολλαααα side missions να κάνεις.
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
mihalis13 (26-03-2015)
Συγκρίσεις από όσους έχουν παίξει και το Dead Island? Αν και γενικά δεν είναι το στυλ μου, είχα κολλήσει πολύ άσχημα με αυτό και το παρόν δείχνει μια τύπου συνέχεια/παρόμοιας φιλοσοφίας κλπ σε next gen ποιότητα;
Δεν έχω παίξει το Dead Island αλλα απο αυτά που έχω δει κινείται στα ίδια επίπεδα. Εχει και κάποια στοιχεία RPG, δηλαδή ένα skill tree που ξεκλειδώνεις σιγά σιγά δυνατότητες που επιλέγεις.
Δεν ξέρω τι χάρτη είχε το Dead Island αλλα εδώ ειναι πολύ μεγάλος. Κι εδώ έχει πολλά όπλα, Blueprints για να τα κάνεις Customise (με φωτιά, ηλεκτρισμό κ.τ.λ.) αλλα αυτό που δίνει το κάτι παραπάνω στον τίτλο υποτίθεται οτι ειναι το Parkour.
Πηδάς απο ταράτσα σε ταράτσα, πάνω απο τα ζόμπια, σκαρφαλώνεις, πιάνεσαι και έτσι δίνει ένα άλλο ενδιαφέρον οταν σου λέει πήγαινε απο το ένα σημείο του χάρτη στο άλλο..
Μιας και δεν βγαίνουν συχνά τέτοιου είδους open world survival παιχνίδια, νομίζω οτι σε μια χαμηλή τιμή αξίζει κάποιος να το τσιμπήσει.
Last edited by FotisGRC; 26-03-2015 at 13:14.
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Nek_Food (26-03-2015)
File εγω επαιξα πριν ενα 2μηνο πρωτη φορα το Dead island και το βρηκα πολυ καλο...
Μην περιμενεις κατι λιγοτερο απτο dying light...εχει ολα τα θετικα του DI και πολλες εξυπνες πινελιες και λεπτομερειες που κανουν την διαφορα:
-εναλλαγη μερας νυχτας.φοβερη προσθηκη που σε αγχωνει και σε προβληματιζει...δεν θα ξεχασω τις πρωτες φορες ποσο φοβηθηκα να ξεπροβοδισω απο το safe house...μοναδικη εμπειρια...
-πολυ καλοσχεδιασμενο παρκουρ το οποιο σε συνδυασμο με τα ζομπι κανουν μια εκρηκτικη μιξη
-Ενδιαφερον συστημα αναβαθμισης χαρακτηρα.το εχω ξαναπει χτυπας τα ζομπι ανεβαζεις το σκιλ power τρεχεις σαν το κατσικι στις ταρατσες ανεβαζεις agility...πολυ εθιστικο
ολα τα αλλα παραμενουν απτο DI.καλο στορυ, ποικιλα sidequests με πολυ εντονες δοσεις χιουμορ...
Αυτο που βρηκα πιο ισσοροπημενο ειναι το οτι δεν το παρακαναν με τα μεγαλα γκρουπς απο ζομπι που εβρισκα στο DI και πελαγωνα.η μαχη ειναι πιο ισσοροπημενη επισης οπως και τα consumables...
αυτα.δεν εχω να καταλογισω κατι βαρβατο πραγματικα και ειμαι λιγο πριν το τελος...
αν βαλεις και το coop και το be the zombie μιλαμε για πολυ καλη αγορα...
Το προβλημα μου ειναι οτι λεω.α ας κανω επιτελους ενα main quest.ξεκιναω τσουπ στον χαρτη βλεπω οτι πρεπει να σωσω εναν survivor...μετα βλεπω ενα run λεω ας το κανω γουσταρω...εχει τοσα πολλα και ενδιαφεροντα πραγματα να κανεις που δεν μπορεις να σταματας να παιζεις...δεν με εχει κουρασει καθολου...
ελπιζω να βοηθησα....
@mihalis13 να το παρεις οπωσδηποτε
Spoiler!
Dragonpaul (26-03-2015),FotisGRC (26-03-2015)
Σωστός ο Chrono που λέει και για τη νύχτα! Το είχα ξεχάσει τελείως. Φοβερή πινελιά, σε κάνει να νομίζεις οτι εισαι όντως μόνος μέσα στο σκοτάδι.. Πίσσα έξω, να ακούς απο τα ηχεία θορύβους πίσω σου ή και μακριά σου και να σε πηγαίνει τρεις και μία!!
Σου δίνει παραπάνω πόντους το game όταν είσαι έξω τη νύχτα, αλλά fuck this shit! Προσωπικά 1-2 φορές βγήκα και φώναζα σαν μικρό κοριτσάκι όταν με κυνηγούσαν! Never again!
Bookmarks