Quote Originally Posted by james9 View Post
Ρε παιδιά τι update έχετε; Εμένα έχει 1.02 ευρωπαϊκό κ φίλος έχει αμερικάνικο με 1.04 κ δε μας αφήνει να παίξουμε co op. Εννοείται έχω κάνει ότι update ζήτησε.
Δημητρη δεν προλαβα χθες να παιξω..τωρα που μπηκα ειδα οτι και γω εχω την 1.02..
Quote Originally Posted by chrisfox View Post
Αναγκαστικά θα παίξεις και νύχτα αν θες να κάνεις όλα τα sidequests. Θα νιώσεις μεγάλη ευχαρίστηση όταν επιβιώσεις μία ολόκληρη νύχτα για πρώτη φορά. Και φυσικά θα πήξεις στο survivor XP

Και θα σε έκανα add αλλά μου πήρες το game χαχαχαχα
εσυ κανε με add ετσι και αλλιως!
Επαιξα νυχτα...γινομαι λιγο καλυτερος δεν με βρισκουν κατευθειαν!!!!πολυ αγχος την νυχτα...μαρεσει ΠΑΡΑ πολυ το παιχνιδι κρινεται ανταξιο των προσδοκιων, το παρκουρ δινει μια πολυ ιδιαιτερη νοτα στο παιχνιδι...στο dead island εβρισκα δυσκινητο τον παιχτη και μαλλον ηταν η προσθηκη που ελειπε...
Απο θεμα DLC's τι γινεται παιδια γιατι ειμαι εναντιων αλλα επειδη πηρα μεταχειρισμενο το παιχνιδι(σευχαριστω και απο δω Χρηστο) με εχουν πιασει "τυψεις" και σκεφτομαι να τιμησω τους developers...και αφου με κρατησει το παιχνιδι ετσι το σκεφτομαι...οποτε τι υλικο εχει ανακοινωθει με το season pass?