Page 6 of 11 FirstFirst ... 2345678910 ... LastLast
Results 101 to 120 of 217

Thread: Dying Light

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Αντε ξεκινα το , τελειωσε το και με ενα 25αρι στο παιρνω εγω μετα, οκ????
    χαχα! Εχει αρκετο ψωμι! Θα αργήσω απο οτι φαινεται!

Quote Originally Posted by litanies View Post
    ναι το ξέρω, αλλά μου είπαν το έχουν στην αποθήκη εδώ αλλά δεν το δίνουν.
    οπότε θα πάω να πω ότι το τάδε υποκατάστημα το δίνει από σήμερα.
    Και εμενα ο υπαλληλος το εφερε απο την αποθηκη, δε τα ειχαν εξω. χαχα! Κοιτα, μη φερεις σε δυσκολη θεση τους υπαλληλους, αυριο βγαινει, μια μερα υπομονη ειναι.

By the way το παιχνιδι ηταν να βγει ενα μηνα πριν και απλα εφαγε τελευταιες μερες αναβολη, σε ψηφιακη μορφη εχει βγει κανονικα. Οποτε το να δωσουν το retail και μια μερα νωριτερα δε τιθεται θεμα. Αλλα μη νομιζεις οτι αυτα τα γνωριζουν ολοι σαν εμας εδω περα.

Για το παιχνιδι τωρα. Δε προλαβα να παιξω παρα πολυ, εκανα 3-4 quest. Εχει 3 διαφορετικα attributes τα οποια το καθε ενα απο αυτα εχει μεσα καποια συγκεκριμενα skill trees (το πρωτο για τη ζωη, το δευτερο για οπλα/craft και τριτο για την αντοχη/parkour) δε θυμαμαι πως τα λεει ακριβως, αλλα καπως ετσι ειναι. Ο χειρισμος ειναι λιγο περιεργος, να φανταστεις οτι πηδας με το R1, αλλα νομιζω οτι ειναι θεμα συνηθειας. Τα γραφικα αρκετα ικανοποιητικα και ο χαρτης τεραστιος. Ωραιο draw distance by the way και το παιχνιδι φαινεται να τρεχει πολυ σταθερα στα 30 καρε (περι ορεξεως κολοκυθοπιτα). Απο ιστορια, κλασσικη οπως τη ξερετε. Infrected μπλα μπλα, αλλη τα zombies τα λενε "the walkers" αλλη zombie κανονικα (LOL) και παει λεγοντας... (καπως τα λενε και εδω περα αλλα δε το θυμαμαι τωρα.)

Και αλλες εντυπωσεις συντομα.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Εχει ωραια side quests, θα δεις. Το τελειωσα στο pc. Προσωπικα μου αρεσε πολυ, ειχε και γραφικαρες στο pc!

Πολυ θετικο οι πολλες επιλογες στα οπλα. Σχεδον φτιαχνεις οτι μπορεις να φανταστεις!

Moderator litanies's Avatar
    PSN ID
    litany_13
    Name
    Αντώνης

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    χαχα! Εχει αρκετο ψωμι! Θα αργήσω απο οτι φαινεται!

Και εμενα ο υπαλληλος το εφερε απο την αποθηκη, δε τα ειχαν εξω. χαχα! Κοιτα, μη φερεις σε δυσκολη θεση τους υπαλληλους, αυριο βγαινει, μια μερα υπομονη ειναι.

By the way το παιχνιδι ηταν να βγει ενα μηνα πριν και απλα εφαγε τελευταιες μερες αναβολη, σε ψηφιακη μορφη εχει βγει κανονικα. Οποτε το να δωσουν το retail και μια μερα νωριτερα δε τιθεται θεμα. Αλλα μη νομιζεις οτι αυτα τα γνωριζουν ολοι σαν εμας εδω περα.

Για το παιχνιδι τωρα. Δε προλαβα να παιξω παρα πολυ, εκανα 3-4 quest. Εχει 3 διαφορετικα attributes τα οποια το καθε ενα απο αυτα εχει μεσα καποια συγκεκριμενα skill trees (το πρωτο για τη ζωη, το δευτερο για οπλα/craft και τριτο για την αντοχη/parkour) δε θυμαμαι πως τα λεει ακριβως, αλλα καπως ετσι ειναι. Ο χειρισμος ειναι λιγο περιεργος, να φανταστεις οτι πηδας με το R1, αλλα νομιζω οτι ειναι θεμα συνηθειας. Τα γραφικα αρκετα ικανοποιητικα και ο χαρτης τεραστιος. Ωραιο draw distance by the way και το παιχνιδι φαινεται να τρεχει πολυ σταθερα στα 30 καρε (περι ορεξεως κολοκυθοπιτα). Απο ιστορια, κλασσικη οπως τη ξερετε. Infrected μπλα μπλα, αλλη τα zombies τα λενε "the walkers" αλλη zombie κανονικα (LOL) και παει λεγοντας... (καπως τα λενε και εδω περα αλλα δε το θυμαμαι τωρα.)

Και αλλες εντυπωσεις συντομα.
    δεν τους έφερα σε καμία δύσκολη θέση τους υπαλλήλους, μιας και μου στείλανε μήνυμα το απόγευμα να πάω να το πάρω χεχε

4. The Following User Says Thank You to litanies For This Useful Post:

WolfRathmA (27-02-2015)

Cool Member chrisfox's Avatar
    PSN ID
    ChristosFoX

Έχοντας 2 μέρες που παίζω Dying Light, έχω να πω ότι με εξέπληξε θετικά! Ωραία γραφικά και ήχος, τέλεια αίσθηση επιβίωσης λόγω εναλλαγής μέρας-νύχτας και loot system, και όλα αυτά σε έναν αρκετά μεγάλο χάρτη! Και επίσης το Parkour το υλοποιήσανε πολύ καλά.
    Spoiler!

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Απο ιστορια, κλασσικη οπως τη ξερετε. Infrected μπλα μπλα, αλλη τα zombies τα λενε "the walkers" αλλη zombie κανονικα (LOL) και παει λεγοντας... (καπως τα λενε και εδω περα αλλα δε το θυμαμαι τωρα.)

Θυμηθηκα! Biter! LOL

LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!

PSN ID
    litany_13
    Name
    Αντώνης

ενημερωτικά, για να ξεκινήσεις co-op πρέπει να έχετε παίξει και οι δυο την "εισαγωγή" του παιχνιδιού και μετά ξεκλειδώνει και η επιλογή για co-op

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

ενημερωτικά, για να ξεκινήσεις co-op πρέπει να έχετε παίξει και οι δυο την "εισαγωγή" του παιχνιδιού και μετά ξεκλειδώνει και η επιλογή για co-op
    Ναι μου το εχει ξεκλειδωσει αυτο! Το θεμα ειναι οτι μπορουμε να παιξουμε και το story μαζι η μονο να κανουμε quest; Δεν εχω μπει ακομα για να δω τι "παιζει".

Follow me!

PSN ID
    litany_13
    Name
    Αντώνης

Ναι μου το εχει ξεκλειδωσει αυτο! Το θεμα ειναι οτι μπορουμε να παιξουμε και το story μαζι η μονο να κανουμε quest; Δεν εχω μπει ακομα για να δω τι "παιζει".
    παίζεις κανονικά το main story

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill
    Spoiler!

PSN ID
    ChristosFoX

Τελείωσα το story και τώρα ξεκινάει το show με τα side missions και το co-op! Όποιος ενδιαφέρει για trophy boosting ας με κάνει add (ChristosFoX)
    Spoiler!

PSN ID
    litany_13
    Name
    Αντώνης

Quote Originally Posted by chrisfox View Post
    Τελείωσα το story και τώρα ξεκινάει το show με τα side missions και το co-op! Όποιος ενδιαφέρει για trophy boosting ας με κάνει add (ChristosFoX)

πόσες ώρες σου πήρε στο περίπου να τελειώσεις το main story?

PSN ID
    ChristosFoX

πόσες ώρες σου πήρε στο περίπου να τελειώσεις το main story?
    Όταν πήγα στα statistics μετά τον τερματισμό, έλεγε γύρω στις 15 ώρες. Όμως έκανα και αρκετά side quests παράλληλα, οπότε υπολόγιζε ένα 10ωρο για το main storyline.
    Spoiler!

14. The Following User Says Thank You to chrisfox For This Useful Post:

litanies (04-03-2015)

PSN ID
    ChristosFoX

Όποιος παίζει Dying Light και ενδιαφέρεται για τα coop trophies, ας με κάνει add (ChristosFoX). Είμαι online κάθε μέρα από τις 18:00 - 24:00. Κανένα δίωρο θα μας πάρει λογικά
    Spoiler!

PSN ID
    litany_13
    Name
    Αντώνης

Advanced Member Mouxlalouda's Avatar
    PSN ID
    Mouxlalouda
    Name
    Γιώργος

έχω το παιχνίδι εδώ και μία εβδομάδα (ας είναι καλά το freeze από τα seven). πολύ ωραίο παιχνίδι αν και στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός ως προς το θέμα του πρώτου προσώπου, γιατί το mirror's edge με ζάλιζε στο 10λεπτο και το παράτησα. πάλι καλά εδώ δεν αντιμετώπισα κάτι παρόμοιο οπότε το χάρηκα το παιχνίδι. έχω φτάσει στις 37 ώρες κάνοντας όλα τα side quests, safe houses, quarantine zones, collectibles. προβλήματα σαν παιχνίδι δεν είδα με μόνη εξαίρεση τα πολλά glitched trophies, που είναι και ο λόγος που δεν έχω την πλατίνα. έχει ικανοποιητική διάρκεια για μένα, ουσιαστικά όλο το παιχνίδι αποτελείται από 2 μεγάλες περιοχές και μπορείς να πας όπου θες στο χάρτη. να μην είχε και τα προβλήματα με τα trophies μόνο...
    Today is a good day to die...

18. The Following User Says Thank You to Mouxlalouda For This Useful Post:

chronohill (05-03-2015)

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Δεν σου έφτιαξαν με το τελευταίο patch ; Εμένα όσα τροπαια είχαν φάει glitch ξεκόλλησαν και τα πήρα κανονικά

PSN ID
    Mouxlalouda
    Name
    Γιώργος

δυστυχώς όχι και όπως διάβασα σε διάφορα άλλα forum, και πολλοί άλλοι συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα. η ίδια η εταιρία είπε πως το patch το προχθεσινό δεν ήταν για τα glitched trophies, αλλά για άλλες διορθώσεις και θα εκδοθεί νέο patch κάποια στιγμή. προσωπικά μου glitchαραν 2 trophies μόνο, όλα τα side quests και όλα τα collectibles. χρησιμοποίησα παλιό save και τελικά μου έδωσε το side quest trophy αλλά όχι και τα collectibles. πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το τι γίνεται...

Moderator odytsak's Avatar

M' αρέσουν οι επιλογές που είναι αποκλειστικά για το PS4 και ανεβάζουν το immersion
    όπως οι ήχοι από αλληλοεπιδράσεις με αντικείμενα, φακός κλπ κλπ μέχρι και οι συνομιλίες του ασυρμάτου ακούγονται όλα από το ηχείο του controller.

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Μπραβο και γω οντι αυτο παραρηρησα χθες που το ξεκινησα...δν ειχα δεινα αναφέρεται πουθενα και ειναι πολυ θετικη προσθηκη...
    Παντως για αρχη μου φανηκε παρα πολυ καλο...το παρκουρ δινει αλλον αερα στο ειδος....
    Spoiler!

PSN ID
    Mouxlalouda
    Name
    Γιώργος

Aν μπορέσετε πάντως, να παίξετε co-op ειδικά με γνωστούς σας, εκεί είναι που πραγματικά απογειώνεται το παιχνίδι. Είναι σκέτη απόλαυση αν και να πω την αλήθεια με κούρασαν τα πολλά zombie ποy κάνανε συνέχεια respawn αν έφευγες έστω και λίγο απο την περιοχή. Επίσης το παιχνίδι το παίζετε με το glitch ή χωρίς; (εννοώ το duplicate των items)

Page 6 of 11 FirstFirst ... 2345678910 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks