Page 59 of 61 FirstFirst ... 94955565758596061 LastLast
Results 1,161 to 1,180 of 1212

Thread: Fifa 14 [Next-Gen]

δεν υπάρχει πρόβλημα, για να το βάζουν έτσι αυτό το mode,σημαίνει ότι το σκέφτονται και για το επόμενο fifa

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

άσχετο αλλά θα βγάλω χολή τώρα... θα τα δει και ο georgios όλα αυτα και καλά θα μας κάνει που θα μας κράξει... έχω φτιάξει το καινούριο σπίτι τι ωραία τι καλά, έχω πάρει 4 DS4, έρχονται οι κολιτοί σπίτι να αράξουμε και βάζω φιλικά... ενώ παίζαμε τόσα χρόνια ενα champions league στο PRO και είχαμε κάποιο σκοπό...τώρα παίζουμε 2-3-4 φιλικά και το κλείνουμε... κρίμα πραγματικά, και βάλαν και αυτό το FUT world cup και μπράβο τους, ΠΟΣΟ δύσκολο είναι να βάλουν squads? πιστεύω θέλουν να αποφύγουν με ΟΠΟΙΟ τρόπο μπορούν να παίζεις offline με φίλους και προσπαθώ να καταλάβω τον λόγο.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Ο λόγος ειναι προφανής..
    Για να πουλήσει το World Cup που βγάλανε τωρα..
    Τωρα θα μου πεις στο ps4 δεν βγαίνει, αλλα την ΕΑ δεν την νοιάζει.
    Δεν εχω ασχοληθεί ποτε με τουρνουά μιας και παντα νε τους φίλους μου παίζαμε φιλικά και σε καθε ματς αλλη ομάδα.
    Παντως πολύς κόσμος διαμαρτύρεται για την έλλειψη τουρνουά.
    Spoiler!

PSN ID
    dlevel

το πρόβλημα πάντα με τη παρέα μου, πέρα απο κάπιους συγκεκριμένους, ήταν οτι ήταν χαμηλά σε επίπεδο, οπότε δεν υπήρχε ανταγωνισμός, και έτσι το να παίζουμε 3-4 άτομα στην ίδια ομάδα ( όσο και αν ακούγεται τουρλουμπούκι ) είχε χαβαλέ και παίζαμε αρκετές ώρες ( 1 ολόκληρο champions league στο pro π.χ ) και γενικότερα περνάγαμε καλά... ε τώρα με τα φιλικά εφόσον δεν μπορούμε να παίξουμε 2-2 ( δεν υπάρχει ανταγωνισμός ) δεν έχει και κάποιο τουρνουα δεν υπάρχει κίνητρο και βαριέσαι.

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Κανε παραδοσιακο τουρνουα με χαρτι και μολυβι με βαθμολογιες με την παρεα σου. Εμεις αυτο κανουμε απο το fifa08 μεχρι σημερα με την παρεα μου και εχουμε περασει απειρες ωρες πορωσης και διασκεδασης...

PSN ID
    dlevel

εχτές έβαλα pro 14 στο ps3... πραγματικά αν έχεις πάει σε next-gen Fifa, είναι unplayable, και δε το λέω απο υπερβολή, ειναι ΧΑΛΙΑ... ps2-ps3 διαφορές χαχαχ... τελικά έτσι θα εκτυμήσουμε την επόμενη γενιά, θα βάζουμε infamous ps4 και μετά θα πάμε να δούμε το Infamous 2 στο ps3 και θα μας φαίνεται σαν PS2. /offtopic

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Μου έτυχε ο Βύντρα στο WC μόνο που στην photo του έχουν βάλει τον Τζιολη

8. The Following User Says Thank You to Snk For This Useful Post:

FotisGRC (04-06-2014)

Χαχαχα... Και στου Μανωλά έχουν βάλει του Μήτρογλου..
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

Junior Member puzzle's Avatar
    Name
    Θάνος

τρομερη η ξενερα με τα τουρνουα...και εμεις το ιδιο καναμε πλέον παιζαμε μαζι στη ιδια ομαδα διαφορα τουρνουα και τωρα τιποτα. στηναμε και κανενα ολονυχτιο τουρνουα μεταξυ φιλων... τωρα μονο φιλικα και ξενερα. Κριμα ειλικρινα.
    '' Ποτέ μη λες ποτέ ''

PSN ID
    dlevel

Πάλι υπάρχει πρόβλημα με disconects? 2 φόρες βγήκαν στο τέλος του αγώνα ενώ νίκησα και δεν μου μέτρησε νίκη.

Quote Originally Posted by dlevel View Post
    Πάλι υπάρχει πρόβλημα με disconects? 2 φόρες βγήκαν στο τέλος του αγώνα ενώ νίκησα και δεν μου μέτρησε νίκη.
    χθες το βράδυ μου το έκανε αυτό, ενώ έπαιζα και για το world cup mode, το κάνει και τώρα; έλεος!

EA...

Μόλις το είδα... δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται κάποιος, οπότε το ποστάρω

ΤΟΥΡΝΟΥΑ SEVEN SPOTS 21-22 IOUNIOY - Seven Spots

Το Τουρνουά των Seven Spots θα διεξαχθεί στα 29 playrooms του δικτύου. Το Σάββατο, 21/6 θα γίνουν οι προκριματικοί αγώνες και την Κυριακή, 22/6 θα λάβουν χώρα οι τελικοί.Συνολικά θα διεξαχθούν 29 τουρνουά! Όσα είναι δηλαδή και τα Playrooms του δικτύου καταστημάτων Seven Spots! Κάθε Playroom θα αναδείξει τους δικούς του έξι νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν τα παρακάτω δώρα:
    1ος νικητής: ένα tablet eStar Gemini 8’’ και 5 ώρες δωρεάν χρήση του playroom των Seven Spots
    2ος νικητής: μία συλλεκτική μπάλα ποδοσφαίρου Adidas (tango 12) και 5 ώρες δωρεάν χρήση του playroom των Seven Spots
    3ος νικητής: ένα συλλεκτικό T-shirt FIFA 15 και 5 ώρες δωρεάν χρήση του playroom των Seven Spots
    4ος, 5ος , 6ος νικητές: 5 ώρες δωρεάν χρήση του playroom των Seven Spots
    Διάλεξε Playroom, δήλωσε συμμετοχή στο Τουρνουά των Seven Spots, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και γίνε εσύ ο νικητής! Κάθε συμμετέχοντας έχει δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή σε ένα Playroom:

http://www.sevenspot.gr/gr/FIFAcampaign.html

PSN ID
    dlevel

yeap το κάνει. τίποτα ξενέρωσα.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Λογικα απο εχθές πρέπει να άνοιξαν και τα challenge του World Cup.Τα τσέκαρε κανείς να μας πει εντυπώσεις;;
    Spoiler!

PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Το απόγευμα έπαιξα έναν από τους καλύτερους αγωνες που έχω παίξει ποτέ. Έφτασα πρώτη φορά ημιτελικά στο wc online fut και έπεσα με έναν που είχε αυτή την ομάδα

Spoiler!

Εγώ είχα αυτούς

Spoiler!

Messi-Ronaldo πέρναγαν τους δικούς μου παίχτες στο χαλαρό και όταν δεν το έκαναν σούταραν κάτι οβίδες από όπου να ναι, με αποτέλεσμα σχεδόν πάντα να δημιουργειται φάση. Οπότε μιας και δεν είμαι και κανένας σούπερ παίχτης, η μόνη μου ελπίδα ηταν οι αντεπιθέσεις. Τελικό αποτέλεσμα...

Spoiler!

17. The Following 2 Users Say Thank You to Snk For This Useful Post:

giannislazy (14-06-2014),mihalis13 (14-06-2014)

καλή η ομάδα του, αλλά όπως την είχε η χημεία του δεν ήταν καλή για παράδειγμα στον Ρονάλντο ... η ομάδα σου πολύ καλή αλλά κάποιες συμβουλές για να την κάνεις καλύτερη..

1) ο Oscar παιχταράς αλλά αν έχεις δει του έχουν χαμηλό workrate στην επίθεση και υψηλό στην άμυνα δηλαδή χάνει την θέση του στην επίθεση και γυρνάει άμυνα αρκετές φορές !! (EA ... κλασικές βλακείες)
    2) ο Hernanes δεν είναι καλός σαν CDM έχει μόλις 70 defending και θα χάνει και την θέση του λόγω του High Attack workrate

o Bernard είναι μια χαρά για παράδειγμα! έχει καλό workrate και είναι και καλός παίκτης. δοκίμασε αν θες αυτό που σου είπα , δηλαδή CDM με High defensive workrate και καλύτερα στατιστικά στο Defending. δοκίμασε σαν CAM τον Hernanes ! στην θέση του Oscar

ελπίζω να σε βοήθησα! και μπράβο για την όμορφη νίκη σου φίλε

19. The Following User Says Thank You to phoenix7 For This Useful Post:

Snk (14-06-2014)

PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Θα τα δοκιμάσω να δω, ίσως με βολέψει καλύτερα έτσι

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Πως τυχαινουν σε κάποιους κάποιοι παίκτες;;
    Επαιζα εχθες με ενα και ειχε: Ρονάλντο, Ινιεστα,Φαλκαο,Ριμπερι, Βιγια, Κασιγιας και σιγουρα ξεχνάω κάποιον..
    Εγω εχω ανοίξει τόσα πακέτα και οι καλύτεροι που μου έχουν τύχει ειναι Κακά,Ντάντε και Παλασιο.
    Spoiler!

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Πως τυχαινουν σε κάποιους κάποιοι παίκτες;;
    Επαιζα εχθες με ενα και ειχε: Ρονάλντο, Ινιεστα,Φαλκαο,Ριμπερι, Βιγια, Κασιγιας και σιγουρα ξεχνάω κάποιον..
    Εγω εχω ανοίξει τόσα πακέτα και οι καλύτεροι που μου έχουν τύχει ειναι Κακά,Ντάντε και Παλασιο.
    Για το World cup Mode λες?

Στάλθηκε από το LG-P500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by phoenix7 View Post
    Για το World cup Mode λες?

Στάλθηκε από το LG-P500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
    Ναι..Και τελικά έχασα απο εκείνον 5-4..
    Επικίνδυνο για την υγεία το Fifa... ή θα πάθω κανένα εγκεφαλικό ή θα ψάαχνω λεφτά για χειριστήρια, τηλεόραση κλπ...
    Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks