Στους managers το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι ποσο % δίνουν στα contracts;;Παίζει ρόλο αν είναι χρυσός ή όχι;;Ο Μουρίνιο πχ που είναι πανακριβος τι παραπάνω προσφέρει με εναν που έχουν ιδιο ποσοστο στα συμβόλαια;;
Τπτ.. Απλα είναι ο Μοurinho..!
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
mihalis13 (29-01-2014)
έχω ψάξει παντού για αυτό που είπε ο KaPa προχτές, με τους fitness και τους head managers, οτι δλδ σε boostaroyn και χορίς να βάλεις training cards και δεν έχω βρει τίποτα πουθενά, έχεις κάποιο source Kapa? γτ ειμαι low σε coins κ δε θέλω να πάνε τσάμπα!
Καλα τωρα να βρω Thread στα forums απο το 2010 ειναι λιγακι δυσκολο. Μπορει να εχει σβηστει κιολας.
Εγω το ειχα κανει δοκιμαστικα. Καντο κι εσυ δοκιμαστικα. Δεν χανεις τιποτα, τους πουλας στην ιδια τιμη.
Εγω προσωπικα βλεπω διαφορα στο fitness level μετα απο καθε αγωνα και στο fitness regeneration.
ναι θα το δοκιμάσω, σήμερα έχω στόχο να μαζέψω 14κ να πάρω Nani γιατί εχτές τον είχε κάποιος και με έκανε yoyo... κ πσκ ίσως κάτσω να τεστάρω αυτό. thanx.
Ερχεται patchακι σημερα στις next gen κονσολες αλλα δε γνωριζω λεπτομεριες..
EDIT: Sorry, ακυρο..ειναι για το x1 μονο και δεν εχει να κανει με το gameplay.
Last edited by BillyFlo81; 30-01-2014 at 20:27.
vidal, balloteli, el sharawy, abate, caceres, marchetti, constant.
και εισαι καλα για παραπανω.
phoenix7 (30-01-2014)
phoenix7 (30-01-2014)
είχα και εγώ ένα προβληματάκι απο την 6 και μετά, και άρχησα διάβαζα, και γήρυσα την ομάδα μου σε 4-2-3-1(2) και ανέβηκα χτές στην div 4 με πρωτάθλημα. my team:
http://www.easports.com/uk/fifa/foot...KQ6iGnKPzI:ps3
σε αυτή την ομάδα σήμερα πήρα Gerrard (έπαιζα με kagawa ) και θα τον δοκιμάσω το βράδυ, επίσης δεξί μπακ έχω τον richards απλά τον έδωσα πριν λίγο για να τον πάρω με shadow chem.
επίσης με τη μικρή εμπειρία μου με το φίφα: μην ανοίγεις πακετάκια, κάνε μεταγραφές... επίσης το chemistry style κυνήγησε το με τον παίχτη μαζί, διότι η κάρτα του shadow-catalyst έχει 6000 μόνη της, αλλα με το παίχτη βρίσκεις ευκαιρίες ( κάποιοι κάνουν λάθος και δεν υπολογίζουν στη τιμή το chemistry style...καλός τρόπος και να βγάλεις coins με trades ). επίσης εγώ παίζω και offline ταυτόχρονα και μαζεύω coins, είμαι div 4 και offline kai online. αυτά...
Last edited by dlevel; 31-01-2014 at 13:13.
Μια μικρη βοηθεια.
Χθες ειπα και εγω να δοκιμασω το Ultimate Team. Επιλεγω το μενου και μου ζηταει να επιλεξω security question. Ολα καλα και ξεκιναω.
Τωρα θελω να μπω στο site της EA να δω και εγω την ομαδα μου αλλα μου ζηταει login (e-mail και password). Τι κανω? Δημιουργω λογαριασμο στο Origin και μετα θα μου ζητησει την απαντηση στην ερωτηση ασφαλειας? Ή πρεπει να μπω σε αλλη σελιδα?
λογικά είναι αυτό που δημιούργησες απο το ps4 για να παίξεις ultimate team.
Μα δεν δημιουργησα (δεν μου ζητησε) λογαριασμο. Μονο μια ερωτηση ασφαλειας μου ζητηθηκε.
χμμμμ τώρα θα σε γελάσω, γτ δε θυμάμαι να έκανα έξτρα λογαριασμό, αλλα μπαίνω κανονικά με το mail-pass που θα είχα δημιουργήσει αν μου ζήταγε ( βάζω τα ίδια σε ότι έχει να κάνει με games ).
Bingo!! Μαλλον ειχα κανει λογαριασμο σε καποιο παλιο Fifa (PS3). Εβαλα τα στοιχεια μου και μπηκα.
Να και η υπερομαδα μου
http://www.easports.com/uk/fifa/foot...leBafnKPzZ:ps3
Bookmarks