Το πειρατικο εφτασε Ριο!!!
Δινει απιστευτο δωρο η καρακτηση του online World Cup οπως βλεπετε: 30000 coins + 3 packs
Παμε τωρα για το single player
Το πειρατικο εφτασε Ριο!!!
Δινει απιστευτο δωρο η καρακτηση του online World Cup οπως βλεπετε: 30000 coins + 3 packs
Παμε τωρα για το single player
Ανοιγω το ενα πακετο δωρου κ ερχεται Ετοο. Με 80 pace!!! Τον κατεστρεψε ο Μουρινιο
giannh moy fainetai ENA klik pio argo isxuei?ego exasa teliko 3 2 alla exo hdh poli kali omada,popo auth h mple emfanish ths olandias ta spaei
Εκτός του ότι όλα τα packs που μου δίνει έχουν μέσα ότι μπαζο βρεθεί από Ασία και CONCACAF, έπεσα και σε τρελό bug στον προημιτελικό. Φορτώνει ο αγώνας κανονικά και η μπάλα ηταν αόρατη. Ο αντίπαλος φαντάζομαι την έβλεπε γιατι έπαιζε κανονικά εγώ όμως πως να παίξω έτσι
Εντωμεταξύ εγώ είμαι με Νινιδες και όλο με βγάζει να παίζω με τις all star ομάδες. Ένας Πορτογάλος είχε Messi-Mata-Alba-Chellini-Buffon-Gervinho-Pedro
Δεν μου φάνηκε πιο αργό Γιώργο. Βέβαια βάζω στα υπόψην ότι παίζουμε με μέτριους παίκτες χωρίς chemistry styles cards.
Εσύ θα πληρώσεις τώρα όλη την κωλοφαρδία από το normal FUT. Αν και από τα screenshots που έχουν τα βίντεο ο Ελ Σαράουι και ο Χουανφρλαν δεν τους λες και Νίνιδες. Εγώ ήμουν τυχερός και στο αρχικό πακέτο μου έδωσε Μπενζεμά και με οδήγησε στην κούπα με 14 γκολ σε 7 αγώνες. Πάντως στον τελικό είχε ο άλλος Φαλκάο αλλά με παρτενερ του στην επίθεση έναν άγγλο και χημεία χάλια ήταν σαν να μην υπήρχε.
Παιδια εκανα το update στο ps4 αλλα μονο φιλικο βρισκω να παιξω σε world cup. Τουρνουα δεν γινεται;Πρεπει να μπω fut; Δεν γινεται τουρνουα χωρις fut;
δεν έχει το World Cup update να κάνεις save διάφορα squads?
Δεν έχει γα@@@@!!! Ειδικά τώρα που έχεις τόσους παίχτες και μπορείς να φτιάξεις τόσες διαφορετικές ομάδες... Μαλακία μεγάλη..
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
καλα μας δουλεύουν; είχα ενθουσιάστει με το mode και το ξανάπιασα το φιφα κ μόλις μου έρχεται να το κλείσω πάλι
Ενταξει δεν ειναι τοσο χάλια.. Απλα ειναι λίγο σπάσιμο..
Το Mode τα σπάει και μακάρι να ήταν έτσι το Ultimate Team.. Σου δίνει την ευκαιρία να πειραματιστείς.. Προσωπικά εκεί που για εμένα ειχε τελειώσει το FUT, τώρα με ξανατράβηξε..
Ασε που ανοίγεις συνέχεια πακετάκια, και έχει και αυτό τη γλύκα του!
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
ναι και απ οτι κατάλαβα αν δώσεις 5κ για πακετάκι σου δίνει άλλο ενα gold για υο κανονικό FUT ( 2/2 εκτός αν ήμουν τυχερός )
Παντα σου δίνει ενα κανονικό πακέτο για το FUT..
Επίσης αυτο που μου αρέσει ειναι οτι πειραματίζεσαι με παίχτες που δεν έχεις χρησιμοποιήσει ξανα στο FUT..
Μου έκατσαν Iniesta, Balloteli, Sergio Ramos, Oscar, Thiago Silva και οι τύποι απλά δεν παίζονται.. Τρομεροί παίχτες..
Σας έτυχε κανένας καλός?
εμένα courtois - muller - modric
μην δίνεται χρήματα για πακέτα. παίξτε το offline tournament και όταν το κατακτήσετε σας δίνει 6k και 3 πακέτα με παίκτες.
επίσης σε κάθε ήττα-νίκη δίνει στάνταρ ένα πακετάκι με ένα παίκτη μέσα
το mode είναι πολύ καλύτερο από το ultimate team, γιατί έχει την engine του seasons, το κάνει πιο ρεαλιστικό, και δοκιμάζεις πολλούς παίκτες
FotisGRC (02-06-2014)
Και υποψιάστηκα κάτι ρε Alex... Το gameplay του ειναι Seasons , ετσι?? Χιλιες φορές καλύτερα ρε! Γι'αυτο δεν βλέπουμε τις γνωστές μαλακίες του FUT.. Ετσι, μάλιστα!
ακριβώς! είναι 1000 φορές καλύτερο, το απολαμβάνεις καλύτερα. δοκίμασε να τρέξεις με τον navas π.χ. από την άμυνα όπως στο FUT στα μισά κουράστηκε, δεν βλέπουμε επίσης 10πλάσιες ταχύτητες σε παίκτες και γενικά είναι 1 κλικ πιο αργό από το FUT , για αυτό είναι πιο ρεαλιστικό, μακάρι να είναι έτσι και το FIFA 15,χωρίς market.
FotisGRC (02-06-2014),giannislazy (03-06-2014),mihalis13 (03-06-2014)
Πολύ χλωμό να το κρατήσουν έτσι, δυστυχώς..
Να το χαρούμε όσο κρατάει το Mundial!
Υ.Γ. sorry που δεν απάντησα στο μνμ σου χθες, αλλα το είδα μετά απο πολύ ώρα..
mihalis13 (03-06-2014)
Bookmarks