Ωραίος.. Εβγαλες και το κατιτίς σου..!
Ωραίος.. Εβγαλες και το κατιτίς σου..!
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
καλησπερα παιδια δν ξερω αν γραφω στο καταληλο θεμα? θα ηθελα τη βοηθεια σας στο fifa πεζω seasons κ εχω καταφερει να φτασω ως division 4 αλλα επεσα παλι πιο κατω...πεζει ρολο κ οι ομαδες πχ αν διαλεγεις μικρες ειν λιγο πιο ευκολο? η δν εχει σημασια? ευχαριστω
Το update με το world cup ποτε θα γινει?29 δεν ειπανε?
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Scripta Manent
Ποτέ μην λογομαχείς με ενα βλάκα. Θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας...
^^^
Εφαγε delay και αυτο..
http://forum.ea.com/uk/posts/list/2863265.page
Λογικα θα ανακοινωσουν αυριο ποτε θα ειναι διαθεσιμο(καπου διαβασα σε 1-2 βδομαδες το αργοτερο)
oddin (30-05-2014)
Το update ειναι 425mb και οι επιλογές που έχει ειναι το FUT WC, friendlies και κάτι challenges που θα ανοίξουν όταν αρχίσει το μουντιάλAll FIFA 14 players on Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3 and PC are currently being prompted to download an update. This is in preparation for FUT World Cup, which we are aiming to launch later today, UK time.
World Cup Kick Off mode is now live and available to download for Xbox One and PS4.
Please follow @EASPORTSFIFA and we’ll provide another status update on FUT World Cup today by 7pm UK time.
ρε παιδιά, επειδή μάλον κάτι δεν έχω βρει... έρχοντε 3 φίλοι σπίτι, κ θέλουμαι να παίξουμε όλοι μαζί σε μια ομαδα, με αντίπαλο το PS4 ( offline) , σε κάποιο turnament... όπως π.χ παίζαμε champions league, η league στα παλιά pro. ΤΙ κάνουμε? γτ μέχρι τώρα κάνα friendly έβαζα.
^^
Με δυο παικτες στο ps4 γινεται σε carrer, online co op, friendlies..με τρεις παικτες δεν εχω δοκιμασει (στο ps3 υποστηριζει σιγουρα παραπανω παικτες)
---------------------------------------------------------------------------------------
FIFA 14 World Cup update live on PS4, Xbox
http://www.product-reviews.net/2014/...e-on-ps4-xbox/
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Απουσιάζει ο ανταγωνισμός, μαγκιές κάνουνε. Τα ίδια και με το NBA2k14. Λείπει το καλύτερο mode (online association)...
Eγκαίνια για το νέο mode στο FUT.
Με κάρτες παικτών χωρίς ανταλλαγές αλλά ευτυχώς όλα τα άλλα (συμβόλαια) μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε στο κανονικό FUT είτε στο WC.
Eλλαδάρα με Μπενζεμά και Τουρέ!!! Ναι εδώ μου έτυχε ο Τουρέ ο Γιάγια. Στο κανονικό ούτε από έξω δεν περνάει τέτοια κάρτα.
Σωστα Φωτη, το Tournament λειπει στις next gen εκδοσεις, αλλα ο dlevel ρωταει αν μπορουνε να παιξουνε 3 παικτες μαζί στην ίδια ομάδα. Στο ps4 δε το εχω δοκιμασει (εχω δοκιμασει με δυο παικτες), αλλα στο ps3 γινεται σιγουρα και με παραπανω απο τρεις παικτες στην ιδια ομαδα σε friendlies, tournaments, carreer..
Επειδη ομως λειπει το tournament mode, λογικα μπορει να παιξει στο career με 2 και παραπάνω παικτες στην ιδια ομαδα(με δύο γινεται σιγουρα παντως).
Last edited by BillyFlo81; 31-05-2014 at 11:54.
καποιος billy κανει την κοτα εδω και 2 μηνες...κυριακη ημουν μεσα αλλα καποιος ελειπε...
αν ειναι να βγει το φιφα 2015 μεχρι να ξελασκαρεις αστο![]()
^^^
Ε του π****η, μεσολαβει ολοκληρο καλοκαιρι προτου κυκλοφορησει η επομενη εκδοση.
GiannisLazy (και λοιποι), εντυπωσεις απο το word cup mode..?
Εγω προς το παρον τσιμπησα Iniesta και Sergio Ramos.
Διαφορετικο το World Cup,εμενα μου αρεσε. Δεν εχει αντσλλαγες, αλλα για καθε νικη παιρνεις δωρο ενα παιχτη.
Συνηθως δινει καλους παιχτες( αφου ειναι τζαμπα!)..
Εχει το χαβαλε του παντως..
BillyFlo81 (31-05-2014)
απλά για χαβαλέ είναι το Mode, ούτε 1k δεν θα δώσω σε πακέτα. το έβαλαν που το έβαλαν, γιατί δεν πρόσθεσαν και άλλο γήπεδο; μόνο το Maracana;....
επίσης οι καρτέλες είναι όμορφες, το σκορ όπως απεικονίζεται και αυτό πολύ όμορφο, αλλά αυτό με τα ονόματα κάτω την μπάρα το βρίσκω υπερβολικό από άποψη σχεδιασμού, στα αρνητικά επίσης ότι έχει και παίκτες που δεν είναι καν στις αποστολές ομάδων για το παγκόσμιο κύπελλο...
προχειροδουλειά από την EA
BillyFlo81 (31-05-2014)
FotisGRC (31-05-2014)
Αυτό που μου αρέσει σε μένα είναι ότι πλεον μπαίνουμε σε ρυθμούς μουντιάλ που λέει και ο Μιχάλης.
Επίσης βλέπεις πολλές και διαφορετικές ομάδες αφού η απουσία αγοραπωλησιών σε κάρτες οδηγεί σε μια ποικιλομορφία όσον αφορά την κατάρτιση της εντεκάδας. Δεν βλέπεις δλδ τις 3-4 ομάδες που βλέπεις στο κανονικό FUT.
Έχω φτάσει τελικό πλέον στο online WC και τώρα που ακόμα είναι νωρίς βλέπεις μέτριες ομάδες σε rating.
Τέλος ξεχωρίζουν και οι καλοί παίκτες, καθώς πλέον με μέτριους στην ομάδα δεν είναι όλα εύκολα. (πχ εγώ στο κανονικό έχω δίδυμο μπροστά Κόστα TOTS k Λεβαντόφσκι ενώ τώρα με μπενζεμά και έναν κορεάτη 74 rating).
Bookmarks