Page 57 of 61 FirstFirst ... 747535455565758596061 LastLast
Results 1,121 to 1,140 of 1212

Thread: Fifa 14 [Next-Gen]

Ωραίος.. Εβγαλες και το κατιτίς σου..!

"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

καλησπερα παιδια δν ξερω αν γραφω στο καταληλο θεμα? θα ηθελα τη βοηθεια σας στο fifa πεζω seasons κ εχω καταφερει να φτασω ως division 4 αλλα επεσα παλι πιο κατω...πεζει ρολο κ οι ομαδες πχ αν διαλεγεις μικρες ειν λιγο πιο ευκολο? η δν εχει σημασια? ευχαριστω

Elite oddin's Avatar
    PSN ID
    oddin64

Το update με το world cup ποτε θα γινει?29 δεν ειπανε?

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Scripta Manent
    Ποτέ μην λογομαχείς με ενα βλάκα. Θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας...

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

^^^
    Εφαγε delay και αυτο..
    http://forum.ea.com/uk/posts/list/2863265.page

Λογικα θα ανακοινωσουν αυριο ποτε θα ειναι διαθεσιμο(καπου διαβασα σε 1-2 βδομαδες το αργοτερο)

5. The Following User Says Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

oddin (30-05-2014)

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

All FIFA 14 players on Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3 and PC are currently being prompted to download an update. This is in preparation for FUT World Cup, which we are aiming to launch later today, UK time.

World Cup Kick Off mode is now live and available to download for Xbox One and PS4.

Please follow @EASPORTSFIFA and we’ll provide another status update on FUT World Cup today by 7pm UK time.
    Το update ειναι 425mb και οι επιλογές που έχει ειναι το FUT WC, friendlies και κάτι challenges που θα ανοίξουν όταν αρχίσει το μουντιάλ

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

ρε παιδιά, επειδή μάλον κάτι δεν έχω βρει... έρχοντε 3 φίλοι σπίτι, κ θέλουμαι να παίξουμε όλοι μαζί σε μια ομαδα, με αντίπαλο το PS4 ( offline) , σε κάποιο turnament... όπως π.χ παίζαμε champions league, η league στα παλιά pro. ΤΙ κάνουμε? γτ μέχρι τώρα κάνα friendly έβαζα.

PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

^^
    Με δυο παικτες στο ps4 γινεται σε carrer, online co op, friendlies..με τρεις παικτες δεν εχω δοκιμασει (στο ps3 υποστηριζει σιγουρα παραπανω παικτες)

---------------------------------------------------------------------------------------

FIFA 14 World Cup update live on PS4, Xbox

http://www.product-reviews.net/2014/...e-on-ps4-xbox/

Quote Originally Posted by dlevel View Post
    ρε παιδιά, επειδή μάλον κάτι δεν έχω βρει... έρχοντε 3 φίλοι σπίτι, κ θέλουμαι να παίξουμε όλοι μαζί σε μια ομαδα, με αντίπαλο το PS4 ( offline) , σε κάποιο turnament... όπως π.χ παίζαμε champions league, η league στα παλιά pro. ΤΙ κάνουμε? γτ μέχρι τώρα κάνα friendly έβαζα.

Ας με διορθώσει κάποιος αν έχω λάθος.. Το FIFA 14 στο PS4 ΔΕΝ εχει Tournament Mode! Η δικαιολογια της ΕΑ?? Sorry, δεν ξέραμε οτι ο κόσμος το ήθελε!

Οπότε με τα φιλαράκια μόνο friendly Σάββα..
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Απουσιάζει ο ανταγωνισμός, μαγκιές κάνουνε. Τα ίδια και με το NBA2k14. Λείπει το καλύτερο mode (online association)...

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Eγκαίνια για το νέο mode στο FUT.

Με κάρτες παικτών χωρίς ανταλλαγές αλλά ευτυχώς όλα τα άλλα (συμβόλαια) μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε στο κανονικό FUT είτε στο WC.

Eλλαδάρα με Μπενζεμά και Τουρέ!!! Ναι εδώ μου έτυχε ο Τουρέ ο Γιάγια. Στο κανονικό ούτε από έξω δεν περνάει τέτοια κάρτα.

12. The Following 2 Users Say Thank You to giannislazy For This Useful Post:

De-lee_GR (31-05-2014),FotisGRC (31-05-2014)

PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Ας με διορθώσει κάποιος αν έχω λάθος.. Το FIFA 14 στο PS4 ΔΕΝ εχει Tournament Mode! Η δικαιολογια της ΕΑ?? Sorry, δεν ξέραμε οτι ο κόσμος το ήθελε!

Οπότε με τα φιλαράκια μόνο friendly Σάββα..
    Σωστα Φωτη, το Tournament λειπει στις next gen εκδοσεις, αλλα ο dlevel ρωταει αν μπορουνε να παιξουνε 3 παικτες μαζί στην ίδια ομάδα. Στο ps4 δε το εχω δοκιμασει (εχω δοκιμασει με δυο παικτες), αλλα στο ps3 γινεται σιγουρα και με παραπανω απο τρεις παικτες στην ιδια ομαδα σε friendlies, tournaments, carreer..
    Επειδη ομως λειπει το tournament mode, λογικα μπορει να παιξει στο career με 2 και παραπάνω παικτες στην ιδια ομαδα(με δύο γινεται σιγουρα παντως).
    Last edited by BillyFlo81; 31-05-2014 at 11:54.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

καποιος billy κανει την κοτα εδω και 2 μηνες...κυριακη ημουν μεσα αλλα καποιος ελειπε...

PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by djpar View Post
    καποιος billy κανει την κοτα εδω και 2 μηνες...κυριακη ημουν μεσα αλλα καποιος ελειπε...
    Θα ρθει η μεγαλη ωρα, μην ανυσηχεις..
    Μαζευε παρασημα στο Battlefield προς το παρον εσυ και θα ερθει η ωρα που θα στα ξηλωσω ολα στο fifa..

Τρεχω αυτες τις μερες, αλλα που θα παει, θα ξελασκαρω λιγο και γω καποια στιγμη..

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

αν ειναι να βγει το φιφα 2015 μεχρι να ξελασκαρεις αστο

PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

^^^
    Ε του π****η, μεσολαβει ολοκληρο καλοκαιρι προτου κυκλοφορησει η επομενη εκδοση.

GiannisLazy (και λοιποι), εντυπωσεις απο το word cup mode..?

Εγω προς το παρον τσιμπησα Iniesta και Sergio Ramos.

Διαφορετικο το World Cup,εμενα μου αρεσε. Δεν εχει αντσλλαγες, αλλα για καθε νικη παιρνεις δωρο ενα παιχτη.

Συνηθως δινει καλους παιχτες( αφου ειναι τζαμπα!)..

Εχει το χαβαλε του παντως..

19. The Following User Says Thank You to FotisGRC For This Useful Post:

BillyFlo81 (31-05-2014)

Quote Originally Posted by BFmarvog View Post
    ^^^
    Ε του π****η, μεσολαβει ολοκληρο καλοκαιρι προτου κυκλοφορησει η επομενη εκδοση.

GiannisLazy (και λοιποι), εντυπωσεις απο το word cup mode..?
    απλά για χαβαλέ είναι το Mode, ούτε 1k δεν θα δώσω σε πακέτα. το έβαλαν που το έβαλαν, γιατί δεν πρόσθεσαν και άλλο γήπεδο; μόνο το Maracana;....

επίσης οι καρτέλες είναι όμορφες, το σκορ όπως απεικονίζεται και αυτό πολύ όμορφο, αλλά αυτό με τα ονόματα κάτω την μπάρα το βρίσκω υπερβολικό από άποψη σχεδιασμού, στα αρνητικά επίσης ότι έχει και παίκτες που δεν είναι καν στις αποστολές ομάδων για το παγκόσμιο κύπελλο...

προχειροδουλειά από την EA

21. The Following User Says Thank You to phoenix7 For This Useful Post:

BillyFlo81 (31-05-2014)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Απο όσο εχω παίξει σημερα μπορω να πω πως μου αρεσει αρκετα αυτο το mode.
    Με βαζει σε ρυθμούς Μουντιάλ!!
    Spoiler!

23. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

FotisGRC (31-05-2014)

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Αυτό που μου αρέσει σε μένα είναι ότι πλεον μπαίνουμε σε ρυθμούς μουντιάλ που λέει και ο Μιχάλης.
    Επίσης βλέπεις πολλές και διαφορετικές ομάδες αφού η απουσία αγοραπωλησιών σε κάρτες οδηγεί σε μια ποικιλομορφία όσον αφορά την κατάρτιση της εντεκάδας. Δεν βλέπεις δλδ τις 3-4 ομάδες που βλέπεις στο κανονικό FUT.
    Έχω φτάσει τελικό πλέον στο online WC και τώρα που ακόμα είναι νωρίς βλέπεις μέτριες ομάδες σε rating.
    Τέλος ξεχωρίζουν και οι καλοί παίκτες, καθώς πλέον με μέτριους στην ομάδα δεν είναι όλα εύκολα. (πχ εγώ στο κανονικό έχω δίδυμο μπροστά Κόστα TOTS k Λεβαντόφσκι ενώ τώρα με μπενζεμά και έναν κορεάτη 74 rating).

25. The Following 2 Users Say Thank You to giannislazy For This Useful Post:

FotisGRC (31-05-2014),mihalis13 (31-05-2014)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    Επίσης βλέπεις πολλές και διαφορετικές ομάδες αφού η απουσία αγοραπωλησιών σε κάρτες οδηγεί σε μια ποικιλομορφία όσον αφορά την κατάρτιση της εντεκάδας. Δεν βλέπεις δλδ τις 3-4 ομάδες που βλέπεις στο κανονικό FUT.
    Και εμενα αυτο μου αρεσει πολυ.
    Εγω ακομα δεν εχω κανονικο δεξί μπακ και αλλαγή για αριστερό μέσο.
    Πλεον δεν ψάχνεις συγκεκριμένους παίχτες αλλα προσπαθείς να φτιάξεις όσο το δυνατόν καλύτερη ομάδα με τα συγκεκριμένα εργαλεία που διαθέτεις.
    Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks