Εκτός από handicap που το βιώσαμε με τον zouga προχθές στον μέγιστο βαθμό(υπέρ μας στην ban fc) το χειρότερο σημείο στο FIFA είναι οι ΕΑservers...όλα λάθος.
Ξεκινάω,βάζω φίλτρα στο seasons...παίζω με REAL και Bayern(Liverpool εγώ).
Φτιάχνω 11άδα,formations κτλ...ξεκινάει το match και είναι όλα deafult.
Σημαντικότατο κομμάτι το online για όλους μας νομίζω αλλά με τέτοιους servers η ΕΑ αδικεί το FIFA που κατά τα άλλα το βρίσκω μια χαρά.
Καλημέρα παιδια μηπως εχετε καποιο πρόβλημα με το online sto fifa 14? Από χθες μου βγαζει το error ce-348780 μολης μπω για online
Zouga το χω πάθει και γω αυτό 2-3 φορές στο seasons,κερδίζω και το ματς είναι σαν να μην έγινε.
Handicap ΑΚΑ οι δικοί σου να έχουν βαρίδια στα πόδια και οι παίκτες του αντιπάλου να πετάνε,να κερδίζουν κόντρες και να βάζουν όλα τα κόρνερ γκολ.
Έπαιζα τώρα...με 4,5 αστέρια η Liverpool μου...έφτανα τελικό με αντιπάλους Pari-Dortmund άντε καμιά Roma αν ήμουν τυχερός...στον τελικό REAL.
Χάνω 4-0,αναμενόμενο.Ξαναπαίζω..πρώτο ματς Bayern,περνάω...δεύτερο Real...Συμπέρασμα,η EA μας κοροιδεύει με τα και καλά φίλτρα της,δεν υπάρχει τίποτα.
Υπάρχει με την έννοια πως αν πάρω 3άστερη ομάδα δεν θα παίξω με 5άστερη αλλά ως εκεί.
Πολλά προβλήματα και πολλά νεύρα...Ψάχνω 5-6 φορές να βρω αντίπαλο,συνδέεται και πριν την σέντρα μου βγάζει error squads..από που να αρχίσω και που να τελειώσω με το Online κομμάτι.Απαράδεκτη κατάσταση για το έτος 2014...λες και ζούμε στο 2000 είναι ακόμα τα πράγματα.
Φίλε Μάνο δοκίμασε να σβήσεις ότι save έχεις κάνει στο FIFA και ξανακατέβασε όλα τα update.
Random γίνεται,είναι θέμα FIFA και ΕΑ,τυχαίνει και σε μένα μερικές φορές να πετάει η ομάδα μου,να κερδίζω όλες τις κόντρες,να βγαίνω τετ α τετ χωρίς κόπο.
Δίνω και μια πιθανότητα να είναι placebo το όλο θέμα αν και προσωπικά δεν το πιστεύω.
Προχθές ας πούμε τα botάκια στην Ban FC ήταν αξεπέραστα,ο τερματοφύλακας τα πιανε όλα και κάναμε 10 νίκες συνεχόμενες αν θυμάμαι καλά.100% παίζει θέμα με handicap στο FIFA.
οταν εγω φωναζα για το χαντικαπ (απο τον οκτωβριο) σε αλλο φορουμ,καποιοι τα εβλεπαν ολα τελεια.
καλη ωρα σαν τον βαζελο εχτες,η ΕΑ των ειχε handicap!
παιδια εγω παιζω καθε μερα 10 ματς τουλαχιστον, αυτο που συμβαινει με τις κοντρες ειναι απιστευτο τι nattype αλλαξα τι hdmi παλι τιποτα με παει 100 0 στις κοντρες τελευταια εχω διαβασει οτι παιζει σημαντικο ρολο η οθονη και οτι το ιδανικο ειναι να παιζεις σε οθονη υπολογιστη λογω οτι εχει μικρη αποκριση σε ms σε σχεση παντα με την tv που παιζω θα δοκιμασω και αυτην την λυση και βλεπουμε!
μαλακίες...πως γίνεται να συμβαίνει στην τύχη αυτό... και να παίζω με ομάδες DIV1 και ορισμένοι να έχουν μονίμως διπλάσια ταχύτητα; ΣΤΑΝΤΑΡ υπάρχει script το οποίο το χουν βρει και τρέχουν σαν τρελοί, και η ΕΑ από το κακό στο χειρότερο, τσάμπα τα λεφτά που έδωσα, σκέφτομαι ακόμα και να το πουλήσω το FIFA με αυτά που κάνουν, ξενέρωσα
τι λετε μωρε,εντωμεταξυ ολα αυτα γινονται στο fut για παιξτε μια κανονικο seasons να δειτε οτι δεν ισχυει τιποτα, στο fut μπορει αν εχει 1000 προπονητες, 1000 καρτες για speed ολα αυτα εσυ δεν τα βλεπεις αλλα ο αλλος μπορει πριν απο καθε παιχνιδι να βαζει καρτα + σε ολα τα στατιστικα
Παντός να βρήκαν cheat δεν νομίζω πιο πολύ για handicap το κόβω
Αν παίξετε με ομάδα με Silvers και υπάρχει διαφορά 10 και πάνω overall θα δείτε διαφορά.
υπάρχει HANDICAP και δεν θα πιστεύετε ότι αυτοί είναι silvers.
Επίσης μια άλλη στρατηγική είναι να έχει μια GOLD ομάδα με πάγκο χάλκινους χαμηλού overall ώστε να ρίχνεις το συνολικό overall της ομάδας σου και να έχει το handicap υπέρ σου.
Απόδειξη : βρείτε τον χειρότερο παίχτη του UT και δείτε πόσο κάνει!!!!!!
Τα έχει όλα 30 και κάνει πάνω από 1000 coins!!!! Ο λόγος ? Το HANDICAP. Τον αγοράζεις και τον βάζεις στο πάγκο με αποτέλεσμα να σου ρίχνει αρκετά το ομαδικό overall σου.
Δείτε το και θα με καταλάβετε.
http://www.futhead.com/14/players/6788/moon-byung-woo/
it's all yours!
Bookmarks