Page 23 of 61 FirstFirst ... 1319202122232425262733 ... LastLast
Results 441 to 460 of 1212

Thread: Fifa 14 [Next-Gen]

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

http://www.fifauteam.com/fifa-14-ult...ness%20Coaches

If you have the five fitness coaches of the image above, you will get a bonus of 18% when you apply a fitness card for the whole squad or just to one player.

If you have the five head coaches of the image above, you will get a bonus of 30% when you apply a pace training card. In this case, and following the example of the image below, if you have a player with pace 92 and you apply him a pace training card +10, then you will receive a bonus of 3 points (92 + 10 x 1.35 > 99). The maths for other attributes training cards are exactly the same.
    The first question that should be asked is: should we buy Head Coaches? We don’t think so. They only have value to those who use training cards. The often use of this kind of consumable is too expensive because they expire after one match.

για όλους τους coaches to ίδιο λέει

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Οτι ισχυει το παραπανω το ξερω ειναι το προφανες. Δεν διαφωνω και γνωριζω τη λειτουργια τους.

Το θεμα ειναι οτι εγω προσωπικα εχω δει διαφορα στο fitness πριν αγορασω χρυσους και αφου αγορασω.

Παιζοντας ενα παιχνιδι με ενα παιχτη που εχει 99% fitness χωρις να εχω coaches, το βλεπω μετα το παιχνιδι στο 92%.

Παιζοντας ενα παιχνιδι με ενα παιχτη που εχει 99% fitness εχοντας coaches. το βλεπω μετα το παιχνιδι στο 96%.

Anyway....

Ετσι κι αλλιως με 2 πρωταθληματα στο seasons τους αγοραζεις ολους σχεδον.

PSN ID
    dlevel

κάποιος να επιβεβαιώση τα παραπάνω για να τους πάρω αν είναι κ εγω.

δεν το ξέρα αυτό, αγοράζω ήδη!

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Δεν θα σας ελεγα μπαρουφες ρε παιδια.

Ασχολουμαι με το ultimate απο τοτε που ηταν DLC.

Ψαχνομαι κι εγω γενικοτερα για το τι ισχυει και τι οχι.

Δεν θα ελεγα σε καποιον να χαλασει τα coins του αν δεν ειχα πειραματιστει.

Αυτο που λεει ο Kapa, δεν το ξερω.. Εχω πολλους managers, για το λογο οτι δινουν bonus στα contracts. Το εχω παει στο μεγιστο, δλδ στο 50%, ωστε να μου δινει παρσπανω contracts.

Μετα με physio κτλ το σιγουρο ειναι οτι εχεις bonus οταν βαζεις καρτες για pace κτλ..

Επισης στις καρτες fitness εχει κι εκει bonus.

Αλλα να μην πεφτει τοσο γρηγορα το fitness που λετε, δεν το ξερω..

Sent from my Galaxy S4
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

PSN ID
    dlevel

πρέπει να το checkάρουμε αυτό, γιατί αν ισχύει είναι Must. έχεις κάποιο forum κλπ που να μηλάνε για αυτό?

ευχαριστώ.

btw πρώτη φορά παίζω fifa λόγο Ps4 και αυτή είναι η ομάδα μου. παίζω offline-online μαζι και είμαι div6, μέχρι στιγμής ανεβαίνω με win title οπότε έρχοντε extra coins, επίσης μόνο μια φορά έχω χαλάσει 5000 coins για pack... και δε νομίζω να το ξανακάνω... έχετε να προτείνεται κάποιον παίχτη στο Αγγλικό πρωτάθλημα ?

Click image for larger version. 

Name:	τεαμ.JPG 
Views:	56 
Size:	103.9 KB 
ID:	4027

Σαββα επειδη ειχα Αγγλικη ομαδα θα σου προτεινω παιχτες που αν τους παρεις δεν θα κοιταξεις ξανα πισω.. Με ειχαν τρελανει και εμενα αλλα και τα αλλα παιδια εδω.

Ο Cech που ειναι σταθερη αξια στο τερμα.

Μπροστα τον Jovetic. Το παλικαρι δεν παιζεται..

Επισης David Luiz απιστευτο CB, αλλα νομιζω λιγο ακριβος. 20κ αν θυμαμαι καλα, αλλα ο καλυτερος που ειχα.

Επισης Richards RB. Τρομερα γρηγορος και πολυ δυνατος..

Sent from my Galaxy S4
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εχθές ανέβηκα division 9 και είμαι λίγο πιο άνετος από coins(3000+) πήρα κάποιους coaches.Αυτό που λέτε με τους Managers πως σου δίνουν μπονους στα συμβόλαια.Ας πούμε παίρνω εγώ manager και απλά τους κάνω strore in club οπότε θα πάρω και το μπονους;;ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;;;
    Αν ισχύει το πρώτο μου ερώτημα τότε συμφέρει να έχω για βασικό coach(που θα του κάνω συμβόλαιο) εναν Bronze που θα μου έρχεται πιο φθηνα.
    Αν λέω μπαρούφες πείτε μου..
    Spoiler!

PSN ID
    dlevel

ok ευχαριστώ Φώτη! θα πάω για Jovetic τώρα βλέπω είναι γύρω στα 9Κ και έχω 13, κ μαζεύω για Cech γιατί τώρα που το λες είχα εχτές έναν που έπαιζα και είχε Cech και δεινοπάθησα να βάλω Goal...

edit: πήρα Jovetic ( 9,4k ) και Richards ( 1,4k ). Θα τους checkάρω το βράδυ που θα γυρίσω.. είμαι τώρα με 2 παίχτες σε κάθε θέση ( 4 ST, 4 CM, 2 RM, 2 LM, 3 CB ( need 1 ) 2 LB, 2 RB ) ίσως είναι και πολλοί αλλά έτσι θα παίζω πάντα με 90+ FIT
    Last edited by dlevel; 28-01-2014 at 10:44.

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Εχθές ανέβηκα division 9 και είμαι λίγο πιο άνετος από coins(3000+) πήρα κάποιους coaches.Αυτό που λέτε με τους Managers πως σου δίνουν μπονους στα συμβόλαια.Ας πούμε παίρνω εγώ manager και απλά τους κάνω strore in club οπότε θα πάρω και το μπονους;;ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;;;
    Αν ισχύει το πρώτο μου ερώτημα τότε συμφέρει να έχω για βασικό coach(που θα του κάνω συμβόλαιο) εναν Bronze που θα μου έρχεται πιο φθηνα.
    Αν λέω μπαρούφες πείτε μου..
    Ακριβως οπως τα λες! Πετυχες διανα σε ολα..

Απλα τους εχεις store in club.Το bonus το παιρνεις κανονικα.

Ναι, αν θες να εχεις εναν bronze τοτε μπορεις, αρκει να ειναι απο το πρωταθλημα που ειναι και οι παιχτες

Sent from my Galaxy S4

12. The Following User Says Thank You to FotisGRC For This Useful Post:

mihalis13 (28-01-2014)

Quote Originally Posted by dlevel View Post
    ok ευχαριστώ Φώτη! θα πάω για Jovetic τώρα βλέπω είναι γύρω στα 9Κ και έχω 13, κ μαζεύω για Cech γιατί τώρα που το λες είχα εχτές έναν που έπαιζα και είχε Cech και δεινοπάθησα να βάλω Goal...

edit: πήρα Jovetic ( 9,4k ) και Richards ( 1,4k ). Θα τους checkάρω το βράδυ που θα γυρίσω.. είμαι τώρα με 2 παίχτες σε κάθε θέση ( 4 ST, 4 CM, 2 RM, 2 LM, 3 CB ( need 1 ) 2 LB, 2 RB ) ίσως είναι και πολλοί αλλά έτσι θα παίζω πάντα με 90+ FIT
    Ωραιος! Και θα σου ελεγα να τον παρεις πρωτο τον Jovetic. Αναμενουμε εντυπωσεις..

Sent from my Galaxy S4

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Ακριβως οπως τα λες! Πετυχες διανα σε ολα..

Απλα τους εχεις store in club.Το bonus το παιρνεις κανονικα.

Ναι, αν θες να εχεις εναν bronze τοτε μπορεις, αρκει να ειναι απο το πρωταθλημα που ειναι και οι παιχτες

Sent from my Galaxy S4
    Ωραία!Ευχαριστώ Φώτη
    Spoiler!

PSN ID
    dlevel

Για να το πιάσω αυτό με τους managers-contracts, παίρνω χύμα managers ( απ ότι διάβασα οι gold δίνουν 3% ) και τους αφήνω στο club ( οχι head managers oi coaches, αλλά Managers σκέτο ? )

Ναι managers σκετο.. Απλα τους αφηνεις στο club. Δεν ειναι αναγκη να τους εχεις ενεργους στην ομαδα. Γραφουν κατω απο την καρτα π.χ. CON +3%

Εγω ας πουμε εχω 15 χρυσους. Απο 3% ο καθενας μας κανει 45%. Βαζω καρτα contract με 24 και αυτοματα γινονται 36. Σε βαθος χρονου συμφερει!

Sent from my Galaxy S4

PSN ID
    dlevel

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Ναι managers σκετο.. Απλα τους αφηνεις στο club. Δεν ειναι αναγκη να τους εχεις ενεργους στην ομαδα. Γραφουν κατω απο την καρτα π.χ. CON +3%

Εγω ας πουμε εχω 15 χρυσους. Απο 3% ο καθενας μας κανει 45%. Βαζω καρτα contract με 24 και αυτοματα γινονται 36. Σε βαθος χρονου συμφερει!

Sent from my Galaxy S4
    sorry για το πρήξιμο, αλλα μήπως εννοείς negotiations 3%? γιατι όλοι αυτό έχουν απ ότι βλέπω.

Σιγα το πρηξιμο!

Ναι αυτο εννοουσα..Απλα ειμαι δουλεια κ δεν το εχω μπροστα μου να σου πω σιγουρα!

Sent from my Galaxy S4

19. The Following User Says Thank You to FotisGRC For This Useful Post:

dlevel (28-01-2014)

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Το id μου ειναι kamenos13 (ναι βαζελος ειμαι).

Οποιος θελει ας με κανει add για κανα ματσακι. Συνηθως βραδινες ωρες, μετα τις 23:00.

21. The Following User Says Thank You to Viper For This Useful Post:

FotisGRC (28-01-2014)

Quote Originally Posted by djpar View Post
    και το δικο μου
    Τωρα που το ξαναειδα το γκολάκι σου Πάρη, πολύ ωραίο.. Μεγάλη τεχνική!

PSN ID
    dlevel

Καλά δεν υπάρχει το web/mobile app του FUT... κάνω trades στη δουλειά και έχω βγάλει 2κ coins ( απο 4->6k )... και τα trades στα παιχνίδια μ αρέσουν πολύ, ότι καλύτερο για τη δουλειά, αγοράζεις 10 λεπτά, βάζεις να πουληθούν και ξαναγυρνάς σε 1 ώρα και ξανά

Bookmarks

Bookmarks