Πως γινεται η διαδικασια με το AΦΜ Νέρβεν? Με ενδιαφερει και εμενα! edit ισχυει και για Ελλάδα ε? +rep
Πως γινεται η διαδικασια με το AΦΜ Νέρβεν? Με ενδιαφερει και εμενα! edit ισχυει και για Ελλάδα ε? +rep
Δεν με έχει πείσει κανένα παιχνίδι για αυτό δεν σκοπεύω να το πάρω day one. Έχω και αρκετά να παίξω ακόμα όπως είπες. Ακόμα δεν έχω τελειώσει με το ni
no kuni και μετά έχω άλλα 2 rpg + GTA V + Last of Us οπότε έχω υλικό. Αυτό που με ξενέρωσε είναι ότι δεν έδειξαν κάποιο καινούριο exclusive. Να
ανεβάσουν λίγο το hype με το τι να περιμένουμε. Μόνο το FF XV έσωσε την κατάσταση για μένα.
Αυτά είναι όσα είχαν δείξει και στην προηγούμενη παρουσίαση. Περίμενα κάτι καινούριο να δω, έστω και στο ελάχιστο. Αυτά μου είναι αδιάφορα. Ϊσως το
Driveclub να με ενδιαφέρει αν δω παραπάνω. Τέσπα θα περιμένω τους επόμενους μήνες να δω τι θα ανακοινωθεί. Ελπίζω στο TGS να μας δείξουν τίποτα
ενδιαφέρον.
Η τιμή πάντως είναι δελεαστική. Μόνο και μόνο για αυτό με έχω ικανό να μου την βαρέσει κανά πρωί και να πάω να το πάρω και ας μην έχω κάτι να με τραβάει
να παίξω. Από launch το μόνο που πραγματικά θα με ενδιαφέρει είναι το Watchdogs.
Πραγματικα το φορουμ ηταν αψογο καθολη την διαρκεια της Ε3, ουτε κιχ δεν εκανε και υπηρχε αρκετη κινηση... μου εκανε κι εμενα θετκη εντυπωση αυτο, περιμενα καπου στην αρχη της Σονυ να τα παιξει εντελως... αμ δε!
Kαι μονο το πενταλεπτο section που ο Tretton μιλησε για no DRM, used games κτλ αρκουσε για να διαλυσει την MS και να κανει την παρουσιαση επι της ουσιας WIN.
Τα αρνητικα που ειχε για μενα ειναι αυτα που λεει ο Valkyre και αυτα που συζητουσαμε κατα τη διαρκεια, οτι δλδ δοθηκε τεραστια εμφαση σε multiplatform παιχνιδια που εχουμε ξαναδει (Ubi stuff) η αφιερωθηκαν 15 λεπτα (που ειναι μια αιωνιοτητα σε χρονους conference) στο Destiny. Δεν ειδαμε ουτε ενα live demo απο exclusive, αυτο δεν νομιζω να εχει ξαναγινει σε conference της Sony.
Eπισης, απ οτι φαινεται η Sony δεν εχει καταφυγει καθολου σε moneyhating για third party exclusives, για μενα αυτο ειναι αρνητικο μονο για λογους εντυπωσεων (Look! MS has dead rising and Titan Fall) μιας και κατα 90% αυτα τα παιχνιδια (exclusives κατα παραγγελια στους third party) ειναι φολες.
Σαν αρνητικο θετω την απουσια first party exclusives μονο αναφορικα με την conference, ολοι ξερουμε οτι υπαρχουν πολλα κρυφα χαρτια ακομα για την Sony. Naughty Dog, Santa Monica, Guerilla, Media Molecule εχουν projects για το ps4 ου δεν εχουν παρουσιασει ακομα. Σε αντιθεση η MS απο την αγωνια της να κλεψει τις εντυπωσεις και να καλυψει το φιασκο του DRM/online κτλ εδειξε οτι εχει και δεν εχει απο software μεχρι το 2016 (τουλαχιστον). Μπορει τωρα καποιοι να ειπαν (και δικαιως) πολλα games, οταν ομως θα περναει ο καιρος και δεν θα ανακοινωνει τιποτε καινουριο η Sony θα εχει πλεονεκτημα με megaton announcements.
Τελος, αλλο ενα αρνητικο για το ps4 ειναι το launch line up, μια χαρα solid αλλα ειναι απωλεια το Infamous, αν ακουσα καλα παει για Q1 2014 και οχι για launch.
Last edited by hakoo; 11-06-2013 at 14:42.
psx3 (12-06-2013)
Να πω και εγώ την γνώμη μου μιας και είδα τα νέα σήμερα το πρωί που ξύπνησα.
Δε το περίμενα πραγματικά.. ναι οκ περίμενα τα games περιμενα την κονσόλα ολά οκ
Αλλά οι τύποι βγήκαν καβάλα στο άσπρο άλογο...
ΜΠΑΜ μεταχειρησμένα κομπλέ
ΜΠΑΜ το δισκάκι που έχω πληρώσει μου ανήκει και το δανίζω το καίω το κάνω οτι θέλω
ΜΠΑΜ no always on line
ΜΠΑΜ πάρτε φουλ gaming περιεχόμενο και μερικά γύρω γύρω γαρνιτούρα
MΠΑΜ ενα ps plus acc για όλα τα συστήματα μας
ΜΠΑΜ τιμή 100 ευρώ κάτω απο xbox ακόμα και αν είναι κάποια basic εκδοχή του μηχανήματος το θέμα είναι ψυχολογικό
Μαρκετίστικα το παιχνίδι το κέρδισαν γιατί απάντησαν στα ερωτήματα που έβαζαν τοσο καιρό στην microsoft κρύβοντας ωραία όποια δικά τους μελανά σημεία δεν ξέρουμε ακόμα (φανταζομαι τα παιχνίδια θα είναι το ακριβά σε σχέση με το xbox)
PS4 Comes With a 500 GB HDD, HDMI Cable, Headset… Camera Sold Seperately
http://www.gametrailers.com/side-mis...old-seperately
PlayStation 4 Will Not Have Region Lock, According to Sony PR
http://www.gametrailers.com/side-mis...ing-to-sony-pr
Starlord (11-06-2013)
chronohill (11-06-2013),PDS (11-06-2013)
Για τα γνωστα, drm, used games, τιμη δεν υπαρχει αμφιβολια οτι η sony εσπειρε...και βεβαιως οχι απλα κερδισε τις εντυπωσεις αλλα κυριολεκτικα εριξε στο καναβατσο την ms.
Οσον αφορα ομως τα παιχνιδια...περιμενα πολυ περισσοτερα και η αληθεια ειναι οτι ψιλοαπογοητευτηκα.
Το killzone, αυτο το 1:15 που εδειξαν χθες ηταν meh, τιποτα το ιδιαιτερο, περισσοτερο το halo θυμιζε. Εχω ελπιδες ομως οτι θα ειναι πολυ καλο γιατι ολοι θυμομαστε το βιντεο που ειχαν δειξει πριν 3 μηνες και ηταν πολυ εντυπωσιακο, καμια σχεση με χθες.
Το the order καλουτσικο αλλα δεν εκανε νομιζω και καμια ιδιαιτερη αισθηση, knack αδιαφορο, το racing ακομα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως θα ειναι αλλα δεν ειδαμε και κανα gameplay video χθες, το infamous φαινεται καλο αλλα σιγουρα δεν με εχει εντυπωσιασει οπτικα οσο πολλα παιδια λενε εδω. Ff και kh απ΄οτι καταλαβαινω θα ειναι multi, εκτος αν κανω λαθος. Το tech demo της QD εκπληκτικο αλλα...tech demo....
Πολυ καλο το γεγονος οτι εδειξαν gameplay στα assassin's και watch dogs και οχι μονο καποια teaser βιντεακια, υποστηριξη σε indie developers και βεβαια η εξαιρετη παρουσιαση για ps3 και vita.
Γενικα, αν η sony ειχε δειξει κατι παραπανω χθες σε παιχνιδια τοτε θα μιλαγαμε για την απολυτη Ε3, θα επρεπε η ms να ανακοινωσει απο τωρα οτι αποσυρει το xbone...
Τεσπα, αυτα που δεν ειδαμε χθες θα τα δουμε με τον καιρο, αρκει να μην αργησουν πολυ.
Last edited by kostasb13; 11-06-2013 at 15:11.
psx3 (12-06-2013)
Το διλεπτο του διασυρμου της MS
Φοβερη αντιδραση απο το κοινο παντως, εγινε ο πενταπλασιος χαμος απ οτι στις παρουσιασεις παιχνιδιων.
modecris (11-06-2013),Mouxlalouda (11-06-2013),tsakali GR (11-06-2013)
Η κονσολα παντως σημερα μου φαινεται πιο ομορφη απ΄οτι χθες, δεν ειναι ασχημη τελικα...![]()
michael92 (11-06-2013)
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Αρχιζει σε λιγο η Nintendo....
Spoiler!
- - - Updated - - -
ΠΑΛΙ επεσε το NeoGAF.. λολ
Big Ben, London, UK
Science fiction
Τι εγινε ρε παιδια, το διαλυσαμε;
Εχουμε Nintendo, Square και GameTrailers ακομα!
Ξεκινησε η Nintendo
http://www.joystiq.com/2013/06/11/wa...ct-right-here/
^ χαχα ρε συ θα πηγαν για υπνο. Εγω εχω 1 ωρα υπνο απο χτες, αντε 2. ΔΕΝ ειχα σκοπο να δω καν SONY αλλα τα κουνουπια ειχαν αλλη γνωμη και οταν ειχα εκνευριστει βλεπω 5:15 και βαζω SONY! χαχα
Big Ben, London, UK
Science fiction
Αυτό ακριβώς κουβέντιαζα πριν λίγο με τον Θανασάκι, αφού του έδειξα πρώτα φωτογραφίες του ps4 (btw, το σχόλιο του ήταν "ωραίο είναι μπαμπά αλλά λίγο παράξενο..") μετά του έλεγα πως πλέον το online θα το πληρώνουμε και άρα δεν θα έχει multiplayer ικανότητες το δικό του προφίλ..άρα όλα καλά ΚΑΙ σε αυτό!!
Κατά τα άλλα, χθες δεν μπόρeσα να δω όλη την παρουσίαση και κάπου στα FF πρέπει να ήταν που αποχώρησα. Και καλύτερα έτσι, ήδη είχα έρθει σε gaming οργασμό...φανταστείτε να έβλεπα στο καπάκι τα νέα για τα μεταχειρισμένα και την τιμή..:Ρ
Αλήθεια τώρα γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα: θα βγάζει η Χ εταιρία το ίδιο παιχνίδι για xboxone και ps4 και ενώ οι μεν θα μπορούν να το δώσουν/πουλήσουν χωρίς έξτρα κόστος για τον αγοραστή οι δε δεν θα έχουν κανένα περιορισμό? :O
Bookmarks