Quote Originally Posted by muku View Post
Ξύπνησα πρωί πρωί να δω την παρουσίαση της Sony με αγωνία και τελικά δεν δείξανε τίποτα από games. Ότι ξέραμε μέχρι τώρα. Το μόνο που άξιζε ήταν το FF XV και η τιμή. Περιμένω δω περισσότερα τους επόμενους μήνες. Και μπορώ να πω ότι ξενέρωσα λίγο με το paid online μιας και παίζω λίγα παιχνίδια πλέον οπότε δεν ξέρω αν θα προλαβαίνω να παίζω ότι βγαίνει. Πάντως πέρα από την δελεαστική τιμή δεν με πείθει με τίποτα για day 1. To ανησυχητικό είναι ότι για να μην έδειξαν exclusives τώρα, θα αργήσουμε να τα δούμε στα ράφια. Η MS πέρα από την πατάτα που έχει κάνει με την τιμή και τα used είχε πιο δυνατή παρουσίαση κατά τη γνώμη μου. Έδειξε αρκετά exclusives, έστω και ψιλοαδιάφορα.
Βλαντ, με αφορμη το δικο σου ποστ, να πω το σκεπτικο μου επανω στο θεμα.
Next gen κονσολα θα παρεις, σωστα;;;; Προφανως θα ειναι το PS4. H τιμη ειναι, ηδη, "χαμηλη", αρα δεν "παιζει" να πεσει στους επομενους μηνες απο τον καιρο της κυκλοφοριας του. Συνεπως, σε περιπτωση που δεν τιθεται οικονομικο προβλημα, γιατι να μη το παρεις day one; Το μονο που θα μπορουσα να σκεφτω, ειναι για να δει κανεις αν υπαρχουν προβληματα με την κονσολα (υπερθερμανσης πχ, ή κατι αλλο). Θα εχεις τα multi παιχνιδια σου και μια χαρα. Εκτος αν εχεις τοσα πολλα παιχνιδια ακομα να παιξεις στο PS3 και θα ηθελες να τα τελειωσεις και μετα. Αλλα εγω δε θα αντεχα...

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by Slay View Post
ρε συ προφανως δεν ξερουμε γιαυτο δεν σου απανταμε, οσο για το δευτερο που λες δωσε μας κανενα link.
Για λογους πολιτικης ορθοτητας, δε μπορω να ανεβασω κατι τετοιο εδω μεσα.