Παλικάρια όσοι πάρουν Xbox One αντί για PS4 μετά απο αυτό που είδαμε πριν απο λίγο.
Παλικάρια όσοι πάρουν Xbox One αντί για PS4 μετά απο αυτό που είδαμε πριν απο λίγο.
Originally Posted by Rob Bricken
Για KH3 + FF XV δεν τα χουν ξεκαθαρισει.
Both Final Fantasy XV and Kingdom Hearts III are coming to PS4! And FFXIV is coming exclusively to PS3 and PS4!
MajereMP44 (11-06-2013)
μολις κανουν εκπωση στο plus θα βαλω κανα δυο χρονακια ακομα....
Ποιός ο λόγος να αγοράσει κάποιος το Driveclub αφού θα μπει στο PS+; Επίσης, είπαν πότε θα μπει;
MajereMP44 (11-06-2013)
paidia kukloforia pote?holidays 13?
πιστεύω πως πέρα από τα γνωστά θέματα, πολύς κόσμος ήθελε να μάθει πως θα εξελιχθεί η όλη ιστορία με το πλας. προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος κ λόγω τιμής, κ λόγω πλας και λόγω used games, no online check κλπ... δε νομίζω πως είμαι fanboy, αλλά ειλικρινά ήθελα να την τσακίσει την Μ$ η sony, γτ αυτοί εκεί στο αμέρικα μάλλον βάλανε σκοπό να μας κόψουνε και κάποια από τις τελευταίες απολαύσεις που μας έμειναν πλέον εδώ στην ελλάδα...
το DriveClub PS Plus Edition θα διατεθεί δωρεάν για τα μέλη του PlayStation Plus, παράλληλα με το λανσάρισμα της κονσόλας στα καταστήματα.
από το gameover.gr
ΕΙδα το 2ο μισο της παρουσιασης. FUCK YEAH.
Μελανο σημειο η έλλειψη exclusives στην έκθεση.
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
500GB στο PS4
Games Retail 59$
Playstation camera 59$
http://www.scei.co.jp/corporate/rele.../130611a_e.pdf
Desmond (11-06-2013),Dragonpaul (11-06-2013),psx3 (11-06-2013),ramin231 (11-06-2013),Valkyre (11-06-2013)
Πάλι δεν βλέπω να λέει συχνότητα λειτουργίας... πολλή μυστικοπάθεια τους έπιασε όλους σε αυτή την γενιά!
Α και το Analog AV out έχει σβηστεί σε σχέση με το PDF του Φεβρουαρίου...
Ωραία κονσόλα ωραία τιμή ας ελπίσουμε μόνο να μη βάλουν κανένα καπέλο των 100 ευρώ τα εδώ μαγαζιά.
Όχι, δεν πιστεύω ότι θα φάει downclock.
Απλά μου δίνουν την εντύπωση ότι φοβούνται την σύγκριση με τα 3.2GHz του Cell, γι' αυτό δεν λένε συχνότητα. Πιθανότατα είναι στα 1.6 GHz, νούμερο το οποίο στα αυτιά ενός μη-μυημένου ακούγεται "meh".
Desmond (11-06-2013)
τα tflops παντως ιδια ειναι ετσι δεν ειναι? εννοω με αυτα που ειχαν αρχικα βγει στην φορα και ξεραμε.
Ναι, δεν βλέπω να άλλαξαν. Από τα 1.84 Tflops συμπεραίνουμε ότι η GPU τρέχει στα 800 MHz.
Bookmarks