Έχει γίνει συνήθεια βλέπω να κάνουν ship παιχνίδια σε beta φάση. Αλλά αφού μοσχοπουλάει, ουδέν μεμπτόν...
Έχει γίνει συνήθεια βλέπω να κάνουν ship παιχνίδια σε beta φάση. Αλλά αφού μοσχοπουλάει, ουδέν μεμπτόν...
Boost στην αναλυση με patch πρωτη φορα ακουω. Αν ειναι δυνατον, τι αλλο θα θαμε στη μαπα?
Mε ποια αναλυση εκαναν κριτικη τα διαφορα site αραγε??
λολ οτι ναναι η activision δεν παιζεται χαχαχαχα
πρωτη φορα συμβαινει αυτο στα χρονικα... "ξεχασαμε να βαλουμε την αναλυση"... ΚΑΡΑ ΛΟΛ!! χαχα
day 1 patch για 1080ρ λοιπον... πλακα πλακα παιζει και να βαλουν καταλαθος 480ρ αναλυση λολολολ
Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ. Το θέμα είναι αν η Activision ενημέρωσε τους reviewers γιατί τώρα εξηγείται η διχογνωμία... άλλοι έβλεπαν διαφορές στην ανάλυση και άλλοι "you cannot spot the difference". Οπως και να έχει τέτοια χοντρή παράλειψη κάνει τα bugs του bf4 ασήμαντα και από την άλλη δείχνει την ποιότητα/αξιοπιστία της βιομηχανίας (με σημαιοφόρο το IGN) ως προς το τι μας πλασάρουν. Kαι δεν υπονοώ οτι τα παίρνουν από την εκάστοτε εταιρία (γιατί ακόμα και αν έτρεχε στα 720p και στο ps4 δεν αποκλείει κανείς το γεγονός ότι μπορεί να δείχνει και πάλι καλύτερο) που και αυτό είναι γνωστό αλλά ότι η δουλειά που κάνουν γίνεται στο πόδι. Eπίσης και το Digital Foundry (από τα λίγα site που εκτιμώ) έκανε συγκριτικά test στις δύο εκδόσεις πάνω στο campain και έλεγαν για την διαφορά στην ανάλυση.... έλεος δλδ.
http://www.thesixthaxis.com/2013/11/...e-1080p-patch/
http://i.imgur.com/WwliLEH.jpg
Last edited by DJTaurus; 18-11-2013 at 00:06.
Γεια σας παιδια!Απο χθες και εγω κατοχος του Ps4 και του εν λογο παιχνιδιου!
Τα γραφικα δεν μπορω να πω οτι ειναι τελεια,περιμενα κατι καλυτερο και λιγοτερο περιπλοκο.
Οσο πανε την σειρα call of duty την κανουν ολο και πιο περιεργη και περιπλοκη σε σημειο που να μην βγαζεις ακρη.
Ακομα το δοκιμαζω και προσπαθω να το μαθω αλλα περιμενω πολυ περισσοτερα και ελπιζω να βγει επιτελους ενα σωστο cod !
Αγαπητέ φίλε καλορίζικα. Το Battlefield 4 το ξέρεις, έχεις παίξει ποτέ κάποιο της σειράς? Σωστό cod, aka COD4 MW για εμένα ίσως κάτι άλλο για εσένα, δεν ξαναβγάινει. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον βγει στο PS4 το Arma τώρα που το hardware το επιτρέπει, άλλα για τώρα το Team Deathmatch και Domination στο BF4 είναι αυτό που θα έλεγε κανείς "σωστό", και κοντά στα original COD. Προσωπικά δεκαπέντε ώρες multiplayer στο Ghosts ήταν αρκετές για να ζήσω όσες εμπειρίες έχει να δώσει το παινίδι και δεν το ξανα έβαλα στο tray και το πούλησα. Καλορίζικα όμως και σίγουρα θα βρεις μέλη από το φόρουμ να φτιάξετε ομάδα, μαζεύει ακόμα κόσμο το παιχνίδι. Welcome.
ειχα παιξει φιλε battlefield στο ps3 δεν θυμαμαι πιο αλλα μου φανηκε πολυ ψευτικο.
δεν ξερω στο ps4 πως ειναι (αν και απο τα βιντεο ειδα οτι εχει ωραια γραφικα) αλλα δεν ξερω κατα ποσο το gameplay του θα μαρεσει!
Παίζει κανείς απο εδώ Ghosts; Ψάχνω κανέναν Έλληνα να παίξουμε. Οποίος θέλει ας μου κάνει request...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οποιος είναι για κανένα ghosts online κάντε με add.
Και εγω παιζω!!Οποιος θελει κανει add!!
Δεν εχεις και αδικο. Ειναι απο τα πιο "καμπεραδικα" Call Of Duty" χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι ειναι ασχημο παιχνιδι... Το πως παιζει ο καθε παιχτης δεν καθοριζει το αν ειναι καλο ή κακο. Πολυ καμπεριά πεφτει στο hardcore, τα αλλα modes ειναι πιο ενταξει.
Sent from my toualeta using Tapatalk
Το παιχνίδι υποστηρίζει online multiplayer που να παίζουν δύο παίκτες από την ίδια κονσόλα, όπως γίνεται και με το black ops;
Ezio (17-12-2013)
Οποιος είναι για κανένα ghosts online κάντε με add.
Μπηκα χθες ονλαιν με ενα φιλαρακι και μας πηγανε κωλοφερατζα χαχα
Εργατοωρα τωρα να παρουμε κανα λεβελ :Ρ
Bookmarks