kai gw den 8a sumetasxw sto epomeno [an kanei o fwtis] ektos kai an einai kati pio xalaro tupou mountial h champions league me ligoterous agwnes...
- - - Updated - - -
yg. o olympiakos kai to aigaleo na nikane kai oloi oi alloi na pane na......
kai gw den 8a sumetasxw sto epomeno [an kanei o fwtis] ektos kai an einai kati pio xalaro tupou mountial h champions league me ligoterous agwnes...
- - - Updated - - -
yg. o olympiakos kai to aigaleo na nikane kai oloi oi alloi na pane na......
katsouras - billoubas 1-2
katsouras - rock_guitarist 1-1
xantonino - katsouras 0-4
messi - katsouras 1-1
Και του χρονου..
Last edited by katsouras; 28-04-2013 at 14:35.
juve-dortmund 1-2
επιασε μουφα πεναλτυ ο μπουφον...ωραια αποκρουση...και εφαγε ενα γκολ ο δικος μου...για πολλα γελια...παλι καλα ηταν η μειωση..καλυτερος ο φιλος..!!
- - - Updated - - -
μου μενει ο παιχταρας pankal...αν θελει να παιξει με το 12χρονο....και ο traboukos...!!!μεχρι μεγαλη τεταρτη θα μπορω..μετα χαιρεταιω..!!
για επομενο πρωταθλημα μονο cl και αυτο δυσκολο....!!!
Ας περάσει τότε το Πασχα και μετά το συζητάμε για κάτι σε φάση Mundial.. Χαβαλέ θα έχει..
Για Pankal και Lazy λογικά θα μπω κατα τις 7..
Τα τελευταία ματς ας γίνουν χωρίς γκρίνιες να ευχαριστηθούμε λίγο παιχνίδι!Vamos!
Last edited by FotisGRC; 28-04-2013 at 15:04.
Ισως κατα τις 9. Αλλιως αυριο απογευμα. Αν μπω σημερα θα το ποσταρω κι εδω.
BAYERN MUNICH (fotispan) - BARCELONA (pankal) 2-0
Οι Γερμανοί υποδέχονταν την Πρωταθλήτρια Barca και ήθελαν καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους, όπως και έγινε.. Το 1ο ημίχρονο έληξε 0-0 με τις ομάδες να είναι προσεκτικές με πολύ ωραίες άμυνες και οι τερματοφύλακες ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε.. Στο 2ο ημίχρονο ανεβάσαμε στροφές και ο Mandzukic στο 57 με κεφαλιά απο κόρνερ και στο 68 μετά απο ασταθή απόκρουση του Valdez έκανε το 2-0. Με σωστή άμυνα και τον ωραίο Neuer που ήταν εκεί πήραμε σπουδαία νίκη! Καλή συνέχεια Πάνο..
Last edited by FotisGRC; 28-04-2013 at 20:58.
Από προχτές
Liverpool (geoponos) - Man Utd (glazy) 1-1
Μόνο ο Γιαννάκης μου έχει μείνει. Οποτε σε βολέψει μου λές John.
Μπαινω αν πετυχω κανενα να παιξουμε..
mitsos7 - katsouras 0-3
Molis νικησα 10 - 0 στα σιζονς
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
πανο αν μπεις τελικα σημερα βραδυ πες μου να παιξουμε..
Το μεσημερι θα μπει κανενας..?
* messi αλλαξε την υπογραφη σου,πιο μικρη η σε spoiler.
Last edited by katsouras; 30-04-2013 at 13:48.
"μαρκο" μπορεισ σημερα κατα τις 8 να κανουμε τα ρημαδια τα ματσακια? σορρυ για χθες δεν καταφερα να μπω...αν ειναι ποσταρε για να μπουκαρω!
Bookmarks