Page 9 of 59 FirstFirst ... 567891011121319 ... LastLast
Results 161 to 180 of 1162

Thread: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

To πετυχα κι εγω αυτο το βιντεο (δυστυχως) και δεν το εχω δει, αλλα θα το δω αφου το πετυχα, αλλα απο οτι ακουσα στα σχολια μερικων φανατικων του universe λενε οτι δεν ισχυει και οτι ειναι λαθος. Θα το δω μιας κι εγω το εχω ξεψαχνισει το θεμα και θα σας πω επισης.

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

τι μου κανετε τωρα δεν ξερετε.απο τη μια θελω να δω τι ειναι στο σποιλερ απο την αλλη αν ισχυει σου χαλαει την εκπληξη

3. The Following User Says Thank You to stavros88 For This Useful Post:

AlexandrosQV (18-06-2013)

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Δεν τσιμπαω ρε. Το τρειλερ που εδειξαν πριν λιγες μερες ηταν το τελευταιο σποιλερ που ειδα. Καλο Αγιο Πασχα τωρα.

Μια offtopic ερώτηση παιδιά.. Μάζεψα τα πιο πολλά παιχνίδια της σειράς και θα τα ξεκινήσω απο την αρχή, για να ξαναθυμηθώ τα πάντα ενόψει toυ MGS5..

Εχω τους εξής τίτλους.. Μου λείπει κάποιος που ίσως θα μου χρειαζόταν για να κατανοήσω καλύτερα την ιστορία??

-Μetal Gear Solid

-Metal Gear Solid 2:Sons of Liverty

-Metal Gear Solid:Twe Twin Snakes

-Metal Gear Solid 3:Snake Eater

-Metal Gear Acid 1 k 2 (PSP)

-Metal Gear Solid 4:Guns of the Patriots

Υπάρχει κάποιο άλλο μήπως?? Επίσης επειδή δεν θυμάμαι πολλά απο την ιστορία λέω να τα παίξω με την σειρά που βγήκαν..

Name
    Δημήτρης

Bασικα ξεχνας τα Metal Gear 1 + 2 καθως και τα Portable Ops και Peace Walker του PSP.

Aπο την λιστα -κατα την γνωμη μου- πετας στα σκουπιδια κατευθειαν Metal Gear Acid 1, 2 , Twin Snakes (μαλακια remake του MGS στο gamecube) και Portable Ops (δεν χρειαζεται really...)

Στην Λιστα σου προσθετεις (εαν το αντεχουν τα ματια σου και η πορωση σου) τα Metal Gear 1 + 2 (μπορεις να τα βρεις στο MGS3 subsistence καθως και με αλλους τροπους) και φυσικα το Peace Walker του PSP.

YΓ: Οντως να τα παιξεις με την σειρα που βγηκαν!
    Last edited by Valkyre; 18-06-2013 at 15:43.

7. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

FotisGRC (18-06-2013)

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Με αλλα λόγια την Legacy Collection θες
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Ευχαριστώ για την απάντηση Δημήτρη και Λεωνίδα.. Αναφέρεσαι στα Metal Gear 1+2 του MSX2, σωστά? Προσφέρουν κάτι στην ιστορία? Αν έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν στην ιστορία, τότε θα τα αντέξω!

Αν τα Metal Gear Acid δεν έχουν να δώσουν τίποτα ουσιαστικό τότε στα σκουπίδια!

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

σου λειπει το peace walker που ειναι στην hd collection.Επισης το twin snakes μην το ακουμπησεις καν.Εχει την ιδια ιστορια με το 1 αλλα το χουν κανει οτι να ναι με αλλαγες στην σκηνοθεσια και αλλες ηλιθιοτητες.Τα metal gear acid δεν νομιζω να προσφερουν κατι νομιζω μαλιστα οτι δεν εχουν και πολυ σχεση με τα αλλα.Υπαρχει και το potrable ops για Psp.

Φυσικα και να τα παιξεις με την σειρα που βγηκαν πιο καλα ειναι ετσι

Ξεχασα και metal gear 1-2 δυσκολα βεβαια να τα παιξεις τωρα αλλα καλο ειναι να διαβασεις λιγο για την ιστορια τους

11. The Following User Says Thank You to stavros88 For This Useful Post:

FotisGRC (18-06-2013)

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Ευχαριστώ για την απάντηση Δημήτρη και Λεωνίδα.. Αναφέρεσαι στα Metal Gear 1+2 του MSX2, σωστά? Προσφέρουν κάτι στην ιστορία? Αν έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν στην ιστορία, τότε θα τα αντέξω!

Αν τα Metal Gear Acid δεν έχουν να δώσουν τίποτα ουσιαστικό τότε στα σκουπίδια!
    Ειμαι φανατικος την σειρα, παρε το ποστ μου κατα γραμμα. Acid 1, 2 Twin Snakes στα σκουπιδια. Αντε αν θες να παιξεις και το Portable Ops αν και δεν εχει ιδιαιτερη ουσια. Αλλα οκ αυτο μπορεις να το παιξεις.

Τωρα τα Metal Gear 1 + 2 , δυσκολα οντως μπορεις να τα παιξεις σημερα αλλα...... ολα απο εκει ξεκινησαν... εκει θα δεις πρωτη φορα τον Snake τον Big Boss, τον Frank Jaeger (Gray Fox)... δεν γινεται να μην εχεις μια ιδεα. Στην χειροτερη διαβασε στο MGS wiki τι συνεβη σε αυτα τα παιχνιδια ή δες κανα γρηγορο walkthrough.

13. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

FotisGRC (18-06-2013)

Mάλιστα! Ευχαριστώ πολύ!! Εχω κολλήσει άσχημα μιλάμε.. Ξεκίνησα απο το Metal Gear Solid του PS1 και δεν μπορώ να το σταματήσω! Θα τα πάρω όλα σερί..! Τhnx και πάλι!

Sorry απο τα παιδιά για το offtopic!!

Name
    Δημήτρης

^^ No problem, happy gaming

16. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

FotisGRC (18-06-2013)

Member Απαραδεκτος's Avatar
    PSN ID
    sakis88
    Name
    Σακης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    To πετυχα κι εγω αυτο το βιντεο (δυστυχως) και δεν το εχω δει, αλλα θα το δω αφου το πετυχα, αλλα απο οτι ακουσα στα σχολια μερικων φανατικων του universe λενε οτι δεν ισχυει και οτι ειναι λαθος. Θα το δω μιας κι εγω το εχω ξεψαχνισει το θεμα και θα σας πω επισης.
    Val αν ξέρεις περί τίνος πρόκειται λοιπόν δες το θα αναθεωρήσεις...

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

ειδα το βιντεο δεν αντεξα και μπορω να πω οτι αυτα που λενε μπορει να ισχυουν ανετα

Member Απαραδεκτος's Avatar
    PSN ID
    sakis88
    Name
    Σακης

^^Ναι ρε c άνετα εξηγούνται πολλά έτσι

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

ναι το σιγουρο ειναι οτι με βαση την χρονολογια του Mgs5 πρεπει να εχει καποιο ρολο ο
    Spoiler!
    .

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by stavros88 View Post
    ειδα το βιντεο δεν αντεξα και μπορω να πω οτι αυτα που λενε μπορει να ισχυουν ανετα
    Καλα αν τελικος βγει αληθινη η θεωρια του τυπου για το μεταλ γκερ 5!!θα μιλαμε αυτοματος για την μεγαλυτερη τρολια του κοτζιμα εβερ!!μιλαμε ουτε σε σεναρια επιστημονικης φαντασιας δεν μπορεις να βρεις τετοια σεναρια.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Εξαιρετικα αφιερωμενο στον Val
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

23. The Following 3 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

Απαραδεκτος (30-06-2013),sattal (30-06-2013),Valkyre (29-06-2013)

Name
    Δημήτρης

^^ Looks amazing.... πραγματικα φοβερο. Δεν με πειραζει να ειναι και 30 frames αρκει να ειναι σταθερα, αλλα ομολογω οτι τα cinematics αλλα και το gameplay στα 60 ειναι πολυ ομορφο.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ Looks amazing.... πραγματικα φοβερο. Δεν με πειραζει να ειναι και 30 frames αρκει να ειναι σταθερα, αλλα ομολογω οτι τα cinematics αλλα και το gameplay στα 60 ειναι πολυ ομορφο.
    Με τρολαρεις; Εγω το εβαλα για να στην σπασω! Εσυ δεν ελεγες οτι δεν σ αρεσουν τα 60 στα παιχνιδια;

Name
    Δημήτρης

^^ Κατσε περιμενε... ελεγα οτι δεν μου αρεσει σε πολλους τυπους παιχνιδιων και σιγουρα προτιμω 30 frames και καλυτερα γραφικα. Δεν παυει ομως να ειναι amazing να βλεπεις τα cinematics αλλα και το action οπως το ειδα στο βιντεο...

Ακομα ειναι νωρις και ισως ειναι εφικτα τα 60 καρε γιατι ακομα δεν εχουν αξιοποιησει τις νεες κονσολες, λογικο. Αν ομως μου εδειχνες (λεμε τωρα) ενα παιχνιδι του 2017 που θα ειχε ξερω γω 4 φορες καλυτερα γραφικα, σιγουρα θα θυσιαζα τα 60 καρε για 30.

Still, ειναι εντυπωσιακο γιατι με τα τωρινα δεδομενα μενεις με το στομα ανοιχτο. Παραμενω υποστηρικτης του 30 καρε (για τα περισσοτερα παιχνιδια, οχι ολα ετσι, racing fighting κλπ θελουν 60 καρε) για ακομη περισσοτερο ξεζουμισμα!

Page 9 of 59 FirstFirst ... 567891011121319 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks