^^ Κατσε περιμενε... ελεγα οτι δεν μου αρεσει σε πολλους τυπους παιχνιδιων και σιγουρα προτιμω 30 frames και καλυτερα γραφικα. Δεν παυει ομως να ειναι amazing να βλεπεις τα cinematics αλλα και το action οπως το ειδα στο βιντεο...
Ακομα ειναι νωρις και ισως ειναι εφικτα τα 60 καρε γιατι ακομα δεν εχουν αξιοποιησει τις νεες κονσολες, λογικο. Αν ομως μου εδειχνες (λεμε τωρα) ενα παιχνιδι του 2017 που θα ειχε ξερω γω 4 φορες καλυτερα γραφικα, σιγουρα θα θυσιαζα τα 60 καρε για 30.
Still, ειναι εντυπωσιακο γιατι με τα τωρινα δεδομενα μενεις με το στομα ανοιχτο. Παραμενω υποστηρικτης του 30 καρε (για τα περισσοτερα παιχνιδια, οχι ολα ετσι, racing fighting κλπ θελουν 60 καρε) για ακομη περισσοτερο ξεζουμισμα!![]()
![]()
^^ με εντυπωσιασε αρκετα, οφειλω να το ομολογησω, δεν μπορω να πω ψεμματα! Αλλα ξαναλεω, για χαρην περισσοτερης τεχνικης λεπτομερειεας θυσιαζω 60 καρε
Δεν υπάρχει το saga.. ένας γνωστός μου να φανταστείτε δεν έχει ιδέα από gaming και γενικά δεν γουστάρει το gaming αλλα είναι ΤΈΡΜΑ metal gear fan...
Αφού έχει δει το καινούργιο trailer μπαίνει κάθε μέρα youtube για daily view...Δεν υπάρχει ο κόζιμα πραγματικά...
Για μένα δεν είναι παιχνίδι το metal gear... είναι κατηγορια από μονο του...Video games,τηλεόραση, κινηματογραφος,sports και metal gear lol...
Δεν είναι video game... εμπειρία είναι τέλος!![]()
AlexandrosQV (30-06-2013)
Απιστευτο στα 60 frames το gameplay segment.
Φυσικα. Γι'αυτο, κατα τη δική μου γνώμη, χρειάζεται σε όλα τα παιχνίδια. Πια...
^^ To Last of Us θα ηταν παααααρα πολυ διαφορετικο αν ηταν 60 frames... οπτικα θα ηταν αλλο παιχνιδι εντελως, προς το χειροτερο,
Το ιδιο θα συμβει και με τις νεες κονσολες. Ναι αρχικα θα ειναι μια χαρα, αλλα σε 2-3 χρονια που θα μπορουν να πιεσουν και να βγαλουν απιστευτο αποτελεσμα θα ειναι λογικο και σωστο για εμενα να αφησουν τα 60 καρε.
Δημήτρη, δε το καταλαβαίνω αυτό. Ειδικά το μπολνταρισμενο. Θες να μου πεις γιατί θα ήταν τόσο διαφορετικό και, μάλιστα, χειρότερο; Γιατί, όπως το βλέπω εγώ, τα περισσότερα frames κλινουν περισσότερο στην "πραγματικότητα". Νομίζω ότι τα δυο trailers του MGS δε συγκρινονται σε "φυσικοτητα".
^^ πιστευεις οτι μπορουσες να δεις τετοια γραφικα και τετοιο οπτικο αποτελεσμα στο last of us με 60 καρε?
αδυνατον να το καταφερει αυτο το ps3... οποτε τι καλυτερα να ηταν αρκετα χειροτερο οπτικα και να ηταν 60 καρε?
για εμενα προσωπικα οχι. και δεν ειναι να πεις οτι ειναι unplayable ενα σταθερο 30 frames για να θυσιασεις τετοιο οπτικο αποτελεσμα...
Dragonpaul (30-06-2013)
Αααααα.... Ωπα ωπα.... I got it all wrong. Εγώ νόμιζα πως μιλαγες για τη "φιλοσοφία" των 60 frames και πως δε σου αρέσει να τρέχουν τα παιχνίδια σε τόσα frames, ανεξαρτήτως οπτικού αποτελέσματος (γραφικά, υφες, κλπ κλπ). Δεν σκέφτηκα ότι είχες στο μυαλό το PS3. Δε ξέρω αν το λέω καλά... Νόμιζα ότι σε πειράζει γενικά η "κίνηση" που αποδίδουν τα 60 καρέ. Ισως το συνδύασα και με αναφορές που έχεις κάνει στο παρελθόν για απώλεια "κινηματογραφικοτητας" με τα 60f.
Οπότε, my bad. Είπα κι εγώ... Το TLoU με τέτοια γραφικά και σε 60f θα ήταν επίτευγμα!!!!!
υπαρχει καποιο βιντεο να δουμε πως ειναι η εκδοση για ps3?
Γιατί τόση "ξαφνική" αγάπη από τον Hideo Kojima στη Microsoft και το xbox;
Εντάξη είπαμε.. καταλαβαίνω να θέλεις να πας multiplatform για να βγάλεις καλό χρήμα, αλλά και να έχεις τόση αγάπη για μια εταιρία και μια κονσόλα που μέχρι πριν 3 χρόνια δεν είχες βγάλει ούτε ένα προϊόν για αυτήν... δε το καταλαβαίνω...
Τι τους κάνουν όλους αυτούς(Insomniac, Kojima productions κτλ.) εκεί στη Microsoft;
Πέρα από το παράγοντα χρήμα. Πιστεύω πως οι περισσότεροι "προδότες" της Sony απλά φοβηθήκαν ένα ακόμη PS3 με την νέα γενιά... τουλάχιστον στο θέμα πωλήσεων(τα πρώτα χρόνια δεν τα πήγε καλά) και θεώρησαν ότι έχει μεγαλύτερη fanbase η πλατφόρμα της Microsoft) και γι αυτό άλλαξαν στρατόπεδο.
η αμερικη ειναι μεγαλη αγορα...οποτε λεσ και καμια μλκια και ολα καλα οταν πεφτει το χρημα
Apo to twitter tou Kojima mporoume na katalaboume oti tha paei stin TGS fetos kai me playable demoelpizw ki mia anakoinosi gia neo MGO
![]()
oriste ki ta tweets
"I used to talk and play up until "MGS"&"MGS2" like on TGS, and I did fail on playing often. I failed to demo "headshot" couple times. (cont)"
"(cont) So recently I do the talk and let someone else to play."
"And once you get spotted, it turns to different scene you were going to present. It often time happens to be no monitor to check on stage."
"It's hard to talk & play simultaneously on "MGS". It's desperate to show off play, since it requires cautious & sensitive control (cont)"
ta grapsa kai sto TGS thread!
Nikoladim (02-09-2013)
Bookmarks