γεια σας παιδια..ψαχνω καποιο καλο συστημα για μπαγιερν στο προ 15 να πεζω ονλαιν...ξερεται π μπορω να βρω? ευχαριστω...
γεια σας παιδια..ψαχνω καποιο καλο συστημα για μπαγιερν στο προ 15 να πεζω ονλαιν...ξερεται π μπορω να βρω? ευχαριστω...
4-1-4-1 προτιμω οταν παιρνω μπαγιερν με επιθετικο τοξο..σαν εναλλακτικη κλασικο 4-2-3-1
Μηπως εχει κανεις κωδικο για το myclub αχρησιμοποιητο και δεν τον χρειαζετε; Το πηρα χτες μεταχειρισμενο, για δοκιμη αλλα ο κωδικος ειναι ηδη χρησιμοποιημενος για τα 10Κ GP.
Ρε παιδιά δεν μπορώ να παίξω με φίλο μου online;
Christos33 (07-06-2015)
Τι είναι αυτότρώγεται
.
Ενας κωδικός που ειχε μέσα τι ήταν,γιατί θυμάμαι το ειχα πάρει σε δισκάκι για ένα φίλο και είχε ένα κωδικό για κάποιο club.
Εγω σαν μαλακας το ειχα παρει μετα digital που ηταν προσφορά μακρα το χειρότερο pro (για μένα)
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημιουργείς ένα δωμάτιο σε κάποιον από τους servers (online friendly match) και πατάς αριστερά εκεί που λέει invite. Θα σου βγάλει τη λίστα με τους φίλους σου και με όσους έχεις παίξει τελευταία. Διαλέγεις αυτόν που θες, του στέλνεται η πρόσκληση, την αποδέχεται και αυτόματα θα τον βάλει στο δωμάτιό σου.
Να ρωτήσω..!!! Παίζω αγώνα Online αλλά στα στατιστικά δεν μου μετράει τους αγώνες. Γιατί ;
Καλησπέρα. Μια ερώτηση. Όταν μπαίνω στο my club εκεί όπου βγάζει τα live ratings της ημέρας δεν μου εμφανίζει κανέναν παίκτη. Θέλει κάποια ρυθμισει να κάνω; τι παίζει;
Οποιος το εχει και ενδιαφέρεται για τα τροπαια ας το εχει υπόψιν
Online services for Konami's Pro Evolution Soccer 2015 will be "terminated" on August 25, the company has announced. The shutdown takes place that day at 9 AM PST / 12 PM EST. You will want to use up all of your myClub coins and GP before then
http://www.gamespot.com/articles/pes...GSS-05-10aaa0b
Bookmarks