Page 33 of 35 FirstFirst ... 2329303132333435 LastLast
Results 641 to 660 of 694

Thread: Pro Evolution Soccer 2015

Advanced Member De-lee_GR's Avatar
    PSN ID
    De-Lee_GR

Εχει βγει 2,5 gb

Advanced Member dredd's Avatar
    PSN ID
    kraken 13

Thnxxxxx

Sent from my iPhone using Tapatalk

Member napgin's Avatar
    PSN ID
    napgin
    Name
    nickpana

Σήκωσα χθες το champions league με Man city στο επίπεδο κορυφαίος νομίζω (είχε αλλά δύο επίπεδα πιο δύσκολα)...πολύ ζόρι, δεν θυμάμαι τέτοιο A.I παλιότερα.υπήρχαν στιγμές που με έπαιζαν κορόιδο στο κέντρο κ όποτε έπρεπε να κάνουν φάση δεν τους έκοβα με τίποτα!! Αναρωτιέμαι τι γίνεται στο επόμενο επίπεδο;;; μάλλον δεν θα μάθω ποτέ όμως! :-P

Member napgin's Avatar
    PSN ID
    napgin
    Name
    nickpana

Α κ κάτι ακόμα, είναι κάνεις που ψήνεται για 2vs2 online, για να φτιάξουμε δίδυμο;;

PS4forums Fanatic katsouras's Avatar
    PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Εχω ξεκινησει master league με Αρσεναλ κ ο βαθμος δυσκολιας ειναι στο professional.Μπορω να πω πως η A.I ειναι αρκετα καλη και σαν mode γενικοτερα με συμμετοχη σε τσου λου η ουεφα ειναι παρα πολυ ευχαριστο...Σχεδον δν παιζω online μεχρι να τελειωσω τη σεζον ενω παιζω κ coop με ενα φιλο οποτε κατσει.Προ απο τα παλια που αξιζει την προσοχη...Προσωπικα το ευχαριστιεμαι παρα πολυ και δν εχω τσαντιστει ουτε μια φορα απο τυχον τσαφια,μπλεξιμο παικτων,λαλακια του τερματος κ οτι αλλο καλο μου εσπαγε τα νευρα στο φιφα.Το βρισκω πολυ διασκεδαστικο με ωραιες κινησεις και ακομα πιο ωραια και γεματα σουτ κ τακτικη που μετραει παρα πολυ καθως δν παιζει να κανεις σεντρα και να περασεις 10 παιχτες και τα δοκαρια κ να βαλεις γκολ οπως στο fut...Οσοι εχετε ξενερωσει με φιφα οι παλια παιζατε προ δοκιμαστε το κ δν θα χασετε...Υ.Γ υπαρχει ακομα βεβαια τεραστιο θεμα με τα δικαιωματα κ τις αδειες ειδικα του αγγλικου πρωταθληματος αλλα και των γηπεδων καθως και οτι δν εχει καθολου την Ντορτμουντ....

6. The Following 4 Users Say Thank You to katsouras For This Useful Post:

AriStos13 (20-12-2014),De-lee_GR (19-12-2014),FotisGRC (19-12-2014),napgin (19-12-2014)

http://www.ipetitions.com/petition/pes-2015-2vs2-online-for-ps4

οποιος θελει ας υπογραψει το petition, ειναι εντελως γελοιο να μην υπαρχει 2vs2 couch online

Member napgin's Avatar
    PSN ID
    napgin
    Name
    nickpana

Quote Originally Posted by tomic20 View Post
    http://www.ipetitions.com/petition/pes-2015-2vs2-online-for-ps4

οποιος θελει ας υπογραψει το petition, ειναι εντελως γελοιο να μην υπαρχει 2vs2 couch online
    Done...Δεν είχα προσέξει ότι λείπει!!

Senior Member kostas1234's Avatar
    PSN ID
    kk09-07-2011

καλησπερα παω να παιξω αγωνα online σε ps4 και κανει καμια ωρα να μου βρει παιχτη και με πεταει αρκετα συχνα πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις στο royter και κατι αλλο παω να κανω δικο μου δωματιο και μου λεει κατι για ρυθμισεις τυπου nat στο router γνωριζει κανεις κατι ευχαριστω και κατι αλλο πως μπορω να μην ειμαι κατηγορια συνδεσεις B ΚΑΙ να ειμαι Α ΟΠΩς ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ευχαριστω
    Last edited by kostas1234; 29-12-2014 at 19:19.

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Ας το υπενθυμισω αλλη μια φορα..
    Τουρνουα PES2015(PS4)

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Ιδέα μου είναι η ξαφνικά το προ έχει γίνει unplayable?? Έχω Napoli στο Master league και την πρώτη χρονιά πήγα τραίνο την δεύτερη δεν μπορώ να αλλάξω ούτε πάσα!! Δεν έχω αλλάξει τίποτα στις ρυθμίσεις!! Έχει κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα?

Στάλθηκε από το One Mini μου

PS4forums Fanatic katsouras's Avatar
    PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Quote Originally Posted by AriStos13 View Post
    Ιδέα μου είναι η ξαφνικά το προ έχει γίνει unplayable?? Έχω Napoli στο Master league και την πρώτη χρονιά πήγα τραίνο την δεύτερη δεν μπορώ να αλλάξω ούτε πάσα!! Δεν έχω αλλάξει τίποτα στις ρυθμίσεις!! Έχει κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα?

Στάλθηκε από το One Mini μου
    Εγω παντως οσο επαιξα δν συναντησα κατι τετοιο..Να ξερεις παιζει σημαντικο ρολο κ η τακτικη σου κ η τακτικη της αλλης ομαδας..

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Quote Originally Posted by katsouras View Post
    Εγω παντως οσο επαιξα δν συναντησα κατι τετοιο..Να ξερεις παιζει σημαντικο ρολο κ η τακτικη σου κ η τακτικη της αλλης ομαδας..
    μα δεν αλλαξα καθολου τακτικη.. αυτη που ειχα την πρωτ χρονια εχω και τωρα....! τι να πω..!

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Επαιζα my club και αφου ειχα ανατρεπω το 3-2 σε 4-3 στο 85 και παω για το 5-3, αυτος με κατι παιχταραδες μεσα τυπου χαμες, μου πεταξε πως υπαρχει low connection και δεν θα γινει τπτ με το παιχνιδι. Κλασικο παλιο κολπο?

PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

http://www.gazzetta.gr/fourfourtwo/a...3hIGdg.twitter

Ενδιαφερον αρθρο! Το παιχνιδι μου αρεσει αρκετα να πω την αληθεια, γινονται παρα πολυ καλα ματσακια στο my club και με τη συνδεση σπανια να εχω προβλημα.

Καλησπερα παιδια φαν του προ απο το pro evolution soccer 3 μεχρι το 11 που ειχα στο ps3 μετα τα ειχα κοψει τα ποδοσφαιρακια και επαιζα call of duty και battlefield ομως ψηνομαι πολυ να γυρισω στα παλια και να παρω το 15...τι αποψεις εχετε για το 15? το 14 που ειχα παιξει στο 3 δεν ηταν προ αυτο το πραγμα..τωρα λενε οτι εχει φτιαξει πολυ σε σχεση με το περσινο...αλλα βλεπω πολλους να το πουλανε και να θελουν φιφα...Τελικα φιφα η προ? αν και φιφα να μου πειτε δεν νομιζω να παω προς τα εκει

PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Φιλε μου γιατι δεν κατεβαζεις τα demo τους? Πιστευω αυτο θα σε βοηθησει περισσοτερο. Απο εκει και περα, καθαρα υποκειμενικα, εμενα μου αρεσει περισσοτερο το φετινο Προ απο το Φιφα. Πιο γρηγορο , πιο arcade και με συμπαθητικη παρουσιαση.

Τα κατεβασα τελικα και τα 2 και κλεινω προς το προ αν το πουλαει κανεις μεταχειρισμενο ενδιαφερομαι γιατι δεν ειδα τιποτα στο σιτε...εχει κωδικο οπως στα παλια ετσι??

Cool Member roxito's Avatar
    PSN ID
    stergios25

Να ρωτήσω αν κατεβάσω την digital έκδοση θα έχει ελληνική περιγραφη; ξέρεις κάποιος να μου πει;
    Αν η ζωή είναι μια σκηνή, θα ήθελα λίγο παραπάνω φωτισμό.

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Quote Originally Posted by roxito View Post
    Να ρωτήσω αν κατεβάσω την digital έκδοση θα έχει ελληνική περιγραφη; ξέρεις κάποιος να μου πει;
    Αμα το κατεβασεις απο το ελληνικο store ναι!

21. The Following User Says Thank You to AriStos13 For This Useful Post:

roxito (10-01-2015)

Quote Originally Posted by AriStos13 View Post
    Αμα το κατεβασεις απο το ελληνικο store ναι!

Ποιο ακριβώς είναι το ελληνικό store?
    Ρωτάω γιατί το μενού της κονσόλας είναι στα αγγλικά. Πως θα γνωρίζουμε αν είναι ελληνικό το store? μπορεί να φαίνεται λίγο χαζή η ερώτηση μου. :-)

Bookmarks

Bookmarks