Page 16 of 35 FirstFirst ... 612131415161718192026 ... LastLast
Results 301 to 320 of 694

Thread: Pro Evolution Soccer 2015

Moderator odytsak's Avatar

Στο φετινό Pro έχει μεν πλεονέκτημα αλλά μόνο στην κίτρινη κάρτα (στο απλό φάουλ εννοείται όπως τα προηγούμενα χρόνια),
    τουλάχιστον σ'αυτό το συμπέρασμα οδηγήθηκα μετά από δεκάδες αγώνες,
    όταν είναι για δεύτερη κίτρινη ή απ'ευθείας κόκκινη σταματάει τον αγώνα, προφανώς για να αλλάξει τις αριθμητικές ισορροπίες.

Ανέβασα βιντεάκι,
    στο 0:08 κλωτσάει ο Λεβαντόφσκι τον Ράμος
    και ρίχνει την κίτρινη κάρτα στον πρώτο μετά από 6 λεπτά προσομείωσης αγώνα (στο 0:46) όταν η μπάλα βγαίνει εκτός ορίων και σταματάει το παιχνίδι.

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

den me xalai auti i logiki
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Αν δεν κάνω λάθος είναι κάνονας αυτό(2η κίτρινη/κόκκινη,πέναλτυ δεν υπάρχει πλεονέκτημα)
    Spoiler!

4. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

odytsak (20-09-2014)

Για να το έχουν έτσι Μιχάλη δίκιο θα έχεις.

edit: Πάντως πρέπει να πόνεσε πολύ ο Ράμος, τρελή κραυγή βγάζει όταν τρώει την κλωτσιά.
    Last edited by odytsak; 20-09-2014 at 14:01.

Ποτε βγαινει το demo?

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by spirisdredd View Post
    Ποτε βγαινει το demo?
    Προχτες...

Για ευρωπη ρωταω

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Δεν εχει βγει ανακοινωση ακομα. 23 για αμερικη.

Ευχαριστω φιλε μου

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Eπαιξα 3-4 ματσακια χθες και πηρα μια εικονα.
    Στα θετικα κατα τη γνωμη μου ειναι η γρηγορη αποκριση και τα σουτ που εχουν πολυ καλυτερη αισθηση απο το προσφατο παρελθον. Απο το gameplay γενικοτερα πηρα καλα vibes. Τα αρνητικα ειναι κυριως τεχνικα κατα τη γνωμη μου, ναι μεν εχει μια καθαρη 1080p απεικονιση και τρεχει πολυ ωραια στα 60fps αλλα κατα τη γνωμη μου αυτα δεν ειναι γραφικα που εκμεταλλευονται αφενος το harware, αφετερου την fox. Κοιτουσα τα αψεγαδιαστα προσωπα στο MGSV, οποτε δεν ειναι θεμα μηχανης αλλα καθαρα ελλειψη ταλεντου. Μονο ο φωτισμος μου αρεσει απο το pro, κι αυτος λογω μηχανης που τον προσφερει by default.
    Kι επειδη εκανα και το απαραιτητο συγκριτικο με το FIFA, θεωρω οτι για τα δικα μου γουστα το pro εχει περισσοτερο fun factor στο gameplay του αλλα ειναι πιο πισω απο τεχνικης αποψης.
    Βασικα και τα 2 ποδοσφαιρακια με απογοητευσαν τεχνικα, 2 σκαλια πιο κατω απο την δουλεια που κανει η 2K sports με το NBA, δυστυχως. Πολλες φανφαρες με την Inite engine και την FOX engine και το αποτελεσμα να μην δικαιολογει την αλλαγη γενιας.Προσωπικη αποψη παντα.

12. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

DJTaurus (21-09-2014)

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

Αν στα δώσουν όλα τώρα του χρόνου τι αλλαγές θα κάνουν;το χορτάρι κόκκινο δεν γίνεται ρε παιδιά,πάντα θα βάζουν ένα δυο πράγματα κάθε χρόνια εννοείτε....δεν μπορείς να συγκρίνεις μπάσκετ με ποδόσφαιρο το έχουμε ξαναπεί,λιγοτερα μέτρα,παίχτες,κοινό κτλ....

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Οταν λες ολα τι εννοεις ακριβως? Γραφικα που να δικαιολογουν την μεταβαση σε νεα γενια το θεωρεις ολα εσυ? Διαφωνω φιλε...
    Οσο για το αν μπορουμε να τα συγκρινουμε και σε αυτο διαφωνω, δεν προσπαθω να το συγκρινω ουτε με open world ουτε με rpg. Αθλητικο παιχνιδι με αθλητικο παιχνιδι συγκρινω. Υπαρχει και στα 2 ενας συγκεκριμενος περιρισμενος χωρος, υπαρχει συγκεκριμενος αριθμος χαρακτηρων, ειναι μια ελεγχομενη κατασταση που θα μπορουσε να αποδωθει με ΠΟΛΥ καλυτερα γραφικα οπως κανει η 2K. Επειδη πολλες φορες το εχω διαβασει, ειλικρινα τιποτε απο αυτα που εχω διαβασει δεν με εχει πεισει. Ειναι απαιτητικα λεει λογω ΑΙ, λες και τα αλλα παιχνιδια που εχουν απιστευτα γραφικα και τεραστιο μεγεθος δεν εχουν AI. Ασε που την AI δεν την ελεγχει καν η GPU...
    Last edited by hakoo; 21-09-2014 at 17:59.

Aφού έτσι όπως τους περιγράφεις ότι είναι τόσο καλοί εκεί στην 2Κ,
    γιατί άραγε δεν βγάζουν ένα ποδοσφαιράκι που είναι και πιο δημοφιλές σπορ να τα κονομήσουνε?

16. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

opozit (21-09-2014)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Αφου ειναι experts σε αυτο τον τομεα, το γουσταρουν ως φαινεται και η σειρα τους πουλαει μια χαρα, γιατι να κανουν κατι αλλο?
    Ασε που δεν αποφασιζουν αυτοι αλλα η Take Two.

PSN ID
    receiver21

Πάντως το 2kwwe επειδή έχω παίξει πολλά προηγούμενα το έχουν κάνει χειρότερο.....

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    γιατί άραγε δεν βγάζουν ένα ποδοσφαιράκι που είναι και πιο δημοφιλές σπορ να τα κονομήσουνε?
    Το να εισαι Αμερικανος φοβερος γνωστης του μπασκετ + το να εχεις ταλεντο ως developer, δεν σε κανει ικανο να φτιαξεις ποδοσφαιρακι
    Ειναι πολυ πιθανο η προσπαθεια τους να ηταν ενα κακο παιχνιδι, αν το προσπαθουσαν.

Εδω oι της SCEA που κανουν το εξαιρετικο mlb the show ,δεν μπορουν να κανουν μπασκετακι(εχουν δοκιμασει).
    Οπως και η ΕΑ τα καταφερνει στο ποδοσφαιρο ,στα αλλα αθληματα λιγα πραγματα.
    .

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

Πείτε μου οτι θέλετε πάντως το NBA είναι πάρα πολύ scripted, εντάξει τα γραφικά φανταστικα αλλα το gameplay είναι πάρα πάρα πολύ σκριπτ.

21. The Following User Says Thank You to dlevel For This Useful Post:

djpar (21-09-2014)

Quote Originally Posted by odytsak View Post

το ποδοσφαιρο θελει λεφτα για δικαιωματα και οταν εχεις απεναντι σου την ea που εχει αποκλειστικοτητες για πολλα χρονια τοτε ειναι δυσκολο καποια αλλη εταιρια να μπει σε αυτο τον τομεα,η μονη λυση ειναι να συνεργαστουν π.χ. κonami-2k,να βαλουν λεφτα για νεα πρωταθληματα,γιατι οπως και να το κανουμε,καλο το gameplay αλλα ο αλλος θελει να παιξει με την αρσεναλ και οχι με το βορειο λονδινο,ναι ειναι ευκολο να κατσεις να το φτιαξεις μονος σου,αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο παικτων δεν το κανει αυτο.

23. The Following 2 Users Say Thank You to alan sirer For This Useful Post:

AriStos13 (22-09-2014),FotisGRC (22-09-2014)

Ακριβώς αυτό που λέω κι εγώ.. Πληρώνω 40 ευρώ για να πάρω το FIFA που έχει πρωταθλήματα-Ρremier League full licensed και ομάδες-φανέλες να φανε και οι κότες. Γιατί να πληρώσω τα ίδια λεφτά για Βορειο Λονδίνο κτλ??

Δε λέω, καλός ο ρομαντισμός και το πόσο ωραία περνούσα όταν έπαιζα Pro 16 χρονών με τα φιλαράκια, αλλά εφόσον μου δίνεις μισό περιεχόμενο, θα πρέπει να μου έχεις και μειωμένη τιμή..

(Τα ξέρει αυτά τα κόλπα η KONAMI μετά το Metal Gear: Ground Zeroes.. )
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

PSN ID
    receiver21

το βορειο λονδινο φτιαχνει με ενα patch καπακι μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου μη λετε μπουρδες και φτηνες δικαιολογιες ρε παιδια...οτι γουσταρει παιρνει ο καθενας αυτα γουστα ειναι...απλα μην ξεχναμε οτι το φιφα μια ζωη ηταν κακη αντιγραφη του pro και κατα ιδρωμενο στο τελος...

Bookmarks

Bookmarks