Page 15 of 35 FirstFirst ... 511121314151617181925 ... LastLast
Results 281 to 300 of 694

Thread: Pro Evolution Soccer 2015

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

τέλος, Pro φέτος, back to school. Καλό το Fifa αλλά μου έλειψε το pro με τα arcade σημεία του κλπ. Άσε που το Fifa ίσως το παρακούρασε με το ρεαλισμό φέτος.

Konami Pro Evolution Soccer 2015 + UEFA Team Online Bonus (PS4)
    H παραγγελία σου με αριθμό 1374990 καταχωρήθηκε με επιτυχία!

2. The Following 3 Users Say Thank You to dlevel For This Useful Post:

djpar (19-09-2014),opozit (19-09-2014),sakis1984 (19-09-2014)

Moderator odytsak's Avatar

Για άλλη μια χρονιά θα έχει εκφώνηση και μενού στα Ελληνικά όπως βλέπω στο εξώφυλλο του Πλαισίου,
    λογικά θα επιστρέψει κι ο Παναθηναϊκός στις ελληνικές ομάδες και ίσως βάλουν καμμιά Τρίπολη αφού έχουν τα δικαιώματα του Europa league.

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

Ναι ρε pro κανονικά φέτος είπαμε δεν παίζουμε ping pong....

Cool Member tzimis's Avatar
    PSN ID
    stikaros

Γιατι τέτοιος οπαδισμος με το προ...τεσπα εγω που το τσεκαρα παντως ναι μεν βελτειωμενο αλλα θελει κι αλλα για να φτασει τον ανταγωνιστη και επισης θα περιμενω να δω το online,όπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω γουστα είναι αυτά και ο κάθε ενας διαλεγει και παιρνει...θα λεγα παντος ότι πιο πολύ με ping pro μοιαζει

6. The Following 4 Users Say Thank You to tzimis For This Useful Post:

djpar (19-09-2014),mihalis13 (19-09-2014),pankal6 (19-09-2014),PDS (19-09-2014)

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by opozit View Post
    Ναι ρε pro κανονικά φέτος είπαμε δεν παίζουμε ping pong....
    Δεν έχεις παίξει ποτέ σου Fifa ε;;;
    Spoiler!

9. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

pankal6 (19-09-2014)

PSN ID
    dlevel

δε χρειάζεται οπαδισμούς όντως, εγω είμαι ενθουασιασμένος και ίσως πράττω λίγο ρομαντικά, το ευχαριστίθηκα το Fifa 14 φέτος πολύ, αλλα θέλω να δώσω μια ευκαιρία ακόμα στο ποδοσφαιράκι που παίζω 15 χρόνια.

11. The Following User Says Thank You to dlevel For This Useful Post:

opozit (19-09-2014)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εννοείται και εγώ για αυτό περιμένω να δω πως ειναι το Pro.Αν είναι καλύτερο απο το Fifa θα το πάρω(αν και απο οτι βλέπω για arcade στοιχεία, εγώ προτιμώ πιο sim)
    Γούστα είναι αυτά και ο καθένας δίνει τα λεφτά του όπου γουστάρει, αλλά να μην λέμε οτι να'ναι για να στηρίξουμε την επιλογή μας.
    Spoiler!

Member eternalife's Avatar
    PSN ID
    eTeRn4L1F3
    Name
    Νικος

Μα νομιζω οτι αυτο που ανεκαθεν αρεσε σε οσους παιζανε Προ ηταν το να ψαξεις να βρεις τον τροπο να βγαλεις τον παικτη σου σε θεση βολης, να το καρφωσεις και να αρχισεις τα κ@λοδαχτυλα στον φιλο σου ( η διασκεδαση δηλαδη), και οχι το να προσπαθησεις να βγαλεις την τελεια πασα υπολογιζοντας την τελεια δυναμη και τα φαλτσα και τους νομους της φυσικης... Ναι το Φιφα ειναι μπροστα σε ρεαλισμο αλλα οσοι μεγαλωσαν με Προ, ξερουν μεσα τους οτι τους αρκει να διασκεδασουν με το παιχνιδι αυτο και το φετινο προ νομιζω το καταφερνει αρκετα καλα. Εχει βεβαια πολλα περιθωρια βελτιωσης (με βαση το ντεμο παντα), κουβαλαει ακομα καποιες παιδικες ασθενειες παλαιοτερων εκδοσεων, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ καλυτερο του ΦΙΦΑ 15 (φετος ημουν ετοιμος να το αγορασω για πρωτη φορα οντας κατοχος ολων των Προ μεχρι και το 13) αλλα με κανε να θελω να παιξω ξανα και ξανα και αυτο μου αρκει. Καλα να περναμε μαγκες και ας ειναι και με KICK OFF!!! (οσοι ξερουν τι ειναι αυτο, λογω ηλικιας.....)

14. The Following 4 Users Say Thank You to eternalife For This Useful Post:

mihalis13 (19-09-2014),opozit (19-09-2014),PDS (19-09-2014)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Kick off παιχνιδάρα, θυμάμαι μια χρονιά που είχε βγει με περιγραφη Μητσικώστα(Lol), εγώ ξέκινησα με Fifa το 1994 το γύρισα σε Pro το 1998(αν και έπαιζα μέχρι το 2000 και παραλληλα fifa) και άλλα ποδοσφαιράκια(Beckham,το επίσημο του CL κλπ)
    Pro έπαιζα μέχρι πριν 3 χρόνια..
    Πλέον ευχαριστιέμαι πιο πολύ το Fifa(γιατί πλέον ζητώ ρεαλισμό) καλό ειναι που υπάρχουν και τα 2 και μπορεί και διαλέγει ο καθένας..Μακάρι να υπήρχαν και περισσότερα.
    Δεν κράζω οποιον επιλέγει πιο arcade μιας και αυτό γουστάρει να παίζει.
    Και εγώ στα racing προτιμώ το NFS απο το Gran Turismo γιατι γουστάρω πιο arcade gameplay.Ομως αναγνωρίζω οτι το GT είναι κορυφαίο.
    Spoiler!

PSN ID
    dlevel

ακριβώς, να βγει το Pro καλό όπως φαίνεται φέτος, κ όπως είχα πει σε παλαιότερο ποστ, να έχει πάλι τον δικό του, πιο Arcade χαρακτήρα, για να διαφοροποιηθεί απο το Fifa ( γιατί όσο προσπαθούσαν να πλησιάσει το φίφα φάνηκε οτι δε τους βγήκε, φέτος ο κόσμος επικροτεί την προσπάθεια ).

Quote Originally Posted by eternalife View Post
    Καλα να περναμε μαγκες και ας ειναι και με KICK OFF!!! (οσοι ξερουν τι ειναι αυτο, λογω ηλικιας.....)
    Για ορίτζιναλ arcade φάση και ζωντανό multi-player χωρίς λαγκαριματα παίζει και το subbuteo πάντως. Τρελός χαβαλές. Εννοείται παίδες με ότι την βρίσκει ο καθένας. Καλή ποδοσφαιρική σεζόν χωρίς οπαδισμους και funboyσμους

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

Δεν είναι οπαδισμος ρε μάγκες αλλά χαρά που επιστρέφουμε σε αυτό που αγαπήσαμε και καήκαμε να το πω λαϊκά,είπαμε το Φίφα είναι πιο sim αλλά δεν μπορεί να ξεπεράσει πόρωση που βγάζει η ανταγωνιστικότητα ανάμεσα σε δυο παίχτες...δεν είπαμε κάτι κακό ,το ping pong το ανέφερε η ΚΟΝΑΜΙ και απλά το έγραψα χαριτολογώντας ,προς θεού δεν παίρνουμε μίζα από κανέναν ίσα ίσα τα σκάμε κιόλας ....

Cool Member tzimis's Avatar
    PSN ID
    stikaros

Kοιτα όταν καθεσαι και λες δηλωσεις προεδρων και λες το φιφα πινκ πονγκ ενώ το προ εχουμε τωρα τη καραμελα ότι είναι arcade και το δικαιολωγουμε ενώ ας πουμε το ISS παλια ηταν ρεαλιστικο με βαση το fifa που περναγες ολη την ομαδα η σουταρες απ το κεντρο και μπαιναν,επισης να σου πω παράδειγμα οπαδισμου εχω δυο φιλαράκια του λεω του ενος δοκιμασε το φιφα και μου λεει είμαι ξεροκέφαλος δε παιζω φιφα κι ο άλλος το χει παρει πατριωτικα επειδή βγαζουν ελληνικα μενου ελληνικες περιγραφες θελει να δεινει τα λεφτα του κάθε χρονο στο προ ε αυτό δε μπορω να το καταλαβω ....φετος το χουν βελτειωσει το προ και καλα κανεις και γουστάρεις οπως και εγω αλλα για μενα μυαλο δεν εχουν βαλει οι τυποι ακομα και θελει βελτειωσεις,αμα είναι να μου σπασει τα νευρα μετα από μια βδομαδα παιχνιδιου που θα δω καλυτερα το gameplay του τι να το κανω...παιξε παντως και το φιφα φετος και θα δεις αλλα το ξαναλεω ο καθενας με τα γουστα του

20. The Following User Says Thank You to tzimis For This Useful Post:

opozit (20-09-2014)

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

sinolika to fifa dini mia pio realistiki optiki ikona. ikona omos

se kapia simia ine pio realistiko to ena ke se kapia to alo. i adrania pu exume pi poles froes ktlp

na dekto oti to fifa ine se pola..

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Δεν έχεις παίξει ποτέ σου Fifa ε;;;
    ke ego pu exo peksi to idio vlepo

bori to fifa sto manual na ine pio manual. ala to pro sto auto pass ine pio alithofanes. ke den to leo mono ego. reviews gnoston site anaferthikan stis poli kales pases tu 14. ke otan i pliopsifia den pezi manual ta pola logia ine ftoxia

ego tha epikrotiso fetos opio exi ligotero arpadoriki politiki. an omos valun ke ta 2 microtransactions(pu malon auto fenete). den tha pekso kanena
    Last edited by georgios; 19-09-2014 at 20:38.
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

PSN ID
    dlevel

Καλά το 14 δεν κάνει το 15 φαίνεται ότι γυρνάει στα παλιά και μας αρέσει, εγώ το προ παρήγγειλα γιατί όπως σου είπα Θέλω να τιμήσω την προσπάθεια της konami κι επειδή είμαι και λιγο ρομαντικός αν έκανα σωστά λάθος θα το δούμε, το πολύ πολύ να μπω 20-25 € μέσα να το δοκιμάσω και μετά να το πουλήσω.

23. The Following User Says Thank You to dlevel For This Useful Post:

opozit (20-09-2014)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Οκ, ό,τι πεις
    Spoiler!

Moderator odytsak's Avatar

Θυμάται κανείς αν στο περσινό έδινε κάρτα όταν σταματούσε το παιχνίδι για κλωτσιά που άφησε πλεονέκτημα ή είναι φετινή προσθήκη?

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Ody νομιζω περυσι δεν το ειχε!! Το εχω προσφατο λογω της πλατινας που πηρα!!

27. The Following User Says Thank You to AriStos13 For This Useful Post:

odytsak (20-09-2014)

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

ena episis provlimataki perisi ine oti an den epianes kala ti bala stin pasa i sto shoot to ekane me provoli/vutia. an itan konta antipalos ton xtipages ke efine foul. auto to de kanis fetos?

ego to dokimasa ps3

apisteuta risponsive ke girgori i drasi. isos se simio ipervolis. to kick off pu anefere enas filos exi kapia vasi

imun kurasmenos vevea. den proseksa an auto ginetete se varos ton animation. ipan omos oti den tha kovun animation gia na linun texnikes diskolies fetos

pantos dulevi san nero sto ps3. telika i mixani me sosto tuning ine multi gen

ta sistimata me provlimatisan. ine idia pano kato ala ligotero liturgika. exun krimenes tis pio custom rithmisis gia na voithisun tus arxarius ke prepi na patas 500 kubia

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Θυμάται κανείς αν στο περσινό έδινε κάρτα όταν σταματούσε το παιχνίδι για κλωτσιά που άφησε πλεονέκτημα ή είναι φετινή προσθήκη?
    perisi i edine karta amesos ke stamage ti fasi i afine plenoektima ke den edine karta. sinithos edine amesos ke gamage to pexnidi
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Bookmarks

Bookmarks