Results 1 to 20 of 694

Thread: Pro Evolution Soccer 2015

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Advanced Member sakis1984's Avatar
    PSN ID
    sakiskar1984
    Name
    Σάκης

Κι εγώ Οδυσσέα όσο και αν προσπάθησα να συνηθησω το fifa δεν μπορούσα, με χαλαγε πολύ το πως έτρεχαν και το οτι εκανα φαση με το σταγονόμετρο. Μονο όταν το έβαζα στο εύκολο εκανα φάσεις. Οι παίκτες μου φαινόντουσαν σαν να μην παταγαν στο έδαφος.ελπίζω φέτος να είναι καλό το προ και με τα βίντεο που έχω δει μου φαίνεται οτι έχει αλλάξει παρα πολύ προς το καλυτερο,καμια σχέση με την μουφα την περσινή που στην αρχή ουτε γκολ δεν μπορούσες να βάλεις

Spoiler!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by sakis1984 View Post
    Κι εγώ Οδυσσέα όσο και αν προσπάθησα να συνηθησω το fifa δεν μπορούσα, με χαλαγε πολύ το πως έτρεχαν και το οτι εκανα φαση με το σταγονόμετρο. Μονο όταν το έβαζα στο εύκολο εκανα φάσεις. Οι παίκτες μου φαινόντουσαν σαν να μην παταγαν στο έδαφος.ελπίζω φέτος να είναι καλό το προ και με τα βίντεο που έχω δει μου φαίνεται οτι έχει αλλάξει παρα πολύ προς το καλυτερο,καμια σχέση με την μουφα την περσινή που στην αρχή ουτε γκολ δεν μπορούσες να βάλεις
    H βασικη κινηση του παιχτη στα pes και για μενα ειναι καλυτερη.
    Στο fifa δεν υπαρχει αναλογη αδρανεια.Ομως στα βιντεακια φετος του φιφα βλεπω διαφορα προς την σωστη κατευθυνση.

Το φετινο pes ομως απο οσα εχω δει ειναι πολυ μακρια απο αυτο που ειχα στο μυαλο μου ,οταν οι της konami δηλωναν oτι δουλευουν στην next gen version 2+ χρονια.
    Θα περιμενω το ντεμο σιγουρα, αλλα ήδη σε μεγαλο βαθμο με εχουν κοροιδεψει απο αυτα που βλεπω.
    .

Bookmarks

Bookmarks