Page 7 of 35 FirstFirst ... 3456789101117 ... LastLast
Results 121 to 140 of 694

Thread: Pro Evolution Soccer 2015

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Βρε χαβαλε κανουμε. Στη τελικη το παιχνιδι μπορει να ειναι καλο οταν το παιξετε.

Εχω κανει τα απειρα γελια με την Impact Engine του Fifa. Ας γελασω και λιγο με το pro.

Και μιας και ειπα Impact Engine, κοιτα τι θυμηθηκα...

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

το φιφα για μενα τοτε ηταν αθλιο

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Ε δεν το λες και αθλιο. Αν εξαιρεσεις τα κουφα της Impact Engine, μια χαρα ηταν.

4. The Following User Says Thank You to Viper For This Useful Post:

PDS (04-07-2014)

Advanced Member De-lee_GR's Avatar
    PSN ID
    De-Lee_GR

Συμφωνώ και εγω πως πρέπει να περιμένουμε το demo να δούμε τι γίνεται .. Ισως για παράδειγμα αν προσπαθούσε η Sony να βγάλει ενα ποδόσφαιρο όπως έκανε με το baseball να υπήρχε μεγαλύτερος ανταγωνισμός ( μιας και η EA ζαχαρωνει την MS) το θέμα ειναι οτι οι εξελίξεις στα ποδοσφαιρακια ειναι με το σταγονόμετρο κάθε χρόνο για θέμα marketing εννοείται! Του χρόνου λογικά στο fifa θα παίζει ρόλο και το πατημενο γήπεδο στην μπάλα ενώ φέτος ειναι οπτικό μόνο το εφέ . Κάθε χρόνο και απο λίγο ..

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by djpar View Post
    το φιφα για μενα τοτε ηταν αθλιο
    Aπο το 2008 και μετα ο βασικος μηχανισμος-gameplay του fifa ειναι ιδιος μεχρι σημερα.
    Απλα εχω παρατηρησει οτι εχει να κανει με το ποτε ξεκολλησε καποιος απο το προ.Δλδ εγω ξεκολλησα το 2009 και μου φαινοταν το fifa 2008 αθλιο.Εσυ φετος και σου φαινονται τα προηγουμενα fifa αθλια.
    Στην πραγματικοτητα ηταν τα ιδια παντα με ελαχιστες βελτιωσεις, απλα ηθελε καποιο χρονο μεχρι να εξοικειωθεις για να δεις τα θετικα του.

Τωρα για το pes εχω απογοητευτει και περιμενα πολλα.
    Βεβαια δεν θα το κρινω πριν το παιξω.Οποτε υπομονη.
    .

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Θα συμφωνήσω με τον PDS.Εγώ ξεκόλλησα το 2012 και το Fifa 2011 δεν μου άρεσε καθόλου.
    Spoiler!

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

2009 αφησα το PES και ξεκινησα το Fifa. Το προηγουμενο Fifa δεν ξερω πως ηταν γιατι δεν το ειχα παιξει ποτε. Απο τοτε δεν εχω ακουμπησει PES (μονο σε demo απο περιεργεια).

Fun fact:

Spoiler!

9. The Following User Says Thank You to Viper For This Useful Post:

hakoo (05-07-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Και εγώ εννοείται θα παίξω το ντεμο αλλά δυστυχώς έχω ξενερώσει με αυτά που βλέπω

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Sorry αλλά για μένα Pro Evolution Soccer και next gen δεν πάνε μαζί!

Η Konami για μένα έχασε το παιχνίδι από τότε που κυνήγησε τον ρεαλισμό και την κατεύθυνση simulation.
    Το Pro από παλιά ήταν ανέκαθεν το κλασικό arcade ποδοσφαιράκι. Ένα παιχνίδι όπου μπορούσες να πάρεις τον παίκτη και να κάνεις απλές ωραίες τρίπλες με το dpad και ωραία δυνατά σουτ χωρίς να χρειάζεσαι manual και πολύπλοκους συνδιασμούς. Αυτό ήταν που έφερνε το γέλιο και το χαβαλέ στην παρέα, όπως και τα ..περιστασιακά νεύρα που κατέληγαν σε σπασμένα χειριστήρια και μικροπαρεξηγήσεις
    Για μένα το Pro πρέπει να επιστρέψει στις arcade ρίζες του. Υπάρχει το κοινό για αυτό. Όποιος θέλει ρεαλισμό και simulation έτσι κι αλλιώς προτιμά το FIFA. Έτσι θα είχαμε δύο ποδοσφαιράκια που θα κάλυπταν διαφορετικές ανάγκες, αντί να κανιβαλίζουν το ένα το άλλο.

Αν η Sony ήταν ξύπνια θα είχε ήδη έρθει σε συμφωνία με τη Sega να κυκλοφορήσει ένα Virtua Striker Collection HD με αυτά τα πολύ διασκεδαστικά arcade παιχνίδια.

13. The Following 3 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

Crazy_vision (05-07-2014),hakoo (05-07-2014),Nikoladim (06-07-2014)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Εγω νομιζω οτι το pro ειχε κανει την επιτυχια που ειχε κανει γιατι ειχε καταφερει να κρατησει μια ισορροπια μεταξυ simulation και arcade. Ποτε δεν ηταν φουλ arcade (virtua striker ας πουμε), ουτε ομως και full sim. Δεν θα το ελεγα δηλαδη κλασικο arcade ποδοσφαιρακι, κατα τη γνωμη μου ποτε δεν υπηρξε τετοιο. Ισως επι εποχες ISS να ηταν arcade, μετα ομως απο τη στιγμη που βγηκε το πρωτο winning eleven αλλαξε αρκετα και εκει ηταν που απογειωθηκε (εγινε αρκετα πιο sim αλλα κρατησε και arcade στοιχεια).
    Συμφωνω εν μερει μαζι σου οτι κυνηγαει το FIFA και αυτο το κραταει πισω αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτος ο βασικος λογος. Κατα τη γνωμη μου πολυ απλα δεν εχουν ουτε τα χρηματα, ουτε το προσωπικο, ουτε και superior tech πια (εδω και 2 γενιες βασικα) για να καταφερουν να ανταγωνιστουν τους Καναδους σε ενα ετησιο προιον. Οι κυκλοι αναπτυξης ειναι συγκεκριμενοι και ξεκαθαρα δεν μπορουν. Θα συμφωνησω βεβαια μαζι σου οτι θα ειχε πιο πολυ νοημα να προσπαθησουν να διαφοροποιησουν το προιον τους σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
    Οσο για τα βιντεο, παιδια οκ κι εγω ειμαι απογοητευμενος, αλλα τωρα για να ειμαστε ειλικρινεις απο τα βιντεο αυτα νοημα δεν μπορει να βγαλει καποιος για τα γραφικα του παιχνιδιου. Η θολουρα της θολουρας ως θολουρα και μαλιστα offscreen απο την τσεπη καποιου, δλδ δεν γινεται.
    Ας το δουμε πρωτα κανονικα και το δω ειμαστε να τα πουμε.
    Ευκαιρια ειχαν μια και το fifa προσωπικα δεν μου λεει κατι απο αποψη γραφικων, να δουμε αν θα την εκμεταλλευθουν.

15. The Following 2 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

geogoku (07-07-2014),teras1 (05-07-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

http://www.enternity.gr/Article/Game...015/24637.html

Όπως επιβεβαίωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο brand manager για το Pro Evolution Soccer Adam Bhatti, ο Stadium Editor θα επιστρέψει στο PES 2015 με πολλές βελτιώσεις σε σχέση με τις παλαιότερες εκδόσεις. Ο ίδιος αποκάλυψε στη συνέχεια ότι θα προστεθούν πρωταθλήματα 2ης κατηγορίας για το αγγλικό, το ιταλικό, το ισπανικό και το γαλλικό (πρωτάθλημα).Επιπλέον, την εμφάνισή του θα κάνει -για πρώτη φορά στη σειρά- και ένα νέο mode ονόματι “licensed managers” για το οποίο περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα

δεν υπαρχει mode ονόματι “licensed managers,απλα θα εχει 10-20-30 πραγματικους προπονητες οπως και στο fifa world cup,με απλα λογια καραμελιτσα,τιποτα το σπουδαιο.

Moderator odytsak's Avatar

Ελληνικα θα εχει?

Στο 14 ειχε γινει αθλια δουλεια, αλλες ατακες παιζαν δυνατα κι αλλες δεν ακουγοντουσαν.

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

E αφου θα εχει stadium editor τώρα σωθήκαμε...Ξεφτίλες...

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

το καλο ειναι οτι θα βαλουν div 2 ομαδες οπως επισης οτι θα κανουν καθε βδομαδα update τυπου φιφα το θεμα ειναι να μην εχει στατιστικα τρελα πχ vucinic 89 κτλ κτλ

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

The microtransactions, said Cox, were merely an alternative way to help time-poor and less skilled players obtain galacticos for their team.
    “If you don't have a lot of time, then with microtransactions you can go buy a lot of players that you want,” said Cox. “But you also can earn Game Points in the mode and other parts of PES as well. We’re trying to link things together so you can progress and build your team [normally]. The idea is that we’re trying to just give the players the choice of what they want to do. Some people have more time, some people have more money. Some people have a bit of each! Either way, you'll have the choice.”
    Cox added that it won’t be a case of blind buying, and spending to increase your chances of getting your man. “The general principle is that you will be able to buy the players you want,” he continued. “The exact final mechanic is all still being tuned, but yes - if you want to buy Ronaldo, one way or another, you will be able to do that. And you will be happy with what you spend your money on.”

http://uk.ign.com/articles/2014/07/0...tions-detailed

Αυτό κι αν ειναι ορισμός του pay to win

22. The Following 2 Users Say Thank You to Snk For This Useful Post:

FotisGRC (07-07-2014),teras1 (07-07-2014)

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Αυτή η καραμέλα-δικαιολογία πέρι χρόνου για τις μικροσυναλλαγές μου σπάει τα νεύρα.
    Αφήστε επιτέλους το σανό και σταματήστε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας.
    Όποιος δεν έχει χρόνο, βρίσκει όσο μπορεί και ασχολείται. Αν δεν μπορεί δεν ασχολείται. Τι να κάνουμε δηλαδή;
    Πείτε απλά ότι θέλετε να βγάζετε περισσότερα λεφτά από κάθε παιχνίδι και αφήστε το εκεί.
    Άλλωστε υπάρχουν αρκετοί που δεν τους νοιάζει να σκάνε 100€ για κάθε παιχνίδι με DLCs, season passes και skins.
    Τουλάχιστον αφήστε τις "politically correct" δικαιολογίες.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εφόσον υπάρχουν κάποιοι που τα σκάνε καλά κάνουνε κατά τη γνώμη μου.
    Εγώ προσωπικά δεν έχω δώσει ποτέ για τέτοια extra και ούτε πρόκειται.
    Λεφτά θα έδινα μόνο σε ένα free to play το οποίο θα μου άρεσε αρκετα μόνο και μόνο για να τιμήσω τον ιδρώτα αυτών που το φτιάξανε.
    Ειδικά σε κάποια παιχνιδια που σου λεει πλήρωσε για να έχεις και αυτά τα αμαξια,οπλα κλπ μου τη σπάει πάρα πολύ.
    Βέβαια έχεις την επιλογή να μην το κάνεις και να μην σου "κόψει" κάτι από την εμπειριά αλλά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα όπως το πάνε οι εταιρείες..
    Spoiler!

25. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

teras1 (07-07-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Αυτό ακριβώς εγώ λεφτά θα έδινα σε ένα f2p ή σε ένα παιχνίδι που ξέρω ότι θα παίζω πολύ πχ στο Killzone έδωσα 20€ για season pass κ έχω ήδη 2 πακέτα dlc κ περιμένω αλλά 2 minimum

Page 7 of 35 FirstFirst ... 3456789101117 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks