Βρε χαβαλε κανουμε. Στη τελικη το παιχνιδι μπορει να ειναι καλο οταν το παιξετε.
Εχω κανει τα απειρα γελια με την Impact Engine του Fifa. Ας γελασω και λιγο με το pro.
Και μιας και ειπα Impact Engine, κοιτα τι θυμηθηκα...
Βρε χαβαλε κανουμε. Στη τελικη το παιχνιδι μπορει να ειναι καλο οταν το παιξετε.
Εχω κανει τα απειρα γελια με την Impact Engine του Fifa. Ας γελασω και λιγο με το pro.
Και μιας και ειπα Impact Engine, κοιτα τι θυμηθηκα...
το φιφα για μενα τοτε ηταν αθλιο
PDS (04-07-2014)
Συμφωνώ και εγω πως πρέπει να περιμένουμε το demo να δούμε τι γίνεται .. Ισως για παράδειγμα αν προσπαθούσε η Sony να βγάλει ενα ποδόσφαιρο όπως έκανε με το baseball να υπήρχε μεγαλύτερος ανταγωνισμός ( μιας και η EA ζαχαρωνει την MS) το θέμα ειναι οτι οι εξελίξεις στα ποδοσφαιρακια ειναι με το σταγονόμετρο κάθε χρόνο για θέμα marketing εννοείται! Του χρόνου λογικά στο fifa θα παίζει ρόλο και το πατημενο γήπεδο στην μπάλα ενώ φέτος ειναι οπτικό μόνο το εφέ . Κάθε χρόνο και απο λίγο ..
Aπο το 2008 και μετα ο βασικος μηχανισμος-gameplay του fifa ειναι ιδιος μεχρι σημερα.
Απλα εχω παρατηρησει οτι εχει να κανει με το ποτε ξεκολλησε καποιος απο το προ.Δλδ εγω ξεκολλησα το 2009 και μου φαινοταν το fifa 2008 αθλιο.Εσυ φετος και σου φαινονται τα προηγουμενα fifa αθλια.
Στην πραγματικοτητα ηταν τα ιδια παντα με ελαχιστες βελτιωσεις, απλα ηθελε καποιο χρονο μεχρι να εξοικειωθεις για να δεις τα θετικα του.
Τωρα για το pes εχω απογοητευτει και περιμενα πολλα.
Βεβαια δεν θα το κρινω πριν το παιξω.Οποτε υπομονη.
.
hakoo (05-07-2014)
Και εγώ εννοείται θα παίξω το ντεμο αλλά δυστυχώς έχω ξενερώσει με αυτά που βλέπω
Sorry αλλά για μένα Pro Evolution Soccer και next gen δεν πάνε μαζί!
Η Konami για μένα έχασε το παιχνίδι από τότε που κυνήγησε τον ρεαλισμό και την κατεύθυνση simulation.
Το Pro από παλιά ήταν ανέκαθεν το κλασικό arcade ποδοσφαιράκι. Ένα παιχνίδι όπου μπορούσες να πάρεις τον παίκτη και να κάνεις απλές ωραίες τρίπλες με το dpad και ωραία δυνατά σουτ χωρίς να χρειάζεσαι manual και πολύπλοκους συνδιασμούς. Αυτό ήταν που έφερνε το γέλιο και το χαβαλέ στην παρέα, όπως και τα ..περιστασιακά νεύρα που κατέληγαν σε σπασμένα χειριστήρια και μικροπαρεξηγήσεις
Για μένα το Pro πρέπει να επιστρέψει στις arcade ρίζες του. Υπάρχει το κοινό για αυτό. Όποιος θέλει ρεαλισμό και simulation έτσι κι αλλιώς προτιμά το FIFA. Έτσι θα είχαμε δύο ποδοσφαιράκια που θα κάλυπταν διαφορετικές ανάγκες, αντί να κανιβαλίζουν το ένα το άλλο.
Αν η Sony ήταν ξύπνια θα είχε ήδη έρθει σε συμφωνία με τη Sega να κυκλοφορήσει ένα Virtua Striker Collection HD με αυτά τα πολύ διασκεδαστικά arcade παιχνίδια.
Crazy_vision (05-07-2014),hakoo (05-07-2014),Nikoladim (06-07-2014)
Εγω νομιζω οτι το pro ειχε κανει την επιτυχια που ειχε κανει γιατι ειχε καταφερει να κρατησει μια ισορροπια μεταξυ simulation και arcade. Ποτε δεν ηταν φουλ arcade (virtua striker ας πουμε), ουτε ομως και full sim. Δεν θα το ελεγα δηλαδη κλασικο arcade ποδοσφαιρακι, κατα τη γνωμη μου ποτε δεν υπηρξε τετοιο. Ισως επι εποχες ISS να ηταν arcade, μετα ομως απο τη στιγμη που βγηκε το πρωτο winning eleven αλλαξε αρκετα και εκει ηταν που απογειωθηκε (εγινε αρκετα πιο sim αλλα κρατησε και arcade στοιχεια).
Συμφωνω εν μερει μαζι σου οτι κυνηγαει το FIFA και αυτο το κραταει πισω αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτος ο βασικος λογος. Κατα τη γνωμη μου πολυ απλα δεν εχουν ουτε τα χρηματα, ουτε το προσωπικο, ουτε και superior tech πια (εδω και 2 γενιες βασικα) για να καταφερουν να ανταγωνιστουν τους Καναδους σε ενα ετησιο προιον. Οι κυκλοι αναπτυξης ειναι συγκεκριμενοι και ξεκαθαρα δεν μπορουν. Θα συμφωνησω βεβαια μαζι σου οτι θα ειχε πιο πολυ νοημα να προσπαθησουν να διαφοροποιησουν το προιον τους σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
Οσο για τα βιντεο, παιδια οκ κι εγω ειμαι απογοητευμενος, αλλα τωρα για να ειμαστε ειλικρινεις απο τα βιντεο αυτα νοημα δεν μπορει να βγαλει καποιος για τα γραφικα του παιχνιδιου. Η θολουρα της θολουρας ως θολουρα και μαλιστα offscreen απο την τσεπη καποιου, δλδ δεν γινεται.
Ας το δουμε πρωτα κανονικα και το δω ειμαστε να τα πουμε.
Ευκαιρια ειχαν μια και το fifa προσωπικα δεν μου λεει κατι απο αποψη γραφικων, να δουμε αν θα την εκμεταλλευθουν.
http://www.enternity.gr/Article/Game...015/24637.html
Όπως επιβεβαίωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο brand manager για το Pro Evolution Soccer Adam Bhatti, ο Stadium Editor θα επιστρέψει στο PES 2015 με πολλές βελτιώσεις σε σχέση με τις παλαιότερες εκδόσεις. Ο ίδιος αποκάλυψε στη συνέχεια ότι θα προστεθούν πρωταθλήματα 2ης κατηγορίας για το αγγλικό, το ιταλικό, το ισπανικό και το γαλλικό (πρωτάθλημα).Επιπλέον, την εμφάνισή του θα κάνει -για πρώτη φορά στη σειρά- και ένα νέο mode ονόματι licensed managers για το οποίο περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα
δεν υπαρχει mode ονόματι licensed managers,απλα θα εχει 10-20-30 πραγματικους προπονητες οπως και στο fifa world cup,με απλα λογια καραμελιτσα,τιποτα το σπουδαιο.
E αφου θα εχει stadium editor τώρα σωθήκαμε...Ξεφτίλες...
το καλο ειναι οτι θα βαλουν div 2 ομαδες οπως επισης οτι θα κανουν καθε βδομαδα update τυπου φιφα το θεμα ειναι να μην εχει στατιστικα τρελα πχ vucinic 89 κτλ κτλ
The microtransactions, said Cox, were merely an alternative way to help time-poor and less skilled players obtain galacticos for their team.
“If you don't have a lot of time, then with microtransactions you can go buy a lot of players that you want,” said Cox. “But you also can earn Game Points in the mode and other parts of PES as well. We’re trying to link things together so you can progress and build your team [normally]. The idea is that we’re trying to just give the players the choice of what they want to do. Some people have more time, some people have more money. Some people have a bit of each! Either way, you'll have the choice.”
Cox added that it won’t be a case of blind buying, and spending to increase your chances of getting your man. “The general principle is that you will be able to buy the players you want,” he continued. “The exact final mechanic is all still being tuned, but yes - if you want to buy Ronaldo, one way or another, you will be able to do that. And you will be happy with what you spend your money on.”
http://uk.ign.com/articles/2014/07/0...tions-detailed
Αυτό κι αν ειναι ορισμός του pay to win
Αυτή η καραμέλα-δικαιολογία πέρι χρόνου για τις μικροσυναλλαγές μου σπάει τα νεύρα.
Αφήστε επιτέλους το σανό και σταματήστε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας.
Όποιος δεν έχει χρόνο, βρίσκει όσο μπορεί και ασχολείται. Αν δεν μπορεί δεν ασχολείται. Τι να κάνουμε δηλαδή;
Πείτε απλά ότι θέλετε να βγάζετε περισσότερα λεφτά από κάθε παιχνίδι και αφήστε το εκεί.
Άλλωστε υπάρχουν αρκετοί που δεν τους νοιάζει να σκάνε 100€ για κάθε παιχνίδι με DLCs, season passes και skins.
Τουλάχιστον αφήστε τις "politically correct" δικαιολογίες.
Εφόσον υπάρχουν κάποιοι που τα σκάνε καλά κάνουνε κατά τη γνώμη μου.
Εγώ προσωπικά δεν έχω δώσει ποτέ για τέτοια extra και ούτε πρόκειται.
Λεφτά θα έδινα μόνο σε ένα free to play το οποίο θα μου άρεσε αρκετα μόνο και μόνο για να τιμήσω τον ιδρώτα αυτών που το φτιάξανε.
Ειδικά σε κάποια παιχνιδια που σου λεει πλήρωσε για να έχεις και αυτά τα αμαξια,οπλα κλπ μου τη σπάει πάρα πολύ.
Βέβαια έχεις την επιλογή να μην το κάνεις και να μην σου "κόψει" κάτι από την εμπειριά αλλά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα όπως το πάνε οι εταιρείες..
teras1 (07-07-2014)
Αυτό ακριβώς εγώ λεφτά θα έδινα σε ένα f2p ή σε ένα παιχνίδι που ξέρω ότι θα παίζω πολύ πχ στο Killzone έδωσα 20 για season pass κ έχω ήδη 2 πακέτα dlc κ περιμένω αλλά 2 minimum
Bookmarks