καλησπερα παιδια σχετικα με ta north london και αυτα με τις ομαδες παιζει κανα option file να το κανουμε ακομα ομορφοτερο το pro??
καλησπερα παιδια σχετικα με ta north london και αυτα με τις ομαδες παιζει κανα option file να το κανουμε ακομα ομορφοτερο το pro??
το πήρα και εγώ... να ρωτήσω κάτι, πώς αλλάζεις το αναλογικό σε σταυρό
άκυρο το βρήκα, απλά στο πρώτο ματς δε με άφηνε να αλλάξω.
Πρώτες εντυπώσεις... πολύ καλές, και κάτι που μου έκανε εντύπωση, ξεκίνησα μια ομάδα στο myClub και μπήκα σε ένα ματσάκι κ δεν ήξερα αν επαιζα με COM η με άλλο παίχτη... ε με τα πολλά ξεκινάμε, και με το τρόπο που έπαιζε ήμουν σίγουρος οτι ήταν άλλος παίχτης και όχι το COM.... φοβερό.... θα ποστάρω περισσότερα όταν παίξω παραπάνω μέσα στο ΣΚ.
Πολυ σημαντικο αν εχει καλη Α.Ι.
Πες καμια εντυπωση Σαββα γιατι ξηρασια βλεπω!
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
ναι και δεν ήταν οτι έπαιζε φοβερά ( ήταν νομίζω στο νορμαλ επίπεδο ) αλλά ο τρόπος, νόμιζα πραγματικά οτι έπαιζα με άλλον παίχτη ... κατα τ άλλα πολύ διασκεδαστικό, ήθελα να παίζω το ένα μετά το άλλο ματς, επίσης δείχνει καλό το myClub το οποίο κατα κάποιο τρόπο αντιγράφει το FUT, αλλά όπως είπα σε βάθος θα το δω ΣΚ με το καλό. Μάρεσαι πολύ η απόκριση των παιχτών, έβγαιναν φάσεις όπως ακριβώς τις είχα στο μυαλό μου. H κλειστή ντρίπλα έχει επανέλθει, τα σουτάκια ωραία, γενικότερα καμία σχέση με το έκτρωμα το PES 2014.
Δεν μετανιώνω καθόλου μιας και το Fifa 15 μάρεσαι λιγότερο και απο το 14 ( δεν είναι το στύλ μου το τόσο αληθοφανές τελικά ) και χαίρομαι που περίμενα.
Αυτά για τώρα![]()
Εγω παντως θα το νοικιασω ενα σκ να το δοκιμασω..Εκει μας εφτασει η ΕΑ..Ουτε τακτικη ουτε τπτ μονο ταχυτητα..Μια ερωτηση.Σε σχεση με το ντεμο σαν gameplay εχει διαφορες?
Last edited by katsouras; 24-11-2014 at 17:18.
katsouras (24-11-2014)
Online παιξατε παιδες? Τρεχει χωρις προβληματα?
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
AriStos13 (24-11-2014)
Επειδη εχω μεινει πισω τι γινεται με patch για ονομασιες κ επισημες εμφανισεις?
Το παραγγειλα κ το περιμενω προς Πεμπτη...
Last edited by katsouras; 24-11-2014 at 23:55.
Καλησπερα παιδια. Εγω κ χθες κ αποψε που προσπαθησα να παιξω online δεν μου βρισκει αντιπαλο. Συμβαινει κ σε αλλους αυτο η μονο σε μενα? Help plz!
mlo απ' ότι διάβασα υπάρχει κάποιο πρόβλημα και είναι σε αναστολή λειτουργίας. Τα υπόλοιπα λειτουργούσαν το απόγευμα που δοκίμασα;.
Η Sony είναι το πρόβλημα. Πρέπει να γίνει update στο firmware του ps4 για να επιτραπεί η είσοδος εικόνων από usb όπως επίσης να μπορούμε να εισάγουμε option file από άλλο ps4. Προς ώρας μπορούμε το option file μας να το περάσουμε σε usb, όμως δε μας αφήνει να το εισάγουμε σε άλλο μηχάνημα, οπότε και patch να δημιουργούσε κάποιος, δε θα μπορούσαμε να το περάσουμε. Λέει ότι είναι αρχεία άλλου ps4 και δε σ' αφήνει. Στο pc ήδη έχει γίνει καλή δουλειά.
katsouras (25-11-2014)
Παραγγειλα την εκδοση uefa team online κατι τετοιο κ απ οτι διαβασα σ δινει 10.000 coins για το my team κ να διακεξεις ενα κορυφαιο παιχτη η κατι τετοιο.Τα coins τι αξια εχουν?Με τοσα πχ τι μπορεις να παρεις?
τα 10.000 coins ειναι ενα κλωτσημα στην μπαλα που θα σου δωσει εναν οτι ναναι παικτη,για καλους παικτες πρεπει να πετυχεις την μαυρη μπαλα,ΔΕΝ μπορεις να αγορασεις τον παικτη που θελεις,οπως λεει και ενας φιλος ειναι καθαρη ρουλετα το θεμα με τις μπαλες και η μπιλια δεν καθετε στο μαυρο,εχει και δανεικους για 1 ματς αλλα και εκει αν δεν κανω λαθος σου δινει μια λιστα με καποιους παικτες.
δεν μπορεις να βαλεις συστημα που θελεις,αγοραζεις προπονητη με συστημα.
γενικα για να παρεις παικτη πρεπει να δινεις καθε φορα 10.000 και να επιλεγεις εναν ατζεντη που σου λεει τι πιθανοτητες εχεις για να σου δωσει καλο παικτη,περι μπονους στην εκδοση που πηρες να σου πω οτι στο ps3 εχουν φαει τρελη χυλοπιτα γιατι δεν εχει παρει κανεις το μπονους,στο ps4 δεν ξερω τι παιζει και γενικα εως τωρα ολοι γραφουν το εξης προβλημα που ακομα να λυσει η κοναμι,η συνδεση με τον αντιπαλο απετυχε,την βγαζουν με ματς εναντια στον υπολογιστη.
katsouras (25-11-2014)
ερώτηση παιδιά χρειάζεται plus για να παίξεις online???? ευχαριστώ
Επαιξα μολις 2 ματσακια online.Κανενα προβλημα κ χρονο σχεδον οσο στο φιφα να μ βρει αντιπαλο ιδιο level.Στα γρηγορα θα πω οτι ειναι pes απο αυτα π μεγαλωσαμε...Επιτελους ενα παιχνιδι ικανο να σταθει απεναντι στο φιφα κ προσωπικα το βρηκα πολυ διασκεδαστικο!Τακτικη μεσα στο γηπεδο κ οχι χαος,οι αργοι παιχτες τυπου Liorente αποκτουν αξια κ παλι και γενικα σε πρωτη φαση πολυ ικανοποιημενος..Επισης ο κωδικος για το my club λειτουργησε κανονικα κ γενικα ολα καλα σχετικα με προβληματα π ειχα διαβασει..
Λέγε τέτοια ωραία.. Μπορεί μέσα στη βδομάδα να το νοικιάσω να το δοκιμάσουμε με τα φιλαράκια.. Αλλα ρε γαμώτο εμένα προσωπικά με ξενερώνει η έλλειψη αδειών σε πολλές ομάδες.
Στην Αγγλια δν εχει αδειες κ προσωπικα δν με ενδιαφερει κ τοσο καθως θα λυθει με το patch λογικα.Τωρα κατα τ αλλα παρτο 2 μερες,παρε Γιουβε κ ευχαριστησου Γιορεντε κ πιρλο π στο φιφα τους βγαζει αχρηστους..Εγω παντως ενιωσα μια νοσταλγια απο τα παιδικα μ χρονια σημερα τοτε π καναμε πρωταθληματακια τυπου τσου λου κ παιζαμε ολοι με ολους κ συμπληρωνε το ps ομαδες.Ευχαριστη εκπληξη το φετινο pes κ σιγουρα αξιζει να δοκιμαστει..
Last edited by katsouras; 26-11-2014 at 21:45.
FotisGRC (26-11-2014)
Bookmarks