Απο το επισημο καναλι της Ford.
Καλά τα πήγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Γεια σας,
χρειαζομαι τις γνωσεις περι του παρακατω θεματος.
Εχω δανειστει το GT6 στη retail συσκευασια και εχω προχωρησει γυρω στο 20% της καριερας.Το θεμα ειναι οτι θα επιστρεψω το δισκακι,αλλα θα αγορασω μεσω PSN store την 15th anniversary digital version.Η ερωτηση μου ειναι,αν θα χω καποιο προβλημα με το υπαρχων save που εχω..(αν θα το αναγνωριζζει ενοοω)?
Giorgos22 (20-07-2014)
Προσοχή: στο PS store, η έκδοση είναι η special, όχι η anniversary. Δεν έχει όλα αυτά που έχει η anniversary, οπότε προσοχή πριν κάνεις την αγορά ψηφιακά. Δες τι ακριβώς δίνει. Retail πάντως, η anniversary έχει ίδια τιμή με την special που είναι στο store. Οπότε καλύτερα retail να είσαι και σίγουρος για τo save.
Gazof (22-07-2014)
Διαθέσιμη η ενημέρωση (2,1GB) με τα Vision της Aston Martin και Nissan.
Some cars take your breath away. Only one gives it back.
odytsak (25-07-2014)
Προσθήκες στο 1.10
Brake Caliper Paint
It is now possible to repaint the brake calipers on cars equipped with [Racing Brakes] purchased within the [Suspension] menu of [Tuning Parts]. Please note there are certain cars that cannot be repainted using this feature.
More Car Number Customization Options
More cars have been made compatible with the [Driver Number] feature in the [Garage]. There is also an increased selection of [Base] sheet designs on which the numbers can be displayed.
Engine brake reduction control on formula cars disabled
Engine brake reduction control that was active on certain formula cars has been disabled. This is a feature that helps you avoid spinning out from excessive braking forces generated by the engine while the throttle is in the off position. This was accomplished by slightly opening the throttle while cornering even with no input to the accelerator.
lpapostolis (29-07-2014)
Καλημέρα παιδιά μια βοήθεια από προχθές προσπαθώ να κατεβάσω την 1:10 και μου βγάζει συνέχεια error,
ξέρει κανείς κάτι; εννοείτε ότι έχω κανονικά internet έχω κλείσει και ξανανοίξει ρούτερ το ίδιο και με το ps3 αλλά τίποτα ενώ συνδέεται κανονικά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;
Aν δεν μπαίνει ούτε στο PS store (βγάζει για update για να μπει αλλά δεν το κατεβάζει ποτέ)
τότε έχεις το γνωστό πρόβλημα που παρουσιάστηκε τις τελευταίες μέρες και σε μένα και σε άλλον συμφορουμίτη.
Το έλυσα πάντως με μια επανεκκίνηση του router και του ps3, αν δεν δουλέψει έτσι βγάλε την κονσόλα από την πρίζα για κανένα μισάωρο.
Επιτέλους μετά από πολύ προσπάθεια και πολλά άνοιξε κλείσε τα κατάφερα
Ευχαριστώ oby.
odytsak (05-08-2014)
Kane (14-08-2014),lpapostolis (15-08-2014)
μια χαζή ερώτηση στο GT6 η εξάτμιση στα κατεβάσματα σας κάνει σκασίματα με φλόγες ? εχω δοκιμάσει διάφορα αγωνιστικά οπως 458, tom supra κτλ και δε κάνει αντίστοιχα στο GT5 αναφλέγεται υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει ή μήπως είναι κάποιο πρόβλημα σε μενα
dimos222 (27-08-2014)
Ο Δημήτρης το έχει λιώσει. Αυτός θα μας απαντήσει, αλλά δεν ξέρουμε σε ποια ειδική έχει χαθεί πάλι...
Gazof (27-08-2014)
Ναι όντως το βλέπω .. Αν σου είναι εύκολο τσέκαρε κ με την 458 γιατι σε μένα για κάποιον ανεξήγητο λόγο κ με αγωνιστική εξάτμιση δε μου πετάει φλόγες τώρα το αγόρασα το GT6 και πέρασε ολα τα updates με τη μια δε ξερω μήπως επηρεάστηκε κανα αρχείο εκεί
Christos33 (04-09-2014),Gazof (07-09-2014),Kane (04-09-2014),Nek_Food (04-09-2014)
Bookmarks