Page 31 of 37 FirstFirst ... 21272829303132333435 ... LastLast
Results 601 to 620 of 725

Thread: [3D] Gran Turismo 6

Moderator odytsak's Avatar

Vlad φυσιολογικο ειναι, μια χαρα ειναι το ps3 σου, υπομονη.

2. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

muku (19-06-2014)

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    κανει πολλα μαζι μαλλον.αλλα θελει και αρκετη ωρα θελει ωρα αρκετη.Ειχαν πει περιπου μιση ωρα θελει για το τελευταιο update μονο του
    A ok. Με τρόμαξε λίγο γιατί γενικά έχω την εντύπωση ότι αργεί λίγο στα φορτώματα η κονσόλα και σκέφτομαι μήπως τα έχει φτύσει κανάς σκληρός. Οπότε το αφήνω να χαροπαλεύει και πάω gym!

Member mk.'s Avatar
    PSN ID
    mkmaik

Μιλαμε η πιστα μου ξυπνησε μνημες απο ps1 που ελιωνα με gt και f1 .
    Και μην αρχισει κανεις κουβεντα περι ηλικιας!!!!!!!!!!!!!!!

Ευτυχώς η Red Bull δεν χάλασε την πίστα, παραμένει η ίδια χάραξη όπως ήταν παλιά.

Ωραία έκπληξη πάντως το update με την Αυστριακή πίστα μόλις 5 μέρες πριν τον μεθαυριανό αγώνα της F1.
    Kάναμε ζέσταμα και είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή.

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Η Polyphony Digital Inc. (PDI) και η FIA συνάπτουν μακροπρόθεσμη συνεργασία

http://www.gran-turismo.com/gr/news/00_1153498.html
    Some cars take your breath away. Only one gives it back.

7. The Following 5 Users Say Thank You to AlexandrosQV For This Useful Post:

Kane (25-06-2014),muku (24-06-2014),Nek_Food (25-06-2014),odytsak (24-06-2014),petaloudas (24-06-2014)

Απιστευτα νεα.

9. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

AlexandrosQV (24-06-2014)

Member mk.'s Avatar
    PSN ID
    mkmaik

Για να δουμε θα ξυπνησουν να βαλουν και κανα μονοθεσιο f1 οπως ειχαν στο gt5 τη ferrari ;

Πρώτη φορά βλέπω να ανταμείβομαι για κάποιο platinum,
    α ρε Καζουνόρι πολύ μπροστά είσαι, όπως πάντα άλλωστε.

12. The Following 5 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

Kane (25-06-2014),lpapostolis (27-06-2014),MajereMP44 (25-06-2014),Starlord (30-06-2014),tsakali GR (25-06-2014)

PS4forums Addict tsakali GR's Avatar
    PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

Ρε μάγκες γρήγορη ερώτηση επειδή το ψήνω εδώ και αρκετό καιρό, υπάρχει λέτε περίπτωση να βγει τύπου GOTY HD version ή remastered για PS4 σύντομα;
    Ρωτάω για να μην το πάρω στο PS3 και μείνει στο ράφι, αν είναι να περιμένω να το πάρω απευθείας PS4.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Μπραβο ρε Οδυσσεα!
    Αν εισαι μαγκας ξανακαντο τωρα και με την οπισθεν με το fiat500
    Satan has left his killing floor
    PS4

15. The Following 2 Users Say Thank You to MajereMP44 For This Useful Post:

Nek_Food (25-06-2014),tsakali GR (25-06-2014)

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by tsakali GR View Post
    Ρε μάγκες γρήγορη ερώτηση επειδή το ψήνω εδώ και αρκετό καιρό, υπάρχει λέτε περίπτωση να βγει τύπου GOTY HD version ή remastered για PS4 σύντομα;
    Ρωτάω για να μην το πάρω στο PS3 και μείνει στο ράφι, αν είναι να περιμένω να το πάρω απευθείας PS4.
    Εγώ περίμενα μπας και βγει καμιά academy πως την λένε έκδοση που υποτίθεται είναι πιο πλήρης, αλλά ουσιαστικά περιμένουμε έκδοση στο PS4 (πιθανόν GT7 όχι όμως εδώ κοντά) έρχεται και το DriveClub (δεν θα είναι το ίδιο προφανώς), έρχεται και το Project C.A.R.S., δεν ξέρω αφού δεν το πήρα στην αρχή δεν μου κάθεται και πολύ σόι να το πάρω τώρα. Βέβαια στα 20~25€ ώρες - ώρες το σκέφτομαι ότι δεν αξίζει να είμαι τόσους μήνες στεγνός από racing game, δεν ξέρω θέλει και αφοσίωση και λιώσιμο, κάτι που δεν νομίζω ότι έχω αυτή την περίοδο για αυτό.

17. The Following User Says Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

tsakali GR (25-06-2014)

Παρτο με 20 ευρω απο Αγγλια (δεν θα εχει Ελληνικα αν σε ενδιαφερουν)
    γιατι δεν προκειται να βγει αλλη εκδοση GT6 για τον απλουστατο λογο οτι οσα αυτοκινητα και πιστες εχουν προστεθει ειναι δωρεαν με τα patch/updates.

To παιχνιδι τρεχει σε 1440x1080 και 60 fps και θα σε καλυψει απολυτα μεχρι να κυκλοφορησει ενα σοβαρο racing στο PS4.

19. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

tsakali GR (25-06-2014)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by tsakali GR View Post
    Στην θεση σου θα περιμενα τουλαχιστον μεχρι την gamescom, H sony εχει πει και επισημα και ανεπισημα οτι εχει κρατησει καποιες ανακοινωσεις για αργοτερα, δεν αποκλειεται λοιπον να δουμε κατι απο GT στο ps4 το οποιο να ανακοινωθει ειτε στην Γερμανια, ειτε Ιαπωνια.

21. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

tsakali GR (25-06-2014)

PS4forums Addict tsakali GR's Avatar
    PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

^^ σας ευχαριστώ άπαντες, λογικά το να περιμένω κανά μηνάκι ακόμη μέχρι την Gamescon δεν είναι κακή ιδέα. Ζαχαρώνω την Anniversary που έχει και το steelbook, αλλά χαλάλι.

H ηχητική αναβάθμιση πάει για το GT7 (δεν θα υπάρξει prologue), το δουλεύουν ήδη όπως είπε ο Καζουνόρι.

GT6 Sounds “Will Improve”, But “Major Update” Coming to GT7
    http://www.gtplanet.net/gt6-sounds-w...coming-to-gt7/

24. The Following 2 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

AlexandrosQV (28-06-2014),MajereMP44 (28-06-2014)

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

http://www.gtplanet.net/no-prologue-...ampaign=buffer

Τωρα ξερω οτι σηκωνει κραξιμο αλλα ψυχραιμια.Τουλαχιστον θα αυξησει τον αριθμο των premium.Ειναι καθαρα θεμα χρηματων , δεν εξηγειται αλλιως.Να πρεπει να φαμε αυτοκινητα που σχεδιαστηκαν στο PS2 να τα βλεπουμε και στο PS4 ειναι χοντρο.Δεν θα τον κατηγορησει κανεις αν τα βγαλει τελειως και κρατησει "μονο" 400 premium μοντελα.

Για εμενα στην νεα γενια με το PS4 πρεπει να δωσει το κατι παραπανω και οχι να κανει υποχωρησεις σε οτιδηποτε. Μπορει να το κανει σιγουρα, το θεμα ειναι να το δουμε και στην πραξη.

Satan has left his killing floor
    PS4

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Έλεος... Άρα αναμένεται να έχουμε και μπρικενιο ήχο σε αυτά τα αυτοκίνητα... PS4 και μπρικενιο ήχο/κατσαρολικα αυτοκίνητα = τραγικό. Καζουνορι, άνοιξε κανα cook shop καλύτερα.
    Some cars take your breath away. Only one gives it back.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

O Γιαμαούτσης έχει δίκιο κατά την άποψη μου. Γιατί να βγάλει τόσα αυτοκίνητα? Εγώ στο 6 παίζω με αρκετά standard αυτοκίνητα απλά επειδή μπορεί να μου αρέσει το συγκεκριμένο μοντέλο. Θα ήταν λάθος να τα έβγαζε γιατί όπως κι εγώ, έτσι και άλλα τόσα παιδιά θα θέλουν να έχουν πρόσβαση σε αυτή την τεράστια συλλογή από αυτοκίνητα. Όπως είπε βέβαια δουλεύει ώστε να αυξήσει τον αριθμό των premium cars. Το παιχνίδι χρειάζεται στο gameplay του μερικές βελτιώσεις όπως και στον ήχο. Ευτυχώς στον ήχο το έχει αναγνωρίσει. Πιστεύω και στο gameplay θα έρθει αλλαγμένο, έχει αρκετό χρόνο μπροστά του.

PS4forums Addict konstantinos's Avatar
    PSN ID
    kostantlnos

Εγώ θέλω να έχει πολλά αμάξια αλλά ρε παιδιά όχι 15 RX7 20 Skyline R34 και πολλά άλλα ας βάλει 5 τέτοια και όλα όσα έχουν βγει μέχρι σήμερα ιδικά απο super cars πχ ferrari.

My Youtube Channel 'Show me the stuff inside' unboxing collectors editions videogames movies and more.

Quote Originally Posted by muku View Post
    O Γιαμαούτσης έχει δίκιο κατά την άποψη μου. Γιατί να βγάλει τόσα αυτοκίνητα? Εγώ στο 6 παίζω με αρκετά standard αυτοκίνητα απλά επειδή μπορεί να μου αρέσει το συγκεκριμένο μοντέλο. Θα ήταν λάθος να τα έβγαζε γιατί όπως κι εγώ, έτσι και άλλα τόσα παιδιά θα θέλουν να έχουν πρόσβαση σε αυτή την τεράστια συλλογή από αυτοκίνητα. Όπως είπε βέβαια δουλεύει ώστε να αυξήσει τον αριθμό των premium cars. Το παιχνίδι χρειάζεται στο gameplay του μερικές βελτιώσεις όπως και στον ήχο. Ευτυχώς στον ήχο το έχει αναγνωρίσει. Πιστεύω και στο gameplay θα έρθει αλλαγμένο, έχει αρκετό χρόνο μπροστά του.
    Συμφωνώ και να προσθέσω πως το Gran Turismo είναι μια ζωντανή εγκυκλοπαίδεια και μάλιστα όλα είναι στα ελληνικά,
    αν λοιπόν δεν υπάρχει κάποιο αυτοκίνητο πως θα μπορούμε να διαβάσουμε όλη την ιστορία του?
    το πως δημιουργήθηκε, ποιος το σχεδίασε, πως, που, πότε κυκλοφόρησε,
    τα τεχνικά του χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούσαν στην εποχή του, κλπ κλπ.

Επίσης το παιχνίδι έχει εκατοντάδες Premium αυτοκίνητα, πολλά περισσότερα από το οποιοδήποτε ανταγωνιστικό racing video game,
    αν κάποιος δεν θέλει τα Standard απλά ας μην τα παίξει, το να αφαιρεθούν τελείως δεν μπορώ να το καταλάβω.

Τέλος διαβάζω κάποια σχόλια και πραγματικά γελάω, νομίζουν ότι τα Standard αυτοκίνητα είναι όπως ήταν στο PS2
    και πως δεν έχει γίνει καμμία αναβάθμιση oπτικά, μάλλον έχουν πολύ καιρό να ανοίξουν το PS2.

Bookmarks

Bookmarks