Vlad φυσιολογικο ειναι, μια χαρα ειναι το ps3 σου, υπομονη.
muku (19-06-2014)
Μιλαμε η πιστα μου ξυπνησε μνημες απο ps1 που ελιωνα με gt και f1 .
Και μην αρχισει κανεις κουβεντα περι ηλικιας!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Η Polyphony Digital Inc. (PDI) και η FIA συνάπτουν μακροπρόθεσμη συνεργασία
http://www.gran-turismo.com/gr/news/00_1153498.html
Some cars take your breath away. Only one gives it back.
Kane (25-06-2014),muku (24-06-2014),Nek_Food (25-06-2014),odytsak (24-06-2014),petaloudas (24-06-2014)
AlexandrosQV (24-06-2014)
Για να δουμε θα ξυπνησουν να βαλουν και κανα μονοθεσιο f1 οπως ειχαν στο gt5 τη ferrari ;![]()
Μπραβο ρε Οδυσσεα!
Αν εισαι μαγκας ξανακαντο τωρα και με την οπισθεν με το fiat500![]()
Satan has left his killing floor
PS4
Nek_Food (25-06-2014),tsakali GR (25-06-2014)
Εγώ περίμενα μπας και βγει καμιά academy πως την λένε έκδοση που υποτίθεται είναι πιο πλήρης, αλλά ουσιαστικά περιμένουμε έκδοση στο PS4 (πιθανόν GT7 όχι όμως εδώ κοντά) έρχεται και το DriveClub (δεν θα είναι το ίδιο προφανώς), έρχεται και το Project C.A.R.S., δεν ξέρω αφού δεν το πήρα στην αρχή δεν μου κάθεται και πολύ σόι να το πάρω τώρα. Βέβαια στα 20~25€ ώρες - ώρες το σκέφτομαι ότι δεν αξίζει να είμαι τόσους μήνες στεγνός από racing game, δεν ξέρω θέλει και αφοσίωση και λιώσιμο, κάτι που δεν νομίζω ότι έχω αυτή την περίοδο για αυτό.
tsakali GR (25-06-2014)
Παρτο με 20 ευρω απο Αγγλια (δεν θα εχει Ελληνικα αν σε ενδιαφερουν)
γιατι δεν προκειται να βγει αλλη εκδοση GT6 για τον απλουστατο λογο οτι οσα αυτοκινητα και πιστες εχουν προστεθει ειναι δωρεαν με τα patch/updates.
To παιχνιδι τρεχει σε 1440x1080 και 60 fps και θα σε καλυψει απολυτα μεχρι να κυκλοφορησει ενα σοβαρο racing στο PS4.
tsakali GR (25-06-2014)
tsakali GR (25-06-2014)
H ηχητική αναβάθμιση πάει για το GT7 (δεν θα υπάρξει prologue), το δουλεύουν ήδη όπως είπε ο Καζουνόρι.
GT6 Sounds “Will Improve”, But “Major Update” Coming to GT7
http://www.gtplanet.net/gt6-sounds-w...coming-to-gt7/
AlexandrosQV (28-06-2014),MajereMP44 (28-06-2014)
http://www.gtplanet.net/no-prologue-...ampaign=buffer
Τωρα ξερω οτι σηκωνει κραξιμο αλλα ψυχραιμια.Τουλαχιστον θα αυξησει τον αριθμο των premium.Ειναι καθαρα θεμα χρηματων , δεν εξηγειται αλλιως.Να πρεπει να φαμε αυτοκινητα που σχεδιαστηκαν στο PS2 να τα βλεπουμε και στο PS4 ειναι χοντρο.Δεν θα τον κατηγορησει κανεις αν τα βγαλει τελειως και κρατησει "μονο" 400 premium μοντελα.
Για εμενα στην νεα γενια με το PS4 πρεπει να δωσει το κατι παραπανω και οχι να κανει υποχωρησεις σε οτιδηποτε. Μπορει να το κανει σιγουρα, το θεμα ειναι να το δουμε και στην πραξη.
Satan has left his killing floor
PS4
spartan (28-06-2014)
Έλεος... Άρα αναμένεται να έχουμε και μπρικενιο ήχο σε αυτά τα αυτοκίνητα... PS4 και μπρικενιο ήχο/κατσαρολικα αυτοκίνητα = τραγικό. Καζουνορι, άνοιξε κανα cook shop καλύτερα.
Some cars take your breath away. Only one gives it back.
O Γιαμαούτσης έχει δίκιο κατά την άποψη μου. Γιατί να βγάλει τόσα αυτοκίνητα? Εγώ στο 6 παίζω με αρκετά standard αυτοκίνητα απλά επειδή μπορεί να μου αρέσει το συγκεκριμένο μοντέλο. Θα ήταν λάθος να τα έβγαζε γιατί όπως κι εγώ, έτσι και άλλα τόσα παιδιά θα θέλουν να έχουν πρόσβαση σε αυτή την τεράστια συλλογή από αυτοκίνητα. Όπως είπε βέβαια δουλεύει ώστε να αυξήσει τον αριθμό των premium cars. Το παιχνίδι χρειάζεται στο gameplay του μερικές βελτιώσεις όπως και στον ήχο. Ευτυχώς στον ήχο το έχει αναγνωρίσει. Πιστεύω και στο gameplay θα έρθει αλλαγμένο, έχει αρκετό χρόνο μπροστά του.
Συμφωνώ και να προσθέσω πως το Gran Turismo είναι μια ζωντανή εγκυκλοπαίδεια και μάλιστα όλα είναι στα ελληνικά,
αν λοιπόν δεν υπάρχει κάποιο αυτοκίνητο πως θα μπορούμε να διαβάσουμε όλη την ιστορία του?
το πως δημιουργήθηκε, ποιος το σχεδίασε, πως, που, πότε κυκλοφόρησε,
τα τεχνικά του χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούσαν στην εποχή του, κλπ κλπ.
Επίσης το παιχνίδι έχει εκατοντάδες Premium αυτοκίνητα, πολλά περισσότερα από το οποιοδήποτε ανταγωνιστικό racing video game,
αν κάποιος δεν θέλει τα Standard απλά ας μην τα παίξει, το να αφαιρεθούν τελείως δεν μπορώ να το καταλάβω.
Τέλος διαβάζω κάποια σχόλια και πραγματικά γελάω, νομίζουν ότι τα Standard αυτοκίνητα είναι όπως ήταν στο PS2
και πως δεν έχει γίνει καμμία αναβάθμιση oπτικά, μάλλον έχουν πολύ καιρό να ανοίξουν το PS2.
Bookmarks