Page 21 of 37 FirstFirst ... 1117181920212223242531 ... LastLast
Results 401 to 420 of 725

Thread: [3D] Gran Turismo 6

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Δηλαδη σου βγαζει εκεινο το μηνυμα και μετα σου λεει να πας στο store (εμενα ετσι μου το εκανε) και δεν σου κανει τιποτα?κανε ενα restart στην κονσολα , κανε sign in και ξαναδοκιαμσε να το τρεξεις.Διαφορετικα δεν ξερω τι αλλο φταιει.

Satan has left his killing floor
    PS4

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Ακριβώς! Ο toubasn έπαθε το ίδιο. Δεν του χρεώθηκε και το ξαναγόρασε.

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Τελικά έχει δίκιο! Το έκανα, όλα καλά...

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Οδυσσεα εβγαλες την 3η στο φεγγαρι? μιλαμε εχω ριξει τοοοοσο γελιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    Περισσότερο μ'άρεσε η δεύτερη που είναι κατάβαση,
    τέρμα γκάζι στην κατηφόρα χωρίς βαρύτητα και γίνεται ότι να'ναι.

toumpasn's Avatar
    PSN ID
    toumpasn
    Name
    Νικος

Καλημερα σε ολους.Μετα τα ευτραπελα που εγιναν στο κατεβασμα του GT6 αναγκαζοντας να το ξανα πληρωσουμε δευτερη φορα(στην ουσια μια ειναι)αφου ακυρωθηκε η πρωτη χωρις να υπαρχει λογικη εξηγηση,χασαμε τα 5 αυτοκινητα του pre order αφου στο συστημα φανηκε οτι το πηρα χθες αλλα το πιο κουλο ειναι οτι δεν υπαρχει πουθενα το εκατομμυριο και ας ειναι anniversary.Τα υπολοιπα δωρα ειναι μεσα.Που ειναι το εκατομμυριο?οεο?

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Επιφυλασομαι μονο για την περιπτωση που θα ειναι shadow maps , αν και χλωμο το κοβω ο kazunori να εκανε τετοιο πισογυρισμα, σε λιγες ωρες που θα το εχω στα χερια μου θα μπορω να σου απαντησω και καλυτερα, παντως απο αυτο που ειδα μεχρι στιγμης σιγουρα προτιμω soft shadows.
    Slay, αν είδα καλά στα replays του παραπάνω βίντεο, παίζει να είναι ανάμιξη και των δύο τεχνικών; soft shadowing για τα οχήματα, hard shadowing για τα στοιχεία του περιβάλλοντος.

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Έχουν βγάλει πίστες από το 5 για να βάλουν τις καινούργιες ή είναι επιπρόσθετες;

Δεν έχουν βγάλει καμμία, είναι όλες του 5 συν των DLC συν των εντελώς καινούριων.
    Η πλήρες λίστα εδώ κάτω-κάτω.

10. The Following 2 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

Kane (07-12-2013),Nek_Food (07-12-2013)

Εβαλα το game σημερα κ μου εκανε update,ξερουμε κατι?

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

telika pia ine i veltiosi sto gt6? an theli kapios, epidi den exo parakoluthisi to thread, na mas pi pio ine to simantiko vima pu dikiologi to numero 6. bas ke mas kinisiti to endiaferon na asxolithume me to pexnidi, giati apo oti vlepo:
    -damage kalo den exi pali
    -amaksia B katigorias apo to ps2 exi pali
    -gameplay pu voithiete apo ta stukarismata parameni
    Last edited by georgios; 07-12-2013 at 14:23.
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by georgios View Post
    telika pia ine i veltiosi sto gt6? an theli kapios, epidi den exo parakoluthisi to thread, na mas pi pio ine to simantiko vima pu dikiologi to numero 6. bas ke mas kinisiti to endiaferon na asxolithume me to pexnidi, giati apo oti vlepo:
    -damage kalo den exi pali
    -amaksia B katigorias apo to ps2 exi pali
    -gameplay pu voithiete apo ta stukarismata parameni
    Η φυσική έχει βελτιωθεί. Οι αναρτήσεις φαίνεται να δουλεύουν πιο ρεαλιστικά τώρα. Ο φωτισμός φαίνεται βελτιωμένος. Τα non premium αυτοκίνητα διάβασα ότι έχουν βελτιωθεί και όντως, έτρεξα με ένα και δεν μου φάνηκε κραυγαλέα διαφορά σε σχέση με ένα premium. Αλλά μπορεί να είναι και placebo εφέ αυτό. Επίσης κάτι πολύ θετικό. Τα loadings επιτέλους έγιναν φυσιολογικά. Το μενού φορτώνει πολύ πιο γρήγορα. Ακόμα δεν έχω παίξει αρκετά για να δω αν έχει βελτιωθεί κάτι στην δομή του career αργότερα. Μέχρι στιγμής φαίνεται παρόμοιο, με μόνη διαφορά την επιστροφή των διπλωμάτων.

Δυστυχώς το τελευταίο που αναφέρεις δεν το έφτιαξαν. Ακόμα μπορείς να πας και να σκας πάνω στον αντίπαλο ατιμώρητος. Επιτέλους θέλω να δω να βάλει μια μαμημένη επιλογή δυσκολίας στο career mode ο Yamauchi, να το κάνει λίγο πιο ανταγωνιστικό. Να μπορούμε να επιλέγουμε mechanical damage και ποινές. Το παιχνίδι χάνει πάρα πολύ στο gameplay έτσι. Το μόνο καλό είναι ότι έχει περιορισμό σε PP ο κάθε αγώνας οπότε δεν μπορείς να τρέχεις με ένα αμάξι 300+ άλογα και να κερδίζεις τους αγώνες για πλάκα. Δεν θυμάμαι αν ίσχυε κάτι τέτοιο στο 5, νομίζω τώρα το έβαλε αυτό στο career.

Γενικά μου φαίνεται σαν ένα ελαφρώς βελτιωμένο GT5. Διορθώνει μερικά προβλήματα του 5 αλλά για ακόμη μια φορά δεν προσφέρει το ζητούμενο φρεσκάρισμα στη σειρά. Το μόνο που φαίνεται να τους ενδιαφέρει είναι να τελειοποιούν την οδηγική συμπεριφορά του παιχνιδιού, που κακά τα ψέμματα δεν έχουν αντίπαλο σε αυτόν τον τομέα. Καινούρια αυτοκίνητα, καινούριες πίστες + όλες τις μικροβελτιώσεις που ανέφερα, για έμενα είναι αρκετά για να πάω να το αγοράσω.
    Last edited by muku; 07-12-2013 at 17:28.

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

apo osa exo diavasi katalaveno oti ine auto pu eprepe na itan to 5

apo oti ida omos ta non premium den exun esoteriki kamera. terastia diaforopiisi. giati den ta ksefortononte ta karulia apo to ps2 ke na riksun kamia 50aria premium. den nomizo oti oloi kegonte toso poli na vlepun 1000 amaksia opos na ne

pantos an se endiaferi pio poli na diaskedasis ke den pezis me timoni, i siberifora tu autokinitu den ine arketi gia na ksexasis ola ta ala. aloste ke sto forza i siberifora ine ikanopiitiki pia

auto to feature pu girizes to kevali su ke evlepes deksia aristera me to EYE pezi akoma?
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by georgios View Post
    apo osa exo diavasi katalaveno oti ine auto pu eprepe na itan to 5

apo oti ida omos ta non premium den exun esoteriki kamera. terastia diaforopiisi. giati den ta ksefortononte ta karulia apo to ps2 ke na riksun kamia 50aria premium. den nomizo oti oloi kegonte toso poli na vlepun 1000 amaksia opos na ne

pantos an se endiaferi pio poli na diaskedasis ke den pezis me timoni, i siberifora tu autokinitu den ine arketi gia na ksexasis ola ta ala. aloste ke sto forza i siberifora ine ikanopiitiki pia

auto to feature pu girizes to kevali su ke evlepes deksia aristera me to EYE pezi akoma?
    Ναι μπορείς να το πεις και έτσι, ότι είναι αυτό που έπρεπε να ήταν το 5. Τα standard cars έχουν μια generic εσωτερική κάμερα, που βλέπεις μια μαυρίλα αντί για ταμπλό. Εγώ διαφωνώ, προτιμώ να έχω ποικιλία και ας είναι τα 3/4 non premium. Δεν με χαλάει ιδιαίτερα, δεν είναι και τόσο άσχημα. Τώρα πλέον, τα έχουν βάλει και στο photo mode (χέστηκα προσωπικά) και νομίζω μπορείς να τους βάζεις και parts που δεν έπαιρναν όπως διάβασα (πχ αεροτομή) Btw, είναι η ιδέα μου ή έχει περισσότερο aliasing από το 5 καθώς και περισσότερο tearing?

Το τελευταίο Forza δεν το έχω παίξει για να συγκρίνω. Και ναι αν θες διασκέδαση στο Single Player θέλει αρκετές αλλαγές που δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν έγιναν. Αυτό με την κάμερα δεν μπορώ να το τσεκάρω, έχω την κάμερα Ελλάδα. Αλλά πιο άχρηστο feature δεν υπάρχει...

Δοκίμασα λίγο online τώρα και ήταν πολύ smooth, χωρίς καθόλου lag και πολύ διασκεδαστικό παράλληλα. Leaderboards δεν ξέρω αν έχουν βάλει. Γενικά πάντως μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις παρά τις ελλείψεις. Για μένα το καλύτερο gran turismo up to date. Αν ποτέ βγει κάποιος ανταγωνιστής να σπάσει το μονοπώλιο στο playstation μπορεί να δούμε και καποιες σημαντικές αλλαγές στο gameplay και στους άλλους τομείς που πάσχει. Εκτός αν μας τις φυλάει για το ps4...

Eνα πανεύκολο τρόφυ μερικών δευτερολέπτων που είναι όμως πολύ δύσκολο να το βρει κάποιος αν ξεκινήσει να ψάχνει από το μηδέν.

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Για μένα πάντως ένα πράγμα που πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσουν είναι ο ήχος των αυτοκινήτων, θεωρώ οτι έχει μείνει πολύ πίσω σε σχέση με το gameplay που προσφέρει, ακόμα και με τα γραφικά.
    Παρότι είμαι μεγάλος φαν του gt και έχω λιώσει το 5, απ όλα όσα διαβάζω και βλέπω για το 6 δεν υπάρχει κάτι που να έχω δει και να με κάνει να πω οτι το παίρνω αύριο(εκτός από το οτι βέβαια κανείς πλέον δε θα ασχολείτα με το 5 )

PS4forums Addict gtakis's Avatar
    PSN ID
    Takis_7

Παιδιά μια απορία,το install που κάνει το παιχνίδι γίνεται αυτόματα;γιατί έχω μεγάλους χρόνους φορτώματος και στο install μου βγάζει ότι τα αρχεία που είναι εγκατεστημένα είναι 250mb...install με τόσα λίγα mb??

petaloudas's Avatar
    PSN ID
    agapoulas
    Name
    Νίκος

Ναι, το install γίνεται αυτόματα.
    Εμένα έχει φτάσει περίπου 1gb.

PS4forums Addict gtakis's Avatar
    PSN ID
    Takis_7

δεν μιλάω για το patch που κατεβαίνει με το που ανοίξεις το παιχνίδι και είναι 1230Mb αλλά για το install του παιχνιδιού στο σκληρό δίσκο....εμένα μέσα στο μενού του GT μου έβγαζε ότι τα installed files ήταν 256mb και τελικά αποφάσισα να τα διαγράψω μπας και ξανακάνει install κανονικά αλλά με το που έκανα quit και πήγα να ξαναμπώ στο παιχνίδι έβγαζε την αρχική οθόνη που γράφει Sony Computer .............κλπ και μετά κράσαρε βγάζοντας με στο XMB.......κουλό???τώρα έσβησα το patch και το ξαναπερνάω μπας και φταίει αυτό αλλιώς την κάτσαμε...ελπίζω να μην έγινε μ@λ@κί@.....

petaloudas's Avatar
    PSN ID
    agapoulas
    Name
    Νίκος

Ούτε εγώ μίλησα για το patch.
    Για το install του παιχνιδιού μίλησα. Kαι για την ακρίβεια το δικό μου αυτή τη στιγμή είναι 1382mb

Bookmarks

Bookmarks