Στα του παιχνιδιού, όποιος έχει παίξει πολύ GT5 θα καταλάβει αμέσως τις διαφορές. Τα γραφικά είναι βελτιωμένα, δεν νομίζω πως το PS3 θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο από αυτό. Πείτε με ανάποδο, αλλά με το που το έβαλα, πρώτα από όλα πρόσεξα ότι ο ουρανός και τα σύννεφα είναι realistic όσο δεν πάει. Βασικά, είναι ακριβώς όπως και στην πραγματικότητα και κυρίως όταν τα σύννεφα κρύβουν τον ήλιο, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Θετική εντύπωση μου έκαναν από την πρώτη στιγμή τα λεπτομερέστερα πέλματα των ελαστικών, αλλά και η απεικόνιση της ασφάλτου, που είναι πολύ βελτιωμένη. Στα κοντινά πλάνα, φαίνονται τα εξογκώματα της πίσσας. Όχι σε όλες τις πίστες, καθώς δεν είναι όλες οι πίστες το ίδιο (υποθέτω, δεν έχω πάει σε καμία πίστα στον κόσμο

). Στις συγκρούσεις των αυτοκινήτων, έχουμε ως αποτέλεσμα να φαίνονται γρατζουνιές στο αμάξωμα του αυτοκινήτου, πράγμα που αν θυμάμαι καλά έλειπε από το GT5. Η δεύτερη πίστα που έπαιξα, ήταν η Autumn Ring. Με το που ξεκίνησε να δείχνει το τριγύρω περιβάλλον, είπα ναι, είναι άλλο παιχνίδι. Μέχρι και τα φύλλα από τα δέντρα έπεφταν.
Bookmarks