Page 16 of 37 FirstFirst ... 612131415161718192026 ... LastLast
Results 301 to 320 of 725

Thread: [3D] Gran Turismo 6

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Τι σπαστικός λες ρε, ούτε καν Ναι, τον πρώτο, τον μπροστά μπροστά..

Αυτό που δεν μου άρεσε για την ώρα, είναι ότι τα kerbs σε άλλα σημεία είναι καθαρά, και σε άλλα με ροδιές. Θέλω να πω, δε γίνεται εδώ στην έξοδο να είναι πεντακάθαρα και κατακόκκινα και μόνο στην εσωτερική πλευρά να είναι έτσι όπως θα έπρεπε να είναι.. λεπτομέρειες θα μου πεις τώρα (που σήκωναν διόρθωση), αλλά κουβέντα να γίνεται.

Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Gazof εσύ γίνεσαι σπαστικός Πες για την βελτίωση των 100k! Γενικά πες για τις βελτιώσεις στα αυτοκίνητα, έχουν αλλάξει καθόλου?

Πωω σαν να βλέπω την Παρασκευή μπροστά μου. Τελειώνω δουλειά, τσακίζομαι στο supermarket, μπύρα, έτοιμο γεύμα γιατί δεν θα παίζει χρόνος για μαγείρεμα και Gran Turismo 6. Kαι ξαναβγαίνω από το σπίτι Δευτέρα πρωί να πάω δουλειά...

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Ανόητη ερώτηση αλλά:
    1. Έχει ακόμη μοντέλα σε αυτοκίνητα και πίστες δύο κατηγοριών ποιότητας; Ήτοι τα premium και τα standard;

και μιας και κάναμε την αρχή:
    2. Έχουν όλα εσωτερική κάμερα και εάν ναι είναι πλήρη ή το γνωστό "χαρτόνι" σε κάποια;
    3. Αντιπροσωπείες με μεταχειρισμένα παίζουν όπως το GT5;
    4. Είδες κάτι σε μορφή collectibles όπως τα card postals στο GT5;
    5. To save σου είναι κλειδωμένο ή μπορείς να το κάνεις backup σε USB-stick;
    6. Τα microtransactions είναι κάτι deal breaking, σε εκνευρίζουν συνεχώς και πιθανόν επηρεάζουν το παιχνίδι ή είναι εκεί και δεν φαίνονται καν σαν ανύπαρκτα;

ThanX

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Τα γραφικά είναι τα ίδια τελικά; Διότι στο GT5, ύστερα και από τόσες αναβολές, θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα. Εγώ πάντως που το δοκίμασα στο Festival με τιμόνι (έχω και 'γω), μου φάνηκε πιο ρεαλιστικό από το GT5
    .

Quote Originally Posted by Gazof View Post
    Αυτό που δεν μου άρεσε για την ώρα, είναι ότι τα kerbs σε άλλα σημεία είναι καθαρά, και σε άλλα με ροδιές. Θέλω να πω, δε γίνεται εδώ στην έξοδο να είναι πεντακάθαρα και κατακόκκινα και μόνο στην εσωτερική πλευρά να είναι έτσι όπως θα έπρεπε να είναι.. λεπτομέρειες θα μου πεις τώρα (που σήκωναν διόρθωση), αλλά κουβέντα να γίνεται.
    Παίζει να είναι έτσι και στη πραγματικότητα γιατί ο Καζομούρης είναι πολύ ψείρας σε αυτά....μπορεί να έχουν αλλάξει από την μια πλευρά τα kerb λόγω μεγαλύτερης φθοράς ή και σπασίματος.

Quote Originally Posted by klark71 View Post
    Τα γραφικά είναι τα ίδια τελικά; Διότι στο GT5, ύστερα και από τόσες αναβολές, θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα. Εγώ πάντως που το δοκίμασα στο Festival με τιμόνι (έχω και 'γω), μου φάνηκε πιο ρεαλιστικό από το GT5
    .
    Είπε ο Δημήτρης πιο πάνω.....
    Quote Originally Posted by Gazof View Post
    Στα του παιχνιδιού, όποιος έχει παίξει πολύ GT5 θα καταλάβει αμέσως τις διαφορές. Τα γραφικά είναι βελτιωμένα, δεν νομίζω πως το PS3 θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο από αυτό. Πείτε με ανάποδο, αλλά με το που το έβαλα, πρώτα από όλα πρόσεξα ότι ο ουρανός και τα σύννεφα είναι realistic όσο δεν πάει. Βασικά, είναι ακριβώς όπως και στην πραγματικότητα και κυρίως όταν τα σύννεφα κρύβουν τον ήλιο, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Θετική εντύπωση μου έκαναν από την πρώτη στιγμή τα λεπτομερέστερα πέλματα των ελαστικών, αλλά και η απεικόνιση της ασφάλτου, που είναι πολύ βελτιωμένη. Στα κοντινά πλάνα, φαίνονται τα εξογκώματα της πίσσας. Όχι σε όλες τις πίστες, καθώς δεν είναι όλες οι πίστες το ίδιο (υποθέτω, δεν έχω πάει σε καμία πίστα στον κόσμο ). Στις συγκρούσεις των αυτοκινήτων, έχουμε ως αποτέλεσμα να φαίνονται γρατζουνιές στο αμάξωμα του αυτοκινήτου, πράγμα που αν θυμάμαι καλά έλειπε από το GT5. Η δεύτερη πίστα που έπαιξα, ήταν η Autumn Ring. Με το που ξεκίνησε να δείχνει το τριγύρω περιβάλλον, είπα ναι, είναι άλλο παιχνίδι. Μέχρι και τα φύλλα από τα δέντρα έπεφταν.

Elite GedoGt's Avatar
    PSN ID
    Geodion
    Name
    ΓΙΩΡΓΟΣ

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Ανόητη ερώτηση αλλά:
    1. Έχει ακόμη μοντέλα σε αυτοκίνητα και πίστες δύο κατηγοριών ποιότητας; Ήτοι τα premium και τα standard;
    ΟΧΙ, όλα είναι preium
    2. Έχουν όλα εσωτερική κάμερα και εάν ναι είναι πλήρη ή το γνωστό "χαρτόνι" σε κάποια;
    Όλα έχουν εσωτερική κάμερα (τουλάχιστον με όσα έχω τρέξει)
    Προς το παρόν όχι.
    Θα το κάνω και θα σου πω
    6. Τα microtransactions είναι κάτι deal breaking, σε εκνευρίζουν συνεχώς και πιθανόν επηρεάζουν το παιχνίδι ή είναι εκεί και δεν φαίνονται καν σαν ανύπαρκτα;
    Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου.

ThanX
    Στα upgrades προστέθηκε και ΝΙΤΡΟ...

7. The Following 2 Users Say Thank You to GedoGt For This Useful Post:

MajereMP44 (04-12-2013),Nek_Food (04-12-2013)

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by GedoGt View Post
    Kάτι καινούριο που δεν έχουμε δει σε προηγούμενα Gran Turismo?

PSN ID
    Nek_Food

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Δεν περίμενα να είναι όλα τα αυτοκίνητα premium, ακόμη δεν το πιστεύω να πω την αλήθεια εντυπωσιακό.
    Quote Originally Posted by GedoGt View Post
    Στην ερώτηση μου για τα microtransactions, εννοώ αφενώς αν η ύπαρξη τους επηρεάζει τον ρυθμό απόκτησης χρημάτων και κατ΄ επέκταση οχημάτων ή είναι λίγο πολύ τα ίδια με το GT5. Αφετέρου αν έχει γίνει ενοχλητική η παρουσία τους όπως διαβάζω για το Forza που σε ρωτάει πριν από κάθε αγώνα, αγορά αυτοκινήτου, κλπ σημεία του παιχνιδιού αν θέλεις να πάρεις "tokens" κλπ (tokens είναι τα microtransactions του Forza). Επίσης, στο Forza διαβάζω έχει γίνει λιγο πιο τσιγκούνικο το παιχνίδι στα rewards/ingama money χώρια που κατήργησε τα gift cars που έδινε στο Forza 4, όταν άλλαζες levels κλπ.

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Nikon
    Έψαξα για Δημήτρη πιο πάνω, δεν το βρίσκω, προφανώς μου ξέφυγε... Τα γραφικά είναι τα ίδια τελικά;

Elite GedoGt's Avatar
    PSN ID
    Geodion
    Name
    ΓΙΩΡΓΟΣ

Δεν έχω κάτι διαφορετικό στα microtransactions σε σχέση με το 5.
    Έχω ασχοληθεί 2 βράδια, gift έχω πάρει μέχρι στιγμής ένα Clio Rs 2.0 όταν ολοκλήρωσα τους πρώτους αγώνες Α.
    Στο πρώτο δίπλωμα όλα χρυσά σου δίνει ένα cart...

Όλες οι επιλογές που έχουν να κάνουν με το online είναι κλειδωμένες (λογικό το παιχνίδι κυκλοφορεί την Παρασκευή.)
    Μέχρι στιγμής που έχει κολλήσει 2 φορές.. (χρειάστηκε hard reset).
    Υπάρχει και επιλογή (κλειδωμένη προς το παρόν) dlc, με ότι συνεπάγεται αυτό.
    Επίσης παρατήρησα ότι στις αντιπροσωπείες υπάρχουν κενές θέσεις, δηλαδή μπορεί να έχει μόνο ένα αυτοκίνητο και άλλα 4-5 άδεια κουτάκια, δεν ξέρω αν ξεκλειδωθούν και άλλα αυτοκίνητα σε μεγαλύτερο level ή θα είναι dlc.

Οι διαφορές με το 5 υπάρχουν κυρίως στα γραφικά και στα physics , συνολικά η φιλοσοφία είναι ίδια.
    Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ όσο θέλω

12. The Following User Says Thank You to GedoGt For This Useful Post:

klark71 (04-12-2013)

PSN ID
    Nek_Food

@klark71
    Σου έβαλε το quote του Gazof (Δημήτρης) που λέει ότι είναι βελτιωμένα, καλύτερα, κλπ.

Κάτι για σύννεφα γράφει, για πεταλουδίτσες, λουλουδάκια, κλπ όμορφα... Νομίζω ότι ακόμη σκέφτεται την κοπέλα του GT6 στην έκθεση. Δεν τον αδικώ τώρα που το σκέφτομαι.

14. The Following User Says Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

nikon (04-12-2013)

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Thanx! Δεν θα το πιστέψεις... Η Photo σε άλλο site που (προφανώς) απεικονίζει τη συγκεκριμένη κοπέλα, δείχνει και εμένα πίσω της σε πρώτο πλάνο!!! Όντως, δεν τον αδικώ καθόλου...

Gran Turismo 6 microtransaction pricing revealed

• 500,000 In-Game Credits (£3.99/€4.99)
    • 1 Million In-Game Credits (£7.99/€9.99)
    • 2,500,000 In-Game Credits (£15.99/€19.99)
    • 7 Million In-Game Credits (£39.99/€49.99)
    Last edited by nikon; 04-12-2013 at 20:10.

17. The Following User Says Thank You to nikon For This Useful Post:

MajereMP44 (04-12-2013)

Elite dspug7's Avatar
    PSN ID
    dspug7
    Name
    Διαμαντης

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Ανόητη ερώτηση αλλά:

ThanX
    1.διακριση σε standard και premium δεν υπαρχει, αλλα βλεπεις διαφορες αναμεσα σε μοντελα, πχ στο integra που εχω τωρα φαινονται jagged edges και χαμηλοτερη ποιοτητα στο skin του, στην εσωτερικη του καμερα δεν βλεπεις το ταμπλο αλλα ενα μαυρο περιγραμμα με τα χερια και το τιμονι να αχνοφαινονται, σε αντιθεση με το clio 11' που ειναι αληθινοτατο μεσα εξω.
    2.σου απαντησα αποπανω πιστευω.
    3.δεν εχει μεταχειρισμενα.
    4.τιποτα ακομα.
    5.edit: ξεκλειδωτο το save.
    6.δεν εχω πετυχει ingame microtransactions ακομα.

μου αρεσει που σε υποχρεωνει να βγαλεις τα διπλωματα, επισης το οτι εχει παλι ενιαια πρωταθληματα οπως το 4. οι νεες πιστες ειναι πανεμορφες, ειδικα η goodwood με το festival of speed. εχουν επανελθει και οι μικροαποστολες και τα coffe breaks οπως ποσους κονους μπορεις να ριξεις σε χ χρονικο διαστημα, ποσα χιλιομετρα μπορεις να κανεις με 1 λιτρο καυσιμου κτλ.
    Last edited by dspug7; 04-12-2013 at 21:34.

19. The Following 2 Users Say Thank You to dspug7 For This Useful Post:

MajereMP44 (04-12-2013),Nek_Food (04-12-2013)

Moderator odytsak's Avatar

Kαλώς τα δεχτήκαμε, για να μάθουμε να κράζουμε το Forza μόνο.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

The issue is, will Gran Turismo's progression system be adversely affected by microtransactions? Eurogamer's Martin Robinson has been playing the game and tells me GT6's economy works exactly the same as GT5's, with progression, payouts and car prices very similar.

Να το πιστεψουμε...?
    Last edited by MajereMP44; 04-12-2013 at 21:36.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Elite dspug7's Avatar
    PSN ID
    dspug7
    Name
    Διαμαντης

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    The issue is, will Gran Turismo's progression system be adversely affected by microtransactions? Eurogamer's Martin Robinson has been playing the game and tells me GT6's economy works exactly the same as GT5's, with progression, payouts and car prices very similar.

Να το πιστεψουμε...?
    μεχρι στιγμης αυτο εχω δει, ειμαι καπου στο 30% του παιχνιδιου. εχω 6 αυτοκινητα (2 απο αυτα βελτιωμενα σχεδον στο τερμα, και μονο το integra εχω αγορασει) και 300.000cr καβατζα που μαζευτηκαν σχετικα ευκολα.

η g25 εχει βγαλει τα λεφτα της και με το παραπανω. την πηρα το καλοκαιρι μεταχειρισμενη στα 100 ευρω και δεν ειχα πολυ ασχοληθει, απο την μερα που εβαλα το gt6 ειναι μονιμα συνδεμενη!

23. The Following User Says Thank You to dspug7 For This Useful Post:

MajereMP44 (04-12-2013)

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Αρα δινει και κανονικα δωρακια αυτοκινητα? Καλο αυτο.
    ΣΥνεπως να πανε τωρα οποιοι γουσταρουν να αγορασουν με πραγματικα λεφτα ....ψευτικα λεφτα
    Satan has left his killing floor
    PS4

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

@muku

Το nitro kit είναι με τα 100.000

@Majere

Οι βαφές που λέγαμε χθες, δεν έχουν ποσότητα, έβαψα δύο φορές με το ίδιο χρώμα και υπάρχει ακόμα κανονικά.

Σήμερα είδα ότι υπάρχει επιλογή για την ΑΙ να την έχουμε από το 0 ως το 10, όσον αφορά την επιθετική τους οδήγηση. Το έχω βάλει στο 10 και δεν αστειεύονται, σε μία στροφή άργησα επίτηδες και μου την έδωσε κανονικά o πίσω

Κάτι άλλο που είδα είναι ότι στο replay όταν έχουμε τις κάμερες που δείχνουν δρόμο, πχ καπό, on board κλπ, τα μόνα εστιασμένα που βλέπουμε είναι το ταμπλό και ο δρόμος, τα υπόλοιπα (γρασίδι, δέντρα) φαίνονται "τρεχούμενα", κάτι που αποτυπώνει καλύτερα τη διαδρομή δίνοντας την αίσθηση του "πάμε γ..ώντας". Ίσως ανεβάσω και κανά μικρό βιντεάκι (max 2-3 λεπτών, καθώς η σύνδεσή μου δεν ενδείκνειται για ανέβασμα).
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

26. The Following 4 Users Say Thank You to Gazof For This Useful Post:

lpapostolis (05-12-2013),MajereMP44 (04-12-2013),muku (04-12-2013),Nek_Food (04-12-2013)

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

2 απορίες, όποιος μπορεί να μου τις λύσει...
    1. Ποια η διαφορά μεταξύ απλής και special edition;
    2. Ποιος ο λόγος του pre-oreder; Θ' αυξηθεί η τιμή του όταν κυκλοφορήσει;

- - - Updated - - -

η g25 εχει βγαλει τα λεφτα της και με το παραπανω. την πηρα το καλοκαιρι μεταχειρισμενη στα 100 ευρω και δεν ειχα πολυ ασχοληθει, απο την μερα που εβαλα το gt6 ειναι μονιμα συνδεμενη![/QUOTE]

Να υποθέσω ότι υποστηρίζει κανονικά τον συμπλέκτη και τις ταχύτητες..

Bookmarks

Bookmarks