Καλησπερα. Πηρα το παιχνιδι για το PS3, αλλα δυστυχως μου λεει δεν γινεται να φορτωσει τα trophies και βγαινει. Τι μπορει να συμβαινει? Παιζει ρολο το πσ3 που εχω? (bc)
το καινουριο patch (1.04), απο που μπορω να τ κατεβασω? (εκτο απο το ps3.)
In addition, yesterday Ubisoft announced new Assassin's Creed 4: Black Flag edition, which is called Jackdaw Edition and will be available in Europe on March 27 for PC, Xbox One and PS4 users. According to the developer, this Assassin's Creed 4 edition will include all released add-ons (for both a single-player mode and a multiplayer). Which packs are included in this edition, you can see in the image below. Jackdaw Edition cost is still unknown.
Νωρίς νωρίς φέτος.
Δωρεάν τα νέα DLC maps:
http://www.enternity.gr/Article/Game...%BD/22699.html
^Eξ αρχής όλα τα νέα maps του Black Flag είναι δωρεάν.
psx3 (26-03-2014)
Καλησπέρα παιδιά έχω πρόβλημα με το uplay, σταμάτησε να συνδέετε. Το παιχνίδι το αγόρασα χθες με το US account μου και το έπαιζα με το EU account μου χωρίς πρόβλημα μέχρι σήμερα. Μου έκανε κάθε τόσο κάτι αποσυνδέσεις αλλά όχι ότι δεν μπορούσε να συνδεθεί καθόλου. Το πρόβλημα νομίζω ότι ξεκίνησε σήμερα όταν έτρεξα το παιχνίδι και από us account μου. Μου ξαναζήτησε το email και το password και έκανα cancel. Από εκείνη την ώρα και μετά δεν κατάφερα να συνδεθώ ξανά με κανένα από τα account μου. Παρόλο το πρόβλημα δοκίμασα να παίξω multiplayer και μπορώ. Το πρόβλημα δημιουργείτε στο single player κομμάτι του παιχνιδιού, π.χ. δεν μπορώ να συνδεθώ με το tablet μου και το companion app. Διέγραψα το παιχνίδι και το κατέβασα ξανά αλλά τίποτα. :-( Βοήθεια παιδιά, καμιά ιδέα κανείς;
Στάλθηκε από το GT-N5110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλα καλά τελικά παιδιά. Το έλυσα το πρόβλημα με το support της ubisoft. Οφείλω να ομολογήσω ότι είχα άμεση υποστήριξη.
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
spartan (03-04-2014)
Συμπτωματικα παιζω το AC4 αυτες τις μερες στο PS3 και ο τεχνικος τομεας ειναι πραγματικα για τα μπαζα. Tearing, frame drop WTF?
Ειναι ο πρωτος τιτλος που παιζω και ασφαλως λογω του πειρατικου περιεχομενου. Δεχομαι πως εκανα εγκλημα και εχασα την διορια του Ιανουαριου με 10ε στο Ps4... αλλα οκ το αξιζει το ατιμο. Ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει με πειρατες απο το Pirates! remake του 2004.
Λογικά εδώ πάει γιατί περιλαμβάνει και το παιχνίδι.
Συλλογή για τα 3 τελευταία παιχνίδια με τίτλο The American Saga, που έχει το AC3, το AC Black Flag και το AC Liberation HD.
Κυκλοφορεί κι αυτό το Νοέμβριο.
Πηγή: http://www.eurogamer.net/articles/20...ld-compilation
Το εχω βαλει εδω μιας και ειναι μονο για PS3![]()
Σκέφτομαι να το πάρω αλλά δεν ξέρω απο θέμα γραφικών να το πάρω σε PC με 3d nvidia που μου είπαν ότι είναι φανταστικό η να το πάρω σε ps4?το εχει δει κάποιος και στα δυο.;
Το τελείωσα και εγώ αυτές τις ημέρες. Ήταν μια πολύ ευχάριστη αλλαγή από το μέτριο ACIII και το ευχαριστήθηκα πολύ. Λίγο στην αρχή ήθελε προσοχή αλλά όταν αναβαθμίστηκε ο Edward και το πλοίο δεν αντιμετώπισα προβλήματα. Βέβαια ήμουν φουλ τούμπανο από το sequence 8 και μετά. Ενδιαφέροντα side activities με λαθρέμπορους, ναυμαχίες, ναυάγια εκτός από τα shanties που με τσάντισαν λίγο. Τα legendary ships τα είχα πάρει από φόβο μετά από αυτά που διάβασα πριν ασχοληθώ αλλά εκτός που Παλουκωτή που με δυσκόλεψε τα άλλα τρία βγήκαν με μία - δύο προσπάθειες. Είμαι στη διαδικασία του 100% τώρα.
Bookmarks