Official Battlefield 4 Premium video 2014...
Τραίνα διαλύουν τανκ + ιπτάμενα remote controlled σκάφη με πολυβόλα;
WTF!
Official Battlefield 4 Premium video 2014...
Τραίνα διαλύουν τανκ + ιπτάμενα remote controlled σκάφη με πολυβόλα;
WTF!
Ξεχασες μια γραμμη
"Get Battlefield 4 Premium and secure 2 weeks early access to this expansion pack.".
Καλα για ποτε βλεπουμε να το βαζουν Ιουνιο? Δεν εχει αλλο ενα που θα το βαλουν Σεπτέμβριο για να παμε στο επομενο bf5 μετα τον Νοεμβριο ....λεω εγω τωρα.
Ωραιο το βιντεακι που εβγαλαν..... ειδικα με το τρενο μου αρεσει.
donkixoths (16-05-2014)
Παιδιά έχουμε κανέναν clan σαν φόρουμ?
Ή έχει σκεφτεί κανείς να κάνουμε ένα??
Θα ήταν πολύ πιο εύκολο και ωραίο το bf αν οι ομάδες μας ήταν από εδώ μέσα
Το χθεσινό βιντεάκι μου!
Το τελευταίο "όπλο" στο βίντεο του Γιώργου, το MVK μου δίνει την εντύπωση ότι είτε το Battlefield προχωράει σε εξέλιξη, Butterfield 5 με exo-gear και όπλα από το 2029... ή teaseαρουν για το Battlefront... λέω τώρα...
Kkritikos (16-05-2014)
vampire soldier?
- - - Updated - - -
να σημειωσουμε οτι ειναι και hard core
Christos33 (18-05-2014)
Παιδιά όσοι παίζετε στο ps4 στείλτε μου μήνυμα να σας κάνω add
Ενταξει τα σπανε οι τυποι...
Παιδιά έχω μια απορία
Βρήκα στο store ενα πακέτο που λέγεται battlefield premium ή κατι τέτοιο και στοιχίζει 50 δολάρια
Αν το αγοράσω αυτό θα μου δώσει και τα 5 expansion του bf4 που στοιχίζουν 15 δολάρια το ένα??
Ακόμα θα μου επιτρέψει να κατεβάσω οσα expansion βγήκαν μέχρι τώρα??
Ειπα αφου βαριεσαι που βαριεσαι δεν βγαζεις το story να παρεις την πλατινα.....τελικα αν εχεις παιξει αρκετο multi το Hard στο story σου φαινεται παιχνιδακι ουτε εγω περιμενα σε 5 ωρες (και πολλες λεω ) ειχα βγαλει ολα τα τροπαια.
Τωρα το μονο που εμεινε ειναι να ριξω μερικες ακομα πιστολιες με το Μ1911 εχω 21/45 κολο πιστολο.
και κατι ασχετο πηγα να προσπαθησω να παρω το GOL Magnum αλλα γινετε χαμος ρε εχουν κατσει ολοι στο βουνο και περιμενουν ποτε θα παει καποιος στο πυργο να του ριξουν καταντα εκνευριστικο.
gkontos10 (20-05-2014)
H συζήτηση συνεχίζεται εδώ αφού δεν αφορά το BF4 συγκεκριμένα αλλά γενικώς τα PlayStation DLC ανά region.
Αγόρασα τώρα το premium... Ήταν 50 ευρώ περίπου κάπου 40 στερλίνες...
Ελπίζω να αξίζει τα λεφτά του...
Τι δικαιούμαι τωρα να κατεβάσω και τι benefits εχω??
Τα dlc είναι μόνο 3 σωστά?
Ναι συν τα μπονους που εχει κατα περιοδους
http://battlelog.battlefield.com/bf4/premium/
Βασικα προβλημα με το save ειχα μονο στην αρχη οταν το επαιξα μεχρι την μεση και το παρατησα καμποσο καιρο και ξαφνικα με χαθηκε δεν υπηρχε τιποτα (δλδ οτι δεν αρχισα ποτε μονο online φαινοταν)...τεσπαΤελικά το campaign διορθώθηκε με τα saves; Το έχω παρατήσει καιρό τώρα, διότι 3-4 φορές μου τα έχασε και βαρέθηκα. Και τα είχα αποθηκεύσει στο online storage...
Αν εχεις προβληματα μετα save η καλυτερη λυση για μενα ειναι να κανεις αντιγραφη σε usb stick ....βεβαια μερικες φορες εφαγε και κολημα σε μερικα σημεια οπως στην πρωτη αποστολη στο τελος με το ασανσερ δεν ξεκιναγε και με ενα οπλο δεν το ξεκλειδωσε αμεσως στο τελος (οταν τα ειχα παρει ολα) ξανα επαιξα την Baku και ξανα εβγαλα το gold για να μου δωσει το DBV-12 .
*edit*
χα χα δεν το πιστευω τωρα κατα τυχη κοιταξα το save εχει χαθει παλι ....καλα τωρα εχω παρει ολα τα τροπαια και online φαινονται ολα τα Dog Tags .
Bookmarks