Results 1 to 20 of 3316

Thread: Battlefield 4

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Quote Originally Posted by KOUROS-7- View Post
    Φίλε επειδή έχει τύχει και έχουμε παίξει και μαζί, αγχώνεσαι πολύ μέσα στο παιχνίδι και κοιτάς περισσότερο τα λάθη του και ασχολείσαι παραπάνω από ότι πρέπει με αυτά και ειλικρινά την τελευταία φορά που βγήκα από το party ένας λόγος που βγήκα είναι γιατί γκρινιαζες συνέχεια, εμένα δεν μου έχει γυρίσει στο single ΠΟΤΕ και όπως σου έχω πει σπάνια έχω lag και net code, υπαρκτα προβλήματα μεν σπάνια σε μένα δε.
    Δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί αλλά αν έχω κάποιο από αυτά τα προβλήματα απλά αλλάζω σερβερ και όλα καλά.
    Χωρίς να παρεξηγηθώ, θα τα πούμε και μέσα κάποια στιγμή.

Στάλθηκε από (300)x_GReeKouRoS_x7x
    Οταν παιζεις domination 90% των παιχνιδιων σου πρωτον δεν παιζεις battlefield,δευτερον δεν προκειται να σου κανει αυτα τα προβληματα γιατι εχει λιγα ατομα ο σερβερ,τριτον οσες φορες παιξαμε μαζι conquest ειχες κ εσυ οπως ολοι μας προβληματα κ το ειχες πει κ τεταρτον οταν δεν σου αρεσει η παρεα καποιου σταματας να παιζεις μαζι του.Με το να το βγαζεις φορα στο φορουμ μονο φιλικα δεν το κανεις κ ναι θα φωναζω οσο εχει προβληματα το game, εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει να μου πιανουν τον κ@λ@ εαν σε καποιους αρεσει αυτο ειναι δικο τους θεμα.Φιλικα

Last edited by Kkritikos; 06-04-2014 at 20:41.

Bookmarks

Bookmarks