Mε το που βγαίνει κάποιο DLC βάζω να παίξω και λιγάκι στο PS3 να πάρω τα trophies και νομίζω ότι έχω μυωπία.
Εγώ πριν κάτι μέρες μπήκα από ps3 εκτός αυτού που είπες Οδυσσέα είδα ότι το ανθρωπάκι πήγανε σφαίρα.... άσε που μπήκα και στο ps3 να παίξω bf3 στο 100% sensitivity που έπαιζα πήγανε σαν τρελό είχα χάσει ρη μπάλα......
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν νομιζω οτι lagαρε... Ημουν εκει κρυμμενος τουλαχιστον για 30 δευτερολεπτα και ξαφνικα headshot πισω απο ορθιο κτιριο με 2 τοιχους τουλαχιστον να μας χωριζουν... Και μια σφαιρα ακουστικε... Τωρα αν ηταν sniper απο αλλου, και η kill cam δειχνει αλλα ντ΄ αλλων, τι να πω;
Battlefield physics rules!!! (Σαν και αυτο ενα πραμα):
![]()
![]()
Sent from my iPad using Tapatalk
donkixoths (06-03-2014),Kkritikos (06-03-2014)
Εχει κανταντισει αηδια... :/
donkixoths (07-03-2014)
Battlefield 4 Naval Strike: Carrier Assault
http://battlelog.battlefield.com/bf4...rrier-assault/
Carrier Assault Explained
So how is a match of Carrier Assault played out?
There are two ways of destroying the enemy carrier: either by full map control or assaulting the carrier as infantry.
Each round is divided into 2 stages, starting with map control and ending with carrier attack.
Both teams start on their own carrier and race to control the missile launchers placed on the map,
by capturing the control points near them.
This will automatically launch missiles towards the enemy carrier throughout the round,
eventually destroying its hull and making it open for infantry attacks.
When this happens for one or both teams, the carrier assault state is started.
The team can then either drive a boat out to the carrier and climb aboard, or use the parachute spawn points above it.
Once inside, the team must destroy two M-COM stations, which will open up new areas to the carrier, with the engine room being the final one.
Destroying the two M-COM’s, or bringing down the carrier hull’s health to 0%, will win the match for your team.
donkixoths (07-03-2014),gepe13 (07-03-2014)
Α ρε DICE.. Τα βλέπω όλα αυτά και μου τρέχουν τα σάλια.. Μήπως να το τσιμπήσω τελικά?? Αλλα η μλκια ειναι οτι θέλει και άλλα 50 για το Premium.. :/
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
donkixoths (07-03-2014)
Κ εγώ θέλω να το τσιμπήσω...με έχετε μπριζώσει!!! Γιατί 50 ρε Φώταρε;;; 30 Πλαίσιο είπαμε
donkixoths (07-03-2014)
Οχι, δεν εννοώ το Plus για να παιζεις Online.. Αν παρεις απλά το Battlefield, θα έχεις τους βασικούς χάρτες, ολα αυτα τα Naval Strike και Second Assault κτλ ειναι DLC, που πρέπει να τα αγοράσεις. 15 ευρώ το ένα αν δεν κάνω λάθος.
Αλλιως 50 ευρω εξτρα το Battlefield Premium για να έχεις ολα τα DLC. Εκτος αν εχει αλλαξει κατι και εχω μεινει πίσω!
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Χμμμ...ωραία... ευχαριστώ για τη διαΦΩΤισΗ![]()
Last edited by nuntius; 07-03-2014 at 14:00.
FotisGRC (07-03-2014)
donkixoths (07-03-2014),FotisGRC (07-03-2014),nuntius (07-03-2014)
Βάζεις 3μηνο plus με 15 ευρώ
Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αντε παλι...το παλικαρι μιλαει για το premium του bf4 που κανει 50 ΟΧΙ για το ps plus
Εγώ με τόσα προβλήματα που βλέπω θα έλεγα να περιμένετε την GOTY έκδοση (game & DLCs), όπως είχε βγει για το BF3... αν και μέχρι τότε μπορεί να έχει βγει το BF5, τουλάχιστον θα έχει πατσαριστεί επαρκώς το BF4.
Βασικα ειναι το μονο game που με καθε patch δημιουργουνται κ καινουργια προβληματα!!!
Akrida79 (07-03-2014)
Kkritikos (07-03-2014)
Το παιχνιδι εχει ακομα μεγαλο προβλημα, ασχετα με lag, συνδεσεις, ping... Αυτο που παρατηρησα κρατοντας μεχρι και σημειωσεις ειναι οτι το hit detection ειναι απλα Γ.Τ.Π. (μανταρα).
Αυτο που μου εκανε εντυπωση κυριως ειναι οτι, αλλος σε βαραει, αλλος σε σκοτωνει, και αλλον δειχνει η kill cam.
Ο παραγοντας headshot νομιζω εχει ανεβει παρα πολυ.
Σε server με 6 παιχτες (3+3) αφου ειχαμε μιλησει με τους συμπαιχτες παρατηρησαμε οτι πολλες φορες οταν καποιος αντιπαλος σε σκοτωνε απο μακρια (8 στις 10 με headshot) στην kill cam εδειχνε αλλο παιχτη... Θα βαλω και φωτο. Βιντεο δεν μπορεσα να βγαλω γιατι το share button ειναι κοινος... ξερετε. Και πολυ σκοτωμα μεσα απο τοιχους!
donkixoths (07-03-2014),Kkritikos (07-03-2014)
Εδω με τι επαιζα...
Και εδω αλλο ενα wall hit...
donkixoths (07-03-2014)
donkixoths (08-03-2014),Kapa (08-03-2014),KOUROS-7- (08-03-2014)
Bookmarks