To oλοκλήρωσε κανείς το Phantom Prospect assignment?
Eχουν προσθέσει από σήμερα κι ένα καινούριο, το Phantom Trainee που δίνει φιδίσιο καμουφλάζ αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα τον κωδικό για να το ξεκλειδώσουμε όπως κάναμε με το προηγούμενο Phantom.
Οποιος δεν έχει ξεκλειδώσει το πρώτο Phantom assignment η διαδικασία είναι αυτή.
http://mp1st.com/2013/12/10/hidden-b.../#.UxX5kWzNtdg
Το αλλο το καινουργιο:ειμαι σε μια σημαια κ μου βγαζει το μηνυμα οτι σε 30" θα σκασει κρουζ δεν περναν 3 " κ ψοφαω απο κρουζ!!!Ρε αι στο δι@%λ% καραγκιοζηδες της ea-dice.Ετοιμαστειτε να συνηθησετε να μην βλεπετε ποιος σας εφαγε κ απο που...
donkixoths (04-03-2014)
Mη γράφεις ασχετοσύνες ρε Κώστα,
όταν ρίχνει Cruise ο αντίπαλος commander δεν σε προειδοποιεί,
αυτό που είδες ήταν η προειδοποίηση από τον δικό σου commander, πατάει το evac για να σας ενημερώσει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε την περιοχή,
είτε γιατί έρχεται Cruise, είτε γιατί σας πήραν χαμπάρι και πάνε να σας περικυκλώσουν κλπ κλπ,
το αν άργησε ο commander να σας ειδοποιήσει δεν φταίει η DICE.
StevieGR (04-03-2014)
Οταν σου βγαζει με κοκκινα γραμματα reinforcments σε 30" τι ειναι?Που παιζεις κ το νουμπικο το κομαντερ, γιατι εγω δεν εχω ασχοληθει με αυτο το μοντ σε αντιθεση με εσενα που το εχεις λιωσει...Οτι ποιο νουμπικο για να βοηθησουν τους cod παιχτες θα το βρεις στο bf4...Ακου κομαντερ να καθεται ο αλλος να ξυνει τα π@π@ρι@ του κ να σε σκιζει εσενα με τις μ@λ@κιες που του προσφερει το μοντ αυτο...
Παίζω Γιάννη με όλους τους τρόπους σε όλα τα modes για να ξέρω τι και πως δουλεύει το καθένα,
μόνο sniper δεν έχω παίξει στο BF4, είχα φάει αρκετές ώρες στα Bad Company και στα 1943 και BF3 οπότε βαρέθηκα να τον ξαναπαίξω.
Μάλλον έπαιξα αλλά με καραμπίνα και carbine από κοντά μέσα στη μάχη.
Στο Βad Company 2 είχε ωραίο γκάτζετ ο sniper, δεν θυμάμαι πως το λέγανε, έχουνε περάσει χρόνια, κλείδωνες μια περιοχή με τα κυάλια και έπεφτε μια ομοβροντία από όλμους.
donkixoths (04-03-2014)
Μην τον ξαναπαιξεις Οδυσσέα μουΕμένα πάλι μου αρέσει να τον παίζω που και που
χαχαχ έχω λιώσει στο γέλιο.... τώρα πέρα από την πλάκα με το ρημάδι το spectator mode είναι πολύ ποιο δύσκολο το να παίζεις sniper για ευνόητους λόγους... αν δεν κάνω λάθος στο Badcompany όταν έκανες κάποια kill χωρίς να χάσεις γέμιζε και σου έδινε διάφορα κόλπα να ρίξεις....
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
donkixoths (04-03-2014)
Εν τω μεταξύ με το θέμα rent server έχετε ακούσει τπτ αν και αν θυμάμαι καλά κάποιος είπε ότι δεν... πάντως και να βγάλουν με το spectator mode άντε να παίξεις clan war...
Συγγνώμη ρε φίλε αλλά αυτό με τα κεφαλαία είναι κανονισμός σε όλα τα φόρουμ... τώρα ο κλασικός Ελληναρας θέλει να μην ακολουθεί κάποιους κανόνες..... δεν είχε προηγούμενα μαζί σου απλά σου θυμίζει ότι σε μια κοινότητα όπως εδώ καλό είναι να ακολουθούμε κάποιους κανόνες...
Nek_Food (05-03-2014)
donkixoths (04-03-2014),Nek_Food (05-03-2014)
εγινε μαγκες καλη συνεχεια,για κατι τετοιους κανονισμους εχουν τα greek forums 20 μελοι ενεργα maximum,το θεμα δεν ειναι στα μικρα μεγαλα αλλα στο οτι πεταγετε καποιος χωρις να υπαρχει λογος και κραζει για κατι που δεν εχει καμμια σχεση με το παραπανω ποστ..δειτε λιγο το ιστορικο των ποστ και θα καταλαβετε...δεν ασχολουμε αλλο καλο βραδυ..!
παλικαρακια εβαλα το bf να δω τι παιζει με το update και εχω συνεχεια το σηματακι για packet loss αναμενο (i knew it) σε αλλους εχει τυχει?σε ολα τα room που εκανα join το ιδιο πραγμα και συνεχεια εκει.Ωραια τωρα τι κανουμε αγαπητη dice που η συνδεση μου ειναι μια χαρα?
Blame πουρέιτζερ.
Last edited by psx3; 28-03-2014 at 15:09.
Το κάνει και σε εμένα αυτό με το packet loss...
5 mb download
0.40 upload
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks