Page 75 of 166 FirstFirst ... 256571727374757677787985125 ... LastLast
Results 1,481 to 1,500 of 3316

Thread: Battlefield 4

Quote Originally Posted by Akrida79 View Post
    Συμφωνώ απόλυτα! Όμως να το θέσω και απο διαφορετική γωνία, η Sony που φιλοξενεί ένα τέτοιο τίτλο (με τα πολλά άλυτα προβλήματα) στην πλατφόρμα της δεν πρέπει να πάρει θέση; Π.χ το Premium account τις περισσότερες φορές αγοράζεται απο το Store της. Πιστεύω ότι όλοι όσοι δεν είναι ευχαριστημένοι θα πρέπει να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων για την υπηρεσία. Έτσι είναι και ένας άλλος τρόπος που θα τσουξει την ΕΑ. Λέω τώρα...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Εγώ λέω ότι παρότι παίζουμε το παιχνίδι και το Premium παρέχει όσο να ναι κάποια εξτραδακια που εν συνεχεία θα έχει κι άλλα, με τι καρδιά θα ζητήσεις πίσω χρήματα, όταν θα βλέπεις κάποιους να τα έχουν ενώ εσύ όχι; Δε λέω σωστά μιλάς αλλά έχουν πει από EA και DICE ότι δεν κάνουν ενέργειες να το φτιάξουν έτσι ώστε τουλάχιστον στα 2-3 χρόνια που θα ασχοληθούμε να παίζουμε έναν αξιοπρεπή τίτλο;

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Advanced Member Akrida79's Avatar
    PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Κουρο το πρόβλημα δεν είναι η υπηρεσία όπως έχει (το Premium αυτό που λέει αυτό κάνει) αλλά ο πυρήνας της ανάπτυξης του παιχνιδιού. Το μέσω διαμαρτυρίας είναι αυτό που προωθεί μια εταιρία να γίνει καλύτερη. Πολύ θα γούσταρα να δω ένα Battlefield άρτια αναπτυγμένο. Σίγουρα το να χάσω την Premium υπηρεσία θα με κάνει να "ζηλεύω" τα καλούδια που προσφέρει αλλά απο την άλλη θέλω να μπορώ να τα χρησιμοποιήσω χωρίς προβλήματα. Δυστυχώς η ζυγαριά αυτήν την στιγμή (δεν ξέρω για το μέλλον) κλείνει προς τα προβλήματα και εγώ πρέπει να διαμαρτυρηθώ.

3. The Following User Says Thank You to Akrida79 For This Useful Post:

donkixoths (19-01-2014)

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Συμφωνώ απόλυτα! Όμως να το θέσω και απο διαφορετική γωνία, η Sony που φιλοξενεί ένα τέτοιο τίτλο (με τα πολλά άλυτα προβλήματα) στην πλατφόρμα της δεν πρέπει να πάρει θέση; Π.χ το Premium account τις περισσότερες φορές αγοράζεται απο το Store της. Πιστεύω ότι όλοι όσοι δεν είναι ευχαριστημένοι θα πρέπει να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων για την υπηρεσία. Έτσι είναι και ένας άλλος τρόπος που θα τσουξει την ΕΑ. Λέω τώρα...
    Sony και EA είναι συνεταιράκια... τα €50 του premium λογικά τα μοιράζονται μισά-μισά, οπότε τι θέση να πάρει;

Το refund δεν ξέρω αν θα το εγκρίνει η SCEE. Δεν έχει να χάσεις τίποτα πάντως αν το ζητήσεις. Και αν έχεις υπομονή, περιμένεις κανά χρόνο να βγει η ολοκληρωμένη έκδοση με όλα τα DLC μέσα...

ΥΓ: Τα προβλήματα (crashes κλπ.) του BF4 υπάρχουν μόνο στο PS4 ή και στα Xbone/PC;
    Last edited by psx3; 18-01-2014 at 20:14.

PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Στο Xbone πάντως πήραν τα λεφτά τους πίσω απο το Premium. Τώρα αν θα τα πάρω εγώ δεν με πολύ ενδιαφέρει, απλά πρέπει να το κάνω. Νομίζω ότι όσο πιο πολλοί τόσο πιο καλά!

παιδια σκεφτομαι να παρω το Battlefield αλλα διαβασα αυτα που λετε παραπανω και εχω διλημα τωρα,εσεις τι λετε να το παρω?

PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Quote Originally Posted by Pavlos Laganas View Post
    παιδια σκεφτομαι να παρω το Battlefield αλλα διαβασα αυτα που λετε παραπανω και εχω διλημα τωρα,εσεις τι λετε να το παρω?
    Θα σου προτεινα να το παιξεις καπου αλλου πρωτα, σε καποιον φιλο ισως. Τωρα αν γουσταρεις πολυ το Battlefield ok, αλλα θα σου τα κανει τσουρεκια! Εχει θεματα που αν διαβασεις το forum σε πιο παλιες αναρτησεις θα παρεις μια ιδεα. Δες και βιντεο στο YouTube...

Sent from my iPad using Tapatalk

Quote Originally Posted by Pavlos Laganas View Post
    Και εγώ θα σου πρότεινα να το παίξεις αλλού η να το νοικιάσεις για να έχεις ο ίδιος άποψη.
    Υπάρχουν άνθρωποι που τους φαίνεται ότι από κάποια προβλήματα τους επηρεάζει στην εμπειρία τους πάνω στο παιχνίδι και άλλοι που δεν δίνουν τόσο μεγάλη σημασία... Η επιλογή δική σου

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    ΥΓ: Τα προβλήματα (crashes κλπ.) του BF4 υπάρχουν μόνο στο PS4 ή και στα Xbone/PC;
    Eυτυχώς από το τελευταίο update και μετά δεν μου ξανακράσαρε, τουλάχιστον φτιάχτηκε το πιο εκνευριστικό απ'όλα.

Σήμερα πάντως μου έκανε κάτι πολύ κουφό,
    μου βγάζει μήνυμα πάνω δεξιά με άσπρα γράμματα σε μαύρο φόντο ότι η internet σύνδεση χάθηκε,
    λέω κάτι θα έγινε με τη CYTA, συμβαίνουν αυτά καμμιά φορά,
    αντί όμως να με πετάξει από το παιχνίδι μου έκανε μια τηλεμεταφορά και βρέθηκα δεκάδες μέτρα μακριά από κει που ήμουν.

Το μήνυμα φαινόταν να ήταν από τη κονσόλα και όχι από το παιχνίδι, πάντως συνέχισα να παίζω κανονικά, απλά τηλεμεταφέρθηκα κάπου αλλού στον χάρτη.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Εγω παντως παιδια δανειστηκα το παιχνιδι απο το ξαδερφο μου, το επαιξα, κρασαρει του κερατα, και το εδωσα παλι πισω. Παλι καλα που δε το αγορασα δηλαδη...

Ειδικα εμενα μετα το τελευταιο update οταν παει να κανει checkpoint κρασαρει το παιχνιδι.

Ε, ενταξει τα λαβαμε το μηνυμα...
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Τα παρακατω ειναι τα προβληματα μετα το update του παιχνιδιου.

1. One-hit kill bug where players sometimes take damage twice from the same bullet (εχει συμβει σε ολους)
    2. Bug accounting for a quarter of the crashes on PS4
    3. Bug accounting for a majority of crashes on next-gen/PC
    4. Loss of SP progress that can happen after quit and restart on PS4
    5. Incorrect matchmaking on Xbox One
    6. EMP blur effect
    7. Game Mode ribbons are counted twice
    8. 4X damage from miniguns when using Defensive specialization
    9. Players sometimes get stuck in kill cam after revive (μου εχει συμβει 10 περιπου φορες)
    10. Players sometimes get stuck in revive screen
    11. Server browser filters are not fully functioning
    12. Players sometimes become spectators while still alive in Defuse mode (1 φορα το επαθα)
    13. The 'Sound Loop Crash'
    14. Join queue disabled on consoles
    15. Squad spawn sometimes positions you under the terrain (5-6 φορες)
    16. Desynchronized game world where objects have different states for different players (το μεγαλο προβλημα που σε χτυπανε πισω απο τοιχους κλπ)
    17. Bug accounting for a large amount of crashes on X360
    18. Hit markers and crosshairs sometimes disappear
    19. Rubber banding issues for some players with solid Internet connections
    20. Some instances of no hit effects and no damage to opponent in your sights (αμετρητες φορες)
    21. Damage received is sometimes delayed by a few frames
    22. Sudden frame rate drops during certain in-game events

Ολα αυτα συμφωνα με δηλωσεις της DICE εχουν λυθει... Αγγουρια! (Εμενα πολλα απο αυτα μου συμβαινουν ακομα και τωρα)

http://www.ibtimes.co.in/articles/53...4-problems.htm

12. The Following 2 Users Say Thank You to Akrida79 For This Useful Post:

Kkritikos (19-01-2014),Marios Rp (20-01-2014)

Ο νουμπάς έκανα kill ως commander με τον cruise missile.

Πιο βαρετό πράγμα πάντως δεν υπάρχει, απορώ ποιός κάθεται και πατάει κουμπάκια για scan πεζών, οχημάτων κλπ
    Μια χαρά ήταν στο BF3 που δεν υπήρχε ή έστω θα έπρεπε να ενεργοποιείται ο commander μόνο όταν υπάρχει και αντίπαλος commander,
    το να έχει μόνο η μια ομάδα είναι unbalanced.

Eυτυχώς συμβαίνει σπάνια να σε τρώει sniper μέσα από τοίχους που ούτε καν καταστρέψιμοι δεν είναι,
    μάλλον αλλού βάρεσε, μπερδεύτηκε το παιχνίδι και του έδωσε ένα kill.

PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Χειρότερο πράγμα είναι αντίπαλος Commander σε Rush και να είσαι επιτιθέμενος... 5 - 10 λεπτά παιχνίδι. Σου στέλνει συνέχεια UAV και άντε κρύψου.

16. The Following 2 Users Say Thank You to Akrida79 For This Useful Post:

donkixoths (20-01-2014),odytsak (20-01-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

εχτες σε team deathmatch το μεσημερι μια φορα ενω ετρεχα και κρυφτηκα πισω απο τοιχο σε 2-3 δευτερολεπτα επεσα και την αλλη φορα ξαφνικα πεφτω και μετα στην "kill cam" βλεπω την σφαιρα του sniper να ερχεται!
    αυτο ηταν το εκλεισα, μετα το απογευμα εβαλα ξανα bf στο obliteration που μαλλον τριαθλο επαιζα μιας και το μονο που εκανα ειναι να τρεχω και να κολυμπαω, βαρεθηκα και εβαλα kz εκανα καμια 50αρια kill και ηρεμησα

18. The Following User Says Thank You to djpar For This Useful Post:

donkixoths (21-01-2014)

Member mk.'s Avatar
    PSN ID
    mkmaik

Καλημέρα παιδιά μια άσχετη ερώτηση (με πολλές παραμέτρους) βρήκα το bf4 25ε μτχ για το ps3 όμως ,
    να το πάρω ; αξίζει στο ps3 γιατί τώρα κοντά δεν το βλέπω για ps4 , επίσης είναι το απλό όχι το limited.
    ακόμα βολέυομαι με το bf3 ,αλλά το γουστάρω έτσι που το βλέπω το 4.
    Τι λέτε μιας και έχετε παίξει και στα δυο;;;;;;;;;;;;;;(ps3-ps4)
    Ευχαριστώ

Χειρότερο πράγμα είναι αντίπαλος Commander σε Rush και να είσαι επιτιθέμενος... 5 - 10 λεπτά παιχνίδι. Σου στέλνει συνέχεια UAV και άντε κρύψου.
    Μανώλη χωρίς να έχω παίξει (ακόμη) rush στο BF4 μπορώ να φανταστώ τι γίνεται,
    καμπερωμένοι όλοι οι αμυνόμενοι γύρω-γύρω από τα mcoms και να πέφτουν οι επιτιθέμενοι σαν κοτόπουλα αφού είναι μονίμως σποταρισμένοι στο minimap από τον commander.

Quote Originally Posted by djpar View Post
    εχτες σε team deathmatch το μεσημερι μια φορα ενω ετρεχα και κρυφτηκα πισω απο τοιχο σε 2-3 δευτερολεπτα επεσα και την αλλη φορα ξαφνικα πεφτω και μετα στην "kill cam" βλεπω την σφαιρα του sniper να ερχεται!
    αυτο ηταν το εκλεισα, μετα το απογευμα εβαλα ξανα bf στο obliteration που μαλλον τριαθλο επαιζα μιας και το μονο που εκανα ειναι να τρεχω και να κολυμπαω, βαρεθηκα και εβαλα kz εκανα καμια 50αρια kill και ηρεμησα
    Πάρη το έχω παρατηρήσει κι εγώ στο obliteration, είναι μερικές φορές που η βόμβα περιφέρεται από όχημα σε όχημα, μια οι δικοί σου και μια οι αντίπαλοι
    αλλά οι χάρτες είναι τεράστιοι κι αν έχεις ξεμείνει από όχημα περιφέρεσαι χωρίς σκοπό στη πίστα.

Quote Originally Posted by mk. View Post
    Καλημέρα παιδιά μια άσχετη ερώτηση (με πολλές παραμέτρους) βρήκα το bf4 25ε μτχ για το ps3 όμως ,
    να το πάρω ; αξίζει στο ps3 γιατί τώρα κοντά δεν το βλέπω για ps4 , επίσης είναι το απλό όχι το limited.
    ακόμα βολέυομαι με το bf3 ,αλλά το γουστάρω έτσι που το βλέπω το 4.
    Τι λέτε μιας και έχετε παίξει και στα δυο;;;;;;;;;;;;;;(ps3-ps4)
    Ευχαριστώ
    Για 25 ευρώ μη το σκέφτεσαι καθόλου, παίξτο αρκετές μέρες κι αν δεν σου αρέσει το πουλάς πάλι στα 25 ή έστω στα 20 ευρώ.

21. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

Akrida79 (21-01-2014)

PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Ασε Ody, πιστευω οτι το Rush θελει πολυ στρατηγικη και ομαδικη δουλεια. Δεν ειναι τυχαιο οτι οι επιτιθομενοι εχουν μονο 75 tickets. Το να τρεχεις σαν παλαβος να βαλεις την "μπομπα" στην αηδια το mcom δεν προσφερει τιποτις....

PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Διάβασα σε κάποια tweet του επίσημου λογαριασμού Battlefield ότι σύντομα θα βγει καινούργιο update καθώς και κάνουν μερικά on-line fixes... Όσο αφορά το Second Assault DLC για το PS4 μάλλον θα περιμένουμε στο τέλος Φεβρουάριου, και αυτό γιατί η DICE έχει σαν προτέρημα να επιδιορθώσει τον πυρήνα του παιχνιδιού και μετά τα υπόλοιπα...
    Click image for larger version. 

Name:	Battlefield  Battlefield  on Twitter.jpg 
Views:	118 
Size:	22.5 KB 
ID:	3993

Links:
    http://mp1st.com/2014/01/20/battlefi...23.Ut4uQ2SQHCQ
    http://mp1st.com/2013/12/04/dice-mov.../#.Ut3a0mTTk1I

24. The Following 2 Users Say Thank You to Akrida79 For This Useful Post:

odytsak (21-01-2014)

Battlefield 4 Maps In Real Life

Dawnbreaker (Victoria Harbor)

Golmud Railway (Qinghai–Tibet Railway)

Hainan Resort (Hainan Island)

Lancang Dam (Xiaowan Dam)

Paracel Storm (Paracel Islands)

Rogue Transmission (Arecibo Observatory)

Seige of Shanghai (Shanghai Tower)

Zavod 311 (Malyshev Factory)

Zavod 311 (Malyshev Factory – Colored)

26. The Following 9 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

Akrida79 (22-01-2014),donkixoths (22-01-2014),GedoGt (25-01-2014),KOUROS-7- (22-01-2014),memix (22-01-2014),Nek_Food (28-01-2014),sattal (22-01-2014),StevieGR (22-01-2014),TAMTAKOS (25-01-2014)

PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Τρελές συγκινήσεις το gaming... Είναι σαν να τα έχω περπατήσει εκεί τα μέρη...

28. The Following 3 Users Say Thank You to Akrida79 For This Useful Post:

donkixoths (22-01-2014),Nek_Food (28-01-2014),Starlord (28-01-2014)

Bookmarks

Bookmarks