Quote Originally Posted by spyros arianara View Post
Βασικα φιλε μου κουρο κραζουμε πιο πολυ επειδη το παιχνιδι θα ηταν πολυ καλυτερο αν δεν ειχε αυτα τα θεματα.Προσωπικα το εχω πει οτι ακομα και ετσι το απολαυσα αλλα με την καμια δε θα παρω το premium παρολο που το σχεδιαζα.Εχω δει ομως τρελα fails στο παιχνιδι του τυπου να με σκοτωνουν με πλατη,πριν κατεβει καν απο τις σκαλες την ωρα που ακομα μαχαιρωνει καποιον και διαφορα αλλα.Αλλες φορες ειμαι ανικητος και παιζω αλλο παιχνιδι.Το kill-death ratio μου ειναι τραγικο 0,75 καπου εκει, αλλα εχω κανει τετοια παιχνιδια οπως εσυ με τοσα kills παραπανω αρκετες φορες και ειδικα σε modes οπου παιζουν λιγα ατομα (αναλογικα γιατι αν παιζουν λιγοι ειδικα σε εκεινο που δεν εχει respawn δε μπορειςνα κανεις τοσα kill διαφορα).Απλα σκεψου οτι αυτοι που σκοτωνεις μπορει να εχουν λαγκ και οτι αν δεν ειχαν θα σε σκοτωναν εκεινοι και μιλαμε για λαγκ οχι για framerate drop.Και βασικα οσοι κατα κυριο λογω διαμαρτυρωνται παιζουν conquest
Βρε και εγώ μαζί σου αλλά γράψε και τα καλά του όμως (δεν απευθύνομαι προσωπικά) γιατί έχει και καλά όπως μεγάλη ποικιλία όπλων, πολλά παρελκόμενα, γραφικά κτλ.
Και σίγουρα με το Second Assault θα δούμε και άλλα.

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk