Page 67 of 166 FirstFirst ... 175763646566676869707177117 ... LastLast
Results 1,321 to 1,340 of 3316

Thread: Battlefield 4

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Quote Originally Posted by KOUROS-7- View Post
    Ποια DMR έχεις ξεκλειδώσει;

Sent from my XT910 using Tapatalk
    Τίποτα. Μόνο το MK MOD 11. Γνωρίζω οτι μετά από κάθε βολή πρέπει να αφήσεις το όπλο να "κάτσει" για την επόμενη. Πρέπει με λίγα λόγια να βρεις ρυθμό. Αυτό το ρυθμό ψάχνω, παίζω περιφερειακά με τα DMRs και αποφεύγω close quarter μάχες. Δεν νομίζω οτι κάνω κάτι λάθος. Απλά είμαι νουμπάς του κερατά

Quote Originally Posted by le_71 View Post
    Τίποτα. Μόνο το MK MOD 11. Γνωρίζω οτι μετά από κάθε βολή πρέπει να αφήσεις το όπλο να "κάτσει" για την επόμενη. Πρέπει με λίγα λόγια να βρεις ρυθμό. Αυτό το ρυθμό ψάχνω, παίζω περιφερειακά με τα DMRs και αποφεύγω close quarter μάχες. Δεν νομίζω οτι κάνω κάτι λάθος. Απλά είμαι νουμπάς του κερατά
    Στο close quarter μην παίζεις με ζουμ και πάτα τη σκανδάλη σε πιο γρήγορο ρυθμό, όταν παίζεις μακρυά θέλει λίγο πιο αργά και κάνε υπομονή να ξεκλειδώσεις το SKS που δεν έχει καμία σχέση με το MOD 11 μετά θα το ευχαριστηθεις, βέβαια μόλις φτάσεις στο ACE 53 SV ξεχνάς τα υπόλοιπα DMR και παίζεις για μένα με το απόλυτο auto sniper...

Sent from my XT910 using Tapatalk
    Συνημμένα Thumbnails Συνημμένα Thumbnails uploadfromtaptalk1389010344884.jpg  

3. The Following User Says Thank You to KOUROS-7- For This Useful Post:

le_71 (06-01-2014)

Senior Member StevieGR's Avatar
    PSN ID
    Deadeye__Steve
    Name
    Σταύρος

Συμφωνώ 100% σε αυτό που είπε ο KOUROS-7- το ACE 53 SV το θεωρώ με διαφορά το καλύτερο All-Round DMR.Το αγαπημένο μου είναι το SKS αλλά χάνει σε αρκετά από το ACE 53 SV,χάνει σε range,accuracy και damage,απλά είναι καλύτερο για close quarters μάχες.Με το SKS έπαιζα Team Deathmatch/Domination και ήταν τέλειο γιατί μπορείς να βαράς με γρήγορο ρυθμό και αυτό να μην jamάρει.Μέχρι που να ξεκλειδώσεις το ACE 53 SV γιατί θα σου πάρει αρκετά,είναι το πρώτελευταίο που ξεκλειδώνεις,συνιστώ SKS.Αλλά χρειάζεται optic γιατί τα iron sights του SKS δεν είναι ότι καλύτερο.Και το M39 EMR είναι καλούτσικο.Κάνε υπομονή μέχρι να ξεκλειδώσεις το SKS.

Member Marios Rp's Avatar
    PSN ID
    sundaze643

Παίδες καλησπέρα..
    Όντας noobάς του κερατά, θα ζητήσω τις συμβουλές σας και πάλι.Όπως σας είχα ξαναπεί, παρότι ασχολούμαι με videogames 15+ χρόνια, στο multi έκλεισα τις πρώτες 20 μου ώρες.Ξεκίνησα και ήμουν η χαρά του αντιπάλου στα kills αλλά νομίζω βελτιώθηκα αρκετά φτάνοντας στο 9ο level ...
    Αρχικά έμπαινα στη μάχη ντουγρού και ήμουν σα ξεβράκωτος στ' αγγούρια...Στην πορεία όμως διαπίστωσα πως αν κάνω join σε μια καλή πεντάδα και αν το crew μου κινείται μαζί, τα πάω πολύ καλύτερα.Θα ήθελα λοιπόν μερικές συμβουλές από εσάς για να βελτιωθώ στα k/d.Bλέπω κάτι παλικάρια που τελειώνουν το round με 20/0 και λέω τι στο διάολο?Camperιάζουν στην άλλη άκρη?Πως το κάνουν?Οποιαδήποτε συμβουλή σας θα μου φανεί χρήσιμη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

6. The Following User Says Thank You to Marios Rp For This Useful Post:

StevieGR (06-01-2014)

PSN ID
    Deadeye__Steve
    Name
    Σταύρος

Quote Originally Posted by Marios Rp View Post
    Παίδες καλησπέρα..
    Όντας noobάς του κερατά, θα ζητήσω τις συμβουλές σας και πάλι.Όπως σας είχα ξαναπεί, παρότι ασχολούμαι με videogames 15+ χρόνια, στο multi έκλεισα τις πρώτες 20 μου ώρες.Ξεκίνησα και ήμουν η χαρά του αντιπάλου στα kills αλλά νομίζω βελτιώθηκα αρκετά φτάνοντας στο 9ο level ...
    Αρχικά έμπαινα στη μάχη ντουγρού και ήμουν σα ξεβράκωτος στ' αγγούρια...Στην πορεία όμως διαπίστωσα πως αν κάνω join σε μια καλή πεντάδα και αν το crew μου κινείται μαζί, τα πάω πολύ καλύτερα.Θα ήθελα λοιπόν μερικές συμβουλές από εσάς για να βελτιωθώ στα k/d.Bλέπω κάτι παλικάρια που τελειώνουν το round με 20/0 και λέω τι στο διάολο?Camperιάζουν στην άλλη άκρη?Πως το κάνουν?Οποιαδήποτε συμβουλή σας θα μου φανεί χρήσιμη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    Μην μασάς φίλε,όλοι στην αρχή noobades είμαστε Εγώ λατρεύω Battlefield από το Battlefield 3 για PS3 και θυμάμαι κάτι scores στα πρώτα μου round 2 kills 9 deaths,1 kill 7 deaths....κτλ κτλ Αυτή τη στιγμή σε κάθε round τελειώνω με kill per death ratio 2 γιατί ακόμα μαθαίνω τις πίστες,τα καινούρια οχήματα/όπλα,attachments...κτλ αλλά τυχαίνει που και που να κάνω κάποια πολύ καλά scores.Τα καλύτερα μου ως τώρα είναι 25 kill/1 death,15 kill/0 death,32 kill/3 deaths....και μερικά ακόμα,τα βγάζω και φωτογραφίες στο PS4 να τα θυμάμαι .Όσο παίζεις βελτιώνεσαι γιατί βλέπεις πως αντιδράει ο κάθε αντίπαλος,πως θα έπρεπε να είχες αντιδράσει εσύ..κτλ κτλ.Ειδικά στο PS4 που αποθηκεύει το gameplay σου,μετά το βάζεις,το βλέπεις και βλέπεις που έκανες λάθος,που ήσουν σωστός...κτλ κτλ.Για αρχή αυτό που είπες είναι το καλύτερο,να μένεις με την squad σου και να παίζεις ομαδικά.Ειδικά στο Battlefield 4 που έχουν κάνει τόσο δυνατό το aim assist είναι πολύυυυ μα πάραααα πολύ πιο εύκολο σε σχέση με το Battlefield 3 σε σημείο που είναι η αλήθεια ότι προτιμούσα το Battlefield 3.Το Battlefield 4 έχει πάρα πολύ δυνατό aim assist,παίζω από την πρώτη μέρα που ήρθε το PS4 στην Ελλάδα και το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν "Η όλοι γίναν καλύτεροι σε σχέση με το Battlefield 3 ή το aim assist είναι πολύ δυνατό"....Παίζοντας κατάλαβα ότι το aim assist είναι πάρα πολύ δυνατό που δίνει ευκαιρία και στο nooba με κακό aim να μπορεί να ανταγωνιστεί έναν έμπειρο Battlefielder.Που και που τυχαίνει ένας sniperας να είναι 10 χιλιόμετρα μακρυά και ενώ στο Battlefield 3 έλεγα "Δεν έχω τύχη να παλέψω με το Assault Rifle μου κάποιον που έχει sniper με 12X Scope",στο Battlefield 4 πιάνει τόσο πολύ το aim assist που τον πετυχαίνω!Περιμένω πως και πως το Second Assault DLC γιατί τα maps του Battlefield 3 μου αρέσαν πιο πολύ από τα maps του BF4.Στο BF4 αγαπημένες μου πίστες:Silk Road,Operation Locker,Golmud Railway,Paracel Storm,Siege of Shanghai και Dawnbreaker.Δεν μου αρέσουν καθόλου οι Zavod 311,Flood Zone και Lancang Dam.Περιμένω πως και πως Operation Metro 2014 Μερικοί την αντιπαθούν γιατί είναι ψιλο Call of Duty πίστα,χωρίς οχήματα,μόνο Infantry Fight αλλά εμένα μου άρεζε γιατί XPάριζα γρήγορα τα όπλα μου,βελτίωνα το gameplay μου και γενικά η Operation Metro στο BF3 με έκανε καλύτερο παίχτη,παίχτη που να μπορεί να ανταπεξέλθει και σε μεγάλες πίστες όπως Caspian Border,Operation Firestorm...κτλ γιατί από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις για να μάθεις

- - - Updated - - -

Αααα και κάτι ακόμα,άμα δεν βαριέσαι,σου συνιστώ να βλέπεις βιντεάκια από άλλους που παίζουν το Battlefield 4,να βλέπεις και να μαθαίνεις κάποια πράγματα.Έχει μερικούς στο youtube που ανέβαζουν βιντεάκι μέρα παρα μέρα,και μπορείς να μαθαίνεις και κάποια ακόμα tricks και από αυτούς.

8. The Following User Says Thank You to StevieGR For This Useful Post:

Marios Rp (07-01-2014)

PSN ID
    sundaze643

Αρχικά σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις γράφοντας αυτό το κατεβατό.
    Δεύτερον να σε ρωτήσω...Μίλησες για aim assist...Το 3 δεν το έχω παίξει καθόλου, ωστόσο στο 4 στο campaign το πρόσεξα το assist όπου κλείδωνε αυτόματα στο στόχο.Όμως κάτι ανάλογο δεν πρόσεξα στο multi. :/ Μήπως έχει τίποτε ρυθμίσεις που πρέπει να πειράξω?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

PSN ID
    Deadeye__Steve
    Name
    Σταύρος

Αρχικά σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις γράφοντας αυτό το κατεβατό.
    Δεύτερον να σε ρωτήσω...Μίλησες για aim assist...Το 3 δεν το έχω παίξει καθόλου, ωστόσο στο 4 στο campaign το πρόσεξα το assist όπου κλείδωνε αυτόματα στο στόχο.Όμως κάτι ανάλογο δεν πρόσεξα στο multi. :/ Μήπως έχει τίποτε ρυθμίσεις που πρέπει να πειράξω?

Μην το αναφέρεις φίλε μου,χαρά μου να βοηθήσω όπως μπορώ.Το aim assist και στο multiplayer κλειδώνει πάρα πολύ,μπες Multiplayer και μετά Test Range και τσέκαρε όταν σημαδεύεις τους στόχους πόσο κλειδώνει το aim assist,είναι πολύ δυνατό.Από μόνο του έχει aim assist,δεν χρειάζεται να πειράξεις κάτι απλά μπορείς να το απενεργοποιήσεις άμα θες αλλά άμα το απενεργοποιήσεις,εσύ δεν θα έχεις aim assist ενώ οι υπόλοιποι θα έχουν που θα σημαίνει ότι θα ναι πολύ δύσκολο να παίζεις καλά γιατί οι υπόλοιποι θα έχουν αβαντάζ.Και το Battlefield 3 για PS3 είχε aim assist αλλά δεν ήταν τόσο δυνατό.

11. The Following 2 Users Say Thank You to StevieGR For This Useful Post:

Marios Rp (07-01-2014),spyros arianara (07-01-2014)

PSN ID
    sundaze643

Quote Originally Posted by StevieGR View Post
    Μην το αναφέρεις φίλε μου,χαρά μου να βοηθήσω όπως μπορώ.Το aim assist και στο multiplayer κλειδώνει πάρα πολύ,μπες Multiplayer και μετά Test Range και τσέκαρε όταν σημαδεύεις τους στόχους πόσο κλειδώνει το aim assist,είναι πολύ δυνατό.Από μόνο του έχει aim assist,δεν χρειάζεται να πειράξεις κάτι απλά μπορείς να το απενεργοποιήσεις άμα θες αλλά άμα το απενεργοποιήσεις,εσύ δεν θα έχεις aim assist ενώ οι υπόλοιποι θα έχουν που θα σημαίνει ότι θα ναι πολύ δύσκολο να παίζεις καλά γιατί οι υπόλοιποι θα έχουν αβαντάζ.Και το Battlefield 3 για PS3 είχε aim assist αλλά δεν ήταν τόσο δυνατό.
    Θα το κοιτάξω αυτό που μου λες...Σε ευχαριστώ και πάλι αδερφέ..
    Σου έχω στείλει και στο psn.

PSN ID
    Deadeye__Steve
    Name
    Σταύρος

Θα το κοιτάξω αυτό που μου λες...Σε ευχαριστώ και πάλι αδερφέ..
    Σου έχω στείλει και στο psn.

Οκ Θα σε κάνω accept αργότερα Οτιδήποτε χρειαστείς πες μου.

14. The Following User Says Thank You to StevieGR For This Useful Post:

Marios Rp (07-01-2014)

Quote Originally Posted by StevieGR View Post
    Αυτο ισχυει?δηλαδη εγω που το εβγαλα στο campaign και το εχω αφησει εκει εχω μειονεκτημα?νομιζα μονο στο campaign ισχυει αυτο, γιατι δοκιμασα το κολπο με το aiming ασε και ξανα πατα και δε σημαδεψε μονο του.

Moderator odytsak's Avatar

Mε reflex rds έχω παρατηρήσει το μεγαλύτερο aim assist,
    ειδικά αν είναι αρκετά κοντά ο αντίπαλος ακόμη και να τρέχει παράλληλα προς εσένα το aim κλειδώνει και τον ακολουθεί χωρίς να κουνάς το μοχλό.

17. The Following 2 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

donkixoths (09-01-2014),spyros arianara (08-01-2014)

Advanced Member Akrida79's Avatar
    PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Βιωνει κανεις "ισχυρο" lag; Ενω τις πρωτες μερες το παιχνιδι (multiplayer) ετρεχε κανονικα, τις 3 τελευταιες μερες... θα το γραψω οπως το διαβασα σε καποιο ξενο forum: δυο βηματα εμπρος - ενα πισω, δυο βηματα εμπρος - ενα πισω, μετα παγωνουν ολα για 3 δευτερολεπτα και... HAMMERTIME!!! Πανω κατω η οθονη λες και γινεται βορβαδισμος συνεχεια....

Sent from my iPad using Tapatalk

PSN ID
    sundaze643

Quote Originally Posted by Akrida79 View Post
    Βιωνει κανεις "ισχυρο" lag; Ενω τις πρωτες μερες το παιχνιδι (multiplayer) ετρεχε κανονικα, τις 3 τελευταιες μερες... θα το γραψω οπως το διαβασα σε καποιο ξενο forum: δυο βηματα εμπρος - ενα πισω, δυο βηματα εμπρος - ενα πισω, μετα παγωνουν ολα για 3 δευτερολεπτα και... HAMMERTIME!!! Πανω κατω η οθονη λες και γινεται βορβαδισμος συνεχεια....

Εμένα μου το έκανε προχθές μια φορά για κάνα 15άρι δευτερόλεπτα..Έπειτα έτρεχε νερό..Στις 20 ώρες που εχω ασχοληθεί μου το έκανε 2 φορές για λίγα δευτερόλεπτα και είχα 3 crashes...Κατά τ' άλλα κομπλέ.

21. The Following User Says Thank You to Kkritikos For This Useful Post:

spyros arianara (08-01-2014)

Advanced Member Akrida79's Avatar
    PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Εντάξει. Δεν είμαι ο μόνος που χορεύει...

Sent from my iPhone using Tapatalk

23. The Following User Says Thank You to Akrida79 For This Useful Post:

Marios Rp (08-01-2014)

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Mε reflex rds έχω παρατηρήσει το μεγαλύτερο aim assist,
    ειδικά αν είναι αρκετά κοντά ο αντίπαλος ακόμη και να τρέχει παράλληλα προς εσένα το aim κλειδώνει και τον ακολουθεί χωρίς να κουνάς το μοχλό.
    Αυτο λογικα συμβαινει ακομα και αν απενεργοποιησεις το aim assist ετσι ;γιατι απο οσο ξερω εγω το aim assist απενεργοποιητε μονο στο campaign ...η οχι;

Moderator odytsak's Avatar

Cool Member Et3rn1tyGR's Avatar
    PSN ID
    Et3rn1tyGR

Quote Originally Posted by Akrida79 View Post

Ειναι το γνωστο Rubberbanding και προκαλείτε λογο lag

http://el.urbandictionary.com/define...=rubberbanding

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Το MTAR-21 έχει Iron Sights; Δεν σημαδεύει καθόλου με ADS.

Το παιχνιδι ειναι απατη-κλοπη απο ΕΑ-DICE και ειναι πληρως broken και unplayble.Σαν τα προβατα τρεξαμε να παρουμε νεα κονσολα κυριως γ αυτο το παιχνιδι και τωρα καθομαστε και την κοιταμε.
    ps4 δεν πηρα ουτε για να παιξω knack ουτε resogun κ εχω επιστρεψει για gaming στο ps3.
    χ... μητσο να κανουμε παστιτσιο.

Bookmarks

Bookmarks