Page 64 of 166 FirstFirst ... 145460616263646566676874114164 ... LastLast
Results 1,261 to 1,280 of 3316

Thread: Battlefield 4

Quote Originally Posted by kostas1234 View Post
    καλησπερα σημερα παιζοντας το παιχνιδι στο ps4 με πεταξε στα καλα καθουμενα απο το παιχνιδι εχει τυχει σε καποιον αλλον αυτο το πραγμα
    Οχι σε κανενα μαλλον εισαι ατυχος....Εαν κανεις τον κοπο να διαβασεις προηγουμενες σελιδες κ ποστ θα μπεις στο κλιμα

Cool Member donkixoths's Avatar
    PSN ID
    donkixoths

Quote Originally Posted by klark71 View Post
    @donkihoths
    Το router σου φίλε έχει κανονικά DMZ, μόνο που λέγεται "assign in a public ip". Μάλιστα, δεν χρειάζεται να ορίσεις σταθερή IP στην κονσόλα, διότι έχει επιλογή να συνδέεται μόνιμα σε σταθερή IP το router από μόνο του. Ενεργοποίησε το DMZ και μην κάνεις τίποτα άλλο.
    Είσαι άρχοντας σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου και πάλι καλή Χρονιά να έχουμε

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

3. The Following User Says Thank You to donkixoths For This Useful Post:

klark71 (01-01-2014)

Advanced Member Akrida79's Avatar
    PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Default Battlefield 4

Καλησπερα και καλη χρονια. Εψαχνα το πως μπορει καποιος να κανει party στο παιχνιδι και το μονο που βρηκα ηταν οτι αυτο γινετε αν καποιος παιχτης μπει σε ενα παιχνιδι (με αρκετες ελευθερες θεσεις) και καποιος φιλος του κανει join in πανω του. Τοτε δημιουργητε ενα καινουργιο squad με αυτους. Αυτο συμβαινει μονο οταν το ενεργοποιησουμε μεσα απο τα options. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος;

Sent from my M416 using Reflex [RDS]
    Last edited by Akrida79; 02-01-2014 at 13:01.

Member Marios Rp's Avatar
    PSN ID
    sundaze643

Παιδιά Καλησπέρα και χρόνια σας πολλά..Βοηθήστε σε κάτι οποίος γνωρίζει..Στην εφαρμογή του Battlelog για να συνδεθώ γίνεται είτε μέσω λογαριασμού στο Origin είτε μέσω QR code.Μέσω QR πως πληκτρολογώ τον κωδικό στο ps4 που μου δίνεται από την εφαρμογή;

PSN ID
    donkixoths

Quote Originally Posted by klark71 View Post
    @donkihoths
    Το router σου φίλε έχει κανονικά DMZ, μόνο που λέγεται "assign in a public ip". Μάλιστα, δεν χρειάζεται να ορίσεις σταθερή IP στην κονσόλα, διότι έχει επιλογή να συνδέεται μόνιμα σε σταθερή IP το router από μόνο του. Ενεργοποίησε το DMZ και μην κάνεις τίποτα άλλο.
    Τζίφος

Last edited by donkixoths; 02-01-2014 at 23:25.

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Marios
    Χρόνια πολλά και καλή χρονιά φίλε μου
    Για να συνδεθείς στο battle log χρησιμοποιείς ή τους κωδικούς του origin που συνήθως στο PlayStation είναι ίδιοι με τους κωδικούς και το email που μπαίνεις στο psn είτε με τον QR code που μόλις το επιλέξεις στο παιχνίδι στην αρχική οθόνη σου τον βγάζει στην οθόνη σου (είναι ένα άσπρο σχέδιο σαν bar code) και με κινητό ή την ταμπλέτα σου το σκοπεύεις με κάμερα γίνονται όλα αυτόματα αφού επιλέξεις από συσκευή σου την επιλογή. Από τον υπολογιστή σου νομίζω πως δεν μπορείς να συνδεθείς μέσω QR code στο battle log

PSN ID
    sundaze643

Quote Originally Posted by nickolas82 View Post
    Marios
    Χρόνια πολλά και καλή χρονιά φίλε μου
    Για να συνδεθείς στο battle log χρησιμοποιείς ή τους κωδικούς του origin που συνήθως στο PlayStation είναι ίδιοι με τους κωδικούς και το email που μπαίνεις στο psn είτε με τον QR code που μόλις το επιλέξεις στο παιχνίδι στην αρχική οθόνη σου τον βγάζει στην οθόνη σου (είναι ένα άσπρο σχέδιο σαν bar code) και με κινητό ή την ταμπλέτα σου το σκοπεύεις με κάμερα γίνονται όλα αυτόματα αφού επιλέξεις από συσκευή σου την επιλογή. Από τον υπολογιστή σου νομίζω πως δεν μπορείς να συνδεθείς μέσω QR code στο battle log
    Καλησπέρα Νικόλα και χρόνια πολλα και σε σένα...Τα γνωρίζω όλα αυτά.Το ερώτημα μου είναι το εξής:Όταν άνοιξα το battlelog app στο κινητό μου και σκάναρα το qr code στην οθόνη της τηλεόρασης,αμέσως μου έβγαλε έναν 4ψήφιο κωδικό στο κινητό το οποίο έπρεπε να τον εισάγω στο battlelog μέσα στο παιχνίδι.Το πρόβλημα μου είναι πως με το χειριστήριο του ps4 δεν έχω την δυνατότητα να το γράψω ούτε και μου βγάζει κάποιο αλφάβητο να επιλέξω τα ψηφία.Εν τέλη δημιούργησα λογαριασμό στο origin και συνδέθηκα,ωστόσο το ερώτημα μου παραμένει για το πως γράφω τον κωδικό στο battlelog ingame από το ps4.Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός..

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by Marios Rp View Post
    Καλησπέρα Νικόλα και χρόνια πολλα και σε σένα...Τα γνωρίζω όλα αυτά.Το ερώτημα μου είναι το εξής:Όταν άνοιξα το battlelog app στο κινητό μου και σκάναρα το qr code στην οθόνη της τηλεόρασης,αμέσως μου έβγαλε έναν 4ψήφιο κωδικό στο κινητό το οποίο έπρεπε να τον εισάγω στο battlelog μέσα στο παιχνίδι.Το πρόβλημα μου είναι πως με το χειριστήριο του ps4 δεν έχω την δυνατότητα να το γράψω ούτε και μου βγάζει κάποιο αλφάβητο να επιλέξω τα ψηφία.Εν τέλη δημιούργησα λογαριασμό στο origin και συνδέθηκα,ωστόσο το ερώτημα μου παραμένει για το πως γράφω τον κωδικό στο battlelog ingame από το ps4.Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός..

Νομίζω πως τώρα κατάλαβα καλύτερα το πρόβλημα σου και δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν φτάνουν μέχρι εκεί οι γνώσεις μου. Εγώ πάντως με το που συνδέθηκαν με τους κωδικούς του origin (που ήταν ίδιοι με του psn) μετά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και δεν χρειάστηκε να βάλω κωδικούς ingame

PSN ID
    sundaze643

Quote Originally Posted by nickolas82 View Post
    Νομίζω πως τώρα κατάλαβα καλύτερα το πρόβλημα σου και δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν φτάνουν μέχρι εκεί οι γνώσεις μου. Εγώ πάντως με το που συνδέθηκαν με τους κωδικούς του origin (που ήταν ίδιοι με του psn) μετά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και δεν χρειάστηκε να βάλω κωδικούς ingame
    Ναι, η επιλογή σύνδεσης μέσω QR δίνεται ως εναλλακτική...

Moderator odytsak's Avatar

Για τους premium από σήμερα και για 58 ώρες double xp.

New Premium double XP times:
    Event starts 03/01/2014 15:00 (UTC+2) and runs for 58 hours. Join the Battlefield!
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/

12. The Following 2 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

donkixoths (03-01-2014),klark71 (03-01-2014)

PSN ID
    sundaze643

Καλησπέρα φίλοι..Μιας και καινούριος στo multi, μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει?Τι είναι ακριβώς όταν ονομάζονται οι servers ranked,unranked,official και τα λοιπά και ποιες οι διαφορές τους;

Elite GedoGt's Avatar
    PSN ID
    Geodion
    Name
    ΓΙΩΡΓΟΣ

Quote Originally Posted by Marios Rp View Post
    Καλησπέρα φίλοι..Μιας και καινούριος στo multi, μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει?Τι είναι ακριβώς όταν ονομάζονται οι servers ranked,unranked,official και τα λοιπά και ποιες οι διαφορές τους;

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν.
    Ranked είναι οι servers όπου μετράνε τα στατιστικά σου(score / k/d ratio κ.τ.λ)
    Unranked όταν δεν μετράνε
    Official είναι οι επίσημοι servers της E.A , προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλοι (unofficial) προφανώς στο μέλλον θα μπορεί κάποιος όπως και στο Bf3 να ενοικιάσει ένα server και να τον χρησιμοποιεί (αυτός και η ομάδα του ή όποιος άλλος κάνει join) βάζουντας τους δικούς σου κανόνες , τα δικά σου game modes , μπορείς να κάνεις kick/ban κάποιον κ.τ.λ
    Στο BF3 έπαιζα μόνο σε servers που είχαν game mode Conquest στην operation metro.

15. The Following User Says Thank You to GedoGt For This Useful Post:

Marios Rp (03-01-2014)

Advanced Member memix's Avatar
    PSN ID
    memix74
    Name
    Μιχάλης

Σωστά τα είπες απλώς στους unofficial εαν νοικιάσεις server πρέπει να ακολουθείς το ROC ( Rules Of Contact ) της ΕΑ εαν έχεις τον Server ranked.
    π.χ για ROC του BF3 .
    Σε περίπτωση που δεν ακολουθείς το ROC και κάποιος σε αναφέρει μπορεί να χάσεις τον server μέχρι ban του account σου.
    Στους unofficial - unranked στο PC συνήθως μπαίνουν τα cheτερια και μ@λ@κιζονταί

Senior Member StevieGR's Avatar
    PSN ID
    Deadeye__Steve
    Name
    Σταύρος

Έγινα premium χθες και παίζω China Rising,πολύ ωραίο DLC,ωραία maps.Το Air Superiorty έχει πλάκα με μάχες μόνο με jets/helicopters.Ξεκλείδωσα τα περισσότερα assignments,συνιστώ να δοκιμάσετε τα καινούρια όπλα γιατί μου φαίνονται πάρα πολύ καλά (L85A2,MTAR,RPK 74M,L96A1,MP7,ειδκά το L85A2 το λατρεύω σαν medic) αλλά κόλλησα σε ένα assignment.Θέλει 3 jet figher ribbons,χρειάζεται 5 kills με τα jets για το κάθε ribbon και είναι πολύ δύσκολο,για μένα κυρίως που δεν την παλεύω με τα jets.Σε ένα round παραλίγο να το κάνω,είχα 4 kills με το Frogfoot,το Attack Jet,αλλά τελείωσε το round και δεν πρόλαβα πφφφφφ.τα χει κάνει κανείς όλα τα assignments?Καλά άσχετο τα SUAV και UCAV πολύ noob friendly μου φαίνονται.Δηλαδή ο άλλος μπορεί να καμπερώνεται στην κορυφή της Dragon Pass και να πετάει τις "σαίτες" του (SUAV) και να σκοτώνει από το πουθενά,ότι να ναι χαζομάρες καινοτομίες της DICE.Αλλά τα maps πανέμορφα είναι,άντε να βγεί και το Second Assault το DLC να παίξουμε και λίγο την μεγάλη Operation Metro

Moderator odytsak's Avatar

Epeidh ki egw den to exw me ta jets ebala ton kwsta ton kritiko na ka8etai se mia gourouna sth bash kai pernousa kai tou erixna guided missile,
    an den breis kanena pes mou na mpw na to kanoume,
    se psiloadeio server sth rogue transmission.

19. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

donkixoths (03-01-2014)

PSN ID
    donkixoths

Quote Originally Posted by StevieGR View Post
    Έγινα premium χθες και παίζω China Rising,πολύ ωραίο DLC,ωραία maps.Το Air Superiorty έχει πλάκα με μάχες μόνο με jets/helicopters.Ξεκλείδωσα τα περισσότερα assignments,συνιστώ να δοκιμάσετε τα καινούρια όπλα γιατί μου φαίνονται πάρα πολύ καλά (L85A2,MTAR,RPK 74M,L96A1,MP7,ειδκά το L85A2 το λατρεύω σαν medic) αλλά κόλλησα σε ένα assignment.Θέλει 3 jet figher ribbons,χρειάζεται 5 kills με τα jets για το κάθε ribbon και είναι πολύ δύσκολο,για μένα κυρίως που δεν την παλεύω με τα jets.Σε ένα round παραλίγο να το κάνω,είχα 4 kills με το Frogfoot,το Attack Jet,αλλά τελείωσε το round και δεν πρόλαβα πφφφφφ.τα χει κάνει κανείς όλα τα assignments?Καλά άσχετο τα SUAV και UCAV πολύ noob friendly μου φαίνονται.Δηλαδή ο άλλος μπορεί να καμπερώνεται στην κορυφή της Dragon Pass και να πετάει τις "σαίτες" του (SUAV) και να σκοτώνει από το πουθενά,ότι να ναι χαζομάρες καινοτομίες της DICE.Αλλά τα maps πανέμορφα είναι,άντε να βγεί και το Second Assault το DLC να παίξουμε και λίγο την μεγάλη Operation Metro
    Ασε αδερφέ και εγώ αυτό το ρημάδι assignment προσπαθώ να κάνω για το UCAV το άλλο του recon το έχω πρέπει να κανονίσουμε όπως είπε και ο φίλος απο πάνω να μπούμε σε καμία πίστα να το κάνουμε

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Για τους premium από σήμερα και για 58 ώρες double xp.

New Premium double XP times:
    Event starts 03/01/2014 15:00 (UTC+2) and runs for 58 hours. Join the Battlefield!
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/
    Τι να το κάνω έχω φτάσει 110 level

Sent from my XT910 using Tapatalk

22. The Following User Says Thank You to KOUROS-7- For This Useful Post:

donkixoths (03-01-2014)

PSN ID
    donkixoths

Ε και εσύ πάρε πόντους μπορεί να κερδίσουμε απο την DICE κανένα λούτρινο αρκουδάκι χαχαχα

PSN ID
    sundaze643

Quote Originally Posted by KOUROS-7- View Post
    Τι να το κάνω έχω φτάσει 110 level

Sent from my XT910 using Tapatalk
    Καλά πόσες ώρες έχεις κλείσει;;Βασικά αναρωτιέμαι κάτι level 70 και 90 πόσες ώρες χρειάζονται..Έχω κλείσει 8 ώρες και ακόμη level 5 είμαι..

PSN ID
    donkixoths

Στο bf4 είναι πανεύκολο να πας 110 στο bf3 ήθελε καιρό

Bookmarks

Bookmarks