Quote Originally Posted by Michkal91 View Post
Παιδια το limited edition ποια διαφορα εχει απο το κανονικο?γιατι βλεπω οτι η διαφορα ειναι 2 ευρω.
To limited Edition έχει και το China Rising DLC,δηλαδή 4 καινούρια maps για το multiplayer,4 καινούρια όπλα,καινούρια dogtags...κτλ Να ξέρεις ότι το DLC ξεχωριστά άμα θες να το αγοράσεις νομίζω κάνει 15 ευρώ άμα θυμάμαι καλά.Οπότε η προσφορά Limited Edition που είναι 2 ευρώ παραπάνω σε συμφέρει.Το καλύτερο είναι να δώσεις 50 ευρώ να γίνεις premium member και μετά θα μπορείς να κατεβάσεις και τα 5 DLC free όταν θα είναι διαθέσιμα.Αλλά αυτά για τους hardcore Battlefield players,άμα απλά σου αρέσει το Battlefield και ως εκεί,και η απλή έκδοση τέλεια θα σου φανεί.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by lostmangr View Post
ρε παιδια πως κανω invite εναν φιλο???
Έχω την εντύπωση πως γίνεται από το Battlelog.Ενώ παίζεις το Battlefield ή όταν είσαι στο κεντρικό μενού,πάτησε το touch screen του Dual Shock 4 και θα σου βγάλει το Battlelog.Εκεί θα σου βγάλει και όλους σου τους φίλους που παίζουν Battlefield...κτλ κτλ και νομίζω πως από κει μπορείς να τον στείλεις invitaion.Δεν είμαι σίγουρος ότι έτσι γίνεται,δοκίμασε το πάντως.