Page 18 of 166 FirstFirst ... 81415161718192021222868118 ... LastLast
Results 341 to 360 of 3316

Thread: Battlefield 4

Παιδια, απορω γιατι εχετε μπει ΚΑΝ στον κοπο να κανετε αυτη την κουβεντα. Really...... Τα πραγματα ειναι ΠΟΛΥ απλα!!

Παρε το BF4 στο PS4 και μετα βαλτου διπλα το Infamous Second Son και το Killzone SF. Μιλαμε η μερα με τη ΝΥΧΤΑ!!! Ηδη τα γραφκα του BF4 στο PC τα εχει το Infamous. Οποτε η απαντηση ειναι ηδη εκει και δε χρειαζεται καν να περιμενουμε. Εγω ειδα Infamous και ειπα τωρα αυτο ειναι Gameplay ή CGI???????

Θα παει για μεγαλα πραγματα το PS4 και αυτο δεν ειναι δικη μου πεποιθηση αλλα γεγονος

2. The Following User Says Thank You to Roy For This Useful Post:

PDS (26-08-2013)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Μπορει να απαιτησει πολλα πραγματα (ειδικα τωρα που ειναι huge) αλλα 2 ειναι αδιαπραγματευτα:
    - κανει οσες εκδοσεις της πει η ΕΑ
    - κυκλοφορει τα παιχνιδια συγκεκριμενη ημερομηνια καθε χρονο.

Νομιζω και μονο αυτο, το οτι δηλαδη ειναι εντελως διαφορετικοι οι κυκλοι αναπτυξης αυτοματως διαχωριζει την περιπτωση αυτη απο την περιπτωση της Naughty Dog και της Irrational και της Bioware. Αυτες εχουν ανοιχτο κυκλο αναπτυξης και σε συμφωνια με τον publisher μπορει να παρουν μια παραταση, δεν πρεπει να βγει το παιχνιδι μια συγκεκριμενη ημερομηνια. H Bioware το καταφερε γιατι το Mass Effect δεν ειναι annual release, αλλιως θα επαιρνε απο τα τρια το μακρυτερο στο request.

Elite gepe13's Avatar
    PSN ID
    apoksenosi

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Παιδια, απορω γιατι εχετε μπει ΚΑΝ στον κοπο να κανετε αυτη την κουβεντα. Really...... Τα πραγματα ειναι ΠΟΛΥ απλα!!

Παρε το BF4 στο PS4 και μετα βαλτου διπλα το Infamous Second Son και το Killzone SF. Μιλαμε η μερα με τη ΝΥΧΤΑ!!! Ηδη τα γραφκα του BF4 στο PC τα εχει το Infamous. Οποτε η απαντηση ειναι ηδη εκει και δε χρειαζεται καν να περιμενουμε. Εγω ειδα Infamous και ειπα τωρα αυτο ειναι Gameplay ή CGI???????

Θα παει για μεγαλα πραγματα το PS4 και αυτο δεν ειναι δικη μου πεποιθηση αλλα γεγονος
    1. Φιλε Roy Μαλλον δεν εχεις δωσει βαση, στο τι πραγματικα συζηταμε ....
    2. Εχεις δει πουθενα βιντεο με BF4 στο PS4 ;

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Αφου εχεις δει το bf4 στο ps4 δειξτο μας και εμας...αλλα μαλλον δεν μπορεις να το κανεις αυτο γιατι δεν υπαρχει ακομα gameplay απο το ps4...

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Δεν θα συμφωνήσω ότι είναι fail η DICE σε σύγκριση με την CD Projekt (παραδοσιακός PC developer). Άλλο η προγραμματιστική μαεστρία και άλλο η εμπορική πολιτική (βλ. no DRM κλπ). Μόνο για το δεύτερο μπορεί να πάρει εύσημα η CD Projekt.

Οι πρώτοι ξέρουν να εκμεταλλεύονται τον Cell και την περιορισμένη μνήμη του PS3, ενώ οι δεύτεροι ούτε να ακούνε δεν θέλουν για αυτό... και αυτό γιατί κουβαλάει αρκετή εμπειρία στην πλάτη της η DICE από «άλλες εποχές».

Αυτά δεν τα λέω γιατί είμαι fan τους. Δεν μ' αρέσουν τα online FPS (οπτικό πεδίο αλόγου με παρωπίδες όπως έχει πει και ο Λευτέρης) και γι' αυτό προτιμώ τα TPS.

Τώρα από εκεί πέρα γιατί δεν το καθυστερούν, φαντάζομαι ότι όπως και στην περίπτωση της Sony με το PS4, έτσι και εδώ κάποιοι χαρτογιακάδες (η EA δηλαδή) βάλανε κάτω κάποια νούμερα και είδαν ότι δεν τους συμφέρει κάποιο delay, ειδικά όταν υπάρχει τόσος ανταγωνισμός στα FPS (CoD κλπ.)

ΥΓ: Αυτά που λέει η CD Projekt ότι δεν κυκλοφορεί τα παιχνίδια της σε μια εγκατεστημένη βάση 80 εκατομμυρίων PS3, δήθεν για να μην χάσει το focus, θα μου επιτρέψετε να τα θεωρήσω PR talk/sour grapes/όσα δεν φτάνει η αλεπού. Οικονομικά και μόνο δεν βγάζει νόημα. Άμα είχε τα @@ να προγραμματίσει το ομολογουμένως δύσκολο PS3 (το XBOX360 δεν τους χάλασε πάντως), τότε άλλο PR τραγουδάκι θα μας λέγανε, να είστε σίγουροι για αυτό.
    Last edited by psx3; 26-08-2013 at 15:03.

Ναι εχετε δικιο. Δικο μου λαθος, παρασυρθηκα απο το video του IGN που αναφερουν οτι το BF4 ειναι σαφως κατωτερο στο PS4, το οποιο το ειδα σε χαμηλη αναλυση και νομιζα πως τα πλανα ηταν απο PS4.

Αλλα τωρα που ξαναβλεπω το Video ο ανθρωπος που επαιξε τον τιτλο ανεφερε χαρακτηριστικα οτι δεν εντυπωσιαστηκε καθολου απο το αποτελεσμα. Θεωρω λοιπον οτι το Infamous και Killzone θα ειναι πολυ πιο ομορφα(το infamous δειχνει CGI και το Killzone με εντυπωσιασε) αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη που περιμενω να επιβεβαιωθει.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Το λεει και ο ιδιος οτι ειναι χειροτερο το BF4 στο ps4 απο τα αλλα παιχνιδια του ps4.
    .

Η πρωτη αποδειξη ηρθε!! Τωρα μενει να το δουμε και εμεις με τα ιδια μας τα ματια! Εγω ομως επιμενω και λεω πως δεν χρειαζεται καν να μπουμε στο τρυπακι να περιμενουμε 2-3 χρονια για να δουμε το επομενο bf στο ps4 αν θα ειναι καλυτερο απο το τωρινο PC.

Ηδη το Infamous προσωπικα μου φανηκε καλυτερο απο το BF4 στο PC, το οποιο infamous μην ξεχνατε οτι ειναι ΠΟΛΛΕΣ φορες μεγαλυτερο σε εκταση απο το BF, οντας Open-World

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Μπορει να απαιτησει πολλα πραγματα (ειδικα τωρα που ειναι huge) αλλα 2 ειναι αδιαπραγματευτα:
    - κανει οσες εκδοσεις της πει η ΕΑ
    - κυκλοφορει τα παιχνιδια συγκεκριμενη ημερομηνια καθε χρονο.

Νομιζω και μονο αυτο, το οτι δηλαδη ειναι εντελως διαφορετικοι οι κυκλοι αναπτυξης αυτοματως διαχωριζει την περιπτωση αυτη απο την περιπτωση της Naughty Dog και της Irrational και της Bioware. Αυτες εχουν ανοιχτο κυκλο αναπτυξης και σε συμφωνια με τον publisher μπορει να παρουν μια παραταση, δεν πρεπει να βγει το παιχνιδι μια συγκεκριμενη ημερομηνια. H Bioware το καταφερε γιατι το Mass Effect δεν ειναι annual release, αλλιως θα επαιρνε απο τα τρια το μακρυτερο στο request.
    Δεν βλεπω γιατι λεω κατι διαφορετικο. Δεν ειπα οτι δεν γνωριζω τις διαφορες, ειπα οτι δεν τις συμμεριζομαι. Δεν συμμεριζομαι για πχ οτι δεν μπορουν να παρατεινουν την κυκλοφορια του παιχνιδι σε 1-2 συγκεκριμενα συστηματα (οχι σε ολα). Δεν συμμεριζομαι οτι το BF ΠΡΕΠΕΙ να εχει συγκεκριμενη ημερομηνια χωρις την παραμικρη αλλαγη... Εν πασει περιπτωση εγω προσωπικα δεν το δικαιολογω να κυκλοφορεις ενα προιον οτι ναναι απλα και μονο για να κανεις meet το demand της ΕΑ. Και μονο που βρισκεσαι στην οικογενεια μιας εταιρειας με τετοια φιλοσοφια, σου ριχνω ακυρο. Η DIce υπεγραψε τους ορους της ΕΑ, οχι το αντιστροφο, δεν καταλαβαινω συνεπως γιατι να μην τους κατηγορησω.

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Δεν θα συμφωνήσω ότι είναι fail η DICE σε σύγκριση με την CD Projekt (παραδοσιακός PC developer). Άλλο η προγραμματιστική μαεστρία και άλλο η εμπορική πολιτική (βλ. no DRM κλπ). Μόνο για το δεύτερο μπορεί να πάρει εύσημα η CD Projekt.

Οι πρώτοι ξέρουν να εκμεταλλεύονται τον Cell και την περιορισμένη μνήμη του PS3, ενώ οι δεύτεροι ούτε να ακούνε δεν θέλουν για αυτό... και αυτό γιατί κουβαλάει αρκετή εμπειρία στην πλάτη της η DICE από «άλλες εποχές».

Αυτά δεν τα λέω γιατί είμαι fan τους. Δεν μ' αρέσουν τα online FPS (οπτικό πεδίο αλόγου με παρωπίδες όπως έχει πει και ο Λευτέρης) και γι' αυτό προτιμώ τα TPS.

Τώρα από εκεί πέρα γιατί δεν το καθυστερούν, φαντάζομαι ότι όπως και στην περίπτωση της Sony με το PS4, έτσι και εδώ κάποιοι χαρτογιακάδες (η EA δηλαδή) βάλανε κάτω κάποια νούμερα και είδαν ότι δεν τους συμφέρει κάποιο delay, ειδικά όταν υπάρχει τόσος ανταγωνισμός στα FPS (CoD κλπ.)

ΥΓ: Αυτά που λέει η CD Projekt ότι δεν κυκλοφορεί τα παιχνίδια της σε μια εγκατεστημένη βάση 80 εκατομμυρίων PS3, δήθεν για να μην χάσει το focus, θα μου επιτρέψετε να τα θεωρήσω PR talk/sour grapes/όσα δεν φτάνει η αλεπού. Οικονομικά και μόνο δεν βγάζει νόημα. Άμα είχε τα @@ να προγραμματίσει το ομολογουμένως δύσκολο PS3 (το XBOX360 δεν τους χάλασε πάντως), τότε άλλο PR τραγουδάκι θα μας λέγανε, να είστε σίγουροι για αυτό.
    Δεν εκανα συγκριση ΕΑ (DICE) με CD Project. Εδωσα ενα παραδειγμα ενος dev που για οποιονδηποτε λογο, αποφασισε να μην βγαλει το παιχνιδι του σε 15 μηχανηματα, δεν ασχολειται με firm release dates αλλα θα βγαλει το παιχνιδι οταν θεωρει οτι ειναι ανταξιο της ποιοτητας που επιθυμουν, δεν κανουν τσαπατσουλικη δουλεια και ουτω καθε εξης.

Αν οι λογοι που δεν εβγαλαν στο PS3 το Witcher 2 ηταν γιατι θα ηταν χειροτερη η εκδοση του 360, ή θα ηταν χαλια η εκδοση του PS3, τοτε συγνωμη... αλλα αντικειμενικα... ΜΑΓΚΙΑ τους. Μπορει οι ανθρωποι οντως να μην ειχαν τις γνωσεις για τον Cell. Μαγκια τους που δεν κυκλοφορησαν το παιχνιδι απλα για να το κυκλοφορησουν οπως κανουν εταιρειες σαν την Βethesda που εχουν το PS3 γραμμενο στα παλια τους τα παπουτσια και ληστευουν κυριολεκτικα τον κοσμο...

Τα εχουμε πει απειρες φορες. Προτιμω χιλιες φορες να μου πει ανοιχτα ενας dev "δεν βγαζω το παιχνιδι στο συστημα σου γιατι δεν εχω το ανθρωπινο δυναμικο, τις γνωσεις ή απλα θα αναγκαστω να ριξω την ποιοτητα του παιχνιδιου μου", παρα να μου πει "και βεβαια θα το βγαλω" και μετα το παιχνιδι να τρεχει σκατα.

Ειναι υπερ της CD project που επελεξε μονο το 360.

Οσο γιατι το καθυστερουν, ξαναματαλεω... δεν απορρω οτι οι χαρτογιακαδες ξερουν καλα τι κανουν... λεφτα θελουν να βγαλουν, στα @@ τους αν το παιχνιδι τρεχει στα 480ρ στο PS4... ξερουμε πολυ καλα γιατι επιλεγουν να κανουν οτι κανουν. Το προβλημα μου (και οποιου αλλου μπορει να συμφωνει) ειναι οτι η φιλοσοφια αυτη με βρισκει καθετα αντιθετο, καθως βαζει πρωτα το χρημα και οχι την ποιοτητα ενος τιτλου.

YΓ: Δεν ειπε η CD Project οτι δεν κυκλοφορει το Witcher 3 σε current gen κονσολες για καποιον αλλο λογο, περαν του οτι το παιχνιδι οπως το εχουν φανταστει και δημιουργησει ειναι μια next gen εμπειρια. και προφανως δεν θα ειναι και οτι ευκολοτερο ενα hugely open world game που στοχευει σε μηδενικα loading screens, με τα γραφικα αυτα που ειδαμε και τον δυναμικο καιρο/φωτισμο/αερα/θαλασσα να κυκλοφορησει ανεπαφο σε κονσολες τωρινες. Οποτε οι ανθρωποι επελεξαν να αφοσιωθουν στο να κανουν το παιχνιδι οσο καλυτερο γινεται οπως το φανταστηκαν, δηλαδη στις next gen κονσολες και οχι να σπαζοκεφαλιαζουν και να στερουν πορους, προσπαθωντας να κανουν το παιχνιδι να τρεχει απο ταμπλετα μεχρι high end PC.
    Last edited by Valkyre; 26-08-2013 at 16:02.

Name
    Δημήτρης

PS4 development 'not that much of a difference' from PS3, says Battlefield 4 dev

Battlefield 4’s multiplayer head honcho Aleksander Grondal has revealed that developing the military shooter for PlayStation 4 didn’t prove much of a difference in comparison to working on the PlayStation 3.

Speaking with the latest issue of OPM UK, Grondal said that the transition to PS4 ran smoothly, thanks to DICE's scalable, ‘next-gen ready’ engine.

For us, it’s not that much of a difference really. We have a scalable engine – it was already ‘next-gen ready,’ if you will, when we shipped Battlefield 3,” said Grondal, when asked how DICE is finding developing on Sony's next-generation console compared to PS3.

“We do parallel development for all platforms, so, for us, [moving on to PS4] is not really that big of a change.’

Elsewhere, Grondal was asked about PS4’s ‘Share’ button, specifically if it was something DICE is excited about.

“Absolutely, that’s a super cool thing for us. The ability to share has been on PCs for a few years and people have done a lot with it,” he replied.

“So, I am super excited about people sharing their Battlefield moments on PS4. It will create a much more interesting sphere of social interaction.”
    Φταιω εγω μετα? Αν απο αυτο δεν συμπεραινει κανεις οτι τα πετανε ολα μεσα στη χυτρα και οτι κατσει εκατσε, ε ....

ολη η developing community μιλαει για το αντιθετο , DICE μας λεει ποσο ιδια ειναι τα παντα εξου και τα 720ρ φανταζομαι...

Καλα ειναι δυνατον? Δεν εχει διαφορα μια κονσολα με αρχιτεκτονικη για επεξεργαστη Cell και μια με αρχιτεκτονικη x86??????

WHAT THE FUCK?????

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Η πρωτη αποδειξη ηρθε!! Τωρα μενει να το δουμε και εμεις με τα ιδια μας τα ματια! Εγω ομως επιμενω και λεω πως δεν χρειαζεται καν να μπουμε στο τρυπακι να περιμενουμε 2-3 χρονια για να δουμε το επομενο bf στο ps4 αν θα ειναι καλυτερο απο το τωρινο PC.

Ηδη το Infamous προσωπικα μου φανηκε καλυτερο απο το BF4 στο PC, το οποιο infamous μην ξεχνατε οτι ειναι ΠΟΛΛΕΣ φορες μεγαλυτερο σε εκταση απο το BF, οντας Open-World
    Συγκρίνεις ένα open world third person single player παιχνίδι με ένα online 64 παιχτών με αυτοκίνητα αεροπλάνα ελικόπτερα σε περιβάλλοντα με καταστροφές που όλα αυτά γίνονται ταυτόχρονα......πιστεύεις ότι έχει νόημα η σύγκριση ακόμα και αν αφορά μόνο τα γραφικά;
    Προσωπικά χίλιες φορές μέσα έχω πιο φτωχά γραφικά παρά να μου έλεγαν πχ πως βγάζουμε τα οχήματα αλλά θα δείτε γραφικά που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Τα γραφικά δεν είναι το παν. Άσε που τα γραφικά στο single player βίντεο του bf4 προσωπικά δεν τα έχω ξαναδεί (ξεπερνάνε και το killzone και το crisis και όλα τα άλλα στα δικά μου μάτια)

Σαφως και τα συγκρινω, γιατι τα γραφικα του Infamous κατ' εμε ειναι πολυ ανωτερα απο του BF4 και υπαρχουν πολλα περισσοτερα πραγματα στην πολη απο ελικοπτερα και αεροπλανα που βλεπω στο BF4(κατα ποσο γινονται ολα μαζι δεν το εχουν δειξει/αναφερει). Το Scale ειναι πολλες φορες μεγαλυτερο και τα αντικειμενα που μπορουν να πεσουν και να καταστραφουν επισης περισσοτερα λογω της τεραστιας εκτασης. Αυτο και μονο εμενα με εντυπωσιαζει.

Επισης το SP του BF4 δεν εχει καμια σχεση με το Infamous. Δεν μπορω να πω καλυτερο απο το 3 το BF4, πολυ λεπτομερεια αλλα αν δεις το 5λεπτο video του Infamous θα αντιληφθεις τη διαφορα με το καλημερα. Τουλαχιστον για μενα ειναι υπαρκτη και αν ισχυουν τα οσα λεει το IGN στο video(οτι δηλαδη το bf4 ειναι χειροτερο στο ps4 και χειροτερο απο ολα τα αλλα games της κονσολας) τοτε θα μιλαμε για χασμα.

Anyway, μερικοι μηνες εμειναν, απλα ειμαι σιγουρος οτι τα studio της Sony θα ξεμπροστιασουν ολους τους Developers που δηλωνουν σημεια και τερατα σαν αυτο που διαβασα απο πανω.

Elite gepe13's Avatar
    PSN ID
    apoksenosi

Στα ματια μάτια της μανας, το δικο της παιδί θα είναι το πιο όμορφο του κόσμου....

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Quote Originally Posted by gepe13 View Post
    Στα ματια μάτια της μανας, το δικο της παιδί θα είναι το πιο όμορφο του κόσμου....

Παλι καλα που εχω ολες τις κονσολες και high-end PC! Με λιγα λογια δεν ειμαι biased υπερ του PS4. Παιζω κυριως FPS στο PC και RPG/RTS. Προτιμω στις κονσολες 3rd person τυπου LOU, GOW και Racing.

Name
    Δημήτρης

@gepe13 ισχυει μεν αυτο και συμφωνω, αλλα οχι παντα.

Τα γραφικα ειναι και σε εναν μεγαλο βαθμο υποκειμενικο εντελως θεμα. Για πχ εμενα τα παιχνιδια που στοχευουν στην φωτορεαλιστικη απεικονηση μονιμως χανουν. Το εχω εξηγησει στο παρελθον, οταν προσπαθεις να με κανεις να πιστεψω οτι κατι ειναι αληθινο, θα ψαχνι το ματι μου με την πρωτη ευκαιρια να βρει τα λαθη, αυτα που πριδιουν το παιχνιδι και το κανουν να φαινεται ψευτικο. Αυστηρο μεν, αλλα δυστυχως ετσι ειναι το προσωπικο μου γουστο, ισως επειδη οταν παιζω παιχνιδια προτιμω να βλεπω κατι καινουργιο κατι διαφορετικο.

Για πχ το Bioshock Infinite απο τεχνικης αποψης δεν μπορεις να πεις οτι ειναι καποιο παιχνιδι που διεκδικει δαφνες για τα γραφικα του. Ομως ειναι τετοιο το art design και τοσο πειστικος ο τροπος που απεικονιζεται αυτος ο κοσμος, που πραγματικα στα ματια μου ειναι απο τα πιο ομορφα παιχνιδια της γενιας που μας περασε. Μου αρεσει τα παιχνιδια να μην στοχευουν στον φωτορεαλισμο, ειναι τοσο ευκολο να διακρινουμε οτι προκειται για παιχνιδια, μιας και την πραγματικοτητα την βιωνουμε καθημερινα, μπορουμε ευκολα να εντοπισουμε το ψευτικο (ειδικα και λογω των τοσων ταινιων που βλεπουμε με εφφε κλπ).

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Σαφως και τα συγκρινω, γιατι τα γραφικα του Infamous κατ' εμε ειναι πολυ ανωτερα απο του BF4 και υπαρχουν πολλα περισσοτερα πραγματα στην πολη απο ελικοπτερα και αεροπλανα που βλεπω στο BF4(κατα ποσο γινονται ολα μαζι δεν το εχουν δειξει/αναφερει). Το Scale ειναι πολλες φορες μεγαλυτερο και τα αντικειμενα που μπορουν να πεσουν και να καταστραφουν επισης περισσοτερα λογω της τεραστιας εκτασης. Αυτο και μονο εμενα με εντυπωσιαζει.

Επισης το SP του BF4 δεν εχει καμια σχεση με το Infamous. Δεν μπορω να πω καλυτερο απο το 3 το BF4, πολυ λεπτομερεια αλλα αν δεις το 5λεπτο video του Infamous θα αντιληφθεις τη διαφορα με το καλημερα. Τουλαχιστον για μενα ειναι υπαρκτη και αν ισχυουν τα οσα λεει το IGN στο video(οτι δηλαδη το bf4 ειναι χειροτερο στο ps4 και χειροτερο απο ολα τα αλλα games της κονσολας) τοτε θα μιλαμε για χασμα.

Anyway, μερικοι μηνες εμειναν, απλα ειμαι σιγουρος οτι τα studio της Sony θα ξεμπροστιασουν ολους τους Developers που δηλωνουν σημεια και τερατα σαν αυτο που διαβασα απο πανω.
    Μάλλον δεν κρίνεις και τόσο αντικειμενικά ή δεν κατάλαβες το συγκρίνω εγώ και τι εσύ.Εσύ λες πως το infamous δείχνει φοβερό(πράγμα αδιαμφισβήτητο) και εγώ σου λέω πως το battlefield τουλάχιστον στο pc που είδαμε δείχνει πάρα πολύ καλό και γίνονται τρομακτικά περισσότερα πράγματα ταυτόχρονα σε 64 παίχτες (= υπολογιστική δύναμη) από το infamous καθότι online που δεν είναι το infamous.
    Δεν είναι ονειροπόλος και σε καμία περίπτωση δεν περιμένω να παίξω αντίστοιχη έκδοση με του pc στο ps4 σε γραφικά (βέβαια δεν θέλω με τίποτα να είναι τόσο χαοτική η διαφορά) αλλά περιμένω μια μοναδική εμπειρία σαν αυτές που μου πρόσφερε η DICE στα προηγούμενα παιχνίδια της

Elite gepe13's Avatar
    PSN ID
    apoksenosi

Valkyre Δεν διαφωνώ πουθενά τις ιδιες απόψεις έχουμε περι gaming εμπειρίας ....απλα η κουβέντα πηγε στο vs τελικά ενω δεν έπρεπε και ακούστηκαν πράγματα που επιταχυναν την πτωση των μαλλιών μου .

Elite gepe13's Avatar
    PSN ID
    apoksenosi

http://bf4central.com/2013/08/battle...-7-game-modes/

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    PS4 development 'not that much of a difference' from PS3, says Battlefield 4 dev

Φταιω εγω μετα? Αν απο αυτο δεν συμπεραινει κανεις οτι τα πετανε ολα μεσα στη χυτρα και οτι κατσει εκατσε, ε ....

ολη η developing community μιλαει για το αντιθετο , DICE μας λεει ποσο ιδια ειναι τα παντα εξου και τα 720ρ φανταζομαι...
    Καλα ειναι δυνατον? Δεν εχει διαφορα μια κονσολα με αρχιτεκτονικη για επεξεργαστη Cell και μια με αρχιτεκτονικη x86??????

WHAT THE FUCK?????
    Εγώ αλλιώς το ερμηνεύω πάντως. Από τον Cell μετέβησαν στο GPGPU. Έχει μια ομοιότητα κατά κάποιον τρόπο (multi-threaded SIMD programming). Το δύσκολο είναι να μάθεις αυτήν την τεχνοτροπία προγραμματισμού την πρώτη φορά.

Το έχουν πει και άλλοι εξάλλου: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=637161

Υπάρχουν όμως και κάποια special features (idle shader operations) στο PS4 που δεν θα τα εκμεταλλευτεί η πρώτη φουρνιά παιχνιδιών (είτε first-party, είτε multiplatform), χώρια το OS footprint που ενδέχεται να μικρύνει στο μέλλον.

Επίσης, κακώς αναφέρεται η x86 και γίνεται τέτοια σύγκριση*, γιατί δεν θα σηκώσει η CPU το βάρος επεξεργασίας αυτή τη φορά. 100 Gflops (Jaguar) vs 1.84 Tflops (Radeon). Στο PS3 έτρεχαν τα physics στην CPU, ενώ τώρα συμφέρει να τρέχουν στην GPU.

* Η σωστή σύγκριση IMHO είναι να συγκρίνουμε τον Jaguar με το PPE κομμάτι του Cell και τα Compute Units της GPU με τα SPUs του Cell.

Bookmarks

Bookmarks