Page 6 of 166 FirstFirst ... 23456789101656106 ... LastLast
Results 101 to 120 of 3316

Thread: Battlefield 4

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Εχω παιξει το bf3 σχεδον στο max με dx11 στο pc και μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι αυτο που δειχνει το παραπανω βιντεο ειναι πολυ ανωτερο στα παντα. Ναι, εντυπωσιακο το bf3, ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια στον οπτικο τομεα αυτης της γενιας αλλα δεν μπορει να συγκριθει με αυτα που δειχνει το 17λεπτο βιντεο.
    Το crysis3 ακομα δεν το εχω παιξει, αλλα φανταζομαι οτι η οποια συγκριση μπορει να γινει μονο με το pc game στα ultra settings, εκει οπου λενε οτι ειναι nextgen δηλ.

Moderator odytsak's Avatar

To bonus της pre-order limited edition είναι το expansion pack ''Drone Strike''.

Elite Starlord's Avatar
    PSN ID
    STARMICHAEL
    Name
    Μιχάλης

Μια και το έθιξες, χθες το BF3 έλεγε πως με προ-παραγγελία του BF4 θα παίρνεις το premium πακέτο δωρεάν ή κατάλαβα κάτι λάθος;

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Παντως ειναι προτερημα και μπραβο της εταιρειας που δεν εχει υποπεσει σε τακτικες Activision και COD με τα εκτρωματα καθε χρονο expansion packs. Τουλαχιστον με το Battlefield δειχνουν οτι σεβονται καπως τον καταναλωτη και δινουν λιγο χρονο στο προιον να καθησει στην αγορα και να πιασει τα λεφτα του... οχι σαν τους τρομπες εκει στην Activision που το COD εχει αρχισει και θυμιζει Φωσκολο....

Τωρα που παρουσιαζουν και την καινουργια μηχανη γραφικων (οχι τιποτα αλλο... αναγκαστηκαν να το κανουν, αλλιως δεν θα το εκαναν ουτε τωρα) ε τους βλεπω να την χρησιμοποιουν για αλλα 10 χρονια... λολ

Απλα το Battlefield θελει λιγο καλυτερο campaign.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Ακουγεται οτι θα επικεντρωθουν στο campaign.Για να δουμε.

Επισης να δουμε αν η activision θα προκαλεσει παλι αισθηση οπως με το COD4.
    .

Feedbackula - Battlefield 4 Announcement Fun
    Battlefield 4 has been announced, surprising nobody. That didn't stop you talking about it though, so Johnny's going deep into hostile territory to extract your best comments (gamespot)

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Ακουγεται οτι θα επικεντρωθουν στο campaign.Για να δουμε.

Επισης να δουμε αν η activision θα προκαλεσει παλι αισθηση οπως με το COD4.
    καλα αισθηση θα κανει σιγουρα.... αφου για πρωτη φορα ο εκαστοτε codakias θα δει next gen και ανανεωμενα γραφικα....

ΣΟΚ θα παθουν ολοι στο νοσοκομειο θα τρεχουν....

μεχρι να βγουν αλλα 17 παιχνιδια με τα ιδια ακριβως γραφικα....και να κουραστουν πλεον ολοι.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    καλα αισθηση θα κανει σιγουρα.... αφου για πρωτη φορα ο εκαστοτε codakias θα δει next gen και ανανεωμενα γραφικα....

ΣΟΚ θα παθουν ολοι στο νοσοκομειο θα τρεχουν....

μεχρι να βγουν αλλα 17 παιχνιδια με τα ιδια ακριβως γραφικα....και να κουραστουν πλεον ολοι.
    Οταν λεω αισθηση δεν εννοω αυτη που θα κανει στους fans,στους καμμενους codaκιδες.
    Το COD4 ειχε προκαλεσει αισθηση γενικοτερα.Για μενα ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια της γενιας που περασε.
    Τα επομενα ηταν χωρις υπερβολη ηταν ιδια ή και χειροτερα.Αν στο COD4 θα εβαζα 9.5/10 ,καθε επομενο πεφτει μιση μoναδα κατω
    .

Name
    Δημήτρης

^^ E ναι και σε εμας θα κανει αισθηση εφοσον θα δουμε επιτελους ενα COD που εχει κατι καινουργιο να δειξει (οπτικα παντα).

Αλλα το gameplay θα ειναι το ιδιο ακριβως πραγμα λογικα. Γενικα εχω γινει αρκετα επιθετικος με το franchise. Δεν το κρυβω επιθυμω να φαει τα μουτρα της η activision για πολλους λογους (βλεπε, κυκλοφορω expansions packs, βγαζω τα απιστευτα λεφτα και κανω τρελες πωλησεις, αλλα φιλε ειμαι απληστος και τιμολογω το προιον ακριβοτερα απο ολους τους αλλους.... δηλαδη ΘΡΑΣΟΣ ξερω'γω?)

Πραγματικα αν μια εταιρεια θελω να πατωσει και ενα franchise να καταστραφει ολοσχερως ειναι αυτο.

Quote Originally Posted by Starlord View Post
    Μια και το έθιξες, χθες το BF3 έλεγε πως με προ-παραγγελία του BF4 θα παίρνεις το premium πακέτο δωρεάν ή κατάλαβα κάτι λάθος;
    Εννοεί ότι θα πάρεις το πρώτο dlc δωρεάν το οποίο θα περιλαμβάνεται στην premium συνδρομή,
    δηλαδή και να μην κάνει κάποιος pre-order, εφ'όσον αγοράσει την premium συνδρομή θα είναι και το πρώτο dlc ''Drone Strike'' μέσα.

To BF3 με είχε απογοητεύσει όσον αφορά το destruction και περιμένω να δω στο BF4 όπως και στο Bad Company 2 κτίρια να πέφτουν εξ' ολοκλήρου.

Στο BF3 βλέπεις από το proximity scan στο minimap ότι υπάρχει εχθρός μέσα στο κτίριο
    και πολλές φορές δεν μπορείς να τον φας αφού μερικοί τοίχοι σε συγκεκριμένα κτίρια δεν παθαίνουν τίποτα.

Στο Bad Company 2 απλά έριχνες δύο βλήματα στις μπροστινές γωνίες, το κτίριο πλέον δεν είχε στηρίγματα από τη μια μεριά
    και σωριαζότανε κάτω δίνοντας το kill με την περιγραφή ''destruction 2.0''

Υπήρχε και trophy ''demolition man'' (το πιο δύσκολο για όποιον πήγαινε για πλατίνα)
    όπου έπρεπε να κάνεις 20 destruction kills θάβοντας τους μέσα στα συντρίμμια του κτιρίου που έπεφτε μετά από δική μας ενέργεια,
    π.χ. βλήμα από tank, από apachi ελικόπτερο, C4, το βομβαρδισμό του sniper κλπ
    καμμιά φορά έπεφτε και με μια χειροβομβίδα αφού το κτίριο είχε υποστεί τεράστια φθορά και κρεμόταν σε μια κλωστή για να πέσει.

Θυμάμαι που στο τέλος κάθε round δεν υπήρχε όρθιο κτίριο για να κρυφτείς και γενικώς υπήρχε μια μεγάλη ανασφάλεια σε όπου κι αν κρυβόσουν.

Για όποιον δεν καταλαβαίνει τι λέω αν δεν έχει παίξει το Bad Company 2 ας δει το παρακάτω βιντεάκι όπου ο τύπος κάνει boost για το trophy,
    σπαμάρει συνεχώς τέσσερα C4 στις γωνίες των κτιρίων και λογικό είναι κάποια στιγμή να κάνει destruction kill, βέβαια πολλές φορές κάνεις και team kill
    αφού το destruction δεν καταλαβαίνει από normal και hardcore, όποιος είναι μέσα στο κτίριο, συμπαίκτης ή αντίπαλος πεθαίνει ακαριαίως χωρίς δυνατότητα για revive.

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    καμμιά φορά έπεφτε και με μια χειροβομβίδα αφού το κτίριο είχε υποστεί τεράστια φθορά και κρεμόταν σε μια κλωστή για να πέσει.

Θυμάμαι που στο τέλος κάθε round δεν υπήρχε όρθιο κτίριο για να κρυφτείς και γενικώς υπήρχε μια μεγάλη ανασφάλεια σε όπου κι αν κρυβόσουν.

Α ρε Οδυσσέα τι μου θύμησες.. Θυμάμαι στο BF2 που ήμουν sniper αλλά σε μια φάση στο κτίριο που ήμουν δεν είχε παράθυρα.. Οπότε έβαλα C4 και άνοιξα δικιά μου τρύπα..
    Αυτά είχα δει και πήρα το BF3 και μας προέκυψε Close Quarters και Operation Metro. Θα μου πεις, έχει και μεγάλες πίστες, αλλά μου τη σπάει που οι μισοί είναι στα CQ για να μπουστάρουν..

Sorry για το offtopic!

Name
    Δημήτρης

^^ προφανως ομως τα αφαιρεσανε αυτα επειδη ηταν κακο για το μultiplayer σωστα? Εννοω οτι δεν ηταν ισσοροπημενο ή δικαιο ξερω'γω.

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ προφανως ομως τα αφαιρεσανε αυτα επειδη ηταν κακο για το μultiplayer σωστα? Εννοω οτι δεν ηταν ισσοροπημενο ή δικαιο ξερω'γω.
    Δεν ξέρω.. Αλλά δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος.. Αλλωστε αυτός ήταν το κύριο στοιχείο που σε τραβούσε στο BF.. "Destroy everything" και μεγάλα maps.. Ισως να ηταν πολύ βαριά η Frostbite για να αντέξει και τόση καταστροφή. Για μένα μετά την κυκλοφορία του ξέφυγε απο αυτό το στοιχείο της "μαχης". Ηθελε να τραβήξει κόσμο απο το COD.

Δυστυχώς αυτό δεν κόστισε σε πωλήσεις.. Στα Close Quarters χαμός απο κόσμο. Εβγαζαν DLC με μεγάλους χάρτες και τους απολάμβαναν μόνο στα PC, αφού στις κονσόλες με 12 vs 12 έκανες 10 λεπτά να δεις αντίπαλο. Ο αλλος αγχωνόταν οτι δεν παίρνει αρκετά points. Και πως θα φτάσει lvl 100?? Επαιζε πάλι close quarters!

Οπότε αφού θέλανε να τραβήξουν στο Battlefield κόσμο απο το COD, θα το γυρίσω κι εγώ στο COD, που το gameplay του είναι φτιαγμένο για 1 vs 1 μάχες να το ευχαριστιέμαι κιόλας..

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Ποτε δεν είχα ασχοληθεί με το Β σα παιχνίδι. Είπα από περιέργεια να δω το 17λεπτο βίντεο του Β4. Δεν εχω διαβάσει τα πόστς που έχουν προηγηθεί, συνεπώς δε ξέρω αν αυτο ειναι υλικό από PC (που μαλλον ειναι) ή από PS4. Ομως... Αν ειναι έτσι ΚΑΙ στο PS4, personally, I'm totally sold!!!!!! Δε ξέρω αν έχουν πει ποιες θα ειναι η διάφορες ανάμεσα στα δυο, αλλα αυτο που είδα με έπεισε απόλυτα. Γραφικά σε καλο επίπεδο, υφες, frame rate και τεχνικός τομέας γενικότερα άψογα. Δε εχω δει πάλι κάτι τόσο "πειστικό" στην οθόνη μου και να αφορά σε video game. Απλα περιμένω πως και πως!!!!!

Υ.Γ. Δημήτρη (Valk) με είχες ρωτήσει την επομένη της παρουσίασης του PS4, όταν σου είπα οτι δεν ενθουσιάστηκα από το KILLZONE, τι περίμενα να δω για να ενθουσιαστώ. Τότε σου απάντησα πως δεν ήξερα, τώρα όμως μπορώ να σου δώσω απάντηση. ΤΕΤΟΙΑ γραφικά/παιχνίδια περιμένω. Ή γραφικά επιπέδου Deep Down, ασχέτως αν αληθεύει αυτο το ντεμο της Capcom ή όχι. Στο καπάκι, μετά, δλδ, το Β4, έβαλα πάλι το ΚΖ. Για τα δικά μου μάτια και γούστα, καμία σχέση!!!!!!
    Last edited by Dragonpaul; 30-03-2013 at 18:20.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Eνταξει αν και στα παραπανω ποστς υποστηριζω το B3 για τα γραφικα του,νομιζω οτι ειναι ποιοτητας Killzone.Οχι τεραστιες διαφορες δηλαδη.Στο killzone το κομματι στο τελος και στην αρχη ειναι απιστευτο.

Για αυτα τα κομματια μιλαω.
    Quote Originally Posted by personGR View Post

Last edited by PDS; 30-03-2013 at 16:18.
    .

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post

Υ.Γ. Δημήτρη (Valk) με είχες ρωτήσει την επομένη της παρουσίασης του PS4, όταν σου είπα οτι δεν ενθουσιάστηκα από το KILLZONE, τι περίμενα να δω για να ενθουσιαστώ. Τότε σου απάντησα πως δεν ήξερα, τώρα όμως μπορώ να σου δώσω απάντηση. ΤΕΤΟΙΑ γραφικά/παιχνίδια περιμένω. Ή γραφικά επιπέδου Deep Down, ασχέτως αν αληθεύει αυτο το ντεμο της Capcom ή όχι. Στο καπάκι, μετά, δλδ, το Β4, έβαλα πάλι το ΚΖ. Για τα δικά μου μάτια και γούσταγούστα, καμία σχέση!!!!!!

Οντως γουστα ειναι αυτα, για μενα το battlefield ειναι κατωτερο απο το killzone σε ολους τους τομεις πλην των προσωπων (που οντως ειναι πολυ εντυπωσιακα).
    Δεν ειδα κατι που να πλησιαζει εστω αυτην την ποιοτητα

Ειναι φυσικα comparable αλλα σε καμια περιτπωση δεν τιθεται καποιο θεμα για μενα.
    Μου κανει εντυπωση παντως που λες οτι τετοια γραφικα θελεις η τυπου deep down μιας και στα δικα μου ματια υπαρχει χασμα αναμεσα σε αυτα τα 2.
    Oh well

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Σε προλαβα!!!

Οποτε ο Παυλος τα βρισκει καλυτερα του b4,εγω ιδια και εσυ χειροτερα απο αυτα του killzone.

Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι θελω να τα παιξω.Αντε πορωθηκα παλι με τα gifs
    .

Name
    Δημήτρης

Παλι καλα με προλαβαν Βαγγελης και hakoo!

Sorry Παυλο αλλα και μονο τα gifakia που εχουν βαλει τα παιδια πιο πανω κανουν τα τοπια του BF4 να φαινονται αστεια εντελως στα ματια μου. Στη λεπτομερεια των προσωπων ναι δεν θα διαφωνησω, αλλα ακομα εχουμε δρομο να το διαπιστωσουμε.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Συμφωνώ. Έχουμε δρόμο ακομα, αφού το βίντεο του Β4 δεν ειναι στο PS4 (μάλλον...). Πάντως, ΑΝ ειναι ίδιας ποιότητας τα γραφικά και στο PS4, τότε εγώ πάω προς Β4 μερια.

Page 6 of 166 FirstFirst ... 23456789101656106 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks