Quote Originally Posted by GedoGt View Post
Εγώ παίζω μόνο domination από την πρώτη μέρα, δεν έχω δει καθόλου lag και μου έχει κρασάρει μόνο μία φορά (προχτές) καμία άλλη.
Δεν έχω αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με auto aiming - hit detection κ.τ.λ , (τόσα χρόνια στο Cod είχαν δει τα ματάκια μου...) και παίζω μόνο με σιγαστήρα.

Παρατήστε τα conquest και τα rush και κάντε με add να παίξουμε domination
Στο Domination δεν έχει lag, στο conquest έχει μόνο στη Langang Dam, πες nickname. Και προς τους <<καταστροφεις >>, τα σκορ μου είναι με διαφορά 20 Kill και πάνω από τα death σαν ένα 50 - 18 που έκανα πριν στην Zavod μερικούς δεν σας καταλαβαίνω πως δεν μπορείτε να παίξετε και σας ξινιζουν τα πάντα, γνώμη μου; ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΟ και αφήστε κάποιους άλλους να το ευχαριστηθουν έτσι όπως είναι με τις ατέλειες του και σιγά τις ατέλειες, προφανώς δεν κάνετε για το συγκεκριμένο παιχνίδι που δεν το θέλω να έχει ακουνητα όπλα χωρίς κλωτσημα όπως κάποια άλλα παιχνίδια, το γουστάρω real όπως είναι και όποιος βιαστεί να μου απαντήσει για να μου ξαναπεί για τα λεφτά που έδωσε τσάμπα η για τα προβλήματα του παιχνιδιού, δεν με ενδιαφέρει.

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk